-
Εκτός απροόπτου θα έρθω κι εγώ.
Αν βρέχει θα έρθω να χαζεύω τις πάντες των πισωκίνητων, εκτός αν ξεπεράσω το φόβο της υποστοφής και μπω κι εγώ.
Αν είναι στεγνά και δροσερά όμως σίγουρα θα μπώ! -
α ρε φουστη μου,,,,,,,,,,,, ειμαι και καλο παιδι...
ΑΝΑΙΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ...ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΘΟ...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ....
-
Hammer, να πας για να σπάει η μονοτονία από τα πισωκίνητα...
-
Κάτσε να πάρω κι εγώ ένα miata, κι ας μην σπάει η μονοτονία!
-
-
Εγώ θα είμαι στην πίστα από τις 2 περίπου, αλλά θα κάτσω αρκετά. Απλώς σας ενημερώνω, από εκεί και πέρα, ας έρθει ο καθένας ό,τι ώρα θέλει.
-
Εγώ θα έρθω και με λίγη παρέα γύρω στις 5.
Τα λέμε στην πίστα! -
Πως ηταν παιδια? Σας τα χαλασε η βροχη ή το ριξατε στη πλαγιολισθηση?
-
Rallyeman, μήπως εννοείς 'σας έφτιαξε η βροχή και το ρίξατε στην πλαγιολίσθηση;'
Πλάκα-πλάκα πάντως, θυμάμαι την τελευταία φορά που είχα πάει στα Μέγαρα υπό βροχή, που ήταν κι ένα αγωνιάρικο 106. Κάποια στιγμή έχει σταματήσει να βρέχει, μπαίνω στην πίστα, κάνω ό,τι κάνω. Όταν βγαίνω, έρχεται ο οδηγός του 106 και με ρωτάει αν στέγνωσε, με τα ματάκια του να λαμπυρίζουν. Εγώ στον κόσμο μου, του απαντώ: 'όχι ευτυχώς, τέλεια είναι' κι ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα . Δεν το έκανα επίτηδες όμως... -
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Πως ηταν παιδια? Σας τα χαλασε η βροχη ή το ριξατε στη πλαγιολισθηση?Απ' όλα είχε ο μπαξές!! Και βροχή με πλαγιολίσθηση και στεγνό και γραμμές!!
Ήταν πολύ καλά, χάσατε που δεν ήρθατε!!
-
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!
Και βροχούλα στη αρχή για παιχνίδι και στεγνό για χρόνους στο τέλος...
Για να γραφούν μερικοί χρόνοι... -
1.15.95 είναι καλά για καραμαμά Sporty; Και με νερά στην Κ3 περικαλώ...
-
O Θέμης να υποθέσω...
Τα έχει ξεσκίσει τα χρονόμετρα!
-
Γμτ... με αποθάρρυνε η βροχή...
Και μη μιλήσει κανείς για ντριφτ, γιατί τα περίπου λάστιχα που έχω για να παίζω ούτε γι' αυτό δεν κάνουν...
-
Κώστα, καλύτερα πρώτα να έρχεσαι, ανεξαρτήτως καιρού, και κατόπιν να βλέπεις αν θα μπεις ή όχι!!
@Tsilis: το μόνο που με περιορίζει πλέον είναι ο φόβος!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κώστα, καλύτερα πρώτα να έρχεσαι, ανεξαρτήτως καιρού, και κατόπιν να βλέπεις αν θα μπεις ή όχι!!@Tsilis: το μόνο που με περιορίζει πλέον είναι ο φόβος!!
Eίναι όμως και η διαδικασία ρε Θέμη, να φορτώσω τα καβατζολάστιχα στο αμάξι και να πάω σε ένα βουλκανιζατέρ να τα αλλάξω ή να τα βάλω από το σπίτι μου, οπότε θα ξενέρωνα πολύ άσχημα αν μετά απ' όλη αυτή τη φασαρία έφτανα στην πίστα και έβρισκα λίμνες ή άνοιγαν οι ουρανοί εκείνη τη στιγμή...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
@Tsilis: το μόνο που με περιορίζει πλέον είναι ο φόβος!!Κατεβαίνει κι'αλλο Θέμη δηλαδή πιστεύεις??
-
Έτσι πιστεύω. Θα δούμε. Μέχρι στιγμής, το αμάξι δε με έχει διαψεύσει
-
Σίγουρα κατεβαίνεις κι άλλο...
Οι συνθήκες που έκανες τον χρόνο δεν ήταν και οι καλύτερες... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
θα ξενέρωνα πολύ άσχημα αν μετά απ' όλη αυτή τη φασαρία έφτανα στην πίστα και έβρισκα λίμνες ή άνοιγαν οι ουρανοί εκείνη τη στιγμή...Αν ήμουν στην πίστα, θα σε αποζημίωνα με μπόλικους γύρους στο δεξί (και μερικούς στο αριστερό) κάθισμα.
Ο Θέμης έχει βαλθεί να μας τρελάνει τελείως .Λυπήσου μας.
(Όταν σπάσει το 1.15.5, μετά θα βαλθεί να μας βάλει τα γυαλιά και στο drift. Θα το γυρίζει από την Πάχη ...)
Παμε Μεγαρα;