-
Φτου. Έτσι μου φάνηκε.
-
Κορυφη η νεα διαφημιση του Φοκους
Ετσι επρεπε να ειναι οι διαφημισεις αυτοκινητων. Οπως μια παλια για την Dedra που ελεγε κατι σε στυλ οτι 'οι ομορφοτεροι δρομοι της Ευρωπης προτιμουν Lancia Dedra' και μας εψησε και την αγορασαμε
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Διαφήμιση του Eos
Ο τύπος ακούει απο το ράδιο για πτώση θερμοκρασίας και φασκίωνεται πριν καν αρχίσει το κρύο με ανάλογα σχόλια
Στην εμφανιση ανοικτού Εos αναφωνεί :Α... ένας Εσκιμώος
Μαλιστα...τωρα παιζει και το αναποδο....αυτος που ειναι μεσα στο eos ο ξανθομαλλης και λεει για τον αλλον 'ο κρυουλιαρης'
Το σλογκαν απο κατω τα λεει ολα:
'Για οδηγους που διαφερουν'. Ξεχασαν βεβαια να προσθεσουν το προφανες συμπερασμα απο τη διαφημιση. 'Για οδηγους που διαφερουν μεταξυ τους'.
-
Δεν είναι διαφήμιση νέου μοντέλου, αλλά μια διαφήμιση της HONDA που μου έστειλαν από το εξωτερικό και πολύ μου άρεσε...
-
Η διαφημιση με την Κοκκινοσκουφιτσα της Σεατ μου φανηκε αηδια.
(ή μηπως το Κορντομπα;)
-
kantoniou
Εμένα σαν αντιδιαφήμιση μου φάνηκε... 'Ελάτε στη Seat να σας πουλήσουμε παραμυθι για τα αυτοκίνητά μας'
-
Αυτή η διαφήμιση της μερσεντες Ε στο ραδιοόφωνο που λέει:
'Γι αυτούς που δε χρειάστηκε ποτέ να κάνουν στην άκρη'
Αυτή δεν ειναι που μας έχει γεμίσει με παππππππούδες που πάνε να μας σκότώσουν στην εθνική
Πιστεύω ότι πρέπει να επέμβει το Εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης και να την κόψει καθώς αυξάνει τα ατυχήματα!!!!
τι λέτε -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτή η διαφήμιση της μερσεντες Ε στο ραδιοόφωνο που λέει:'Γι αυτούς που δε χρειάστηκε ποτέ να κάνουν στην άκρη'
Αυτή δεν ειναι που μας έχει γεμίσει με παππππππούδες που πάνε να μας σκότώσουν στην εθνική
Πιστεύω ότι πρέπει να επέμβει το Εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης και να την κόψει καθώς αυξάνει τα ατυχήματα!!!!
τι λέτεΈχουμε γράψει γι αυτή τη διαφήμιση στο σωστό θέμα στα 'ζώα'. Μια και κάτι τέτοιο πρέπει να είναι αυτοί που την ενέκριναν.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
kantoniouΕμένα σαν αντιδιαφήμιση μου φάνηκε... 'Ελάτε στη Seat να σας πουλήσουμε παραμυθι για τα αυτοκίνητά μας'
ειδικά αν είναι Toledo...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτή η διαφήμιση της μερσεντες Ε στο ραδιοόφωνο που λέει:
'Γι αυτούς που δε χρειάστηκε ποτέ να κάνουν στην άκρη'
τι λέτεΈχουμε γράψει γι αυτή τη διαφήμιση στο σωστό θέμα στα 'ζώα'. Μια και κάτι τέτοιο πρέπει να είναι αυτοί που την ενέκριναν.
ωραίος!
-
Citroen C2 Deejay...
-
-
XEXE!!! Καλό!! Αλλά αφου έχουμε το διαφημίσεις νέων μοντέλων γιατι δεν το βάζεις εκεί ρε random;
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Citroen C2 Deejay...Πολυ καλη!!
Δεν ξερεις ποσες φορες ηθελα να το κανω σε ολους οσους βαζουν τερμα την μουσικη στο αμαξι και μου περνουν τα αυτια με τα μπαπ-μπουπ. -
Διαφήμιση Avensis facelift
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Διαφήμιση Avensis faceliftΔεν αντεχω να την βλεπω.Κατι σπαει μεσα μου .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαφήμιση Avensis facelift
Δεν αντεχω να την βλεπω.Κατι σπαει μεσα μου .
Όχι τίποτ' άλλο, τους βάζει και ιδέες...
-
Μόλις την είδα κι εγώ και μου φάνηκε εντελώς ηλίθια.
-
Δεν την είδα ολόκληρη, αλλά υπήρχε η σύνδεση Toyota Avensis-πάθος ή μου φάνηκε;
Διαφημίσεις αυτοκινήτων