-
επειδη ειχαμε στην οικογενεια GS και μας εχει φυγει 2 φορες η ροδα..(απο βλακες σε βουλκανιζατερ..)
οταν την πρωτη φορα μας εφυγε η πισω σε πορεια ..ουτε που το καταλαβαμε..μας κορναραν και σταματησαμε...
οταν τη 2η φορα εφυγε η μπροστα..κοντεψαμε να σκοτωθουμε!!
τελικα πολυ ευκολα χανουν τροχους αυτα τα citroen.,.
(προσοχη στα ζωα των βουλκανιζατερ... )αν και ψιλοακυρο το τοπικ ειπα να μοιραστω την εμπειρια..
-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
επειδη ειχαμε στην οικογενεια GS και μας εχει φυγει 2 φορες η ροδα..(απο βλακες σε βουλκανιζατερ..) -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Nα υποθεσω οτι το υδροπνευματικο συστημα δεν υπαρχει πια στα citroen.
Την ιδια διαφημιση εκανε και sto Xantia η σιτροεν..
Μοντελα με υδροπνευματική πλεον ειναι τα C5, C6 και νομίζω και η Cayenne???και οι ακριβές εκδόσεις Mercedes ML, Lexus RX και Toyota Landcruiser από όσο θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ίδια υλοποίηση πάντως.
-
Και τα 2CV και Renault 4 είχαν παρόμοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία αν υπάρχει ελαιοπνευματικό σύστημα ή όχι, συμασία έχει η διασύνδεση των αναρτήσεων και ειδικότερα η διασύνδεσή τους κατα μήκος.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Nα υποθεσω οτι το υδροπνευματικο συστημα δεν υπαρχει πια στα citroen.
Την ιδια διαφημιση εκανε και sto Xantia η σιτροεν..
Μοντελα με υδροπνευματική πλεον ειναι τα C5, C6 και νομίζω και η Cayenne???και οι ακριβές εκδόσεις Mercedes ML, Lexus RX και Toyota Landcruiser από όσο θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ίδια υλοποίηση πάντως.
Η ML όπως και η καγιεν έχουν αερανάρτηση όπως και τ α υπόλοιπα σουβλάκια. Η ακριβές S SL CL έχουν υδραυλική ανάρτηση. Υδροπνευματική έχουν μόνο οι citroen.
-
Ναι μωρέ, αυτό!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και τα 2CV και Renault 4 είχαν παρόμοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία αν υπάρχει ελαιοπνευματικό σύστημα ή όχι, συμασία έχει η διασύνδεση των αναρτήσεων και ειδικότερα η διασύνδεσή τους κατα μήκος.Σωστός.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και τα 2CV και Renault 4 είχαν παρόμοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία αν υπάρχει ελαιοπνευματικό σύστημα ή όχι, συμασία έχει η διασύνδεση των αναρτήσεων και ειδικότερα η διασύνδεσή τους κατα μήκος.
Σωστός.
λέτε να το δοκιμάσω αύριο?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Σωστός.
λέτε να το δοκιμάσω αύριο?
Ναι αλλά πες που θα κάνεις το πείραμα για να είμαστε μακρυά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Youtube VideoΑυτό ακριβώς το βιντεάκι μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα τον τίτλο του topic. SirGus μπορείς να ρωτήσεις τον δημιουργό του, αν έχεις απορίες για τη δοκιμή που θα κάνεις.
-
μου φαίνεται αδύνατο το ami να προχωράει με 3 ρόδες...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παλια, υπηρχε μια διαφημιση της citroen, που εδειχνε ενα αυτοκινητο της να 'χανει' ενα λαστιχο στο δρομο, και να συνεχιζει κανονικα να πηγαινει με 3 ροδες!
Αυτό εννοείς.
πως το κάνω save?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
πως το κάνω save?Η το κάνεις copy από την cache του browser σου, ή http://www.keepvid.com
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Παλια, υπηρχε μια διαφημιση της citroen, που εδειχνε ενα αυτοκινητο της να 'χανει' ενα λαστιχο στο δρομο, και να συνεχιζει κανονικα να πηγαινει με 3 ροδες!
Αυτό εννοείς.
πως το κάνω save?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτό εννοείς.
πως το κάνω save?
δεν δούλεψε
-
Έκανες rename αυτό που κατέβηκε με κατάληξη .flv ?
Θέλει και .flv player για να το δεις, σου δίνει Link να το κατεβάσεις το ίδιο το extension ( http://www.martijndevisser.com/2005/10/ ... dated.html )edit: εγώ μόλις το κατέβασα και το είδα με τον τρόπο που σου λέω
-
οουφ..τα βαριέμαι αυτά
Κινηση σε 3 τροχους