-
Πιστευετε οτι ,θεωρητικα, θα ηταν καλλιτερο ,ο φορεας που διοικει το σπορ να:
-
-
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Πιστευετε οτι ,θεωρητικα, θα ηταν καλλιτερο ,ο φορεας που διοικει το σπορ να:Δεν εχεις βαλει το 5,οποτε δεν μπορω να απαντησω,θα αφησω να καθαριση ο γερος για μενα
-
Δήμο, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ότι κάνουν οι άλλοι και έχουν επιτυχημένους θεσμούς, όργανα και αγώνες.
Π.χ. στη Γαλλία έχουν την FFSA που είναι federation (ομοσπονδία). Εδώ γιατί είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να γίνει κατι τέτοιο ??
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Δήμο, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ότι κάνουν οι άλλοι και έχουν επιτυχημένους θεσμούς, όργανα και αγώνες.Π.χ. στη Γαλλία έχουν την FFSA που είναι federation (ομοσπονδία). **Εδώ γιατί είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να γίνει κατι τέτοιο ??
**
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ , ΑΠΛΩΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΛΙΚΟΡΝΙΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ .
-
ΟΕΕΕΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ !
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑ . -
Σφίγγουν οι ζέστες μου φαίνεται και αρχίσαμε τα όνειρα θερινής νυκτός...
έρμαια του εθισμού στην αδρεναλίνη του χρονομέτρου
ευτυχώς έχουμε και τον APR να χώνει! -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΛΟΙΠΟΝ???
-
ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ dimos , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ?
400ΤΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ , ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΗΣ , ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ
Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας ! ΟΠΑ ......... ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ $ ΜΕ ΑΛΜΑΝΤΩΔΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
-
Το θέμα έχει σημειωθεί, εδώ και πολύ καιρό στο forum. Τί περιμένετε να ακούσετε δηλαδή ? Τον τρόπο που θα γίνει ? Πότε, από ποιους κλπ ? Γιατί ?
Και οι οδηγοί περιμένουν και τόσοι άλλοι περιμένουν και μάλιστα χωρίς σταυρωμένα χέρια.
Αλλά δεν ακούγεται παρά μόνο η ΕΘΕΑ, κύριοι. Οπότε όσο δεν υπάρχει τίποτα απέναντι της, ας γκρινιάξουμε λίγο μεταξύ μας και ... καλό καλοκαίρι. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δήμο, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ότι κάνουν οι άλλοι και έχουν επιτυχημένους θεσμούς, όργανα και αγώνες.
Π.χ. στη Γαλλία έχουν την FFSA που είναι federation (ομοσπονδία). **Εδώ γιατί είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να γίνει κατι τέτοιο ??
**
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ , ΑΠΛΩΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΛΙΚΟΡΝΙΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ .
Εχει γίνει απο την μεριά των δυο τροχών απο ότι ξέρω και μπράβο τους.Εγώ είμαι υπέρ στην ενταξη στον αθλητικό νόμο και όχι στον νόμο τον νταβατζιλίδικο των λίγων που υσχύει σήμερα.
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ???Τι λοιπόν ρε Δήμο.Προσωπικα ψήφισα για νέο φορέα.
Το αθλημα υπαγεται στον αθλητικό νόμο ετσι και αλλιώς.Αναγνωρίζεται δηλ.απο την πολιτεία σαν αθλημα-σπορ. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ???
Τι λοιπόν ρε Δήμο.Προσωπικα ψήφισα για νέο φορέα.
Το αθλημα υπαγεται στον αθλητικό νόμο ετσι και αλλιώς.Αναγνωρίζεται δηλ.απο την πολιτεία σαν αθλημα-σπορ.Και εγώ θέλω το νέο φορέα. Να δημιουργηθεί και καμμιά καινούρια καρέκλα...
Αλήθεια εκλεγμένη θα είναι ή δοτή;
Θα την ορίζει ο εκάστοτε πρωθυπουργός ή εμείς, η βάση;
Απαντήστε μου σύντροφοι για να τοποθετηθώ με δαγκωτό... -
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΑ ΛΥΜΠΕΡΗ. ΠΟΙΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ? ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ???
Τι λοιπόν ρε Δήμο.Προσωπικα ψήφισα για νέο φορέα.
Το αθλημα υπαγεται στον αθλητικό νόμο ετσι και αλλιώς.Αναγνωρίζεται δηλ.απο την πολιτεία σαν αθλημα-σπορ.Και εγώ θέλω το νέο φορέα. Να δημιουργηθεί και καμμιά καινούρια καρέκλα...
Αλήθεια εκλεγμένη θα είναι ή δοτή;
Θα την ορίζει ο εκάστοτε πρωθυπουργός ή εμείς, η βάση;
Απαντήστε μου σύντροφοι για να τοποθετηθώ με δαγκωτό...kala exeis polly plaka,tin epomeni na valeis me to kke syntrofe
-
Μια φανταστικη ιστορια:(Την λεω στον Δημο οταν τον βαζω στο κρεβατακι του να κοιμηθει)
Μια φορα κι εναν καιρο ενα ατιθασο αγωνιζομενο μαυρο μυρμηγκακι τα ειχε βαλει με την ΕΛΠΜ (Ελληνικη Λεσχη Περιηγησεων Μυρμηκιων) και πρωτοστατουσε στη δημιουργια ΕΛΟΑΜ (Ελληνικη Ομοσπονδια Αγωνιζομενων Μυρμηκιων). Τα αλλα μυρμηκακια τον πιστεψαν, τον ψηφισαν, αψηφισαν και τις αγριοφωναρες του, και δουλεψαν μαζι του. Εγινε και προεδρος, τσακωνοταν και με τους μπαμπαδες αλλων μυρμηκιων που ετρεχαν στο μυρμηκοδρομο,δουλευε και λιγο (ως πολυ) παρασκηνιο, Μηρμυδουφας στη θεση του μηρμυδουφα ηθελε να γινει, περασε ο καιρος και σημερα εγινε και ειναι ο μυστικομηρμυδοσυμβουλος (εξ απορητων δηλαδη) του μηρμυδαρχηγοπουλου μαζι με αλλα επωνυμα μηρμυκακια που γι αυτα ο ανεμος μπορει να φυσαει και βοριάς και νοτιάς την ιδια ωρα.
Και περασαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα.
Αει χασου μηρμυκακι που θες και δημοκρατικο φορεα...(Καθε ομοιοτητα με πραγματικα περιστατικα, ειναι φανταστικη)
-
-
Δεν σ αρεσε το παραμυθακι ε???
Μολις προλαβω θα γραψω και το δικο σου νανουρισμα.
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ