-
εμενα το αμαξι μου ειπα μαπα, οποτε ενιοτε φθανω τσαλακωμενος!
αμα υπαρχει αλλη διαθεση, τηρω τα ορια ταχυτητας (σχεδον), και φθανω ατσαλακωτος
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
To να στησεις ενα αυτοκινητο για να μπορει
να κανει χρονους ειναι σχετικα ευκολο.Αυτο που ειναι δυσκολο εινα να πετυχεις:
Κορυφαία ανεση με κορυφαία οδικη συμπεριφορα.Η brera δεν απευθυνεται σε οδηγους του 0-100 η των φαναριων.
Απευθυνεται σε συνειδητοποιημενους οδηγους που θα μπορουν
να κανουν ενα ταξιδι με πολυ υψηλη μεση ταχυτητα
φθανοντας στον προορισμο τους ατσαλακωτοι.να του φορεσουν και καμμια ΄μασκα από ατσάλι γιατί κυκλοφορεί ο καζεεεεεελ
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Απευθυνεται σε συνειδητοποιημενους οδηγουςΑυτή την έκφραση που την πιπιλάνε όλοι όταν το αμάξι(που έχουν,υποστηρίζουν)υστερεί σε κάποιον τομέα(ή σε όλους..)δεν μπόρεσα ποτέ να την 'πιάσω'.
Χωρίς παρεξήγηση φίλε 940.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Απευθυνεται σε συνειδητοποιημενους οδηγους
Αυτή την έκφραση που την πιπιλάνε όλοι όταν το αμάξι(που έχουν,υποστηρίζουν)υστερεί σε κάποιον τομέα(ή σε όλους..)δεν μπόρεσα ποτέ να την 'πιάσω'.
Χωρίς παρεξήγηση φίλε 940.
Mεγαλο θεμα αυτο!
Παλιωτερα το λεγανε οι οπαδοι των Γερμανικων που απο 1400κκ εβγαζαν 60 αλογα και ηθελες ολοκληρη μερα να πας Αθηνα - Θεσ/νικη. Αν δε πετυχαινες καμια νταλικα που να πηγαινε εστω σβελτα ηθελες 10χλμ ευθεια για να προσπερασεις...
Να θυμηθω και τον ελλειπη εξοπλισμο και τη μετρια οδικη συμπεριφορα.Επισης το λεγανε για τα Ιταλικα που επρεπε να κανεις συμβιβασμους σε θεματα σκουριων (πολυ παλια), αξιοπιστιας των ηλεκτρικων, ποιοτητας κτλ.
-
Εγώ είμαι ασυνείδητος
-
δεν ειχες Γκολφ με 60 αλογα γιαυτο!
ειχα οδηγησει φιλου.... πεταγε το αμαξι! (με 1η)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειχες Γκολφ με 60 αλογα γιαυτο!ειχα οδηγησει φιλου.... πεταγε το αμαξι! (με 1η)
ναι, και τα ταξίδια που κάνω είναι με χαμηλή μέση ταχύτητα και φτάνω τσαλακωμένος
-
να'ναι το a/c σου που δε δουλευει?
να'ναι η σκληρη αναρτηση?
να'ναι οτι κυνηγας συνεχεια τις 316?
-
Με τον ορο συνειδητοποιημενο εννοω αυτον που θα
το ψαξει λιγο παραπανω στην επιλογη του αυτοκινητου
και θα κοιταξει και αλλα πραματα εκτος απο τα γκαζια.
Καποιον που θα κοιταξει και το πλαισιο και τις αναρτησεις
και τα φρενα,και την παθητικη ασφαλεια και αλλα πολλα.Αν θες μπορεις να αναφερεις καποιον τομεα που υστερει
η brera και προσπαθουμε να καλυψουμε.Και δεν εχω alfa romeo.
Τα αμαξια της οικογενειας ειναι:
mercedes C230 193hp
citroen C2 sensodrive VTR
fiat punto sporting 80hp
peugeot 307cc 1.6
nissan sunny 1400 και κατα καιρους εχουν περασει και αλλα -
Προσωπικα δεχομαι το επιχειρημα του 940, αλλά ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κανεις συγκρισεις χωρις αριθμους.Και οι αριθμοι λενε μεταξυ άλλων οτι η Brera δεν κανει παραχωρησεις στην τιμη κτήσης,ουτε στον ογκο κυβικών.
Συνηθως ενας οδηγος που εχει ως πρωτο μελημα το ησυχο και ασφαλες ταξιδι ψαχνει και κατι πιο value for money,κατι χωρις μεγαλη καταναλωση και γενικοτερα εχει πιο αντικειμενικα κριτηρια.
Δεχομαι οτι η Brera ψαχνει αυτους που ειναι λιγο πιο ιδιαιτεροι στα γουστα,αλλα αν μην τι αλλο αυτο εξηγει γιατι η εταιρεια παει κατα διαολου,γιατι στοχευει σε πολυ μικρο κομματι των αγοραστων με αμφιβολλα αποτελεσματα,και γιατι η αιτiολογηση της αξιας της απαιτει χρηση υποκειμενικων και αμφιλεγόμενων κριτηρίων
-
ίσως να μη φαίνεται το βάρος της στην οδήγηση, θα φαίνεται στα λάστιχα και στα φρένα...
αλλαγές κάθε 3μηνο θα χρειάζεται (άμα το πας σβέλτα μονίμως ε)
οι νόμοι της φυσικής είναι οι ιδιοι για ολους.
-
Δυστυχώς η ALFA με αναγκάζει να ψηφίσω το ΤΤ, λόγω κινητήρα.....
Βάλτε ρε μ@λάκες μακαρονάδες ένα σαλιγκάρι στον 1.9 και στον 2.2 να γουστάρουμε όλοι μας....
-
Βrera λογω εμφανισης....αμα το αυτοκινητο δε σε φτιαχνει το πρωι που πας στη δουλεια πετα το...
Το γερμανικο αυγο δε μου λεει τπτ.. -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Δυστυχώς η ALFA με αναγκάζει να ψηφίσω το ΤΤ, λόγω κινητήρα.....Βάλτε ρε μ@λάκες μακαρονάδες ένα σαλιγκάρι στον 1.9 και στον 2.2 να γουστάρουμε όλοι μας....
ετοιμάζοντε...
1.8 JTB 180cv
1.8 JTB 220cv stepB
2.2 JTB 260cv
3.2 JTB GTA 385cv -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Βάλτε ρε μ@λάκες μακαρονάδες ένα σαλιγκάρι στον 1.9 και στον 2.2 να γουστάρουμε όλοι μας....
ετοιμάζοντε...
1.8 JTB 180cv
1.8 JTB 220cv stepB
2.2 JTB 260cv
3.2 JTB GTA 385cvΟι 1.8 θα μπουν και στην 159?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ετοιμάζοντε...
1.8 JTB 180cv
1.8 JTB 220cv stepB
2.2 JTB 260cv
3.2 JTB GTA 385cvΟι 1.8 θα μπουν και στην 159?
Λογικά ναι...
Ωστόσο ο 1.8JTB αναμένεται το 1ο εξάμηνο 2008 -
ΕΧΩ ALFA ROMEO.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ Η AUDI EINAI ΚΟΡΥΦΗ..ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΙΑ ALFA ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.. ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ..ΤΟ DESIGN ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ..
ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ!!!!!!!!1
ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ...
Η ALFA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΤΡΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ MUSCLE CAR ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...(!ALFA ROMEO BRERA!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!! -
Και αργός να συμπληρώσω εγώ..
-
Κάτι τέτοια βλέπει ο Ikar και φορτώνει μέχρι τον κόφτη
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κάτι τέτοια βλέπει ο Ikar και φορτώνει μέχρι τον κόφτηείμαι ΚΑΙ άσΚημος εκτός των άλλων
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;