-
Και ενα χιλιοστό του μέτρου,why not? Δεν βρίσκω κακό να διαφωνείς!
Funky,μετα το 106 που είχα μόνο το ταπερ έβρισκα ικανά σπορ να το αλλάξω,τώρα που πάει αυτο μονο S2000.Το γράφω για να πάρεις μια ιδέα του τι μου αρέσει.Οσο για το αστρα,απλά δεν τρελαίνομαι για το μχ,όχι οτι θα αγόραζα αστρα αν είχα ελευθερία επιλογών... -
Μετά από αυτά που μου έγραψες, με κούφανες! Δεν πίστευα ότι άνθρωπος με τέτοια ιδανικά, θα διάλεγε OPC. Θα είναι σίγουρα εξαιρετικά γρήγορο, αλλά νομίζω ότι θα το φοβόμουν να το πάω στα όρια λόγω υποστροφής...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Και ενα χιλιοστό του μέτρου,why not? Δεν βρίσκω κακό να διαφωνείς!Offset, αν διαβάσεις λίγο προσεκτικότερα τα πρώτα μου posts σε αυτό το thread, όπως επίσης και τα υπόλοιπα κατόπιν του 'διαξιφισμού' μας, θα δεις ότι ούτε εγώ βρίσκω κακό να διαφωνείς. Αν συμφωνούσαμε όλοι, ζήτω που καήκαμε. Το θέμα είναι ότι χαρακτήρισες με απόλυτο τρόπο το ένα σπορ και το άλλο ημίμετρο. Εκεί ήταν το πρόβλημά μου, στον τρόπο που τοποθετήθηκες αρχικά. Όπως επίσης και στη χιουμοριστική απάντηση που έδωσα, απάντησες ειρωνικά.
Εκ των υστέρων, αφού είπες ότι είναι προσωπική σου γνώμη κλπ, δεν έχω φυσικά λόγο να προσπαθώ να σε πείσω για το αντίθετο. Δικαίωμά σου και καλά κάνεις να θεωρείς το ΜΧ-5 ημίμετρο. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος, για ένα αυτοκίνητο που στο κάτω κάτω έχει τη φήμη του γυναικείου αυτοκινήτου, σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου...
-
Μερικές εντάσεις ωφελούν την κυκλοφορία του αίματος Χαίρομαι που καταλήξαμε σε ένα λογικό συμπέρασμα-οσον αφορά την υποκειμενικότητα των απόψεων οχι τα αυτοκίνητα απαραίτητα.
Εκτιμώ επίσης το επίπεδο ορισμένων που τοποθετήθηκαν διπλωματικα και βοήθησαν στην ομαλή ροή της συζήτησης .Τώρα για όσους πήραν προσωπικά το θέμα λυπάμαι που συνέδεσαν την αγορά ενός αυτοκινήτου με το εγώ τους.
Οπτέριε το τελευταίο σου ποστ ήταν αρκούντως κατευναστικό και δίνω τέλος απο τη μεριά μου. -
Ναι, μη δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα όμως και τρέχουμε για βηματοδότες!!!
Προσωπικά, πάντα θέτω σε πρώτο πλάνο την υποκειμενικότητα και το γούστο του καθενός, εκτός αν μιλάμε για πλήρη νούμερα.
Να σου πω τώρα γιατί με προβλημάτισες...τρομερές οδηγικές εμπειρίες δεν έχω (μια που είμαι αρκετά νεαρός). Έχω οδηγήσει αρκετά αυτοκίνητα, άλλα για πολλά και άλλα για λίγα χιλιόμετρα, από 54 έως και 225 ίππους. Ωστόσο, αληθινά σπορ αυτοκίνητο δεν έχω βάλει στο χέρι. Ένα από αυτά είναι και το Leon μου, το οποίο είναι εξαιρετικός χιλιομετροφάγος, με καλή άνεση, χώρους κλπ. τα οποία σε συνδυασμό με την τιμή του το κάνουν μια πολύ καλή αγορά - πιστεύω. Παρ'όλα αυτά, η ωμή δύναμη και η τρελή επιτάχυνση ΔΕΝ είναι για μένα σπορ. Και παρά το γεγονός ότι δεν έτυχε ποτέ να οδηγήσω ένα αληθινά σπορ αυτοκίνητο (106 included), δεν με πείθει με τίποτα...
Μια από τα ίδια πιστεύω ότι θα είναι και το ΟPC. Κάνεις πλάκα με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ σε ανοιχτό δρόμο (σε λογικές τιμές, με ανέσεις κλπ.), αλλά δεν νομίζω ότι θα μου κρατούσε το ενδιαφέρον άσβεστο για πάρα πολύ καιρό...Πάντως για ταξιδάκια dt 200-500 χιλιομέτρων πρέπει να κατεβαίνεις και να έχεις jet-lag...
-
Νά πώ κάτι.
Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι φτιαγμένος για να νιώθει τίς επιταγχύνσεις (τόσο γραμμικές όσο και πλευρικές) ,ενώ είναι παντελώς αναίσθητος στήν ταχύτητα
(ή αίσθηση τής ταχύτητας,είναι σχεδόν ψευδαίσθηση τής όρασης-ή και τής αφής,όταν οδηγούμε ανοιχτό/μοτο)Το ζητούμενο (πού υποθέτω ότι εχουμε όλοι μας) είναι να δεχόμαστε κάποια g -τζί- στό σώμα μας,που θα ξυπνήσουνε τό φυσικό μας τζί-μετρο,και θα κάνουνε τόν οργανισμό μας να εκκρίνει ανδρεναλίνη
Για να έχουμε απόλαυση στήν οδήγηση,χρειαζόμαστε,ή μεγάλη ιπποδύναμη (για μεγάλα γραμμικά τζί) ή καλό κράτημα (για μεγάλα πλευρικά),ή φυσικά καί τα δύο
τζίμετρο έχει ο οργανισμός όλων μας,καί μάλιστα έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να 'χτυπάει συναγερμό' μόλις έχουμε επιτάγχυνση 1g,τήν επιτάγχυνση δηλαδή τής βαρύτητας.Ο λόγος είναι ότι,τα έμβια όντα,χρειαστήκανε έναν τέτοιον συναγερμό,για να προφυλάσσονται από ακούσια πτώση (χτυπάει συναγερμός ότι πέφτουμε,και αντιδρούμε ώστε να μήν χτυπήσουμε)
Αυτό που περισσότερο θέλουμε εμείς,είναι να ξεγελάσουμε το τζίμετρο,να χτυπήσει συναγερμό,και να εκκριθεί ανδρεναλίνη
Για να έχουμε όμως 1'τζί' γραμμική επιτάγχυνση,χρειαζόμαστε πολύ μεγάλη ισχύ (ή πολύ μικρό βάρος) ,οπότε κυνηγάμε περισσότερο τα πλευρικά,που έρχονται ευκολότερα (έστω και κοντά στό 1 'τζί',σύν-πλήν κάτι)
Θα έγραφα κι'άλλα,αλλά θα με πάρετε με τίς πέτρες
-
Ωστε για όλα φταίνε τα 'τζι' εεε ενδιαφέρον!
-
ASTRA κυριως λογο εμφανισης και επειτα απο ποιοτητα.Με τιποτα ΙΑΠΩΝΑ!
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
ASTRA κυριως λογο εμφανισης και επειτα απο ποιοτητα.Με τιποτα ΙΑΠΩΝΑ!Δηλαδή πιστεύεις ότι το Astra θα είναι πιο αξιόπιστο από το miata?
-
Ο χρήστης vasilis έγραψε:
Ωστε για όλα φταίνε τα 'τζι' εεε ενδιαφέρον!Το σημείο G που λένε... αβυσσος τελικά είναι...
-
Ο χρήστης vasilis έγραψε:
Ωστε για όλα φταίνε τα 'τζι' εεε ενδιαφέρον!Τι ξέρεις εσύ από 'τζι', ρε τζι;
-
HUNTER
...και θα έγραφες και τις εξισώσεις, αλλά δεν έχει χώρο ο server, φαντάζομαι!!!
-
Υπάρχουν και αγώνες ASTRA RACING
-
Ωραία η ανάλυση για τα τζιζ.Γιαυτό και όταν ρωτάνε έναν άσχετο (που θεωρεί τον εαυτό του 'γκαζιάρη') 'τι σου αρέσει'? απαντά 'η ταχύτητα' ενώ κάποιος σχετικός απαντά 'η επιτάχυνση'... πλευρική ή γραμμική doesnt matter
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ωστε για όλα φταίνε τα 'τζι' εεε ενδιαφέρον!
Τι ξέρεις εσύ από 'τζι', ρε τζι;
΄Ελα ντε..
Πλάκα πλάκα έχει κανείς κανά Astra που θέλω να μεταφέρω κάτι λάστιχα για το track day στα Μέγαρα? Θα είναι σαν εκείνη τη φοβερή διαφήμιση της BMW που έλεγε ότι και οι Mercedes μπορούν να προσφέρουν οδηγική απόλαυση και έδειχνε έναν Merc τράκτωρα να μεταφέρει μερικά BMWδικά..
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
HUNTER...και θα έγραφες και τις εξισώσεις, αλλά δεν έχει χώρο ο server, φαντάζομαι!!!
Οχι ρε,θα άφηνα στήν άκρη αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες,και θα ανέλυα τα 'τραινάκια του τρόμου'
-
Ρε σεις, αυτός έχει ορέξεις!!! Θα μας βάλει και τεστ!!!
-
Για το 2.0 ΜΧ-5 δεν έχω ακούσει και διθυράμβους για το στήσιμο του... Εν αντιθέσει με την προηγούμενη γενιά βέβαια.
Όπως και να 'χει όμως θα κάνεις μέγα λάθος κατά τη γνώμη μου άμα δνε τα οδηγήσεις και τα 2.
Αλλιώς χαΐρι δε θα δεις...
-
CARυοθραύστης
Σωστός...
Και έχω παρατηρήσει όμως, ότι σιγά-σιγά αρχίζουν και γράφουν καλύτερα πράγματα...μήπως συνηθίζουν τη νέα τάξη πραγμάτων;
ΕΚΛΟΓΕΣ!!!Opel Astra Gtc opc Vs Mazda mx-5 2.0sport