-
Πω πω δεν έπρεπε να μπω να δω το setlist. Δεν μπορώ να περιμένω... Είχα και άπειρες δουλειές τις τελευταίες μέρες και δεν το είχα σκεφτεί καθόλου... Καπελάκι του φόρουμ εγώ δεν έχω, ελπίζω να πετύχω κανέναν από εσάς. Από τις 5:30 εκεί θα είμαι. Κανά δίωρο setlist πάντως βλέπω... Μπράβο μπράβο για την ηλικία του καθόλου άσχημα.
-
Κι εγω με αμάξι θα πάω.. Ελπίζω να μην το μετανιώσω..
-
Είναι κανείς για Scorpions - Whitesnake τον Ιούλιο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είναι κανείς για Scorpions - Whitesnake τον Ιούλιο?Δεν τους βαρεθήκατε επιτέλους αυτούς τους Scorpions?
Ευτυχώς είναι και οι Whitesnake για να ανανεωθεί το ενδιαφέρον -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είναι κανείς για Scorpions - Whitesnake τον Ιούλιο?
Δεν τους βαρεθήκατε επιτέλους αυτούς τους Scorpions?
Ευτυχώς είναι και οι Whitesnake για να ανανεωθεί το ενδιαφέρονΒασικά για τους Whitesnake θέλω να πάω. Scorpions έχω ξαναδεί στο κλειστό Περιστερίου το '95 αν δεν απατώμαι. Τους ξαναβλέπω άνετα βέβαια
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είναι κανείς για Scorpions - Whitesnake τον Ιούλιο?`
-
Μόλις γύρισα από Waters. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!
Επόμενη: Scorpions/Whitesnake
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Επόμενη: Scorpions/WhitesnakeΠόσοι είμαστε ως τώρα?
-
ROGER
WATERS
LIVE :
BETTER
THAN
SEXκαληνυχτα
-
Έτσι, έτσι!
Να ακυρώνονται οι συναυλίες των φλούφληδων (Λοπεζ, μάρτιν κλπ) και ο παπούς να μαζεύει 40 χιλιάδες κόσμο, 40 χλμ έξω από την Αθήνα!
Καλούτσική η συναυλία, πολύ καλή η ατμόσφαιρα, φανταστικός ο χώρος, αλλά ρε παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με το πάρκιν στην Μαλακάσα. Κάθε φορά ή ίδια ταλαιπωρία. Πάλι καλά που υπήρχαν και κάποιοι μπάτσοι και ψιλορύθμιζαν την κατάσταση και δεν φάγαμε πάλι το περσυνό το λούκι με τους Black Sabbath.
(Θέλω να ξεχνώ ότι ακυρώθηκε και η συναυλία του DIO, αλλά για αυτό θεωρώ ότι οφείλεται στο εξωφρενικά ακριβό εισητήριο και στο support. Ποιοί είναι αυτοί οι IN FLAMES και τι δουλειά έχουν με τον DIO? Άκουσα για πλάκα κανα δυό κομμάτια τους και δεν ακούγονται ούτε με την καλύτερη διάθεση του κόσμου να έχεις).
-
Μόλις γύρισα από Waters. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!Επόμενη: Scorpions/Whitesnake
Παίζει και ο ΙΑΝ ANDERSON στο ρωμαικό θέατρο της Πάτρας, μην ξεχνιόμαστε!
7 Ιουλίου!Θέλω να ακούσω φλογέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Με μια λέξη χτες,
ΜΑΓΕΙΑ!!!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Με μια λέξη χτες,ΜΑΓΕΙΑ!!!
Nαι μαγεία, εξαφανιστήκατε όλοι τελείως ανεξήγητα. Όργωνα το χώρο προς όλες τις κατευθύνσεις μπρος πίσω αριστερά δεξιά φορώντας το καπελάκι του forum και ούτε είδα, ούτε άκουσα κανέναν να με φωνάζει. Τώρα να μου πεις με 40.000 κόσμο εξαφανίζεις και την ακρόπολη, όχι μόνο τους φορουμίστες.
-
Με μια λέξη χτες,
ΜΑΓΕΙΑ!!!
Nαι μαγεία, εξαφανιστήκατε όλοι τελείως ανεξήγητα. Όργωνα το χώρο προς όλες τις κατευθύνσεις μπρος πίσω αριστερά δεξιά φορώντας το καπελάκι του forum και ούτε είδα, ούτε άκουσα κανέναν να με φωνάζει. Τώρα να μου πεις με 40.000 κόσμο εξαφανίζεις και την ακρόπολη, όχι μόνο τους φορουμίστες.
ρε σχεδόν συνονόματε(!!) που να βρεις άκρη;Εγώ ο κακομοίρης καπέλο ντεν έκο!αμα δε σε δω δηλαδή εγώ...και έχω κι ένα ματι ο ποστης!
Άσε που μόλις ξεκίνησε, μάλλον στην κοσμάρα μας χαθήκαμε ο καθένας...
Άσχετο:
Τι μαλακία είναι τα VIP εισητήρια;!!Κάθε φορά τα ίδια λέω
Με τα παγκάκια κάτω απ τα πεύκα, σα πανηγύρι είναι!Η γουρνοπούλα στη λαδόκολλα λείπει...
Ο κιθαρίστας πώς σας φάνηκε;
Γνώμη μου;Μέχρι το Comfortably Numb έπειξε εξαιρετικά.Στο τελευταίο νομίζω οι περισσότεροι θυμηθήκαμε τον Gilmour... -
Με μια λέξη χτες,
ΜΑΓΕΙΑ!!!
Εγω εψαχνα μπας και δω κανα καπελο αλλα δεν ειδα τπτ!Ειμασταν με τον hrdoukas, charmak και funis μπροστα απ τις κονσολες ηχου-εικονας!
ΥΓ Με μεγαλη διαφορα οτι καλυτερο εχω ακουσει-δει σε συναυλια!Οπτικοακουστηκο υπερθεαμα μας ειπαν οτι θα δουμε και η φραση αδικει αυτο που ειδαμε!Φοβερος ο Ροτζερ!
ΥΓ2 Χρηστο περιμενουμε να ανεβασεις τις φωτο!! -
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Με μια λέξη χτες,
ΜΑΓΕΙΑ!!!
**Εγω εψαχνα μπας και δω κανα καπελο αλλα δεν ειδα τπτ!Ειμασταν με τον hrdoukas, charmak και funis μπροστα απ τις κονσολες ηχου-εικονας!**ΥΓ Με μεγαλη διαφορα οτι καλυτερο εχω ακουσει-δει σε συναυλια!Οπτικοακουστηκο υπερθεαμα μας ειπαν οτι θα δουμε και η φραση αδικει αυτο που ειδαμε!Φοβερος ο Ροτζερ!
ΥΓ2 Χρηστο περιμενουμε να ανεβασεις τις φωτο!!Ρε σεις, κι εγώ εκεί ήμουν!Ρε, κάτι παλικάρια που λιποθυμούσαν είστε; από την κούραση ντε...
Έχω μερικά βιντεάκια - μην περιμένετε σταθερό χέρι!Σύντομα κοντά σας... -
Δεν ειμασταν ακριβως μπροστα αλλα καμια 15αρια μετρα πιο μπροστα!Μπορει να μας δουμε στα βιντεακια που θα μας ανεβασεις!!
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Δεν ειμασταν ακριβως μπροστα αλλα καμια 15αρια μετρα πιο μπροστα!Μπορει να μας δουμε στα βιντεακια που θα μας ανεβασεις!!Αν ξεχωρίζεις την παλάμη σου απ τις υπόλοιπες!
-
Bre paidia exete idea an uparxei ston orizonta kamia sunablia tou Laki Papadopoulou? H kapoia live emfanish se kapoio bar ths A8hnas?
-
Πληροφορία από red fm 96.3
Οι Pink Floyd σε μια και μόνο συναυλία μαζί, φυσικά στο Λονδίνο!!
Τα εισητήρια διατίθονται μεκλήρωση και ΜΟΝΟ στην Αγγλία, εξαιτίας της ζήτησης...
Στις 2 Ιουλίου...
Πως θα γίνει να πάμε;
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006