-
τρεις βραδυ σαββατου,εθνικη κορινθου-αθηνας,στα τελευταια διοδια που δεν πληρωνουμε εμεις που επιστρεφουμε (μεγαρα?),οριο εχει μολις πεσει στα 100 και με σταματανε με 145...
1.1 μηνα πινακιδες
2.1 μηνα διπλωμα
3.δικαστηριο
αποριες προς εσας:
1.υπαρχει τροπος να κρατησω τις πινακιδες?($$$ φανταζομαι)
2.υπαρχει τροπος να επιλεξω ποτε θα μου κρατησουν το διπλωμα?
3.τι γινεται στο δικαστηριο?
4.τι γινεται με το point system?
5.μου ειπε ο μπατσος οτι το χαρτι πρεπει να παει απο τμημα ελευσινας==>τμημα δραπετσωνας,ξερει κανεις ποσο καιρο θα παρει αυτο? -
τρεις βραδυ σαββατου,εθνικη κορινθου-αθηνας,στα τελευταια διοδια που δεν πληρωνουμε εμεις που επιστρεφουμε (μεγαρα?),οριο εχει μολις πεσει στα 100 και με σταματανε με 145...
1.1 μηνα πινακιδες
2.1 μηνα διπλωμα
3.δικαστηριο
αποριες προς εσας:
5.μου ειπε ο μπατσος οτι το χαρτι πρεπει να παει απο τμημα ελευσινας==>τμημα δραπετσωνας,ξερει κανεις ποσο καιρο θα παρει αυτο? -
1.1 μηνα πινακιδες
2.1 μηνα διπλωμα
3.δικαστηριο
αποριες προς εσας:
Για επικινδυνη οδηγηση/κοντρα/επιδειξη σου πηραν τις πινακιδες και το διπλωμα;
-
Δεν νομιζω πως παιρνουν πινακιδες και διπλωμα για υπερβολικη ταχυτητα...μηπως σε εγραψαν και για τιποτε αλλο?
Το δικαστηριο (στη δικη μου περιπτωση) εγινε μετα απο 2μιση χρονια...και το χαρτι ηρθε 2-3 μηνες πριν το δικαστηριο...
Με το point-system νομιζω δεν γινεται τιποτα...παντως παυεις να εχεις καθαρο ποινικο μητρωο...γι'αυτο προσοχη να μην σε ξαναγραψουν με τοσο μεγαλη ταχυτητα γιατι στο δευτερο δικαστηριο θα φαινεται οτι εχεις παει και σε αλλα πριν και θα στερεψεις απο ''δικαιολογιες''!
Στη δικη μου περιπτωση το δικαστηριο επεβαλε μονο χρηματικη ποινη παντως και καμμια αλλη κυρωση...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δεν νομιζω πως παιρνουν πινακιδες και διπλωμα για υπερβολικη ταχυτητα...μηπως σε εγραψαν και για τιποτε αλλο?ΑΝ περάσεις το όριο κατά >40 χαω, παίρνουν.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν νομιζω πως παιρνουν πινακιδες και διπλωμα για υπερβολικη ταχυτητα...μηπως σε εγραψαν και για τιποτε αλλο?
ΑΝ περάσεις το όριο κατά >40 χαω, παίρνουν.
Τι να πω..δεν ξερω..εγω περασα το οριο πανω απο 80χαω (ημουν μικρος και μ@λ@κ@ς) και απλα πηγα δικαστηριο και τιποτε αλλο...
-
Μήπως πάει καιρός από τότε? Εμένα με έγραψαν με 106 (χαω, όχι Πεζό) σε όριο 50, με λυπήθηκε ο τύπος και λέει 'σε γράφω για 89, για να γλιτώσεις δίπλωμα και πινακίδες'. Πριν μερικούς μήνες αυτό, Βάρης -Κορωπίου.
-
Μήπως πάει καιρός από τότε? Εμένα με έγραψαν με 106 (χαω, όχι Πεζό) σε όριο 50, με λυπήθηκε ο τύπος και λέει 'σε γράφω για 89, για να γλιτώσεις δίπλωμα και πινακίδες'. Πριν μερικούς μήνες αυτό, Βάρης -Κορωπίου.ετσι ειναι, για υπερβαση +40 ισχυουν πλεον αυτα.
Το αυτοφωρο ποτε ισχυει?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μήπως πάει καιρός από τότε? Εμένα με έγραψαν με 106 (χαω, όχι Πεζό) σε όριο 50, με λυπήθηκε ο τύπος και λέει 'σε γράφω για 89, για να γλιτώσεις δίπλωμα και πινακίδες'. Πριν μερικούς μήνες αυτό, Βάρης -Κορωπίου.
ετσι ειναι, για υπερβαση +40 ισχυουν πλεον αυτα.
Το αυτοφωρο ποτε ισχυει?
Νομίζω αν σε πιάσουν με 2x το όριο.
-
Μήπως πάει καιρός από τότε? Εμένα με έγραψαν με 106 (χαω, όχι Πεζό) σε όριο 50, με λυπήθηκε ο τύπος και λέει 'σε γράφω για 89, για να γλιτώσεις δίπλωμα και πινακίδες'. Πριν μερικούς μήνες αυτό, Βάρης -Κορωπίου.Ναι,παει λιγος καιρος...το 2000 ηταν και το οριο ηταν 90χαω, κι εγω πηγαινα μεεε...αρκετα παραπανω...
(δεν λεω οτι ειναι σωστο που δεν μου πηραν πινακιδες,ετσι?οχι μονο δικαστηριο αλλα να μου παρουν διπλωμα,πινακιδες και να μου κοψουν τον κwλo επρεπε)
-
ετσι ειναι, για υπερβαση +40 ισχυουν πλεον αυτα.
Το αυτοφωρο ποτε ισχυει?
Νομίζω αν σε πιάσουν με 2x το όριο.
Τοτε επρεπε να ειχα παει ΚΑΙ αυτοφωρο!!
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
1.1 μηνα πινακιδες
2.1 μηνα διπλωμα
3.δικαστηριοJoin the club
αποριες προς εσας:
Όχι
Όχι
3.τι γινεται στο δικαστηριο? 4.τι γινεται με το point system?
Εδώ είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Εμένα μου έχουν πει τα εξής, οι ίδιοι :
- Πας δικαστηριο και έχει και 7 πόντους.
-Δεν πας δικαστηριο και έχει 7 πόντους.
-Δεν πας δικaστηριο και δεν έχει πόντους
Kαλού κακού άσε ένα 1000αρικάκι καβάτζα για να είσαι μέσα
5.μου ειπε ο μπατσος οτι το χαρτι πρεπει να παει απο τμημα ελευσινας==>τμημα δραπετσωνας,ξερει κανεις ποσο καιρο θα παρει αυτο?
Βάλε μια βδομάδα για να είσαι σίγουρος
-
Etsi einai ta pragmata... Emena 8a me ksilwnan sto sxisto giati exei orio 50 kai pigaina me 120 'h 125 (den 8ymamai akribws) Telika epeidh to epaiksa eparxiwths pou anebainei sthn A8ina gia pswnia me egrapsan gia 65 - 67 x.a.w. kai 17 euro. emena htan etoimoi na me ksilwsoun mono. den mou aneferan kati gia autofwro...
-
Tis pinakides mporeis na tis pareis amesws. Plirwnontas omws to triplasio tou xrhmatikou prostimou. To diplwma den nomizw.
-
To diplwma sou afaireitai apo thn mera pou se egrapsan k gia ena mina.
-
Sto dikasthrio iksera pws pigaines an den plirwseis to prostimo kai pas gia na amfisbitiseis thn klhsh 'h an htan gia klisi apo camera. Ektos kai an sou orise dikasimo katey8eian kai den sou ekopse prostimo. Pantws na exeis prostimo kai diaksthrio xlwmo mou fainete!!! Diladi 8a plirwseis mia fora sthn troxaia kai deyterh sto dikasthrio??? Giati ekei den exei elpida na thn glytwseis ektos kai an eisai poly kalos sto mpla mpla! Proswpika exw paei se 3 dikasthria (se 2 eixa steilei antiproswpo gar anilikos ki eperna anaboles) gia diplwma k osoi eixan dikasthrio gia yperboliki (oi perissoteroi me camera) efygan oloi me kala koustoumia........ sto dikasthrio na ypologizeis kai ta eksoda dikhs poy 8a plirwseis!etoimase ena xartonomisma xrwmatos mwb gia na eisai kalymenos.
-
H klisi grafei panw tous pontous. perisoteres plirofories edw http://www.bloka.com/content/view/125/187/ kai genika se auto to site 8a breis boh8eia!
-
Poio xarti??????
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
3.τι γινεται στο δικαστηριο? 4.τι γινεται με το point system?
Εδώ είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Εμένα μου έχουν πει τα εξής, οι ίδιοι :
-Δεν πας δικαστηριο και έχει 7 πόντους.
-Δεν πας δικaστηριο και δεν έχει πόντους
Kαλού κακού άσε ένα 1000αρικάκι καβάτζα για να είσαι μέσα
eisai pio apaisiodoksos apo emena
-
Εμενα πριν 3 χρονια με το προηγουμενο αμαξι με ειχαν γραψει για 'αυτοσχεδιους αγωνες' με αφαιρεση πινακιδων, αδειας και χρηματικο προστιμο... Ο ηλιθιος υπεγραψα τοτε απτη τρομαρα μου, ουσιαστικα επαληθευοντας το γεγονος.. Μου ειπαν τοτε οτι θα εχω και δικαστηριο αλλα....ποτε? Μπορω να αλλαξω τη καταθεση μου εκει?
Για την ιστορια, δε πηγαινα γρηγορα ουτε εκανα κοντρα, απλα ειχα πλησιασει πολυ ενα σεατάκι και πηγαιναμε τρενακι σε κατι στροφες...καπου εκει ηταν και το μπατσικο και νομιζαν οτι ειχαμε βαλει κοντρα!
-
me thn ypografh klhshs den thn apodexesai ws pros to symban!!! Aplws ypografeis oti hsoun ekei kai thn parelabes. Den simainei pws apodexesai thn klhsh. Sto dikasthrio mporeis na isxyristeis pws an ekanes agwnes 'h kontra 8a eprepe na htan ki allos... ektos kai an eisai toso grhgoros pou ekanes kontra me thn skia sou!!!!
-
Απλά τα πράγματα:
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
τρεις βραδυ σαββατου,εθνικη κορινθου-αθηνας,στα τελευταια διοδια που δεν πληρωνουμε εμεις που επιστρεφουμε (μεγαρα?),οριο εχει μολις πεσει στα 100 και με σταματανε με 145...Αν το μπλόκο ήταν πολύ κοντά στην πινακίδα τότε έχεις μία πιθανότητα να σου μειώσουν την ποινή.
Το χαμηλότερο όριο ταχύτητας δέν αρχίζει να ισχύει αμέσως μετά την πινακίδα. Νομίζω ο ΚΟΚ δέν λέει κάτι επ αυτού, όμως στο δικαστήριο μπορείς να επικαλεστείς οτι δέν είναι δυνατόν να επιβραδύνεις το αυτοκίνητο ακαριαία και συνήθως το δέχονται.
Βέβαια το γεγονός οτι είχες υπερβεί και το προηγούμενο όριο δεν βοηθάει πολύ. Αν σε πιάνανε με 120 τότε είναι σχεδόν σίγουρο οτι στο δικαστήριο θα αθωονόσουν.
-
βασικα δεν πηρα προστιμο,δεν πηρα καν καποιο χαρτι στα χερια μου,αυτο που με τρωει ειναι οι πινακιδες γιατι το αυτοκινητο το χρησιμοποιουν και αλλοι εκτος απο εμενα,ξερει κανεις ποσα χρηματα ειναι για να τις παρω πισω επιτοπου?
Απορίες Περί Κλήσεων