-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καμοιά σχέση με την εταιρεία ρούχων!
Kι έλεγα κι εγώ....εκείνο το μαγαζί στην Κηφισιά με τα ρούχα,πρέπει να του αρέσει πολύ...δεν εξηγείται αλλιώς... Αν και είναι γυναικεία τα ρούχα αυτά απ'ό,τι ξέρω....
-
Εγώ όταν έβαλα το cavalino gr, μάλλον δεν ήξερα αρκετή ιταλική ορθογραφία (cavallino) αλλά δεν πειράζει..
Αφού μπήκα στο φόρουμ γύρω στο 99, δεν έκανα ούτε μια δημοσίευση, καθώς ο υπολογιστής όπου είχα πρόσβαση ήταν του πανεμιστημίου, το οποίο και επισκεπτόμουν όλο και αραιότερα..
Το 2004 αποφάσισα να μπω στο 4Τ φόρουμ, ξεχνώντας την προγενέστερη εγγραφή!
Το θυμήθηκα μόνο όταν είδα οτι το email μου ήταν δεσμευμένο από άλλο χρήστη.
ψάχνοντας διάφορα σχετικά με Ferrari, F40 κτλ τελικά το βρήκα..
cavalino gr λοιπόν, όσο κι αν απογοητεύτηκα όταν το (ξανα)βρήκα!!
(Παρεπιπτόντως το όνομά μου είναι Θύμιος)
αν μπορούσα να τ αλλάξω, μάλλον θα έβαζα κάτι σχετικό με ανθρώπους της ιστορίας που θαυμάζω ή DSOM, που είναι κι ο αγαπημένος μου δίσκος (εξού και η αλλαγή στο άβαταρ) -
Το δικό μου το έβγαλα απο το πάθος που έχουν οι Ιταλικές (και όχι μονο) αυτοκινητοβιομηχανίες
-
To δικό μου βγαίνει από την κοπέλα μου που είναι ο άγγελός μου...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
To δικό μου βγαίνει από την κοπέλα μου που είναι ο άγγελός μου...ωραιος!!
-
dpurpler, από τους Deep Purple.
Το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού, πάνω από μία δεκαετία και συνήθως είναι πάντα ελεύθερο! Μόνο μία φορά στο yahoo mail νομίζω κάποιος το είχε προλάβει. -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
dpurpler, από τους Deep Purple.
Το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού, πάνω από μία δεκαετία και συνήθως είναι πάντα ελεύθερο! Μόνο μία φορά στο yahoo mail νομίζω κάποιος το είχε προλάβει.Νομίζω πρέπει να χαμε μιλήσει παλιά σε chat.κάποτε έμπαινα ως gillan.λογικά πάνε χρόνια...6 7...
εκτός κ αν δε θυμάμαι καλά το όνομα ή ήταν άλλος -
Το δικο μου σημαινει πως ξερω να παιζω πολυ καλα ηλ.κιθαρα!!!
Πλακα κανω...κιθαριστας-κορυφη ειναι ο τυπος που παιζει σε Arch Enemy,Spiritual Beggars και παλιοτερα στους Carcass...
Α!Και στο avatar που εχω βαλει ΔΕΝ ειναι αυτος...αν ξερει καποιος ποιος ειναι ας το πει ..να εξασκησουμε και τις μουσικες μας γνωσεις!!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
:offtopicviii: Νομίζω πρέπει να χαμε μιλήσει παλιά σε chat.κάποτε έμπαινα ως gillan.λογικά πάνε χρόνια...6 7...
εκτός κ αν δε θυμάμαι καλά το όνομα ή ήταν άλλοςΈχω μιλήσει ανά καιρούς σε ελληνικά και ξένα φόρουμ με ...όλα τα παιδιά (Gillan, Glover, Paice, Blackmore, ακόμα και με τον Tommy Bolin)
DPurpler υπάρχει όμως μόνο ένας!
-
Τι να λέμε τώρα....!
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Τι να λέμε τώρα....!Καλύτερα να μας πείς τί σημαίνει το άβατάρ σου έ;
-
Το δικό μου βγαίνει απο την κωδική ονομασία του pentium 3.
Οχι δεν είμαι fan της intel..........
Απλώς έχασα αρκετές ώρες με τον pentium 3 στα 800 που έχω ακόμα
σαν file και internet σερβερ και έφαγα κόλλημα και το χρησιμοποιώ
απο εκείνη την στιγμή μέχρι και σήμερα. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σπιλερνερν
....και o Εditern
Χιτλερνεν
Έτσι mirage...του transportern
Ρε παιδιά, δεν απαγορεύονται οι διπλοτριπλοεγγραφές;
Αυτός ο εγκάθετος (ή εγκάθετερν) πόσα username έχει. Μα τι κάνουν επιτέλους οι mod.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
[Αυτός ο εγκάθετος (ή εγκάθετερν) πόσα username έχει. Μα τι κάνουν επιτέλους οι mod.Είπαμε.. Βγάζουν φωτογραφίες χρηστών και βάζουν άλλες.. Είναι και πολύ [παρτάκηδερν]
-
Αφού οτι και να πώ θα με [edit]
-
απο το παλιο μου το puntaki το οποιο ηταν cabrio και κατα παγκοσμια και αποκλειστηκη πατεντα cc!!!
-
Απο το αυτοκινητο που οδηγω:civic type R 05 μοντελο!!!
-
Απίστευτο!!!!
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
απο το παλιο μου το puntaki το οποιο ηταν cabrio και κατα παγκοσμια και αποκλειστηκη πατεντα cc!!!Θέλουμε φωτο!!!
-
αν ηξερα πως!!!!
USERNAME.......Τι σημαινει;;