-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ΑΝ ο Σούμι το 1997 είχε δει τον Villeneuve, ΑΝ ΑΝ ΑΝ... -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
ΑΝ ο Σούμι το 1997 είχε δει τον Villeneuve, ΑΝ ΑΝ ΑΝ...
Ε γι'αυτό το έβαλα. Για να δείξω ότι σε όλες τις περιπτώσεις με υποθέσεις πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Γι'αυτό καλό είναι να μένουμε στα γεγονότα. Να προσθέσω και το ΑΝ ο Σουμάχερ το 1998 στην Σουζούκα δεν βιαζόταν να πάει στο grid ο κινητήρας δεν θα έσβηνε οπότε επειδή ήταν γρήγορος εκείνη την μέρα θα κέρδιζε. Ε αυτό δεν ισχύει. Stallαρε πάει και τελείωσε, ας πρόσεχε!
-
Μπορειτε να βαζετε και κανενα βιντεακι? Τοσες φορες ανοιξα αυτο το τοπικ τωρα τελευταια αλλα τζιφος...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μπορειτε να βαζετε και κανενα βιντεακι? Τοσες φορες ανοιξα αυτο το τοπικ τωρα τελευταια αλλα τζιφος...Έχει δίκιο ο Vas!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Επειδή με εκείνη την νίκη το 1ο πρωτάθλημα με την Ferrari παρέμεινε ζωντανό μιας και στον προηγούμενο αγώνα (Σπα) είχε κερδίσει ο Hakkinen. Έτσι μετά πήγαν στην Indianapolis και όλοι θυμόμαστε τί έγινε
snipΤι εγινε? και ειναι τοσο
Μηπως οτι εσπασε ο κινητηρας του Μικα και ο Κουλαθαρντ ειχε φαει ποινη για jump start και εμεινε μονος και ανενοχλητος να νικησει ο ΜΣ?
Ή μήπως ο Σούμι δεν περίμενε την ποινή και πέρασε τον DC στα ίσια (=δηλαδή ο DC δεν εκοψε παρά την επικείμενη ποινή) στην 1η στροφή ενώ ο Mika ήταν 3ος?
Oh please ασε το hype με ολα αυτα τα
Ξερεις πολυ καλα οτι ποτε δεν θα μαθουμε τι θα γινοταν αν δεν εγκατελειπε ο Μικα (και νομιζω πλησιαζε αρκετα γρηγορα τον ΜΣ)
Οσο για τον DC ηξερε οτι θα ετρωγε ποινη και οτι οι πιθανοτητες για νικη ηταν μηδεν και επιτηδες καθυστερουσε τον ΜΣ μεχρι που αυτος τον περασε.
Και ρωτω ξανα. Ηταν τοσο φοβερη η επιδοση του ΜΣ ουτως ωστε να αξιζει ειδικης μνειας? Δηλαδη θελω να πω με τον DC εκτος παιχνιδιου και τον Μικα να εγκαταλειπει φυσικο ηταν να παρει εκει την νικη ο ΜΣ.
Ότι πεις. You know best.
Απλά κάθε νίκη είναι ξεχωριστή, άλλη για την δυσκολία να την κατακτήσεις, άλλη για τον τρόπο που φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Απλά με εκείνη την νίκη το πρωτάθλημα ήταν πολύ κοντά και σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Σουμάχερ δεν λύγισε, τα έδωσε όλα και νίκησεΛαθος η Φερραρι του δεν λυγισε σε αντιθεση με καποιον αλλο που του λυγισε (το αμαξι )
Αντίθετα με άλλες χρονιές...
ΥΓ) Με τα ΑΝ πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Τί θα είχε γίνει ΑΝ δεν έσπαγε ο κινητήρας του Μίκα, ΑΝ ο Σούμι το 1997 είχε δει τον Villeneuve, ΑΝ ΑΝ ΑΝ...
Δεν υποστηριξα κατι αλλο απλα αλλου ηταν το point μου...
τεσπα ας μη το κουραζουμε αλλο ..... -
ladaman11
-
Fp1 videos:
MSchumacher and Massa 2 laps onboard
http://www.kolumbus.fi/johnny/British20 ... nboard.avi
31.8 mb, 2min 37s, XviDMSchumacher mistake onboard
http://www.kolumbus.fi/johnny/British20 ... nboard.avi
5.2 mb, 27s, XviD -
-
Τρέλανέ μας Andy!!!
Ποιός είναιο Andy και από που είναι αυτό το video;
(πάντως, πολύ καλό )
-
iron_gr
Andy Priaulx,τρέχει στο WTCC με ΒΜW ..!!
-
Ναι, την Παρασκευη στο Pit Lane Park της BMW!
-
BRITISH GP 2006
Alonso pole lap fully onboard!
http://www.kolumbus.fi/johnny/2006_Silv ... alonso.avi
-
Σε αυτο το βιντεακι απο τον pole lap φαινεται ποσο καλυτερα κατεβαζοντας ταχυτητα κλεινει τη γραμμη του ο Alonso σε σχεση με το Schumacher.
-
το video είναι δικό σου ε? Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών? Πάντως προφανώς ο ΜΣ έχοντας τρέξει τόσα χρόνια εκεί γνωρίζει σίγουρα τι γραμμή πρέπει να ακολουθήσει για να κάνει ένα καλό γύρο.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
το video είναι δικό σου ε? Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών? Πάντως προφανώς ο ΜΣ έχοντας τρέξει τόσα χρόνια εκεί γνωρίζει σίγουρα τι γραμμή πρέπει να ακολουθήσει για να κάνει ένα καλό γύρο.Ναι, παντως ισως ειναι και θεμα ελαστικων καθως ειναι στο τελος του γυρου.
-
βρήκε κανείς videos από τον αγώνα, ή εμένα περιμένετε να σας βρω?
-
http://www.putfile.com/alonso_f1
Υπαρχει η εκκινηση του περσινου αγωνα κατω κατω
-
Στην ιστοσελίδα του f1archives.com έχουν βάλει εκτενή στιγμιότυπα από τον αγώνα του Mexico 1991 (38 minutes...), αλλά μόνο για μέλη με password για download. Αν κάποιος έχει συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για να γίνει download-member και έχει κατάλληλη σύνδεση... ας κάνει ένα Upload κάπου και για μας τους πτωχούς...
-
Εχω ενα βιντεάκι οπου ο Μιχαλάκης πάει να δείρει τον Ντέιβιντ (Σπα 98)
Το βρήκα στο Lime Wire , αλλά δεν ξέρω να το ανεβάσω ....ms βοήθεια !!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Εχω ενα βιντεάκι οπου ο Μιχαλάκης πάει να δείρει τον Ντέιβιντ (Σπα 98)
Το βρήκα στο Lime Wire , αλλά δεν ξέρω να το ανεβάσω ....ms βοήθεια !!!!!!!!!!!!
Formula 1 Videos