-
μηπως δεν εχει υπολογιστη ταξιδιου?
-
ΟΚ, θα...ψάξω!
-
αν σου αρεσε αυτο (το 1600 ειναι?), που να οδηγησεις το TSI...
-
Το 1400 είναι!! (για αυτό μπορώ και το συγκρίνω με το 206 1.4 και το C4 1.4 που έχω επίσης)...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το 1400 είναι!! (για αυτό μπορώ και το συγκρίνω με το 206 1.4 και το C4 1.4 που έχω επίσης)...Ξέχασες την 314 που έχεις..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το 1400 είναι!! (για αυτό μπορώ και το συγκρίνω με το 206 1.4 και το C4 1.4 που έχω επίσης)...
Ξέχασες την 314 που έχεις..
..καλά, εσυ μην μπεις για βόλτα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..καλά, εσυ μην μπεις για βόλτα!
Ε καλά, άμα είναι να μην σε προσβάλω, θα μπω..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτά στο τιμόνι.Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνουν. Ειδικά αυτά στα αριστερά!
Οι καθαριστήρες πάλι πως δουλεύουν? Προς τα πάνω κάνει μια και σταματάει? Πρός τα κάτω παίρνει μπρός ο αισθητήρας βροχής?!!Ότι πιο απλό και δυσκολεύεσαι! Απίστευτο!
Ο μοχλός των υαλοκαθαριστήρων, με μια κίνηση προς τα κάτω κάνει ένα γρήγορο σκούπισμα. Έπειτα, έχει 3 σκάλες προς τα άνω και ένα κουμπάκι πάνω στο μοχλό, για να ρυθμίζεις την ταχύτητα των εναλλαγών αν θέλεις.
Α.
Το A/C δουλεύει όταν ΔΕΝ ανάβει το λαμπάκι ECON?Ακριβώς!
Όπου ECON= oικονομία=απενεργοποιείται το σύστημα ψύξης (δηλαδή όταν είναι αναμμένο το κίτρινο λαμπάκι) -
Καλά ρε...πωπω...πως κάνετε ετσι με απλές απορίες?!!!
Πάλι καλά που ο διακοπτης των φώτων ειναι ίδιος με της BMW!
Βεβαια όταν απενεργοποιείς τον συνεγερμό και έχει ψιλοσκοτεινιάσει ανάβει και τα φώτα!! ...αλλά κι αυτό καλό είναι. Βλέπεις που πας βρε παιδί μου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γερμαναράδες, τί να πείς!
Βεβαια όταν απενεργοποιείς τον συνεγερμό και έχει ψιλοσκοτεινιάσει ανάβει και τα φώτα!! ...αλλά κι αυτό καλό είναι. Βλέπεις που πας βρε παιδί μου!
Λειτουργία 'Coming home' = περιμετρικός φωτισμός
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γερμαναράδες, τί να πείς!
Λειτουργία 'Coming home' = περιμετρικός φωτισμός
Μη μου πεις ότι θα βγάλει και συρματόπλεγμα και Φράου Χέλγκα σε λίγο ρε Τεκνίκ?!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε, η BMW 'Π' edition (3,14) είναι δικό μου copyright!!!
-
με γκολφ του 2004 ασχολεισαι ρε κουκ...?
αρχιζει και μου θυμιζει το θρεντ της '33 ιμολα'....
-
Αφου μου το δώσανε για λίγες μέρες τι να έκανα μωρέ Αδη?
Να τους πρόσβαλα?Αλλωστε έτσι έχω και μια άποψη για να ξέρω τι λένε οι εγκάθετοι (τεκνικ, ελκαρ κλπ κλπ)
-
Γιατί να μην ασχολείται με το 1.4, αφού ΑΥΤΟ θα αγοράσουν οι περισσότεροι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βεβαια όταν απενεργοποιείς τον συνεγερμό και έχει ψιλοσκοτεινιάσει ανάβει και τα φώτα!! ...αλλά κι αυτό καλό είναι. Βλέπεις που πας βρε παιδί μου!Πως ενεργοποιείται αυτο;
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Πως ενεργοποιείται αυτο;
Aνοίγοντας το αυτοκίνητο με τον τηλεχειρισμό
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί να μην ασχολείται με το 1.4, αφού ΑΥΤΟ θα αγοράσουν οι περισσότεροι.λάθος...
-
lkar
Μια και έλειπες ρίξε μια ματιά σε αυτό και πες μου, αν δε βαριέσαι
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Παιδιά μια πληροφορία στα γρήγορα, για να μη χαλάσω τη ροή του νήματος.Πώς σας φαίνεται αυτό;;
PASSAT 2.0TDI DPF DSG6 / 170PSΔεν πρόκειται για υποψήφια αγορά, μην πλατιασετε αδίκως.
Απλώς μια γνώμη θέλω από κάποιον που ξέρει τη VW.
Ρωτάω διότι μου έχει κάνει εντύπωση το ότι έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμή. -
Έχω γράψει παλιότερα πως σε άλλη χώρα μάλλον δεν θα έπαιρνα GTI, αλλά το αντίστοιχο diesel με τα 170 και τα 38 κιλά ροπής, αν σου λέει κάτι
είναι λίγο ακριβό λόγω τεχνολογίας και κιβωτίου και για να κάνεις απόσβεση σε σχέση με το TFSI ή το 2.0 χρειάζονται πολλά και ΚΑΘΑΡΑ χιλιόμετρα ετησίως.
Τώρα που το λέμε βέβαια, έχει και η Laguna καλό diesel
VW FORUM