-
Το ερωτημα μου ειναι αν συγκεκριμενο ειδος μουσικης σας κανει να τρεχετε περισσοτερο ενω οδηγειτε..Εμενα οι ροκιες με τρελαινουν και το σανιδωνω..
συγκεκριμενα μεταλλικα,ζζ τοπ κλπ κλπ
Εσεις? -
Το ερωτημα μου ειναι αν συγκεκριμενο ειδος μουσικης σας κανει να τρεχετε περισσοτερο ενω οδηγειτε..Εμενα οι ροκιες με τρελαινουν και το σανιδωνω..
Εσεις? -
Εσεις? -
Γεια σου φιλε Πανο...καλως ηλθες και καλοριζικο το νεο σου Αστρα...Οσον αφορα το ερωτημα σου περι μουσικης εμενα μου αρεσουν τα beat ακια κ τα κομματια 80s..Aυτα δηλ. με κανουν και τρεχω λιγο... παραπανω απο το οριο...
Βαλε καμμια φωτο απο το θηριο να το δουμε και εμεις.....
-
Όχι γενικά είδη μουσικής, αλλά συγκεκριμένα κομμάτια.
Ένα ποτ-πουρί που έρχεται πολύ γρήγορα στο μυαλό μου:
- Mr. cab driver
- My Sharona
- Papa was a Rolling Stone (κι όμως γκαζώνω όταν το ακούω).
- Devil went down to Georgia (εκεί πρέπει να με μπουζουριάσουν άμεσα)
- Walk of Life
- Money for nothing (ειδικά αν έρχεται καπάκι από το προηγούμενο)
- I'm your boogie man
- 'Μισιρλού' στην Pulp Fiction εκδοχή
- οτιδήποτε ZZ-Top
-
ροκιες,κυριως ozzy,def leppard,van halen και επισης διαφορα μπιτια του στυλ armand van helden,talla 2xlc,voodoo and serano.φουλ γκαζια με crazy train(ozzy),pour some sugar on me(leppard) kai panama(van halen):
-
Arch Enemy, Carcass, Vader, Cradle of Filth, In Flames, Impaled Nazarene, Killswitch Engage, Trivium για...''δυνατα'' πραγματα...
Pink Floyd, Jethro Tull, Spiritual Beggars, Green Carnation, Nightwish, Yanni, Κλασσικη Μουσικη για...''χαλαρωση''...
-
Εμένα μερικές φορές η μουσική με επηρεάζει πολύ.
Μπορεί σε μία μπαλάντα να χαλαρώσω και να πηγαίνω εντελώς ήσηχα και μετά σε ένα γρήγορο κομμάτι να τα δώσω όλα!Αυτά που ξυπνάνε το κτήνος μέσα μου:
- Highway Star, Deep Purple
- Speed King, Deep Purple
- Transylvania, Iron Maiden
- Painkiller, Judas Priest
- Paranoid, Black Sabbath
- Die Young, Black Sabbath, DIO
- Queen, We will rock you
- You could be mine, Guns n Roses
- Iron Maiden LIVE, Iron Maiden
- Trooper, Iron Maiden
- Be Quick or be Dead, Iron Maiden
- Braking the Law, Judas Priest
- Burn, Deep Purple
- Whole Lotta Love, Led Zeppelin
- Shot in the Dark, OZZY
- Symphony 25, Mozart
- Future World, Helloween
- I am the God of Hell Fire, Iron Butterfly
- I am burning for you, Blue Oyster Cult
- Rock N Roll, Led Zeppelin
- Sladow Play, Rory Gallagher
- Still of the Night, Whitesnake
- For your love, Yardbirds
...Πάω να το κάψω το CD... Αν σκοτωθώ το ΣΚ, εσείς θα φταίτε....
-
dpurpler
Είσαι παλίκαρος!
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
-
Whole Lotta Love, Led Zeppelin
-
Rock N Roll, Led Zeppelin
...Πάω να το κάψω το CD... Αν σκοτωθώ το ΣΚ, εσείς θα φταίτε....
'... *There's a feeling I get when I look to the west
And my spirit is crying for leaving.
In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking.
Ooh it makes me wonder
Oohit really makes me wonder.. *Stairway to heaven (Led Zeppelin)
(μου φαίνεται όμως ότι υπάρχει ήδη thread για μουσική)
-
-
Μήπως;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 06&start=0Όπως λέει και ο εγκάθετος...
-
Πολύ σωστά
-
Ε, εδώ είναι διαφορετικό thread. Έχει να κάνει με το ποια μουσική μας ξεσηκώνει οδηγικά!!
Προχτές πάντως που γυρνούσα από Βόρεια Εύβοια και περνούσα μέσα από τα δάση, άκουγα Pink Floyd και Division Bell δυνατά, οδηγώντας σιγά
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε, εδώ είναι διαφορετικό thread. Έχει να κάνει με το ποια μουσική μας ξεσηκώνει οδηγικά!!Προχτές πάντως που γυρνούσα από Βόρεια Εύβοια και περνούσα μέσα από τα δάση, άκουγα Pink Floyd και Division Bell δυνατά, οδηγώντας σιγά
Πολυ καλο δισκος για 70s group που επιβιωσε το 80-90
παρα πολυ περιγραφικος, εμενα προσωπικα μου φερνει πολλες και εντονες αναμνησεις απο το καλοκαιρι που τον ακουσα.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε, εδώ είναι διαφορετικό thread. Έχει να κάνει με το ποια μουσική μας ξεσηκώνει οδηγικά!!Προχτές πάντως που γυρνούσα από Βόρεια Εύβοια και περνούσα μέσα από τα δάση, άκουγα Pink Floyd και Division Bell δυνατά, οδηγώντας σιγά
Ε...ναι! Αποκλειστικά και μόνο για τέρμα γκάζια. Όχι για το τι ακούμε γενικά...
-
Κάααααποτε που άκουγα judas priest και τα συναφή είχα διαπιστώσει ότι είχαν ανησυχητικά έντονη επίδραση στην οδήγησή μου. Ήμουν και μικρότερος, βέβαια (τώρα είμαι ώριμος ).
Τώρα που έχουν ηρεμήσει οι μουσικές προτιμήσεις μου ακούω ανεβαστικά πράγματα, αλλά όχι τόσο σκληρά, όπως πχ Red Hot Chili Peppers...
Πάντως, να πω την αλήθεια, όταν πηγαίνω Κίρκη-Ring κλείνω την μουσική...
Η μουσική για βραδυνές βόλτες θέλει άλλο topic;
-
Ακούω πολλά πράγματα στο αυτοκίνητο, οπότε κάθε φορά με εξιτάρει κι άλλο. Θα έβαζα μέσα σ' αυτά το Voyage 34 των Porcupine Tree, το Α Forest των Cure, το No Leaf Clover των Metallica όλο το Roseland NYC των Portishead, το Enjoy the Silence των Depeche Mode, κομμάτια δηλαδή που με φορτίζουν συναισθηματικά πιο πολύ, παρά γκαζιάρικα. Κι αν είμαι μόνος μου στ' αμάξι, ανεβάζω την ένταση και αρχίζω κι εγώ τις κορώνες
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κι αν είμαι μόνος μου στ' αμάξι, ανεβάζω την ένταση και αρχίζω κι εγώ τις κορώνεςΩραίος!
-
καμια μουσικη δε με κανει να οδηγω πιο γρηγορα.
υπαρχουν κομματια που με κανουν να οδηγω πιο απροσεχτα.
το changes του tupac, το dear mama κ το to live & die in L.A. του ιδιου..
υπερβολικα χαλαρωτικα κομματια ( οπως των morcheeba )
χασιμο κομματια απο boards of canada, amon tobin
ροκ κομματια με πολυ συναισθημα (since i don't have you, η διασκευη των gnr) , κομματια ψυχεδελικα ή/και εντονα φορτισμενα ( brain damage, wots uh the deal pink floyd ), κομματια που εχω αναμνησεις εντονες ( without you I'm nothing, bitter end /placebo, paranoid android/ radiohead, married with children/oasis και αλλα πολλα) κλπ -
double post
Σας εξιταρει η μουσικη?? Αγαπημένες Playlists για οδήγηση!