-
-
dsaraf
το χαμήλωσε και λίγο
-
Μεγαλωσε κ τους προφυλακτηρες
-
Και οι ζάντες!
-
ok εχετε δικιο, ήταν από τα πολύ διακριτικά lifting!
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και οι ζάντες! -
Θεωρώ πως ένα απο τα χειρότερα facelift όλων των εποχών είναι του fiesta. Πήραν ένα διακριτικό look (όχι ωραίο, όχι και κακό) και το έκαναν μια πάπια μα ποιά πάπια.
Πρίν:
Μετά:
Το κακό γούστο επεκτείνεται και στα πίσω φώτα.
-
εμενα μου φανηκε οτι ψιλοβελτιωθηκε...
-
Εμένα τα πίσω φωτιστικά του Fiesta μού άρεσαν, ομολογώ.
Αλλά τα μπροστινά καρούμπαλα στα φώτα είναι απαράδεκτα! Δεν έχω ξαναματαδεί τέτοια καρούμπαλα! Ποιος το σκέφτηκε??!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εμένα τα πίσω φωτιστικά του Fiesta μού άρεσαν, ομολογώ.Αλλά τα μπροστινά καρούμπαλα στα φώτα είναι απαράδεκτα! Δεν έχω ξαναματαδεί τέτοια καρούμπαλα! Ποιος το σκέφτηκε??!!!
..Μάλλον τα 'καρούμπαλα' στα φώτα είναι της μόδας! δες και τα φώτα του 207! είναι κ αυτό μάλλον ένα τέχνασμα διαφοροποίησης από τα υπόλοιπα μοντέλα
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Εμένα τα πίσω φωτιστικά του Fiesta μού άρεσαν, ομολογώ.
Αλλά τα μπροστινά καρούμπαλα στα φώτα είναι απαράδεκτα! Δεν έχω ξαναματαδεί τέτοια καρούμπαλα! Ποιος το σκέφτηκε??!!!
..Μάλλον τα 'καρούμπαλα' στα φώτα είναι της μόδας! δες και τα φώτα του 207! είναι κ αυτό μάλλον ένα τέχνασμα διαφοροποίησης από τα υπόλοιπα μοντέλα
Μάλλον βοηθάνε κιόλας, όταν έχεις να παρκάρεις ένα 'στρογγυλό' σύγχρονο μοντέλο
-
Νομίζω ότι τα καρούμπαλα στα φώτα είναι σχεδιαστικό τρυκ του Micra;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Νομίζω ότι τα καρούμπαλα στα φώτα είναι σχεδιαστικό τρυκ του Micra; -
Και πολλών πολλών παλιών αμερικάνικων! Για τη σύγχρονη εποχή όμως, που συνδυάζεται με τα στρογγυλά αμαξώματα που είπατε, ήταν κάποιο άλλο πρωτοπόρος;
-
Κάτω τα καρούμπαλα! Μόνο στο micra μου αρέσουν κάπως.Τα καρούμπαλα των 207 & Fiesta θέλουν επειγόντως σιδέρωμα.
-
Συμφωνώ όσον αφορά το Fiesta. Στο 207 δεν με χαλάνε, ενώ όντως στο Micra ταιριάζουν με την γενικά 'bubbly' μορφή του.
-
..βλέποντας το 1ο matiz, μου 'ρθε μια ιδέα..έτσι λοιπόν συρίκνωσα το matizάκι για την παραγωγή απευθείας ενός ανταγωνιστή του smart fortwo, και φυσικά σε πολύ πιο προσιτή τιμή (υποθέτω)! Ιδού λοιπόν το matiz fortwo!
-
ποτΕ δεν πΙστευα Οτι θα μποροΥσε να ασχημΥνει κι Αλλο το ματΙζ.
τελικα εΙχα Αδικο
-
Yπάρχουν και φορές που μόνη της μία φίρμα καταλαβαίνει την λαμακία της!:lol:
sedan E90
coupe E92
-
Πραγματικά βελτιώθηκε ο κώλος της μπέμπας. Αντί για Mitsubishi τώρα θυμίζει Audi
-
η προηγοΥμενη μΑσκα δε θΥμιζε audi σΑμπως;
face lifting μοντέλων..Καταθέστε τη δική σας άποψη!