-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
εγώ το ειχα πει και για το bruno, να φτιαχτεί Φορουμ Approved αυτοκόλλητο
μεγάλη δύναμη το μπ@@ρδελ@Το Da Bruno στο Φαληρο εννοεις; Αριστο! Highly recommended, editor's choice, etc, etc!
-
...και για να συμπληρώσω τη Funis κανεις δε φταιει να πληρώσει τα σπασμενα της λανθασμένης οικονομοτεχνικής μελέτης του χ επιχειρηματία. Επειδή δεν του βγαίνουν οι μέσοι όροι τί φταιει ο καθε κακομοιρης που (ειδικά στην Ελλάδα) χρυσοπληρώνει έναν καφέ και μια μπύρα ή ένα μπομπάτο ουισκάκι; Αμα δεν του άρεσε ας μην το άνοιγε το μαγαζί, εγώ θα του λύσω το πρόβλημα;
Το κακό ξεκιναει απο το οτι στην Ελλαδα, όπως και στις αλλες 'αναπτυσσόμενες' χώρες , χρεώνουμε πολλά για κακές υπηρεσίες. Έξω είναι ακριβά (και μάλιστα όχι όσο εδώ, πιείτε εναν καφε στο Βερολίνο για παραδειγμα) αλλά τουλάχιστον σε σέβονται. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...και για να συμπληρώσω τη Funis κανεις δε φταιει να πληρώσει τα σπασμενα της λανθασμένης οικονομοτεχνικής μελέτης του χ επιχειρηματία. Επειδή δεν του βγαίνουν οι μέσοι όροι τί φταιει ο καθε κακομοιρης που (ειδικά στην Ελλάδα) χρυσοπληρώνει έναν καφέ και μια μπύρα ή ένα μπομπάτο ουισκάκι; Αμα δεν του άρεσε ας μην το άνοιγε το μαγαζί, εγώ θα του λύσω το πρόβλημα;
Το κακό ξεκιναει απο το οτι στην Ελλαδα, όπως και στις αλλες 'αναπτυσσόμενες' χώρες , χρεώνουμε πολλά για κακές υπηρεσίες. Έξω είναι ακριβά (και μάλιστα όχι όσο εδώ, πιείτε εναν καφε στο Βερολίνο για παραδειγμα) αλλά τουλάχιστον σε σέβονται.Που ειναι ακριβα ρε παιδια;; Βρυξέλλες, Γανδη δεν πληρωσα πάνω απο 3 ευρω καφέ και το βραδυ τα ποτα στην ίδια τιμή (εκτος αν επαιρνες κοκτειλ ή καποιο σπεσιαλ)...
Εμεις το εχουμε παραχέσει.. Και καλά στο δηθεν κολωνακι και στη δηθεν κηφισσια καφε με 4+ ευρω, ποτό με τα διπλάσια...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εμεις το εχουμε παραχέσει.. Και καλά στο δηθεν κολωνακι και στη δηθεν κηφισσια καφε με 4+ ευρω, ποτό με τα διπλάσια...Εμα κι εσυ, θελει κολωνακι η μουρη σου
Δεν εχει σημασια ποσο πληρωνεις. Σημασια εχει ο σεβασμος στον πελατη.
-
Οταν τη σκας απο το γραφειο για μια ωριτσα πας και πινεις καφε οπου ειναι πιο κοντα,.
-
εγώ τσαντίζομαι όταν βλέπω 2 άτομα και πάνε και κάθονται σε τραπέζι για έξι, δίχως καν να ρωτήσουν!
-
Εγω παλι τσαντιζομαι που προσπαθουν να στριμωξουν 4 ατομα σε τραπεζι που δεν ειναι ουτε καν για 2 κ οταν ερχονται τα πιατα τα βαζουν το ενα πανω στο αλλο, σε καρεκλες, μονο στο κεφαλι σου δεν τα βαζουν..
-
Απλά δεν ξαναπάς....!
-
Εγώ τσαντίζομαι που κάτι μαιτρ και καλά βγάζουν τρελό χρήμα για να δίνουν τα καλύτερα τραπέζια!!!!! Στο Κεφαλλάρι χαζογκόμενα τσεπώνει 3,000Ε από tips για να σε περιμένει το τραπέζι μόλις φθάσεις!!!!!
Ποιος μαιτρ της παραλιακής έχει S600 και χρυσό διαρκείας στο βάζελο????
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ τσαντίζομαι που κάτι μαιτρ και καλά βγάζουν τρελό χρήμα για να δίνουν τα καλύτερα τραπέζια!!!!! Στο Κεφαλλάρι χαζογκόμενα τσεπώνει 3,000Ε από tips για να σε περιμένει το τραπέζι μόλις φθάσεις!!!!!Ποιος μαιτρ της παραλιακής έχει S600 και χρυσό διαρκείας στο βάζελο????
Θες να σου πω ο μετρ γνωστού τέννις κλάμπ βορείων προαστείων, πόσα τσεπώνει (χώρια των παροχών απο την εταιρεία;;)...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εγώ τσαντίζομαι που κάτι μαιτρ και καλά βγάζουν τρελό χρήμα για να δίνουν τα καλύτερα τραπέζια!!!!! Στο Κεφαλλάρι χαζογκόμενα τσεπώνει 3,000Ε από tips για να σε περιμένει το τραπέζι μόλις φθάσεις!!!!!
Ποιος μαιτρ της παραλιακής έχει S600 και χρυσό διαρκείας στο βάζελο????
Θες να σου πω ο μετρ γνωστού τέννις κλάμπ βορείων προαστείων, πόσα τσεπώνει (χώρια των παροχών απο την εταιρεία;;)...
Γιαααααααα πες?????
-
Όλο φρουφρου και άρωμα τα La Pasteria. Πήγα σήμερα μετά από 6 χρόνια και το (ξανα)σκυλομετάνιωσα (Π. Φάληρο, παλιά είχα πάει Ν. Σμύρνη).
Μα είναι ιταλικό αυτό; Σαν φαστ-φουντ με ολίγο φολκλόρ. Τα ζυμαρικά μέτρια και άκρως τυποποιημένα, τα υλικά έτσι κι έτσι και οι τιμές αρκετά τσιμπημένες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλο φρουφρου και άρωμα τα La Pasteria. Πήγα σήμερα μετά από 6 χρόνια και το (ξανα)σκυλομετάνιωσα (Π. Φάληρο, παλιά είχα πάει Ν. Σμύρνη).
Μα είναι ιταλικό αυτό; Σαν φαστ-φουντ με ολίγο φολκλόρ. Τα ζυμαρικά μέτρια και άκρως τυποποιημένα, τα υλικά έτσι κι έτσι και οι τιμές αρκετά τσιμπημένες.Σωστα..
1 φορα πηγα, επειδη ηταν κοντα στο σπιτι μου εδω στη Ν.Σμυρνη..
ε, δεν ξαναπηγα.. -
Εγω, που εχω παει στης Κηφησιας κανα δυο φορες , δεν μπορω να πω ότι δεν μου αρεσε..
-
Παλια ηταν πολυ καλυτερο,και οι μεριδες μεγαλυτερες
Η Γλυφαδα εχει δυο πολυ καλα ιταλικα, Αntonio,Vincezo,πλατεια Εσπεριδων και τα δυο -
την κοπελα που ειχε χωρισει τα απειρα ζευγαρια στο λαπαστερια στη Γλυφαδα τη θυμαστε??
Ψιλη ξανθια, επιανε τον αντρα κάθε φορά που εμπαινε ζευγάρι μέσα και τον οδηγούσε στο τραπεζι ενω η κοπελα του ζευγαριου αφριζε...
-
Παρακαλώ την βοήθειά σας:
κινέζικο εστιατόριο στα Ν. Πράστια (από Πειραιά έως Καλαμάκι ας πούμε, άντε και κέντρο Αθήνας) έχετε να προτείνετε;
-
FAR EAST
Λαζαράκη 61 & Πανδώρας 5, Γλυφάδα, 2108940500
Υψηλή αισθητική, σέρβις επιπέδου και ραφιναρισμένες γεύσεις από τις χώρες της Ασίας. Κυρ. μεσ. μπουφέ με € 30,00/άτομο, παιδ. € 12,00. Έως 1.30 π.μ. € 30,00-40,00Εδω εχει τα κινεζικα απο ολη την Αττικη:
http://www.athinorama.gr/restaurants/da ... .asp?id=82
-
manosk
βασικα σε 2 εχω παει, το ενα νομιζω ειναι βιετναμεζικο, αλλα και τα δυο που θα σου πω ηταν πολυ καλα.
το ενα ειναι, αν ξερεις απο Νεα Σμυρνη, οπως ανεβαινεις απο Συγγρου προς πλατεια, εχεις στο αριστερο σου χερι το παρκο του παπα. σε καποιο σημειο, γινεται διπλος ο δρομος, εκει που ξεκιναει και γινεται διπλος, εχεις στο δεξι σου χερι ενα περιπτερο, απεναντι απο ενα αλλο πιο μικρο παρκο. πισω απ'το περιπτερο ειναι αυτο, πολυ καλο.το αλλο ειναι οπως στριβεις δεξια απο ελ. βενιζελου προς αχιλλεως, θα το δεις στο δεξι σου χερι πριν την αμφιθεας. ειναι νομιζω ομως βιετναμεζικο, αλλα με παρα πολυ καλο φαγητο, αν και λιγακι ακριβο
αυτα
-
Τiger,
Ευχαριστώ. Έχω πάει εκεί. Το θέμα είναι ότι λίστες με κινέζικα έχω, αλλά δεν είναι όλα καλά.skye,
λες αυτό που είναι κοντά στην Εστία Ν. Σμύρνης (Bee Garden, Κυδωνιων 30); Το έχω σταμπάρει, αν είναι όντως καλό θα το επισκεφτώ.
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν