-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πληρωσες τον τεχνιτη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,τωρα πληρωνε δικαστηρια και θυματα.Που να βρει το θύμα το τεχνίτη και τι να πάρει απ' αυτόν; Ενώ ο ιδιοκτήτης είναι εκεί και έτοιμος για άρμεγμα (ή φυλάκιση). Μετά ο ιδιοκτήτης μπορεί να στραφεί εναντίον του τεχνίτη αν νομίζει ότι θα βρει το δίκιο του στα ελληνικά δικαστήρια που κινούνται σε γεωλογικούς χρόνους.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νομίζω τη προηγούμενη μέρα τράκαραν πάνω στη πινακίδα και την άφησαν μετέωρη.όχι μέρα...την προηγούμενη εβδομάδα...απλά κλήρωσε στο Santafe να πέσει. Κρίμα στην γυναίκα, 40 ετών με 2 ετών παιδάκι πρέπει να κόπιασε για να το κάνει και είναι άδικο να μην το δει να μεγαλώνει με τους ανεύθυνους που κατοικούν στην Μπανανία.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Ρωτάς γενικώς ή για την Ελλάδα; Αν ρωτάς για την Ελλάδα, η απάντηση είναι 'ποτέ'.
Αναρωτιέμαι αν μπορείς να πας στο ευρωπαικό δικαστήριο το ελληνικό κράτος με αφορμή το συμβάν...
Τότε θα έβρισκαν τον υπεύθυνο στο άψε σβήσε...Μέχρι να πάει το θέμα τόσο ψηλά (και μακρυά) ζήσε Μάι μου ... .
Εν τω μεταξύ ο εργολάβος - όποιος παρέλαβε το έργο - κ.λ.π. θα έχουν ξεκοκαλίσει τις μίζες ααααααααανετοι και ωραίοι και υπέρ άνω. -
οι υπευθυνοι, οπως παντα, θα πνιξουν τον πονο τους αγοραζοντας ενα καινουριο Cayenne...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρωτάς γενικώς ή για την Ελλάδα; Αν ρωτάς για την Ελλάδα, η απάντηση είναι 'ποτέ'.
Αναρωτιέμαι αν μπορείς να πας στο ευρωπαικό δικαστήριο το ελληνικό κράτος με αφορμή το συμβάν...
Τότε θα έβρισκαν τον υπεύθυνο στο άψε σβήσε...Μέχρι να πάει το θέμα τόσο ψηλά (και μακρυά) ζήσε Μάι μου ... .
Εννοούσα να πάει απ'ευθείας στο ευρωπαικό δικαστήριο και όχι πρώτα στο ελληνικό...
Αλλά δεν ξέρω καν αν προβλέπεται τέτοια διαδικασία, πάντως πιστεύω θα άξιζε αν κάποιος είχε τους πόρους ή του είχαν κλείσει το σπίτι...
Αναρωτιέμαι εγώ τι θα έκανα στην θέση του συζύγου της... ή το παραπάνω ή θα της έστελνα παρέα όσους εργάστηκαν στο έργο ενόχους ή μη. -
Γειά σας,
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
βιντεάκι που ΔΕΝ ειναι μοντάζ και θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτο...!http://www.papazissi.gr/PapaZent/a re ellina.avi
δεξι κλίκ, save target as...
Συγνώμη που επανέρχομαι σ' αυτό το βιντεάκι. Το είδα και ...τρελάθηκα
Αυτό έγινε στην Αττική οδό και το τράβηξε κάμερα της Α.Ο. ;
Ξέρει κανείς την συνέχεια ; τον άφησαν έτσι ;
Άν οι κάμερες είναι μόνο για να βλέπουν, χωρίς να υπάρχουν και κάποιοι που θα πρέπει να ασχολούνται με αυτά ...τότε ...
Δεν πίστευα στα μάτια μου, τέτοιο θράσος ;Φιλικά
Μάξιμος
-
Βεβαια, για να το δουμε και καπως αλλιως....που ειναι η προστασια προσωπικων δεδομενων απο την καταγραφη των καμερων ασφαλειας? πως βρεθηκε στο διαδυκτιο αυτο το βιντεο? Η αστυνομια μετα την αποφαση του ΣΤΕ (καλως!) δεν μπορει να χρησιμοποιησει τα βιντεο για να προστατευονται τα προσωπικα δεδομενα, αλλα στο ιντερνετ και σε δελτια ειδησεων παιζει κανονικα Ελλαδαρα!
-
There is a mole inside Attiki Odos!
-
Γιατι διακρίνεται κανένα προσωπικό δεδομένο στο video?
Εξάλλου το μεγαλύτερο ίσως ζώο μετά από 273 σελίδες δεν αξίζει προστασία προσωπικών δεδομένων ή ανθρώπινων δικαιωμάτων.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Γιατι διακρίνεται κανένα προσωπικό δεδομένο στο video?Εξάλλου το μεγαλύτερο ίσως ζώο μετά από 273 σελίδες δεν αξίζει προστασία προσωπικών δεδομένων ή ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Τώρα μιλάς σοβαρά; Εδώ κάποιοι κόπτονται για τα προσωπικά δεδομένα των τρομοκρατών που σκότωναν κοσμάκη κατά το δοκούν, και εμείς θεωρούμε δόκιμο να τα καταλύσουμε για μια τροχαία παράβαση, όσο επικίνδυνη και να είναι;
Άσε που θεωρώ ότι παραείναι χοντρό για να είναι αληθινό. Πρώτον γιατί πρέπει να έχεις τάσεις αυτοκτονίες για να κάνεις κάτι τέτοιο, δεύτερον γιατί θα ήταν πολύ πιο απλό (και ασφαλές) να κάνει όπισθεν πάνω στην ΛΕΑ και τρίτον γιατί ακόμα και να έκανε την απύθμενου βάθους βλακεία, οι πιθανότητες για δύο αναστροφές σε δρόμο μονής κατεύθυνσης με πυκνή κίνηση υψηλών ταχυτήτων χωρίς να προκληθεί ατύχημα είναι ουσιαστικά μηδενικές. Άρα κατά πάσα πιθανότητα έχει πέσει μοντάζ εδώ.
-
Πώς να τον πεις τώρα αυτόν;
Είχε δύο παιδάκια στο κάθισμα του συνοδηγού χύμα. Σταμάτησε δίπλα μου (πεζός εγώ). Γυρνάω και τον βλέπω. Κοντοστέκομαι, πάω να φύγω, το ξανασκέφτομαι, γυρνάω και του χτυπάω το τζάμι.
'Το γνωρίζετε ότι αν ανοίξει ο αερόσακος θα σκοτωθούν τα παιδάκια σας;'
'Εεεεμ (απολογητικά), τους λέω να κάτσουν πίσω αλλά δεν κάθονται...'
'Με το ζόρι τότε, κρίμα δεν είναι να πάθουν κάτι σοβαρό στα καλά καθούμενα;'
'......' -
ta agorakia pou fortonoun mia karakaksa panw sto AMAXAOURI tous kai as einai stin ethniki pane me 30klm giati pane volta me to mwro. kai ama kaneis tin malakia kai tous prosperaseis... tote thimoudai pws to amaxi tous exei teliki 200km kai se prospernane me ton kalitero kai asfalestero tropo sta epomena 2.5 metra.
-
Συλλογή από ζώα σήμερα:
-
Μικρό ζώο, εγώ ο ίδιος που το μεσημέρι λόγω κίνησης είχα συμπεριφορά πολύ κακού ταξιτζή...
Το κουλό απλωμένο έξω από το παράθυρο και κόρνα σε μια-δυο περιπτώσεις. Μόλις το συνειδητοποίησα έβαλα χαλαρή μουσικούλα, το A/C και ηρέμησα. Ευτυχώς δε μου συμβαίνει συχνά, παρά τις πολλές ώρες που έχω φάει στην κίνηση. Είναι και η ζέστη όμως τώρα πια... -
Μεσαίο ζώο, ο ένας εκ των δύο που εισέπραξαν την επίμονη κόρνα μου. Φεύγει τελευταίος με κόκκινο από φανάρι στο Χαλάνδρι (και οι δύο μπροστινοί του με κόκκινο έφυγαν!) και κλείνει τον κάθετο δρόμο στον οποίο ήμουν πρώτος. Ήταν δε προφανές ότι θα με έκλεινε... Ε, δεν άντεξα!
-
Μέγιστο ζώο ο οδηγός ενός παλιού ('85) Opel Kadett χρώματος καφέ που χτύπησε πολύ άσχημα ένα παρκαρισμένο σκουτεράκι στην προσπάθεια του να παρκάρει, κοντά στου Γκύζη. Όπισθεν με όλα, μπαμ πάνω στο σκούτερ, πρώτη και φύγαμε. Σπασμένα πλαστικά από τη μεριά που χτύπησε ο προφυλακτήρας του και πιθανώς και από την άλλη. Νομίζω ότι έπραξα σωστά που τον έδωσα στεγνά! Μετά από λίγο κατέβηκε ο ιδιοκτήτης του σκούτερ (εγώ έκανα ένα κύκλο για να μην κλείσω τον ήδη πηγμένο δρόμο) και σταμάτησα και του έδωσα πινακίδα και περιγραφή του αυτοκινήτου που έκανε τη ζημιά και εξαφανίστηκε. Τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να του δώσω και τα στοιχεία μου, αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα... Τέσπα, ότι έγινε έγινε...
-
-
Σωστός! Μπράβο!!
-
Γειά σας,
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Συλλογή από ζώα σήμερα:-
Μικρό ζώο, εγώ ο ίδιος που το μεσημέρι λόγω κίνησης είχα συμπεριφορά πολύ κακού ταξιτζή...
Το κουλό απλωμένο έξω από το παράθυρο και κόρνα σε μια-δυο περιπτώσεις. Μόλις το συνειδητοποίησα έβαλα χαλαρή μουσικούλα, το A/C και ηρέμησα. Ευτυχώς δε μου συμβαίνει συχνά, παρά τις πολλές ώρες που έχω φάει στην κίνηση. Είναι και η ζέστη όμως τώρα πια... -
Μεσαίο ζώο, ο ένας εκ των δύο που εισέπραξαν την επίμονη κόρνα μου. Φεύγει τελευταίος με κόκκινο από φανάρι στο Χαλάνδρι (και οι δύο μπροστινοί του με κόκκινο έφυγαν!) και κλείνει τον κάθετο δρόμο στον οποίο ήμουν πρώτος. Ήταν δε προφανές ότι θα με έκλεινε... Ε, δεν άντεξα!
-
Μέγιστο ζώο ο οδηγός ενός παλιού ('85) Opel Kadett χρώματος καφέ που χτύπησε πολύ άσχημα ένα παρκαρισμένο σκουτεράκι στην προσπάθεια του να παρκάρει, κοντά στου Γκύζη. Όπισθεν με όλα, μπαμ πάνω στο σκούτερ, πρώτη και φύγαμε. Σπασμένα πλαστικά από τη μεριά που χτύπησε ο προφυλακτήρας του και πιθανώς και από την άλλη. Νομίζω ότι έπραξα σωστά που τον έδωσα στεγνά! Μετά από λίγο κατέβηκε ο ιδιοκτήτης του σκούτερ (εγώ έκανα ένα κύκλο για να μην κλείσω τον ήδη πηγμένο δρόμο) και σταμάτησα και του έδωσα πινακίδα και περιγραφή του αυτοκινήτου που έκανε τη ζημιά και εξαφανίστηκε. Τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να του δώσω και τα στοιχεία μου, αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα... Τέσπα, ότι έγινε έγινε...
Μακάρι να υπήρχαν πολλά τέτοια ...ζώα , σε στύλ Hammer.
Ίσως, τα άλλα ΖΩΑ, τα κανονικά να γίνονταν ..λιγότερα .Φιλικά
Μάξιμος
Υ.Γ. Ελπίζω φίλε Hammer η έκφρασή μου '...τέτοια ...ζώα' να μην παρεξηγηθεί.
-
-
Έπρεπε να κάνω μια χωριστή κατηγορία τελικά. Οι δύο πρώτες περιπτώσεις (εγώ και ο τύπος που με έκλεισε) απλώς βοηθήσαμε να αυξηθεί ο εκνευρισμός εκεί που θα μπορούσε να επικρατήσει η ψυχραιμία. Και για μένα είναι φάουλ αυτό, αφού προσπαθώ όσω μπορώ να εκφορτίζω το κλίμα και όχι να το φορτίζω.
Όσο για τον ασυνείδητο που έκανε ζημιά και εξαφανίστηκε, ότι και να πω είναι λίγο!
Μόνοι χειρότεροι αυτοί που γίνονται επικίνδυνοι για τους άλλους...Τέσπα, ψυχραιμία όσο μπορείτε στους δρόμους γιατί έσφιξαν κι οι ζέστες!
-
Ιδιαίτερη προσοχή τώρα το καλοκαίρι στα 'φρούτα εποχής' που έχουν ανοικτά τα παράθυρα στο αυτοκίνητό τους και αφήνουν τα παιδιά που έχουν μέσα να κρέμονται απ΄έξω ή να βγάζουν το κεφάλι τους από το ανοικτό παράθυρο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ιδιαίτερη προσοχή τώρα το καλοκαίρι στα 'φρούτα εποχής' που έχουν ανοικτά τα παράθυρα στο αυτοκίνητό τους και αφήνουν τα παιδιά που έχουν μέσα να κρέμονται απ΄έξω ή να βγάζουν το κεφάλι τους από το ανοικτό παράθυρο.Η που βγάζουν και οι ίδιοι τα κουλά τους έξω απλωμένα.. Εχει χτυπήσει φίλος με μηχανάκι από τετοιο ζώο!!
-
Καλησπέρα.
Μεγάλο ζώο σήμερα η οδηγός - θρίλερ του γκρί Citroen C4 που οδηγώντας στην Ε.Ο Θεσ/νίκης-Σερρών, στο 35χλμ κι ενώ ετοιμαζόμουν να την προσπεράσω με ένα Sei 1.1, χωρίς φλάς & χωρίς να κοιτάξει στον καθρέπτη της βγήκε αριστερά και προσπέρασε το προπορευόμενο αυτ/το, αναγκάζοντάς με να φρενάρω 'τσαρουχώνοντας' το πεντάλ!!!
Ήταν 2 κοπελίτσες bimbo-style που χασκογελούσαν ωσάν 'φτιαγμένες' από 'χόρτο'........κι εγώ ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης που θα συναντούσα τα θυμαράκια μαζί με την γυναίκα μου συνοδηγό, εάν δεν προλάβαινα να αντιδράσω έγκαιρα (Επαγγελματίας Οδηγός είμαι....)
-
Μέγιστα ζώα χθες στην κάθοδο του Κηφισού, κατά τις 4 το απόγευμα.
Δύο νεαροί σε παπάκι χωρίς κράνος να πηγαίνουν με όσα ανάποδα στη ΛΕΑ.
Άντε και εις ανώτερα!
Ζώα ζώα ζώα