-
http://www.japanesecarfans.com/news/206 ... Mini8L.jpg
http://www.japanesecarfans.com/news/206 ... Mini3L.jpg -
-
Na συλληφθεί αμέσως ο σχεδιστής και να ...εκτοπιστεί
Τι ...'πράμα' είναι τούτο δω;;
-
Θα βγει στην παραγωγή τελικά;
-
Αυτό δε θα έβγαινε ένα μικρό και προσιτό κουπε με το 2λιτρο του ΜΧ5;;;;;;
-
Εμένα μου αρέσει σαν σχεδιασμός.Το μόνο που μου χαλάει τήν εικόνα είναι οι γιγαντιαίες ζάντες που τα κάνουν να δείχνει πολύ κοντό
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτό δε θα έβγαινε ένα μικρό και προσιτό κουπε με το 2λιτρο του ΜΧ5;;;;;;Όντως, και εγώ κάτι τέτοιο είχα καταλάβει! Μήπως προετοιμάζουν να βγάλουν το MX-5 σε έκδοση V8 με 500 άλογα για την αγορά της Αμερικής;
-
Λες να χτυπήσουν την Corvette;;; Χωράει τέτοιος κινητήρας;;;
-
Θα βγαίνει από πάνω σαν hot rod!
-
Προσπαθώντας να ξεσκονίσω τα γερμανικά μου...
Das Auto entstand im kalifornischen Designstudio von Mazda und baut technisch auf dem aktuellen MX-5 auf, also mit Frontmotor und Heckantrieb, der Motor mit zwei Liter Hubraum und 160 PS
Τα γνωστα: Σχεδιάστηκε από το καλιφορνέζικο στούντιο και βασίστηκε στο mx5 με το 2λιτρο μοτερ.
*'Wir wollten unbedingt ein Auto, das sich jeder leisten kann', sagt der Chefdesigner*
'Αρχισχεδιαστής: Θέλουμε οπωσδήποτε ένα αυτοκίνητο το οποίο να είναι προσιτό στον καθένα' (αν αναφέρονται στις ΗΠΑ, δεν μας λέει και πολλά)
'Fahrspaß ist ganz wichtig, wir wollten den aber auf intelligente Art, also mit wenig Gewicht. Ein Riesen-V8 mit 500 PS ist einfach nicht typisch für Mazda.'
Η χαρά στην οδήγηση είναι πολύ σημαντική, σε συνδυασμό με κομψό στυλ και μικρό βάρος. Ένας V8 με 500ps απλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό για την Mazda.
Αν κατάλαβα καλά, ο συγκεκριμένος κινητήρας τοποθετήθηκε ως 'πείραμα' για κάποια αμερικάνικη έκδοση. Χρειάζομαι επανάληψη, όμως...
-
Πλάκα κάνουν δηλαδή οι άνθρωποι! Α, ρε αυτά τα πειράματα...
-
τι διαφορα θα εχει απο το rx-8??
Μονο στον κινητηρα? -
Ωραίο, αλλά αμφιβάλλω ότι θα βγει κάτι πολύ extreme στο τέλος.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτό δε θα έβγαινε ένα μικρό και προσιτό κουπε με το 2λιτρο του ΜΧ5;;;;;;
Όντως, και εγώ κάτι τέτοιο είχα καταλάβει! Μήπως προετοιμάζουν να βγάλουν το MX-5 σε έκδοση V8 με 500 άλογα για την αγορά της Αμερικής;
Μετανάστευση τώραααααααα !
-
Κάτσε καλά εσύ! Εσύ δεν μας λες ότι δεν χρειάζεσαι ιπποδυνάμεις και τρελά γκάζια για να ευχαριστηθείς;
Στην Κεφαλλονιά σου!!!
Mazda με Kabura