-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
...Πάντως δεν είμαι και σίγουρος και είχα αυτόν τον προβληματισμό πριν κάμποσες σελίδες:
'Τι κάνει κάποιος που συμφωνεί με του διαφωνούντες (στη διαφωνία), αλλά όχι για τους ίδιους λόγους; 'Μπα, εδώ μου είναι ξεκάθαρο: Προσπαθεί να κατανοήσει ποιό είναι το πρόβλημα.
Το μπέρδεμα αρχίζει όταν πρόβλημα πιστεύω ότι είναι ό, τι δεν βολεύει ΕΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ.
-
οι πορειες και οι καταληψεις γινονται επειδη οι τεμπελαραδες βλεπουν την ανεμελη φοιτητικη ζωη τους να κλονιζεται με τα νεα μετρα οποτε βγαινουν και φωναζουν και τα σπανε και τα καινε.
τι να κανουν τα παιδια.αν αλλαξει το συστημα,μετα θα πρεπει να διαβασουν και λιγο για να περασουν κανα μαθημα.το αραλικι θα τελειωσει.
οσο για το ΒΛΑΚΩΔΕΣ επιχειρημα οτι μπορει να μπλεξουν σε στραβο καθηγητη θα ειναι λιγακι απιθανο επειδη τη τεταρτη φορα η εξεταση θα γινεται απο τριμελη επιτροπη.
αλλα και παλι θα πρεπει να διαβασουν.ε μα ειμαστε σοβαροι;η δουλεια και ο μοχθος για εναν στοχο καταδυναστευει τον ανθρωπο.ελεος δηλαδη.
και μην συγκρινετε τις επαναστασεις λαων με τους βανδαλισμους καποιων τεμπελαραδων οι οποιοι γινονται ΔΗΘΕΝ για καλυτερη παιδεια.αληταραδες ειναι που θελουν μια δοση γερου ξυλου για να στρωσουν χαρακτηρα. -
Πάμε απ' την αρχή:
Ουγκαγκαμπούμ μπουμ λι, γκαμπαγκούμ μπιριλιγκαγκά
αούγκιγκι, αούγκιγκι, μπάγκαλαγκαουγκαγκα.Όλα καλά!
Μπα, μη μου δίνετε σημασία. Είναι η μέρα σήμερα, Παρασκευή και 13, πανσέληνος, μου 'πεσαν όλα μαζί βαριά. Έχει κι ωραία θέα ... πολύ θέλει ο άνθρωπος; Να, μια κάνει και λάλησε. Να του βάλω, λέω, ένα νούμερο ψηλότερο λάστιχο. Θα κοπανάει και θα σπινάρει λιγότερο, θα είναι σαν ... σαν ... όχι όπελ.
-
Αυτή τη στιγμή είμαι στο τμήμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Κύπρου... ούτε καταλήψεις, ούτε γρίνιες, ούτε χαμένες εξεταστικές ούτε φοιτητο-χαβαλές...
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα σε αυτό το αμιγώς προσανατολισμένο στην έρευνα κλίμα έχω κάνει περισσότερη δουλειά σε 2 μέρες από όση θα έκανα σε μια βδομάδα στο χαώδες ακαδημαϊκό σκηνικό της Αθήνας.
Οκ, είναι λίγο άσχετο με το υπό συζήτηση θέμα και με τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου, αλλά ήθελα να το πω ρε παιδί μου!
Τι να πω... πρότυπο η Κύπρος!
-
Άντε επιτέλους ν' ακούγονται 10 πράγματα από ανθρώπους που έχουν δει και άλλο κόσμο εκτός από τα δικά μας χάλια. Γιατί ως τώρα εμάς που είδαμε την παρακμή από μέσα και τη σιχαθήκαμε πάνε να μας βγάλουν τρελούς.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Αυτή τη στιγμή είμαι στο τμήμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Κύπρου... ούτε καταλήψεις, ούτε γρίνιες, ούτε χαμένες εξεταστικές ούτε φοιτητο-χαβαλές...Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα σε αυτό το αμιγώς προσανατολισμένο στην έρευνα κλίμα έχω κάνει περισσότερη δουλειά σε 2 μέρες από όση θα έκανα σε μια βδομάδα στο χαώδες ακαδημαϊκό σκηνικό της Αθήνας.
Οκ, είναι λίγο άσχετο με το υπό συζήτηση θέμα και με τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου, αλλά ήθελα να το πω ρε παιδί μου!
Τι να πω... πρότυπο η Κύπρος!
Αμέ! Γι' αυτό και είναι από τις πιό ακμάζουσες οικονομίες της Ανατολικής Μεσογείου, παρόλα τα δεινά που έχουν τραβήξει. Οι άνθρωποι δεν είναι λουφαδόροι και τα πανεπιστήμια είναι λίγα αλλά είναι π α ν ε π ι σ τ ή μ ι α.
-
[quote='sergeant']Και 'γω που νόμιζα ότι μιλούσα για την Παιδεία !....
Δημήτρη το quote μου αφορούσε τα λεγόμενα των προηγούμενων σελίδων.
-
παιδια αυριο τι ωρα κατω?????????
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Αμέ! Γι' αυτό και είναι από τις πιό ακμάζουσες οικονομίες της Ανατολικής Μεσογείου, παρόλα τα δεινά που έχουν τραβήξει. Οι άνθρωποι δεν είναι λουφαδόροι και τα πανεπιστήμια είναι λίγα αλλά είναι π α ν ε π ι σ τ ή μ ι α.Δεν αναρωτηθηκες βεβαια ποτε με τί είδους λεφτα είναι η πιο ακμαζουσα οικονομία της ανατολικης Μεσογειου, ούτε εψαξες να δεις τί συνεισφορα στο κοινωνικο της γιγνεσθαι (και την 'προοδο' αυτού τα τελευταια χρονια) εχει το ακμαζον πανεπιστήμιό της.
Εξακολουθουμε να βλεπουμε το δεντρο και να χανουμε το δασος. Γιατί οσοι από μας πιστευουμε οτι το προβλημα της πανεπιστημιακης μας πραγματικοτητας ειναι οι φοιτητες(!) εχουμε ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.-
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ευχαριστώ Πήτερ! Αν μη τι άλλο, θεωρώ ότι ήμουν εντός θέματος...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ευχαριστώ Πήτερ! Αν μη τι άλλο, θεωρώ ότι ήμουν εντός θέματος...
-
Asimov
Ειδικά για την πρώτη παράγραφο..
-
Κάναμε Γ.Σ. σήμερα μετά από 2 βδομάδες από την προηγούμενη...
Απόφαση: Κατάληψη μέχρι την Παρασκευή 23/6.
Πλαίσιο κατάληψης (Εαακ, Πκς, Πασπ) : 211
Πλαίσιο Δαπ-Νδφκ : 173Κοιτάξτε τους φούρνους στη γειτονιά σας, μήπως γκρεμίστηκε κανένας...
Πάντως είχε ενδιαφέρον! Εκτός απ' τα πλαίσια και τις 'γραμμές' άκουσα διαφωνίες, συμφωνίες, απόψεις, επιχειρήματα...Τελικά μπορούμε να σηκωνόμαστε απ' τον καναπέ μας αν θέλουμε...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμέ! Γι' αυτό και είναι από τις πιό ακμάζουσες οικονομίες της Ανατολικής Μεσογείου, παρόλα τα δεινά που έχουν τραβήξει. Οι άνθρωποι δεν είναι λουφαδόροι και τα πανεπιστήμια είναι λίγα αλλά είναι π α ν ε π ι σ τ ή μ ι α.
Δεν αναρωτηθηκες βεβαια ποτε με τί είδους λεφτα είναι η πιο ακμαζουσα οικονομία της ανατολικης Μεσογειου, ούτε εψαξες να δεις τί συνεισφορα στο κοινωνικο της γιγνεσθαι (και την 'προοδο' αυτού τα τελευταια χρονια) εχει το ακμαζον πανεπιστήμιό της.
Εξακολουθουμε να βλεπουμε το δεντρο και να χανουμε το δασος. Γιατί οσοι από μας πιστευουμε οτι το προβλημα της πανεπιστημιακης μας πραγματικοτητας ειναι οι φοιτητες(!) εχουμε ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.-
Καταλαβαίνω βέβαια τί θες να πεις, αλλά έστω: εγώ μιλάω για τα Πανεπιστήμια της Κύπρου, ή αν τέλος πάντων δε θες να βλέπεις Κύπρο κοίτα δυτικότερα, στην Ιταλία, ή στην Ισπανία τί κάνουνε.
Είναι όμως και οι φοιτητές το πρόβλημα. Πολλοί στερούνται σοβαρότητας, λυπάμαι.
Πιστεύω ότι ο Έλληνας φοιτητής είναι από τους πιό εύστροφους και φιλομαθείς, αλλά είναι λίγο τεμπελάκος, όπως τεμπελάκος είναι ο Έλληνας γενικά. Μηδέ του γράφοντος εξαιρουμένου. Αλλά πρέπει ρε γαμώτο να μας βάλουν σε ένα καλούπι πια μπας και παράξουμε, ειδεμή το ρίχνουμε στο σορλολό (ή σορλολόπ ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή η λέξη πιά...). Κι όταν λέω καλούπι μη φαντάζεσαι ότι λέω να στερήσουν ελευθερίες, αλλά τα πανεπιστήμια να αποκτήσουν το κύρος τους, μέσα από το σεβασμό που θα αποδεικνύουν οι φοιτητές τους γι' αυτά! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Απόφαση: Κατάληψη μέχρι την Παρασκευή 23/6.
Εκτός απ' τα πλαίσια και τις 'γραμμές' άκουσα διαφωνίες, συμφωνίες, απόψεις, επιχειρήματα...Κανέναν που να ήξερε και να μπορούσε να δικαιολογήσει τους σκοπούς και το στόχο της κατάληψης άκουσες....? Και είχε σχέση με την πραγματικότητα?
Μου αρέσει που αισθάνεσαι και περήφανος για το κατόρθωμα.... Εμένα μου μοιάζει σαν να βγάζετε τα ματάκια σας με τα χεράκια σας.... και το ευχαριστιέστε κιόλας!
Πάντως δεν παραπονιέμαι, προσωπικά με βολεύει ιδιαίτερα... ξεκούραση! Δεν μπορούσατε μάλιστα να την κάνετε από την προηγούμενη εβδομάδα να γλυτώσουμε και την ταλαιπωρία των εξετάσεων....!
Μόνο προσέξτε γιατί αν παρατραβήξει η κατάληψη τότε εκτός από τα μαθήματα που δεν θα δώσετε υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ολόκληρη η εξεταστική ακόμα και για αυτά που έχετε ήδη περάσει γιατί δεν θα περαστούν επίσημα οι βαθμοί από τη γραμματεία οπότε θα πρέπει να τα ξαναδώσετε!
Και κάτι κακόμοιροι που θέλουν να πάρουν πτυχίο θα χάσουν ένα καλοκαίρι να ξαναδιαβάζουν και 3+ μήνες από τη ζωή τους... ας πρόσεχαν! -
Τι είναι 3 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα;
-
jkd
-
ΥΓ.: σε 15 χρόνια από τώρα βάσει στατιστικής θα πας σε γιατρό ο οποίος κάνει σήμερα κατάληψη.
Αυτό είναι καλό δηλαδή;
-
Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί συναυλία στα Προπύλαια. Κάτι άκουσα ότι θα συμμετάσχει και ο Πανούσης
...αλλά δεν είναι βέβαιο. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά? -
def
Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα