-
μονο το δικο μου ειναι το σωστο...
-
Thanx για την πολλαπλη και ακριβεστατη ανταπόκριση!
Παντως μόνο στο αεροπλανο μου φαινεται χρησιμη λειτουργια... Καθοριστικη για να επιλεξεις μια συσκευη από άλλες, μαλλον δεν ειναι
-
Asimov
όταν θέλω να ακούσω μουσική ενώ δεν θέλω να με ενοχλούν με τηλεφωνήματα τι πρέπει να κάνω;
-
Άσχετο η Swiss επιτρέπει την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών ( και κινητών σε flight mode ) στα αεροπλάνα της αλλά όχι τις συσκευές Blackberry ακόμα και αν είναι σε flight mode....
Αιτία?
Με βάση τον κανονισμό δεν θεωρούνται κινητά οπότε εφόσον ο πιλότος επιθυμεί την αυστηρή εφαρμογή του κανονισμού τότε το προσωπικό καμπίνας κάνει παρατήρηση.
Σε 4 πρόσφατες πτήσεις μου μόνο στην μια υπήρξε πρόβλημα με έναν επιβάτη...
Ότι να 'ναι οι Ελβετοι αλλά όπως του έλεγε η αεροσυνοδός σύντομα θα λυθεί το ζήτημα και θα επιτραπεί η χρήση τους με βάση τον κανονισμό ασφαλείας της εταιρείας. -
elteo
Ναι, ΟΚ, δεν εχεις αδικο, μάλλον εχω συνδεσει το κινητο με πολύ παραδοσιακες χρησεις (ομιλια, sms) οποτε τα λοιπά μου φαινονται απλα εξτρα features που δεν αντικαθιστούν το mp3 player ή μια κανονική φωτ. μηχανη...
(εννοώντας οτι μαλλον δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις από αυτά... ) -
Yπήρχε ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το οποίο μας έδινε τιμές για τα καύσιμα. Συνδέονταν με τον σέρβερ του υπουργείου και σου έδινε ακριβείς τιμές. Το είχε φτιάξει έλληνας.
Μήπως το έχει κανείς;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Thanx για την πολλαπλη και ακριβεστατη ανταπόκριση!Παντως μόνο στο αεροπλανο μου φαινεται χρησιμη λειτουργια... Καθοριστικη για να επιλεξεις μια συσκευη από άλλες, μαλλον δεν ειναι
Aν πετάς συχνά, είναι.
Το έχει και το 6680 μου, πολύ βολικό -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Thanx για την πολλαπλη και ακριβεστατη ανταπόκριση!
Παντως μόνο στο αεροπλανο μου φαινεται χρησιμη λειτουργια... Καθοριστικη για να επιλεξεις μια συσκευη από άλλες, μαλλον δεν ειναι
Aν πετάς συχνά, είναι.
Το έχει και το 6680 μου, πολύ βολικόκαι το 6630, αλλά που να εξηγείς ότι είναι εκτός δικτύου, δεν λειτουργεί η sim μπλα μπλα μπλα
-
Ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα την αεροσυνοδό!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Yπήρχε ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το οποίο μας έδινε τιμές για τα καύσιμα. Συνδέονταν με τον σέρβερ του υπουργείου και σου έδινε ακριβείς τιμές. Το είχε φτιάξει έλληνας.Μήπως το έχει κανείς;
Είναι πολύ καλό!!
Ορίστε:
-
Θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για ενα προβλημα που εχω με ενα κινητο μου.
Το κινητο αυτο αγοραστηκε πριν 1 χρονο και κατι ημερες σαν συσκευη (χωρις συνδεση δηλαδη) στην τιμη των 452 Ε απο τη vodafone στην αγ.ανδρεου,πατρα.
Μολις φορτιστηκε και πηγα να το ανοιξω,δεν..
Πηγα στη vodafone αποπου το πηρα για επισκευη.
Οι κοπελες δε μπορουσαν να με εξυπηρετησουν γιατι λεει ελειπε ο ιδιοκτητης.. ο οποιος θαρθει σε 2 μερες..μετα απο τη σχετικη φασαρια εφυγα..
Μετα απο 2 μερες ξαναπηγα οπου παλι ελειπε ο ιδιοκτητης και δε μπορουσαν να κανουν τιποτα..
Ηρθε μετα απο 5 ημερες και αυτο που εκανε ειναι να το παει λιγα μετρα πιο κατω,στη mobitel για επισκευη..Τεσπα,την επομενη ημερα ηταν ετοιμο..
Τι ετοιμο δηλαδη αφου ανοιγε μεν αλλα εκανε επανεκινησεις,εχανε το 3g και το gprs ακομα και οταν υπηρχε διαθεσιμοτητα δικτυου..
καποια στιγμη λογω του οτι το χρησιμοποιουσα ως ξυπνητηρι και οταν εκανε επανεκινηση ζητουσε pin,αρα ηταν ουσιαστικα κλειστο,δεν χτυπουσε,εκνευριστικα με tην ολη κατασταση και το παω παλι σε καταστημα vodafone για να μην μπλεξω με αφαντους ιδιοκτητες παλι.(στη μαιζωνος αυτη τη φορα,το κεντρικο υποτιθεται)
Αυτοι το πηγαν στη mobitel oπως γινεται παντα.
Οταν μου επεστρεψαν το κινητο ειχε ακριβως τα ιδια προβληματα.
Το ξαναπαω.Μου το δινουν παλι και ειχε ακριβως τα ιδια.
Το ξαναπαω.Μου το επιστρεφουν και το ζουμ της καμερας δεν υπηρχε και η οθονη τρεμοπαιζε.
Το ξαναπαω.Φτιαχνουν το ζουμ και μου το δινουν με την οθονη αφτιαχτη.
Το ξαναπαω.Λενε δεν εχουν ανταλακτικο,πρεπει να παει αθηνα.
Παει αθηνα.(το αποκορυφωμα ερχεται)
Το παραλαμβανω.Το κινητο που μου δινουν ΔΕΝ ειναι το δικο μου,ειναι σε αθλια κατασταση και ΧΩΡΙΣ τη καρτα μνημης μεσα.
Το ξαναπαω.Τους λεω ειχα μια 512 η οποια λειπει και δεν ειναι δικο μου αυτο το κινητο.
Με παιρνουν τηλ.απο τη vodafone και μου λενε ηρθε.
Ωραια,η μνημη ειναι μεσα?
Μισο λεπτο να κοιταξω.χμ..δεν τη βρισκω,πρεπει να ψαξω,να σας παρω σε 2 λεπτακια?
Λεω μα τι να ψαξετε,στη θηκη του κινητου θα ειναι αν ειναι..
ΧΜ..δεν τη βρισκω σας καλω σε 2 λεπτα..
Ασφαλως και ΔΕΝ με πηρε.
Παω απο εκει την επομενη.
Γεια σας,δεν προλαβα να σας παρω χθες λεει ο υπευθυνος.
Τεσπα,αφου ηρθε το κινητο..
Κοιταω τι ηρθε,ηταν ΠΑΛΙ το ξενο κινητο με μνημη 64 ΜΒ μεσα και οχι 512 που τους ειπα.
Το ξανααφηνω.
Σε αυτο το σημειο βρισκομαι τωρα.
Αποτι καταλαβα η καρτα θα αντικατασταθει με ιδια οποτε ο.τι ειχα μεσα χαθηκε και το κινητο θα παρω το ξενο με αλλαγμενο περιβλημα για να μην εχει γρατσουνιες.Το δικο μου δεν θα το παρω ποτε.Τη καρτα με ο.τι ειχε μεσα (και πιστεψτε με μερικα ηταν σημαντικα και τα χρειαζομαι στη δουλεια μου) δεν θα την παρω ποτε.
Εννοειται οτι 3 μηνες τωρα δε μου δοθηκε τηλεφωνο αντικατστασης.
Θελω να ρωτησω πως βλεπετε την ολη κατασταση και τι μπορω να κανω για να διεκδικησω το δικιο μου.
Σκεφτομαι οτι με δικηγορο δε συμφαιρει.
Το κινητο πλεον δε κανει ουτε 150 Ε και δεν αξιζει να χαλασω χρηματα σε δικες.
Το ινκα μπορει να βοηθησει η ειναι μονο για υποθεσεις αισχροκερδιας?
Εννοειται οτι παραλειπω διαλογους απειρου καλους για να μη γινει κωμωδια το θεμα.
Ολα τα στοιχεια ειναι διαθεσιμα στον οποιονδηποτε.
Με συγχωρειτε για το μακροσκελες post μου. -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Yπήρχε ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το οποίο μας έδινε τιμές για τα καύσιμα. Συνδέονταν με τον σέρβερ του υπουργείου και σου έδινε ακριβείς τιμές. Το είχε φτιάξει έλληνας.
Μήπως το έχει κανείς;
Είναι πολύ καλό!!
Ορίστε:
ευχαριστώ θερμά!
-
Έπρεπε να σου δώσουν άλλο κινητό αφού το κινητό που πήρες είχε πρόβλημα και θα το έστελναν αυτοί πίσω στην Vodafone στα κεντρικά για να τους στείλει καινούργια συσκευή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Asimovόταν θέλω να ακούσω μουσική ενώ δεν θέλω να με ενοχλούν με τηλεφωνήματα τι πρέπει να κάνω;
Nα πάρεις MP3 Player για αυτό το σκοπό μήπως..?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Asimov
όταν θέλω να ακούσω μουσική ενώ δεν θέλω να με ενοχλούν με τηλεφωνήματα τι πρέπει να κάνω;
Nα πάρεις MP3 Player για αυτό το σκοπό μήπως..?
Nαι ναι να έχω μαζί μου...
- την ψηφιακή
- το mp3 player
- το κινητό
- ένα σάκκο να τα κουβαλώ...
καλώς ή κακώς εφόσον κάνεις την δουλειά σου γιατί να κουβαλάς περιττά μαζί σου;
Δεν λέω ότι δεν έχω ψηφιακή ή mp3 αλλά δεν μπορώ να τα κουβαλώ συνεχώς μαζί μου. Το ίδιο και η αδερφή μου για την οποία προορίζεται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Yπάρχουν και αυτού του τύπου αλλά δεν βολεύουν γιατί δεν ανασηκώνουν το laptop όπως αυτή του πλαισίου.
http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=20448
Τελικά δεν άντεξα με αντικείμενο αγορασμένο από το 'τελάρο' για παραπάνω από τρείς ημέρες και πήγα και πήρα μια από τις προτάσεις που έγραψες Σάββα.
Προσωπικά με εξυπηρετεί καλύτερα, είναι χαμηλότερο πιο σταθερό μια και πατά πιο καλά ο φορητός επάνω του.Άσχετο εάν ενδιαφέρεται κανείς για το ας στείλει π.μ..
Αγορασμένο το Σάββατο, ώρες λειτουργίας ελάχιστες. Αγορα 18 ευρώ πώληση 10 ίσα ίσα για να μη το έχω και πιάνει χώρο. -
Φράγκι
καλά έκανες...εμένα με βολεύει πολύ γιατί ανασηκώνει το laptop και μπορώ να δουλεύω καλύτερα. Δεν το έχω σε γραφείο αλλά σε βιβλιοθήκη γραφείο!
Καλύτερο από αυτό που βρήκα στο insomnia...
-
Καλό αλλά πρέπει να έχει πρόβλημα φορητότητας.
-
krus ακολουθησα τη συμβουλή σου για το video downloader και σε ευχαριστώ πααααααααρα πολυ!
τώρα θα μπορουσες να μου πεις πώς γινεται να μετατρέψω το αρχειο που τελικά κατέβασα έτσι ωστε να το παιζει πχ το media και τα λοιπά προγράμματα;
αρχικα το παίζω με vlc, αλλά μέχρι τώρα είδα ότι μοναχα η εκδοση μου τα καταφερνει (0.8.4a). αλλοι που προσπάθησαν εφαγαν πόρτα.
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]