-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...
To πρόβλημα είναι πως αγοράζεις το αυτοκίνητο, το βάζεις στο γκαράζ σου, κάνεις όλα όσα λες. ΟΚ. Μετά από 1 χρόνο μπαίνει το ΣΔΟΕ (ή εμφανίζεται σε κάποιο αγώνα, μετά από 'καρφωτή' 'συναδέλφου' σου) και σου κατάσχει το αυτοκίνητο (ή τέλος πάντων ό,τι άλλα κόλπα ξέρουν αυτοί οι εξαίρετοι τύποι) ...Νάσο μια διευκρίνηση.
Αγοράζω ένα αυτοκίνητο (είτε έτοιμο αγωνιστικό, είτε το μετατρέπω σε αγωνιστικό) από άλλη χώρα της ΕΕ, και ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑΝ Ι.Χ.Ε.
Η χρήση του είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αντίστοιχη της χρήσης ενός αγωνιστικού ΚΑΡΤ.
Με βάση ποιό νόμο θα μου κατασχέσουν το περιουσιακό μου στοιχείο ??
Ποιό νόμο παραβιάζω κατέχοντας ένα αγωνιστικό που δεν το χρησιμοποιώ ΚΑΘΟΛΟΥ ως Ι.Χ.Ε ??Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
...
To πρόβλημα είναι πως αγοράζεις το αυτοκίνητο, το βάζεις στο γκαράζ σου, κάνεις όλα όσα λες. ΟΚ. Μετά από 1 χρόνο μπαίνει το ΣΔΟΕ (ή εμφανίζεται σε κάποιο αγώνα, μετά από 'καρφωτή' 'συναδέλφου' σου) και σου κατάσχει το αυτοκίνητο (ή τέλος πάντων ό,τι άλλα κόλπα ξέρουν αυτοί οι εξαίρετοι τύποι) ...Νάσο μια διευκρίνηση.
Αγοράζω ένα αυτοκίνητο (είτε έτοιμο αγωνιστικό, είτε το μετατρέπω σε αγωνιστικό) από άλλη χώρα της ΕΕ, και ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑΝ Ι.Χ.Ε.
Ποιό νόμο παραβιάζω κατέχοντας ένα αγωνιστικό που δεν το χρησιμοποιώ ΚΑΘΟΛΟΥ ως Ι.Χ.Ε ??Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
(Δεν είμαι expert...)
Θα στο κατάσχουν μέχρι να βγάλεις Ελληνικές πινακίδες. Ασε την πίστα, είναι μπλεγμένο (αν και εκεί τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν πινακίδες ) Πας σε ένα ράλι άρα σε δημόσιο δρόμο και κυκλοφορείς σε απλές. Συνεπώς υπόκεισαι και εσύ στον ίδιο νόμο με το Βέλγο γνωστό μου: το αυτοκίνητο σου ανήκει αλλά οι πινακίδες όχι και το πρόβλημα είναι οι πινακίδες, όχι το αυτοκίνητο...
-
ΠΡΟΣ APR
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΡΙΣΤΟ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΔΗΓΑΡΕΣ,ΘΕΟΙ, ΑΠΙΑΣΤΟΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΑΔΕΡΦΕΣ.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?Προς Koulis
Λογω ακριβως της ασαφειας και του αλαλουμ που περιγραφουν κι αλλοι φιλοι, μπορει να βρεθεις μπλεγμενος, γιατι ολοι οι νομοι αναφερονται σε κυκλοφορια ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. Επειδη το προβλημα πιστευω οτι ξεπερνιεται (για τη διαρκεια του αγωνα) , κι επειδη δεν εχω ορκιστει να διαφωνω με ΟΛΑ οσα κανει η ΕΘΕΑ, αλλα μονο μ αυτα που θεωρω λαθεμενα, (Για τον τρελλογερο κι αυτο, που εχει παψει να τρεχει και τον πειραξε η κλιμακτηριος) ,δηλωσα οτι συμφωνω με το μετρο που νομιζω πως εξυπηρετει οσους -λιγους-χρησιμοποιουν τετοια αυτοκινητα για αγωνιστικη χρηση.Προς passat 1,8
Δυστυχως ο Νασος εχει δικηο. Δεν εχει καν διευκρινισθει με σαφηνεια το αν εχει κανεις δικαιωμα να κατεχει τετοιο πραγμα (σαν κειμηλιο ας πουμε) κι ας μην το οδηγει ΠΟΤΕ.
Προς αποδειξη? Το Ακροπολις αγωνας δεν ητανε. Κι ομως τυπικα ο Λεμπ ηταν παρανομος, γιατι πρωτιστα στους αγωνες αφαρμοζονται οι νομοι της καθημερινοτητας. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
...
(Δεν είμαι expert...)
Θα στο κατάσχουν μέχρι να βγάλεις Ελληνικές πινακίδες. Ασε την πίστα, είναι μπλεγμένο (αν και εκεί τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν πινακίδες ) Πας σε ένα ράλι άρα σε δημόσιο δρόμο και κυκλοφορείς σε απλές. Συνεπώς υπόκεισαι και εσύ στον ίδιο νόμο με το Βέλγο γνωστό μου: το αυτοκίνητο σου ανήκει αλλά οι πινακίδες όχι και το πρόβλημα είναι οι πινακίδες, όχι το αυτοκίνητο...
Ώπα Νάσο, κάτσε γιατί βγαίνει άκρη σιγά-σιγά.
Αν τρέχω ΜΟΝΟ Πίστες και Αναβάσεις (όπου η διαδρομή είναι καθορισμένη και κλειστή) και όλο το 'γύρω γύρω όλοι' με τρέϊλερ, τότε λογικά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ. Σωστά ?? Ούτε Ι.Χ.Ε. είναι, ούτε κυκλοφορεί σε δρόμο.Άρα οι πινακίδες ΕΘΕΑ είναι κάποια μεσοβέζικη λύση για όσους τρέχουν σε οποιασδήποτε μορφής ράλλυ. Ή όχι ??
-
O KOK απαιτεί πινακίδες για κίνηση οπουδήποτε στην Ελληνική επικράτεια, δες το (και στις πίστες. Εχεις ιδέα με τι πινακίδες τρέχουν τα BTCC και οι F3 )
-
nass για πες να και εμείς......
-
Οι F3 εχουν πινακιδες ... ???
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΠΡΟΣ APRΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΡΙΣΤΟ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΔΗΓΑΡΕΣ,ΘΕΟΙ, ΑΠΙΑΣΤΟΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΑΔΕΡΦΕΣ.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?Προς Koulis
Λογω ακριβως της ασαφειας και του αλαλουμ που περιγραφουν κι αλλοι φιλοι, μπορει να βρεθεις μπλεγμενος, γιατι ολοι οι νομοι αναφερονται σε κυκλοφορια ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. Επειδη το προβλημα πιστευω οτι ξεπερνιεται (για τη διαρκεια του αγωνα) , κι επειδη δεν εχω ορκιστει να διαφωνω με ΟΛΑ οσα κανει η ΕΘΕΑ, αλλα μονο μ αυτα που θεωρω λαθεμενα, (Για τον τρελλογερο κι αυτο, που εχει παψει να τρεχει και τον πειραξε η κλιμακτηριος) ,δηλωσα οτι συμφωνω με το μετρο που νομιζω πως εξυπηρετει οσους -λιγους-χρησιμοποιουν τετοια αυτοκινητα για αγωνιστικη χρηση.
.ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ , ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΟΥΒΟΥΑΡ ΣΠΟΡΤΙΒ , ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΕ ΕΝΑ Γ@ΜΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΙΓΑΕΙ .
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ , ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Κ.Τ.Λ. ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΡ ?
ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ , ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ? ΑΝ ΝΑΙ , ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΨΕΥΤΟΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ , ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΤΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ .
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Οι F3 εχουν πινακιδες ... ???Φυσικά...
-
Αυτη ειναι η διαφορα μας Χριστο (αι ηταν ανεκαθεν) . Εσυ πιστευεις οτι τ αγωνιστικο με τρυγαει, εγω πιστευω οτι εγω το τρυγαω ,και κανεις δεν με υποχρεωνει να εχω αγωνιστικο, αρα δεν αισθανομαι ηρωας.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι κι εγω δεν απαιτω, η Αρχη να φροντιζει την ευρεια και προσιτη διαδοση του σπορ, κατι που τελευταια πιο εντονα δεν πετυχαινει.
Επισης κλεινοντας, πρεπει να σου πω οτι για να γλυψει καποιος πρεπει ναχει και συμφεροντα απ αυτον που γλειφει. Ξερεις καλα οτι τετοια (συμφεροντα εννοω ) δεν εχω. Οποτε σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους, μαζι με μια τελεια και παυλα.
Ψαξε αλλου τις υποκλισεις....και τους υποκλισμους. -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΆΦΕΤΕ; ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΩς ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕς ΚΑΙ ΤΑ (ΔΗΜΟ)ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΚΦΡΑΣΤΗΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΧΙ ΟΠΩς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΚΟΡΠΙΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΟΦΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΛΙς ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΞΕΡΟΓΛΥΦΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΚΟ. Ο ΦΩΤΕΙΛΕΛΗΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΛΜΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΠΗ, ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΛΩΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΠΙΚΑΖ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ;
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΛΥΤΟΥς ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥς ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ.
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΟΙΑ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΤΕ.
ΑΝΤΕ ΤΖΟΥΣ -
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΡΕ ΣΒΟΥΡΑ , ΑΛΛΑ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
-
nass να σε ρωτησω κατι,αν σε μια αναβαση η ραλυ τρεχουν π.χ
10 αγωνιστηκα με ξενες πινακιδες και σκαει μυτη το ΣΔΟΕ εχει το δικαιωμα να τα κατασχεσει? -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
10 αγωνιστηκα με ξενες πινακιδες και σκαει μυτη το ΣΔΟΕ εχει το δικαιωμα να τα κατασχεσει?Που να ξέρω φίλε μου τι θα κάνει το ΣΔΟΕ... Ο,τι ήξερα το έγραψα, από εκεί και πέρα ας το ψάξουν οι ενδιαφερόμενοι
-
Παντως θα ηταν καλη φαση, αντι για ενσταση και τρεχαματα, χτυπας ενα ρουφιανοτηλεφωνο και ερχονται οι ραμπο
-
Εχει γινει.....στην πολη σου.....
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
......... χτυπας ενα ρουφιανοτηλεφωνο και ερχονται οι ραμποΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΡΑΜΠΟ ΠΕΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΡΑΜΠΟ..!!
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
10 αγωνιστηκα με ξενες πινακιδες και σκαει μυτη το ΣΔΟΕ εχει το δικαιωμα να τα κατασχεσει?OXI BEBAIA!!!!!!Αρκεί βέβαια να βγαίνουν καθε εξι μήνες στο εξωτερικό!!!!!!.
Απο κει και πέρα και ΕΦΟΣΟΝ ειναι νόμιμα και οχι 'μαιμούδες' δεν εχει δικαίωμα να τα ακουμπίσει!!!!!.
Για αυτό ξαναγράφω οτι δεν εχει κανένα λόγο η ΕΛΠΑ να επιβάλλει πινακίδες ΕΘΕΑ παρα μόνο για εισπρακτικούς λόγους.
Αν ειναι κατι αλλο που δεν το ξέρω;;;, αλλά δεν νομίζω!!!!
Χρειάζεται παρέμβαση του ΣΟΑΑ εδώ άμεσα!!!!!Προς Platis:
Με αυτό το σκεπτικό του βολέματος !!!!(δηλωσα οτι συμφωνω με το μετρο που νομιζω πως εξυπηρετει οσους -λιγους-χρησιμοποιουν τετοια αυτοκινητα για αγωνιστικη χρηση)ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!.
Σε τελική ανάλυση,δεν εχω αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες.
Σε ρωτάω λοιπόν, ο Βωβός στον επόμενο αγώνα που θα τρέξει στην Ελλάδα θα πρέπει να βγάλει πινακίδες ΕΘΕΑ;;;;;;;;. -
Koulis1 εγραψε ........... Σε ρωτάω λοιπόν, ο Βωβός στον επόμενο αγώνα που θα τρέξει στην Ελλάδα θα πρέπει να βγάλει πινακίδες ΕΘΕΑ;;;;;;;;.
ΚΑΙ ΔΤΤ , ΑΦΟΥ **ΤΟ ΛΕΕΙ **Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΑ
Υ.Γ. αυτο βγαινει απ'την αθανατη Ελληνικη λεβεντια , δεεεν ειναι σαν το αλλο
ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ