-
Σωστα... Μηπως ειναι άλλο ενα conspiracy theory;
-
εντιτ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω με αυτή την υποτιθέμενη ιστορία με την επιλογή της εντεκάδας της Βραζιλίας από τη Nike.
Τους συμφέρει να βγαίνουν στο γυαλί εντεκαδάτοι και να χάνουν; Ετσι θα πιάσουν τόπο τα λεφτά τους;Αυτό πρέπει να μας το απαντήσει κάποιος που δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης μάλλον.
-
Αν είναι θεωρία πάντως είναι πολύ παλιά.
Από το 98 έλεγαν ότι στην εντεκάδα της Βραζιλίας η Nike έχει το δικαίωμα επιλογής επτά παικτών.Αλλά για να πω και το κρίμα μου λίγο με νοιάζει. Σημασία έχει ότι αποκλείστηκαν.
-
Ισως έχει τη σημασία του που αυτός που το αναπαράγει τη δεδομένη στιγμή είναι ο γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου Φ. Συρίγος!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ισως έχει τη σημασία του που αυτός που το αναπαράγει τη δεδομένη στιγμή είναι ο γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου Φ. Συρίγος!Το λέει πάνω πάνω ότι δεν το κατέχει
-
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι καμια φορα και το πιο καλά οργανωμενο επικοινωνιακο/προωθητικο πλανο μπορει ν' αποτυχει οικτρα. Το Σαββατο, εβλεπα το ματς πινοντας μπυρες σ' ενα μπαρακι, οπου ο αγωνας επαιζε στο background, χωρις ηχο. Με μια πρωτη θεωρηση ησουν σιγουρος πως ελαχιστοι ασχολούνταν... Οταν μπηκε το γκολ της Γαλλίας, η εικονα ανατραπηκε βιαια. Οι μισοι θαμωνες πανηγυρισαν εξαλλα, σα να ξεσπασαν με αυτο το γκολ Ενας οχλος επιθυμουσε περισσοτερο από τιποτε αλλο εκεινη τη στιγμη ν' αποκλειστει η Βραζιλια.
Φανηκε καθαρα ότι η ομαδα αυτη δεν εχει ρευμα στον κοσμο που βαρεθηκε το show κι απο καιρου εις καιρον αποζητα κανονικο ποδοσφαιρο... Ειμαι σιγουρος πως αντιστοιχες ηταν οι αντιδρασεις σε ολον τον πλανητη (σημ. η Γαλλία σιγουρα δεν ειναι και η δημοφιλεστερη ομαδα, αρα δεν εχει να κανει με τον αντιπαλο ).Εμενα αυτες οι αντιδρασεις μου δειχνουν οτι δεν εχουμε (ακομα) αμερικανοποιηθει οσο φοβομουν...
-
Χρήστο είναι η φυσιολογική αντίδραση υποστήριξης του αδύναμου!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ισως έχει τη σημασία του που αυτός που το αναπαράγει τη δεδομένη στιγμή είναι ο γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου Φ. Συρίγος!
Το λέει πάνω πάνω ότι δεν το κατέχει
Καλά, εντάξει...
Οπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, σήμερα θα βγάλω στο χαρτί όλη μου την ποδοσφαιρική ασχετοσύνη. Οσοι έχετε την απαιτούμενη υπομονή, διαβάστε μέχρι τέλους. Ποιος ξέρει, κάτι μπορεί να μάθετε...
Εγώ πάλι ξεκαθαρίζοντας οτι είμαι κακόπιστος συμπεραινω από τα bold οτι η παραδοχή της ασχετοσύνης είναι σαρκαστική... Πάντα έχει μια νταμιτζάνα χολή στην καβάτζα για το ποδοσφαιρο ο Φιλιππος
-
Εγώ λέω Γαλλία παίδες! Ο Ζιζού σε μεγάλα κέφια, το Αρνί επίσης.. τους μόνους ικανούς να τους παλέψουν θεωρώ τους Γερμανούς, και αυτό μόνο επειδή η Γερμανία είναι πάντα δύναμη... ε, κάτι μπορεί να κάνει και η παραγκούλα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χρήστο είναι η φυσιολογική αντίδραση υποστήριξης του αδύναμου!Ξερεις τί; Αυτο σκεφτηκα κι εγω στην αρχή... Όμως δεν ειναι τοσο απλό. Αν η Βραζιλία επαιζε μπαλα σ' αυτο το μουντιάλ και δεν μετεδιδε αυτη την εικονα τσιρκου (ΝΒΑ τη λεω εγω, λόγω καταβολών ), θα υπήρχε ενας, εστω, εχεφρων (που λεει κι ο nass ) ανθρωπος να μην παρακαλαει να τη δει στον τελικο;
-
Ρε σεις δεν έχετε γιατρειά
Ο Ποντόλσκι ναζιστής.
Να τιμωρηθεί ο Φρινγκς ως υπαίτιος της σύρραξης με τους Αργεντινούς.
Το ίδιο και ο Μέτζελντερ.
Είναι ντοπαρισμένοι. (Βέβαια το γεγονός ότι οι Αργεντινοί έτρεχαν σαφώς περισσότερο στην παράταση από τους Γερμανούς είναι λόγο καλύτερης φυσικής κατάστασης ).
Έχουν φτιάξει παράγκα.
Τους ευνοεί η ζέστη και η υγρασία γι αυτό έπαιξαν τα 2 σημαντικότερα παιχνίδια στις 5.
Η μπαλα φτιάχτηκε ειδικά γι αυτούς
Η Adidas έχει βγάλει ειδικές φανέλες που τους δίνει 20 άλογα παραπάνω
Οι Γερμανοί έστησαν το σκάνδαλο στην Ιταλία για να επηρεάσουν την απόδοση της εθνικής τους στο μουντιάλ.Ο ημιτελικός έρχεται. Ο καλύτερος ας κερδίσει
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χρήστο είναι η φυσιολογική αντίδραση υποστήριξης του αδύναμου!
Ξερεις τί; Αυτο σκεφτηκα κι εγω στην αρχή... Όμως δεν ειναι τοσο απλό. Αν η Βραζιλία επαιζε μπαλα σ' αυτο το μουντιάλ και δεν μετεδιδε αυτη την εικονα τσιρκου (ΝΒΑ τη λεω εγω, λόγω καταβολών ), θα υπήρχε ενας, εστω, εχεφρων (που λεει κι ο nass ) ανθρωπος να μην παρακαλαει να τη δει στον τελικο;
Να σαι σίγουρος πως όσο καλά να έπαιζε η Βραζιλία πάντα θα υπάρχουν κάποιοι σαν και μένα που θα υποστηρίζουν την Σουηδία, το Πουέρτο Ρίκο, την Τζαμάικα κλπ...
Ο πρόεδρας έχει δίκαιο!
-
charmak66
Και σαν εμένα! Αλλά εδω δε μιλάμε για μερικούς, αλλά σχεδόν για παλλαϊκό μέτωπο
syele
Πήγα στο γιατρό και μου δωσε κατι χαπια, αλλά μου ειπε οτι αμα ξαναδω Γερμανία δεν εγγυάται τίποτα
-
Αυτά περί ντοπαρίσματος των Γερμανών έχουν ακουστει από διάφορες μεριές. Δεν ξέρουμε και ποτέ δεν θα μάθουμε, ακόμα και στο Μουντιάλ του '54, το 'θαύμα της Βέρνης', όπου οπως έχει σχεδόν εξακριβωθεί υπήρξε 'δολιοφθορά' μια και δεν επρόκειτο περι βιταμίνης C αυτό που εδόθη με σύριγγες στους Γερμανούς, δεν μείωσε σε τιποτα τα γεγονότα.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε. Η λογική λέει ότι αν ντοπάρονται κάποιοι, αποκλείεται να είναι μόνον οι Γερμανοί. Εγώ προσωπικά αποκλείω να είναι έξω απ' το παιχνίδι οι Ιταλοί για τους οποίους έχουν ακουστεί (απ' τους ίδιους) τα μύρια όσα, αποκλείεται επίσης να ειναι οι Ελβετοί που έμοιαζαν με υπερηχητικη ομάδα και έπεφτσν 4 άτομα πάνω σε έναν Ουκρανό στο 118' (!).
Δεν πιστεύω ότι η καλή προπόνηση και μόνον εχει κάνει έναν ανθρώπινο οργανισμό να αντέχει 60 αγώνες στη χώρα του και σε ευρωπαϊκες διοργανωσεις και να τον βλέπεις φρέσκο φρέσκο στο Μουντιάλ. Είναι αλήθεια ότι οι μεγάλες βεντετες όντως ειναι πιό κουρασμένες αλλά και πάλι...
Όπως και νά'χει, δε νομίζω ότι ανακαλύφθηκε η Αμερική και τα σχόλια κατά της Γερμανίας ειναι ολίγον μεροληπτικά. Από θέμα νοοτροπιας έχουν μια απ' τις πλέον υγιείς. Άλλοι το λένε ρομπότ, εγώ το λέω σοβαρότητα...
Εύχομαι να δούμε έναν τελικό Γερμανία-Γαλλία ή Ιταλία-Γαλλία και τον Ζιζού να το σηκώνει. Μόνο και μόνο γι' αυτόν.
-
λάθος
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Η λογική λέει ότι αν ντοπάρονται κάποιοι, αποκλείεται να είναι μόνον οι Γερμανοί. Εγώ προσωπικά αποκλείω να είναι έξω απ' το παιχνίδι οι Ιταλοί για τους οποίους έχουν ακουστεί (απ' τους ίδιους) τα μύρια όσα, αποκλείεται επίσης να ειναι οι Ελβετοί που έμοιαζαν με υπερηχητικη ομάδα και έπεφτσν 4 άτομα πάνω σε έναν Ουκρανό στο 118' (!).Το οποίο αποδεικνύει πως δεν αρκεί να ντοπάρεσαι, πρέπει να ξέρεις και μπάλα
-
Σημερα προβλεπεται να πεσει πολυ ξυλο στο παιχνιδι....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η λογική λέει ότι αν ντοπάρονται κάποιοι, αποκλείεται να είναι μόνον οι Γερμανοί. Εγώ προσωπικά αποκλείω να είναι έξω απ' το παιχνίδι οι Ιταλοί για τους οποίους έχουν ακουστεί (απ' τους ίδιους) τα μύρια όσα, αποκλείεται επίσης να ειναι οι Ελβετοί που έμοιαζαν με υπερηχητικη ομάδα και έπεφτσν 4 άτομα πάνω σε έναν Ουκρανό στο 118' (!).
Το οποίο αποδεικνύει πως δεν αρκεί να ντοπάρεσαι, πρέπει να ξέρεις και μπάλα
......ή να παίζεις 'εντός'
-
Ημαρτον ρε σεις!
Ο Ροναλντο ειναι δημιουργημα της Nike! Θυμαστε τι μπαλα επαιζε πριν τραυματιστει; Θυμαστε τα 15 μπαλακια σε μουντιαλ;
Ο Ροναλντινιο δεν ειναι ηγετης, ο Ζινταν ειναι. Ολο το χειμωνα λεγαμε ακριβως τα αντιθετα (επιτελους η Μπαρτσα βρηκε ηγετη, ο Ζινταν ειναι τελειωμενος) ή μονο εγω το θυμαμαι;
Οι Γερμανοι ειναι ντοπαρισμενοι λογω τεχνογνωσιας DDR. Οι υπολοιποι ειναι μικροι και αθωοι υποθετω. Και στους συλλογους τους αλλα και στις εθνικες πινουν χυμο αβοκαντο (χωρις συντηρητικα) και δυναμωνουν.
Η διατησια σπρωχνει τη Γερμανια: Ναι, αλλα λιγοτερο απο οσο αναμενοταν και πολυ λιγοτερο απο οτι τους Ασιατες το 2002. Ποιον θα εσπρωχνε δηλαδη, το Τογκο; Αυτο το αβανταζ παντα το απολαμβανε ο γηπεδουχος.
(Αλλωστε το πραγματικο σμπρωξιμο τωρα αρχιζει!)Ο χαιρετισμος του Ποντολσκι παντως εμενα μου φανηκε 'υποπτος'. Στο βιντεο η κινηση του ειναι καπως 'ξεκαρφωτη', δεν αποτελει συνεχεια αλλου πανηγυρισμου, ουτε ακολουθει αλλη κινηση του χεριου. Ελπιζω να κανω λαθος...
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια