-
ποιος θα φταιει;μα φυσικα το ΖΩΟ που κανει προσπεραση.τι δουλεια εχει με 120 στην αριστερη λωριδα.εκει ειναι η λωριδα για τους μαγκες με τις βολιδες.ακου εκει.οι αλλοι στη μπαντα η με το ΚΤΕΛ.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΕΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.με τα χλμ ορίζεται η εμπειρία και οχι με τα χρονια.
-
πιστευεις οτι αυτοι με λιγα χρονια οδηγησης εχουν κανει τοσα πολλα χιλιομετρα;δεν εχουν πετυχει κατι απροοπτο μπροστα τους,το οποιο με χαμηλοτερη ταχυτητα θα το προλαβαιναν,γιατι αν χτυπουσαν μια φορα δεν θα ξανατρεχαν με 200 και βαλε στην εθνικη.
υπαρχουν εξαιρεσεις,δεν λεω.αλλα απο τους 10 που θεωρουν το δρομο πιστα ταχυτητας,ποσοι πιστευεις εχουν την αναλογη εμπειρεια. -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΕΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
με τα χλμ ορίζεται η εμπειρία και οχι με τα χρονια.
πιστευεις οτι αυτοι με λιγα χρονια οδηγησης εχουν κανει τοσα πολλα χιλιομετρα;δεν εχουν πετυχει κατι απροοπτο μπροστα τους,το οποιο με χαμηλοτερη ταχυτητα θα το προλαβαιναν,γιατι αν χτυπουσαν μια φορα δεν θα ξανατρεχαν με 200 και βαλε στην εθνικη.
υπαρχουν εξαιρεσεις,δεν λεω.αλλα απο τους 10 που θεωρουν το δρομο πιστα ταχυτητας,ποσοι πιστευεις εχουν την αναλογη εμπειρεια.@kasel
Αν το βλέπεις από την πλευρά του επαγγελματία, ή τέλος πάντων αυτού που κάνει στάνταρντ τόσα χιλιόμετρα τη μέρα, τότε ίσως μπορείς να το πείς αυτό που έγραψες παραπάνω για την 'εμπειρία με τα χρόνια'.Για εμένα η εμπειρία δεν έρχεται ούτε μόνο με τα χρόνια, ούτε με τα χιλιόμετρα, αλλά και με τον τρόπο οδήγησης - μπορεί να οδηγείς 50 χρόνια και να έχεις κάνει πάνω από 1εκ. χιλιόμετρα αλλά παράλληλα να μην έχεις γλιστρίσει ποτέ την 'ουρά' σου, να μην έχεις διακοσαρίσει, να μην έχεις μαζέψει με ανάποδα, να μην έχεις μπει ποτέ σε πίστα, να μην έχεις συμμετάσχει ποτέ σε αγώνες, κλπ - στην περίπτωση αυτή (για εμένα) ΔΕΝ είσαι ο σούπερ-έμπειρος οδηγός και ποτέ δεν θα με πείσει η 'εμπειρία' σου για τις (όποιες) θέσεις σου.
-
the voice εχεις απολυτο δικαιο.σιγουρα η εμπειρεια εχει να κανει με τα χιλιομετρα,τα χρονια,τις συνθηκες οδηγησης,τα απροοπτα περιστατικα που θα τυχουν στο δρομο,τους δρομους στους οποιους εχει οδηγησει.
ολα αυτα μετρανε.
αν ενας οδηγος εχει ζησει πολλα τετοια,τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα οδηγαει πιο ηρεμα,πιο προσεχτικα,πιο συνηδειτοποιημενα.και αυτο επειδη εχει δει πολλα στο δρομο και ξερει ποσοι κινδυνοι παραμονευουν και ξερει ποσο ευκολα μπορεις να πας στον αλλο κοσμο χωρις να το παρεις χαμπαρι. -
kasel ειπα να μην μιλησω αλλα δεν μπορω αλλο να συγκρατηθω.
Το μονο που θα σου επισημανω ειναι οτι η εμπειρια δεν αποκτειται με τα χρονια που εχεις διπλωμα αλλα απο τα χιλιομετρα που οδηγεις, και απο το που και πως οδηγεις......
Για τα υπολοιπα που λες και για τους χαρακτηρισμους που δινεις σε συνομιλιτες με την 'μαγκια του πληκτρολογιου' που διακατεχεις, λυπαμαι αλλα η ανατροφη, η ηληκια και οι κανονες του φορουμ που μας φιλοξενει, δεν με αφηνουν να απαντησω με ομοιους η ακομα και χειροτερους.....
Βλεπεις πολλοι απο εμεας οτι γραφουμε το γραφουμε επωνυμα και οχι πισω απο μια οθονη,συν της αλλης πολλες φορες σεβομαστε εως ενα σημειο τον συνομιλητη μας εκτως και αν μας βγαλει εκτος εαυτου.... Εσυ εισαι στο οριο αλλα δεν θα σου κανω την χαρη να ριξω το επιπεδο μου στο επιπεδο της συζητησης που θες να κανεις....... -
φιλε hannibal οσο αφορα την εμπειρεια διαβασε αυτο που εγραψα πριν.
οσο για τους χαρακτηρισμους εσυ δεν με αποκαλεσες βλακα;
δεν εχω κανενα σκοπο να κρυφτω πισω απο μια οθονη και αν ειπα 2 λεξεις παραπανω τοτε ζητω συγγνωμη.
γραφω σε αυτο το φορουμ επειδη ειδα τη πληθωρα θεματων πανω στο αυτοκινητο και επειδη υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που γνωριζουν αρκετα.
καμια φορα ομως αγανακτας με κατι που δεν συμφωνεις και λες καποιους χαρακτηρισμους που μετα οταν ηρεμησεις το μετανοιωνεις,επειδη το φορουμ δεν ειναι για ανταλλαγη κατηγοριων αλλα αποψεων.φιλικα και με καλη διαθεση
Δημητρης
-
Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας παιδιά...Όλοι τρέχουμε, όλοι έχουν κάνει μικρές ή μεγάλες παραβάσεις, αλλά εκδικητικές συμπεριφορές στον δρόμο δεν χωράνε...πάρτε το χαμπάρι κύριε kasel.
Θέλω να πιστεύω ότι έκανες απλά μια μεγάλη γκάφα στο πρώτο post σου για την όλη ιστορία θέλοντας να το παίξεις μάγκας και τιμωρός των δρόμων με τη πράξη σου αυτή... -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
o mad-max ειναι βλεπετε ο σουπερ εμπειρος οδηγος,εχει οδηγησει απειρα χιλιομετρα,με τρελλες ταχυτητες σε ολους τους δρομους,ξερει να ελεγχει το αμαξι οταν το σανιδωνει και θελει να πει οτι οι υψηλοτατες ταχυτητες σε δρομο οπου κινουνται ενα σωρο αλλοι ασχετοι σαν αυτον ειναι ακινδυνες.πιο επικινδυνο ειναι να πηγαινεις με 100 παρα με 200. ολοι βλεπω ειστε επαγγελματιες ραλλιστες και ξερετε να ελεγχετε τη καθε κατασταση,ενω στην πραγματικοτητα δεν ξερετε τη ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ.πηρε το καθε στραβαδι ενα γρηγορο αμαξι και νομιζει οτι εχει την ικανοτητα να τρεχει με 200 στην εθνικη οδο.και εχει και αποψη για τους αλλους που πανε νομιμα.
με τετοιους οδηγαρες φυσικο ειναι να ειμαστε πρωτοι στην ευρωπη στα τροχαια.
και μη λετε τις μπουρδες οτι πρεπει να τα μαθει ολα στη σχολη οδηγων.οταν παρει το διπλωμα τοτε αρχιζει να μαθαινει.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΕΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.οχι μετα απο λιγο καιρο,οπως κατι γιδια εδω μεσα που εχουν και το θρασος να μιλανε για ταχυτητες μεγαλες,και να λενε οτι δεν ειναι και τοσο επικινδυνο.πειραζει που εχω κλεισει την 10ετια εω και χρονια
πειραζει που εχω γραψει 390.000κμ?
πειραζει που ειμαι και μεγαλη φιρμα?
πειραζει?
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΕΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
με τα χλμ ορίζεται η εμπειρία και οχι με τα χρονια.
υπαρχουν εξαιρεσεις,δεν λεω.αλλα απο τους 10 που θεωρουν το δρομο πιστα ταχυτητας,ποσοι πιστευεις εχουν την αναλογη εμπειρεια.@kasel
Αν το βλέπεις από την πλευρά του επαγγελματία, ή τέλος πάντων αυτού που κάνει στάνταρντ τόσα χιλιόμετρα τη μέρα, τότε ίσως μπορείς να το πείς αυτό που έγραψες παραπάνω για την 'εμπειρία με τα χρόνια'.Για εμένα η εμπειρία δεν έρχεται ούτε μόνο με τα χρόνια, ούτε με τα χιλιόμετρα, αλλά και με τον τρόπο οδήγησης - μπορεί να οδηγείς 50 χρόνια και να έχεις κάνει πάνω από 1εκ. χιλιόμετρα αλλά παράλληλα να μην έχεις γλιστρίσει ποτέ την 'ουρά' σου, να μην έχεις διακοσαρίσει, να μην έχεις μαζέψει με ανάποδα, να μην έχεις μπει ποτέ σε πίστα, να μην έχεις συμμετάσχει ποτέ σε αγώνες, κλπ - στην περίπτωση αυτή (για εμένα) ΔΕΝ είσαι ο σούπερ-έμπειρος οδηγός και ποτέ δεν θα με πείσει η 'εμπειρία' σου για τις (όποιες) θέσεις σου.
+1
-
Για εμένα η εμπειρία δεν έρχεται ούτε μόνο με τα χρόνια, ούτε με τα χιλιόμετρα, αλλά και με τον τρόπο οδήγησης - μπορεί να οδηγείς 50 χρόνια και να έχεις κάνει πάνω από 1εκ. χιλιόμετρα αλλά παράλληλα να μην έχεις γλιστρίσει ποτέ την 'ουρά' σου, να μην έχεις διακοσαρίσει, να μην έχεις μαζέψει με ανάποδα, να μην έχεις μπει ποτέ σε πίστα, να μην έχεις συμμετάσχει ποτέ σε αγώνες, κλπ - στην περίπτωση αυτή (για εμένα) ΔΕΝ είσαι ο σούπερ-έμπειρος οδηγός και ποτέ δεν θα με πείσει η 'εμπειρία' σου για τις (όποιες) θέσεις σου.
γνωρίζεστε με τον πατέρα μου ε;;
καζέλ ο Κούλθαρντ οδηγάει από τα 10 του, αγωνιστικά χλμ έχει κάνει άπειρα, έχει κλέισει 10ετία ΜΟΝΑΧΑ στην F1, τα αμάξια που έχει οδηγησει συνολικά εμεις ουτε καν τα ονειρευομαστε, και ομως ειναι ο τραγικοτερος οδηγος οταν προκειται για παρκαρισμα (πασίγνωστο είναι αυτο με τον Δαυίδ) και γενικα στο δρομο δεν είναι και απο τους καλύτερους οδηγους (άλλο πράμα καλός οδηγός και άλλο καλός πιλοτος.
με πιανεις?
-
αυτο που με παραξενεψε και με εκανε να απορησω για την νοοτροπια μερικων,ειναι το γεγονος η επιθεση που μου κανατε για την προσπεραση που εκανα,η οποια ηταν νομιμη,ασχετα αν η προθεση μου στη τελικη ηταν λαθος,
ενω για τους διαφορους που τρεχουν εν γνωση τους σε δημοσιους δρομους με υπερβολικες ταχυτητες,βαζοντας σε κινδυνο τους αλλους οδηγους,δεν ειπατε σχεδον τιποτα.
απεναντιας μαλιστα πολλοι συμφωνειτε με τετοια οδικη συμπεριφορα. -
καρυοθραυστη ποτε ειπα οτι ενας οδηγος αγωνων ειναι αυτοματα και καλος οδηγος σε δημοσιο δρομο;
διαβασε λιγο πιο πανω αυτο που εγραψα και αυτο που εγραψε ο the voice.
και mad-max ασε τα καυχηματα για τα χιλιομετρα που εχεις κανει,γιατι εχω κανει τα διπλασια απο σενα σε 12 χρονια.
αυτο που προσπαθω να πω εδω και τοσες σελιδες ειναι οτι θεωρω εγλκηματικο και κατακριτεο την ιλιγγιωδη ταχυτητα σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο.και θεωρω ζωα,με τη κακη σημασια της λεξης,οσους συμφωνουν με τετοια συμπεριφορα.γκεκε; -
προσωπικα οταν καποιος μου αποδειξει εμπρακτα οτι ειμαι λα8ος θα βγω και θα το παραδεχτω παντελωνατα....και δεν 8α ψαχνω 1002 δικαιολογιες ουτε 8α αλλαξω την αφηγηση μου 10 φορες ουτε 8α αλλαξω 8εμα για να απαλλαγω απο την ευθύνη...
ναι κανω λαθη
ναι μερικες φορες οδηγω 9/10
ναι μερικες φορες τσαντιζομαι με τους sunday drivers
ναι μερικες φορες ισως εφερα σε δυσκολη θεση καποιον
ναι εχω οδηγησει στην ευρωπη (6 χωρες) και την αμερικη (7 πολιτειες)
ναι με γραψανε για υπερβολικη ταχυτητα στην ιταλια (85κμ πανω απο το οριο με οριο τα 130 και πληρωσα επι τοπου)
ναι ναι ναι ναι...........ΠΟΤΕ όμως δεν την ειδα τιμωρος
ποτε δεν στηριχτηκα στο μεγε8ος του οχηματος που εχω οδηγησειαυτα κατακρινουν 9/10 σε σενα και οχι αν ητανε νομιμη η προσπεραση σου ή οχι
READ BETWEEN THE LINES
KAI ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ -
οτι πεις αγορι μου.
-
αμα το ''γυρισω'' να με πεις και αγορι σου....
προς το παρον αυτα να τα λες στους ομοιους σου...
ας μην βιαστει καποιος να κρινει ως προσβλητικο το περιεχομενο της απαντησης....ας σκεφτει πρωτα λιγο το περιεχομενο του kasel (απλα απανταω στο ιδιο μηκος κυματος)
οταν καποιος δεν εχει επιχειρηματα και παπαρολογει προσβαλοντας-ειρωνευοντας και μονο χειροτερευει την 8εση του
kasel τσιμπα μια......
TRIDENT
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αμα το ''γυρισω'' να με πεις και αγορι σου....Είναι που λένε 'άντρα.... της έχεις πει για μας;;....'
-
αμα το ''γυρισω'' να με πεις και αγορι σου....
Είναι που λένε 'άντρα.... της έχεις πει για μας;;....'
-
θα σε φαει η μαγκια εσενα.χαλαρωσε λιγακι.δεν εισαι στο δρομο.
-
Ρε παιδιά, μαζέψτε τις από το πάτωμα....
Παρά λίγο να σκοντάψω....
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς