-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:rant:
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ρε σεις!!! Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα;; -
**'syele' **σβήστα! Δε φτάνει που αμφισβητούν το δίκαιο του αποτελέσματος , βρίζουν κιόλας.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(exei plaka, hehe)
-
Εχει περαση βλέπω η Γερμανία
TRAV, αντε παληκαρι μου να γραψεις στην καλαθοσφαιρα κι ασε μας στον πονο μας με τους αμπαλους που κερδιζουν στο 90'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχει περαση βλέπω η ΓερμανίαTRAV, αντε παληκαρι μου να γραψεις στην καλαθοσφαιρα κι ασε μας στον πονο μας με τους αμπαλους που κερδιζουν στο 90'
Και ποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα;; Η Πολωνία;; ή να κάτσει 'Χ';;
Η Γερμανία μπορεί να σερνόταν αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο
Εσύ να 'γυρίσεις' στην καλαθόσφαιρα και μάλιστα γρήγορα!!
-
Και ποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα;; Η Πολωνία;; ή να κάτσει 'Χ';;Η Γερμανία μπορεί να σερνόταν αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο
Εσύ να 'γυρίσεις' στην καλαθόσφαιρα και μάλιστα γρήγορα!!
Χ ξερο
Τωρα που προκριθηκανε ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ ποιο ματς της δευτερης φασης ΔΕΝ θα βλεπεται και ποιον θα ΣΠΡΩΞΟΥΝ οι κορακες οσο παει.....
VAMOS ARGENTINA
(παλι χτυπησε ο Μεσι )Καλαθοσφαιρα από Σαιταμα κι επειτα
-
Στις καθυστερησεις κριθηκαν σημερα τα 2 ματς, σε αντιθεση με τα περισσοτερα ματς που κρινονταν με γκολ στο πρωτο 20λεπτο.
Στο 'ντερμπι' της ημέρας, η Ουκρανια πηρε και πάλι τη θέση της Ελλάδας, και έφαγε 4.
Απο την πρωτη αγωνιστικη, τις εντυπώσεις κερδισαν απο τα φαβορί Αργεντινη, Τσεχία, Ισπανία ενώ οι υπόλοιπες 'δυνάμεις' ξεκίνησαν προσεκτικά. Απογοητευση Γαλλία, Σερβία, Ουκρανία.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η αντίδραση του Ουκρανού (απολύτως καμία) όταν αντίκρυσε την κοκκινη καρτα. Αν ήταν κανένας Ανατολάκης, Κυργιακος κτλ θα τον είχε κανει κομματακια...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Στις καθυστερησεις κριθηκαν σημερα τα 2 ματς, σε αντιθεση με τα περισσοτερα ματς που κρινονταν με γκολ στο πρωτο 20λεπτο.Στο 'ντερμπι' της ημέρας, η Ουκρανια πηρε και πάλι τη θέση της Ελλάδας, και έφαγε 4.
Απο την πρωτη αγωνιστικη, τις εντυπώσεις κερδισαν απο τα φαβορί Αργεντινη, Τσεχία, Ισπανία ενώ οι υπόλοιπες 'δυνάμεις' ξεκίνησαν προσεκτικά. Απογοητευση Γαλλία, Σερβία, Ουκρανία.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η αντίδραση του Ουκρανού (απολύτως καμία) όταν αντίκρυσε την κοκκινη καρτα. Αν ήταν κανένας Ανατολάκης, Κυργιακος κτλ θα τον είχε κανει κομματακια...
Αν εννοείς για κατάκτηση τίτλου δε νομίζω. Αν εννοείς φαβορί για μια αξιοπρεπή πορεία , πιθανόν.
Μπορεί να έχουν σπουδαία ονόματα, σπουδαίο πρωτάθλημα αλλά είναι οι μεγαλύτεροι loosers του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Εδώ δεν έκαναν τίποτα με Μπουνταγκένιο, Μίτσελ, Ιέρο , Ναδάλ και μερικά άλλα ιερά τέρατα της μπάλας , θα κάνουν τώρα;; Μπορεί αλλά προσωπικά το βρίσκω απίθανο.
Ασε δε, που 'σταυρώνουν' με Ιταλία (ή Βραζιλία) -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
(exei plaka, hehe)
Ξυδάκι
Αγαπημένε μου φίλε Traveler, θα έχει πολύ γέλιο αυτό το μουντιάλ.
Ρίχνουμε στάχτη στα μάτια των 'μπαλαδόρων' -
Μπορεί να έχουν σπουδαία ονόματα, σπουδαίο πρωτάθλημα αλλά είναι οι μεγαλύτεροι loosers του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Εδώ δεν έκαναν τίποτα με Μπουνταγκένιο, Μίτσελ, Ιέρο , Ναδάλ και μερικά άλλα ιερά τέρατα της μπάλας , θα κάνουν τώρα;; Μπορεί αλλά προσωπικά το βρίσκω απίθανο.
Ασε δε, που 'σταυρώνουν' με Ιταλία (ή Βραζιλία)Απολύτως σωστά τα περί loosers!
Όχι όμως και ιερό τέρας ο Ναδάλ!!!!
-
Μολις ειδα το παιχνιδι Γερμανια/Πολωνια (το ειχα γραμμενος απο πριν). Τι παιχνιδι! Και τι τελεια ψυχολογια οι Γερμανοι οπως παντα. ΠΟΤΕ δεν το βαζουν κατω. ΠΟΤΕ!
Το αξιζουν να νικουν συνεχεια.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ασε δε, που 'σταυρώνουν' με Ιταλία (ή Βραζιλία)Απολύτως σωστά τα περί loosers!
Όχι όμως και ιερό τέρας ο Ναδάλ!!!!
Mpορεί να τον θυμάσαι στα 'τελευταία' του στη Μαγιόρκα. Ηταν 38 χρονών τότε και ήταν για λύπηση. Στη Μπάρτσα όμως ήταν άλλη φάση.
Δεν είχε καμια σχέση με Πουγιόλ και αυτού του είδους τους παίχτεςΔες : '...Nadal claimed his first international cap in November 1991, as Spain defeated Czechoslovakia 2-1 in Seville. It was the first of 62 appearances for his country, his final bow coming over a decade later at the 2002 FIFA World Cup..'
-
Αν εννοείς για κατάκτηση τίτλου δε νομίζω. Αν εννοείς φαβορί για μια αξιοπρεπή πορεία , πιθανόν.Μπορεί να έχουν σπουδαία ονόματα, σπουδαίο πρωτάθλημα αλλά είναι οι μεγαλύτεροι loosers του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ασε δε, που 'σταυρώνουν' με Ιταλία (ή Βραζιλία)Είπα οτι κέρδισαν τις εντυπώσεις. Τιποτα άλλο.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αν εννοείς για κατάκτηση τίτλου δε νομίζω. Αν εννοείς φαβορί για μια αξιοπρεπή πορεία , πιθανόν.
Ασε δε, που 'σταυρώνουν' με Ιταλία (ή Βραζιλία)Είπα οτι κέρδισαν τις εντυπώσεις. Τιποτα άλλο.
Αυτό διάβασα εγώ :
Απο την πρωτη αγωνιστικη, τις εντυπώσεις κερδισαν απο **τα φαβορί Αργεντινη, Τσεχία, Ισπανία **ενώ οι υπόλοιπες 'δυνάμεις' ξεκίνησαν προσεκτικά. Απογοητευση Γαλλία, Σερβία, Ουκρανία.
Πιθανό να το ερμήνευσα λάθος. Κανένα πρόβλημα.
-
ΠΑΠΠΑΤΣΑΚΑΛΟΣ RULEZ
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.
Και τι δεν ειπε παλι σημερα. Και τι δεν ακουσε ο Χορταρεας . Καλα του τα ειπε. Κορυφαιες ατακες ''Χορταρεα πες μας τα νουμερα του τζοκερ να κονομησουμε'' ,''εισαι ο σατανας ο ιδιος'',''για τα χορταρια και για τα μπαζα εισαι'' και αλλα πολλα. Μιλαμε τρελο γελιο.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ξυδάκι
Αγαπημένε μου φίλε Traveler, θα έχει πολύ γέλιο αυτό το μουντιάλ.
Ρίχνουμε στάχτη στα μάτια των 'μπαλαδόρων'ναι, άμπαλοι vs dead
-
Κοίτα ρε που μου αρεσε η Γερμανία...........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lipsealed:Κοίτα ρε που μου αρεσε η Γερμανία...........
Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχει περαση βλέπω η ΓερμανίαTRAV, αντε παληκαρι μου να γραψεις στην καλαθοσφαιρα κι ασε μας στον πονο μας με τους αμπαλους **που κερδιζουν στο 90' **:rant:
Βρε που το'χω ξανακουσει αυτο, που το'χω ξανακουσει;;;
Ρε αυτοι εκει στη FIFA γιατι δεν τα ληγουν τα ματσακια στο 85', να μη νικαει η Γερμανια (να παει επιτελους κι ο Θρυλος τελικο...)
Bagus, το πληρες ειναι:
[/artemis matsas mode on]
Οι Γερμανοι ειναι φιιιλοι μας και θελουν το καλοοο μας
Επισης:
Ειναι καλοι ανθρωποι οι Γερμανοι, γιατι δεν τους μιλατε;;;
[/artemis matsas mode off]Οταν συνελθει και ο (α)Balla-ck θα παμε ακομα καλυτερα
ΥΓ: Για καποιο περιεργο λογο (μαλλον για την επιμονη τους και την πιστη τους τη νικη), το ποδοσφαιρο ειναι το μονο θεμα στο οποιο συμπαθω τη Γερμανια απο παιδι.
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια