-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...ί ξεκαπίστρωτο είναι αυτό.
Καπίστρ,σαμάρ κι καβάλμα θέλ αυτό!!!
α ρε Τάζιο
-
-
Ο χρήστης adrivas έγραψε:
Κι βίτσα στα καπούλια
-
Ψηφιζω Milla jovovich, Kirsten Dunst και Estelle Warren.
-
MILLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
-
adrivas η φωτό ξεχειλώνει την σελίδα.
Κάντην λίγο μικρότερη σε παρακαλώ
-
aντε yeahh κουφαλιτσες
την παντρευομαι κ αυριο
ισαβελλα σ'αγαπω
-
Ελληνικό προϊόν.
-
αυτη η γυναικα μου μιλαει ρε παιδι μου..
νιωθω σα να την ξερω, ειναι γραφτο να ειμαστε μαζι στη ζωη αυτη, πώς το λενε; tην εχω γνωρισει σε μια αστρικη προβολη, καναμε σχεση, παιδια, κλπ..
πωωωω
βλεμμαααα.. ματαρες- ελληνικο προϊον και οχι ξενοφερτο παλιο-ανθελληνες
αυτη κ eva longoria μετρανε μονο..
-
Να σας ξενερώσω τώρα ή αργότερα;;;
Την έχετε δει από κοντά τη Δάρρα;;; Ε, μην τη δείτε, κοιτάτε τις φωτό καλύτερα να φτιάχνεστε...
skye, ΠΡΙΝ της κάνεις πρόταση γάμου, δες την από κοντά σε παρακαλώ!
Η Δάρρα είναι !!! Τουλάχιστον οι μισές απ' τις γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω μας, από 17-30 είναι καλύτερες απ' τη Δάρρα! Πιστέψτε με παιδιά, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ!!!
(Εγώ πάντως, δεν θα πήγαινα ούτε για ένα βράδυ μαζί της!!!)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Για δύο βράδια;
-
Όπως οι πεισσότερες. Άσε που η πρώτη φωτό είναι ήδη 6 ετών.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για δύο βράδια;
Φραγκίσκο φίλε μου, να το θέσω αλλιώς...
ΟΥΤΕ καν για ένα βράδυ, ούτε καν για μισή φορά!!! Δεν αξίζει, πίστεψέ με!
Μάνο, ξέρω μία τουλάχιστον που είναι από κοντά ΚΑΛΥΤΕΡΗ απ' ότι στις φωτό. Ελίνα Καντζά! Τέτοιο μαγικό πρόσωπο, τέτοια μοναδικά μάτια, που την είχα σε απόσταση να τη μυρίζω πριν 7-8 χρόνια και δεν μπόρεσα να κοιτάξω άλλο μέρος απ' το πρόσωπό της. Και μαθαίνω ότι είναι ακόμα καλύτερη τώρα!
Να ζήσει η κοπέλα!!!
-
μη με ξενερωνετε ρε παιδια..
μου καταστρεψατε τη φαντασιωση...
ισαβελλακι ειναι σαυρα απο κοντα;
πωωωωω
μα εγω την αγαπουσα -
Ακριβώς, τρελή σάυρα! Όπως και η Παπαντωνίου (τρώγεται στη μούρη, αλλά ΠΟΛΥ αδύνατη) και... η Δούνια... πιο κοντά σ' αυτό που βλέπουμε η τελευταία, αλλά πάλι όχι τόσο κορυφή! Ξέρετε ποια άλλη είναι ΑΣΤΕΡΙ; Η Καρύδη! Ωραία γυναίκα, πραγματικά! Επίσης είναι αρκετά καλή η Τουτουνζή, αλλά κράζει από χιλιόμετρα ότι είναι... επαγγελματίας! Ξέρετε τι εννοώ... Ε, μέχρι εκεί φτάνουν οι 'γνωριμίες' μου. Ας πει και κανείς άλλος την εμπειρία του ρε παιδιά!
Α, σας είπα ότι η Καντζά είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ;;; Αν δεν σας το είπα, να το πω! Αν σας το είπα, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!!! Πώς έλεγε η διαφήμιση της Heineken κάποτε; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!!!
(Χμ, αν δεν σας το είπα, η ΚΑΝΤΖΑ είναι Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Η!!! )
Γενικά πάντως, και για να σοβαρευτούμε, έχω ένα φιλαράκο απ' το Βόλο ο οποίος είναι έτσι λίγο αθώο παιδάκι, αλλά καλός τύπος και όλο με κοροϊδεύει, γιατί δεν τα πιστεύει αυτά, νομίζει πως ότι βλέπει σε φωτό/τηλεόραση, αυτό είναι! Εγώ, απ' την τραυματική εμπειρία μου με Δάρρα/Παπαντωνίου/Δούνια (σε μία επίδειξη τις είχα δει), ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ!!! Οι κομπιούτορες κάνουν θαύματα! ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ λέμε τώρααααα!!!
-
Η παροιμια οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος,εχει το νοημα της!!
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Birna VILHJALMSDOTTIRΓια πες μας ξανά το όνομά της;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Birna VILHJALMSDOTTIR
Για πες μας ξανά το όνομά της;
Νάσο όσο περίεργο κι αν είναι το όνομά της...είναι η Μις Κοσμος 2006...Googlισέ το και θα δεις...!!!
-
Βρε πρόοδος σε μια μέρα ...
Συνέχεια με .... Έλενα Γράβεζα
Αυτή με τον Ψινάκη ντε ....
Και επειδή έχουμε καρδιακούς να αποτελειώσουμε ....
Ιωάννα Λίλη
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]