-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Τα WMD ηταν ενας απο τους λογους. The removal ενος ασταθη δικτατορα που απειλουσε την περιοχη και σταθεροτητα γενικα, ηταν ενας αλλος. Η εκδημοκρατικοποιηση του Ιρακ με μια δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση για πρωτη φορα απο το 2,000,0000 προ Χριστου ηταν ενας αλλος. Για να δουν 'οι αλλοι' (Συρια, Ιραν, ακομη και οι moderate Αραβικες χωρες ομως) οτι ειμαστε (ΗΠΑ) σοβαροτητοι για αμμεσες πολιτικες αλλαγες στην περιοχη και αρα παταξη της τρομοκρατιας (μεταξυ αλλων), ηταν ενας αλλος λογος.Όπλα Μαζικής Καταστροφής δεν βρέθηκαν, ούτε υπάρχουν στοιχεία ότι είναι στη Συρία.
Ο Σαντάμ ήταν δικτάτορας (και ότι αυτό συνεπάγεται) αλλά δεν ήταν καθόλου ασταθής η δικτατορία του, ούτε επέτρεπε την ανάπτυξη αλλά και την ύπαρξη της τρομοκρατίας στο Ιράκ.
Μήνυμα και προειδοποίηση προς την Σ.Α. και τους άλλους ήταν η εισβολή στο Ιράκ. Σταθερότητα στη περιοχή υπήρχε, ιδίως μετά το μάθημα που πήρε ο Σαντάμ με το Κουβέιτ (καθόταν ήσυχα χωρίς WMD).
Η Αμερικανική εισβολή στο Ιράκ κατέστρεψε τη χώρα, εισήγαγε (κυρίως, αλλά και γέννησε) τη τρομοκρατία και αποσταθεροποίησε τη περιοχή. Ακριβώς τα αντίθετα από ότι περίμεναν οι σχεδιαστές της εισβολής, οι ίδιοι ηλίθιοι hawks που δημιούργησαν την ισλαμική τρομοκρατία και τον Μπιν Λάντεν, χρηματοδοτώντας τον και φτιάχνοντάς του στρατόπεδα - για να χάσει το πόλεμο στο Αφγανιστάν η Σοβ. Ένωση.
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Αυτό σου ζητάω να κάνεις στα πλαίσια της συζήτησης, να μου δείξεις ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ για τον καπιταλισμό, τους liberals, κλπ, και ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, όχι να κάνεις 'ελιγμούς' και να μου λες ότι 'ξέρεις αν δεν ήμουν υπέρ, δε θα ζούσα εδώ'!! Το ξέρω ότι είσαι υπέρ, δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να μου πείς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ στο οποίο είσαι υπέρ και ΓΙΑΤΙ. Και γιατί βρίζεις κάποιον αποκαλώντας τον liberal. Απλά, να μου δώσεις να καταλάβω ζητάω, μπας και σ'εχω παρεξηγήσει, ρε παιδί μου!!
Μπορείς;
Μάλλον χλωμό, ε; Το γιατί στο εξήγησα.Πρωτον, εαν το λιμπεραλ εναι βρυσια για σενα, τοτε you're making my point for me.
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πράγματι δεν καταλαβαίνεις;
To liberal εσύ το χρησιμοποιείς σαν να είναι βρισιά.
**
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, λοιπόν. **Όπως σου είπα είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι σου είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ν'απαντήσεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ LIBERAL κατά τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ άποψη (γι αυτό και μας παραπέμπεις στα λεξικά!!!)
Δευτερον, σου εχω ηδη απαντησει στο παραπανω. Αλλα απο οτι φενετε καιγεσαι για διαμαχη καπιταλισμου vs everything else. Τι εγινε? Διαβασες κανα καινουργιο βιβλιο απο Τσομσκι και αποστηθησες κανα δυο ντουζινες επιχειρηματα αλα-Σοβιέτ και θες να το δηξεις ?
ΔΕΝ έχεις απαντήσει. Αν έχεις, κάνει copy-paste το κομμάτι που έγραψες ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ το ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΟΥΣΙΩΝ-ΦΤΩΧΩΝ στις ΗΠΑ, και γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ που το 1% του πληθυσμού κατέχει το 38% του πλούτου, και στα άλλα που έγραψα, και θα σε παραδεχτώ.
Όπως είπα, όμως, χλωμό.
Μόνο 'εξυπναδούλες' διαβάζω από σένα τόσα χρόνια......Ακομη τραγουδαει αυτος.
Ε ρε μπελα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ρε σεις αυτός την ψώνισε! Να δείτε που θα κάνει και πρόβες τον προεδρικό ορκο μπροστά στον καθρέφτη
Ίσως νομίζετε ότι αστειεύομαι. Εγώ πάντως, θα τον ψήφιζα.-
Gabe, για vice-president σου επιτρέπεται να πας?
Ναι.
Και ευχαριστω για την ψηφο σας.
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Τι θα γίνει μ'αυτό που ζήτησα, πρέπει να πληρώσω;gavriil1
Θα υπογράψεις ένα αυτόγραφο να το βάλω κορνίζα στο γραφείο πλιζ;;;Παλι you're claiming οτι δεν πηρες απαντηση για κατι που ηδη σου απαντησα.
Τι θα γινει με σενα?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
α δλδ με δημοτικοτητα στα ύψη έχουμε ελπίδες;Προχώρα τότε!ι ο δρόμοι ανοιχτοί!
Hey, all it takes is an amendment. 2/3 του Senate και 3/4 των πολιτειων να υπογραψουν και ειναι νομος ξαφνικα που κανενα δικααστηριο στην χωρα δεν μπορει να αλλαξει.
-
Αυτό σου ζητάω να κάνεις στα πλαίσια της συζήτησης, να μου δείξεις ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ για τον καπιταλισμό, τους liberals, κλπ, και ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, όχι να κάνεις 'ελιγμούς' και να μου λες ότι 'ξέρεις αν δεν ήμουν υπέρ, δε θα ζούσα εδώ'!! Το ξέρω ότι είσαι υπέρ, δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να μου πείς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ στο οποίο είσαι υπέρ και ΓΙΑΤΙ. Και γιατί βρίζεις κάποιον αποκαλώντας τον liberal. Απλά, να μου δώσεις να καταλάβω ζητάω, μπας και σ'εχω παρεξηγήσει, ρε παιδί μου!!
Μπορείς;
Μάλλον χλωμό, ε; Το γιατί στο εξήγησα.Πρωτον, εαν το λιμπεραλ εναι βρυσια για σενα, τοτε you're making my point for me.
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πράγματι δεν καταλαβαίνεις;
To liberal εσύ το χρησιμοποιείς σαν να είναι βρισιά.
**
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, λοιπόν. **Όπως σου είπα είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι σου είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ν'απαντήσεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ LIBERAL κατά τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ άποψη (γι αυτό και μας παραπέμπεις στα λεξικά!!!)
Δευτερον, σου εχω ηδη απαντησει στο παραπανω. Αλλα απο οτι φενετε καιγεσαι για διαμαχη καπιταλισμου vs everything else. Τι εγινε? Διαβασες κανα καινουργιο βιβλιο απο Τσομσκι και αποστηθησες κανα δυο ντουζινες επιχειρηματα αλα-Σοβιέτ και θες να το δηξεις ?
ΔΕΝ έχεις απαντήσει. Αν έχεις, κάνει copy-paste το κομμάτι που έγραψες ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ το ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΟΥΣΙΩΝ-ΦΤΩΧΩΝ στις ΗΠΑ, και γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ που το 1% του πληθυσμού κατέχει το 38% του πλούτου, και στα άλλα που έγραψα, και θα σε παραδεχτώ.
Όπως είπα, όμως, χλωμό.
Μόνο 'εξυπναδούλες' διαβάζω από σένα τόσα χρόνια......Ακομη τραγουδαει αυτος.
Ε ρε μπελα...
Είσαι 100% predictable!
Ξέρεις εσύ γιατί (και όλοι αυτοί που μας διαβάζουν).Καλή μελέτη, όποτε το αποφασίσεις!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα WMD ηταν ενας απο τους λογους. The removal ενος ασταθη δικτατορα που απειλουσε την περιοχη και σταθεροτητα γενικα, ηταν ενας αλλος. Η εκδημοκρατικοποιηση του Ιρακ με μια δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση για πρωτη φορα απο το 2,000,0000 προ Χριστου ηταν ενας αλλος. Για να δουν 'οι αλλοι' (Συρια, Ιραν, ακομη και οι moderate Αραβικες χωρες ομως) οτι ειμαστε (ΗΠΑ) σοβαροτητοι για αμμεσες πολιτικες αλλαγες στην περιοχη και αρα παταξη της τρομοκρατιας (μεταξυ αλλων), ηταν ενας αλλος λογος.
Όπλα Μαζικής Καταστροφής δεν βρέθηκαν, ούτε υπάρχουν στοιχεία ότι είναι στη Συρία.
Ο Σαντάμ ήταν δικτάτορας (και ότι αυτό συνεπάγεται) αλλά δεν ήταν καθόλου ασταθής η δικτατορία του, ούτε επέτρεπε την ανάπτυξη αλλά και την ύπαρξη της τρομοκρατίας στο Ιράκ.
Μήνυμα και προειδοποίηση προς την Σ.Α. και τους άλλους ήταν η εισβολή στο Ιράκ. Σταθερότητα στη περιοχή υπήρχε, ιδίως μετά το μάθημα που πήρε ο Σαντάμ με το Κουβέιτ (καθόταν ήσυχα χωρίς WMD).
Η Αμερικανική εισβολή στο Ιράκ κατέστρεψε τη χώρα, εισήγαγε (κυρίως, αλλά και γέννησε) τη τρομοκρατία και αποσταθεροποίησε τη περιοχή. Ακριβώς τα αντίθετα από ότι περίμεναν οι σχεδιαστές της εισβολής, οι ίδιοι ηλίθιοι hawks που δημιούργησαν την ισλαμική τρομοκρατία και τον Μπιν Λάντεν, χρηματοδοτώντας τον και φτιάχνοντάς του στρατόπεδα - για να χάσει το πόλεμο στο Αφγανιστάν η Σοβ. Ένωση.
Μιλωντας για ξενερωση της καταστασης. Ασε μας ρε φιλε με τα WMDs σου.
-
Λοιπον απο εδω και περα θα γραφω μονο για το ποδοσφαιρο στον Αντιλογο. Ειδικα εαν οι ΗΠΑ περασουν τον πρωτο γυρω!
-
gabe, αληθεια στο σικαγο παιζει κανα γυραδικο;
you know greek souvlaki ktl? -
καλα σου λεει βρε **leonp **
εγω κοιταζουμε πως μπορουμε να τον κανουμε προεδρο τον ανθρωπο και εσυ μας πρηζεις με τα παλιο WMD! -
Gabe, για vice-president σου επιτρέπεται να πας?
Ναι.
Και ευχαριστω για την ψηφο σας.Gabriel for vice president.
-
Σε λιγο αρχιζει το ματς! Παμε!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
gabe, αληθεια στο σικαγο παιζει κανα γυραδικο;
you know greek souvlaki ktl?Πολλα και διαφορα. Η λεγομενη Greek Town και οχι μονο sir!
Παω συχνα με την συζηγο.
-
Ρε απίστευτοι...4 σελίδες σε 10 λεπτά!!!
Πάντως....ας κοιτάξουμε όλοι αυτές τις τελευταίες σελίδες...μάλλον θα βρούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...οτι μπορούμε να κάνουμε πλάκα ανεξάρτητα από τις διαφωνίες μας...
Α...εγω είμαι με την Τσεχία!!!
-
Είσαι ευπρόσδεκτος στήν Greek Town,ή σέ κυνηγάνε μέ τίς πέτρες;
-
Τι θα γίνει μ'αυτό που ζήτησα, πρέπει να πληρώσω;
gavriil1
Θα υπογράψεις ένα αυτόγραφο να το βάλω κορνίζα στο γραφείο πλιζ;;;Παλι you're claiming οτι δεν πηρες απαντηση για κατι που ηδη σου απαντησα.
Τι θα γινει με σενα?
A, συγνώμη, μέσα στον καταιγισμό των πόστ δεν το πρόσεξα.
Make it out 'Στον αγαπητό μου ψυχίατρο με ένα μεγάλο ευχαριστώ', να το κρεμάσω στο ιατρείο. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε απίστευτοι...4 σελίδες σε 10 λεπτά!!!
Πάντως....ας κοιτάξουμε όλοι αυτές τις τελευταίες σελίδες...μάλλον θα βρούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...οτι μπορούμε να κάνουμε πλάκα ανεξάρτητα από τις διαφωνίες μας...
Εγω ποτε δεν το αμφεβαλα ουτε ποτε θυμωσα πρωσοπικα με κανενα. Ουτε και θα...
Α...εγω είμαι με την Τσεχία!!!
Thank you very much. I appreciate that a lot.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είσαι ευπρόσδεκτος στήν Greek Town,ή σέ κυνηγάνε μέ τίς πέτρες;Παλι ξενερωτες προσπαθειες να ξενερωσει η συζητηση μας. Γιατι?
-
Gaby, make us a general plan as if you were already vice-p.
-
Είσαι ευπρόσδεκτος στήν Greek Town,ή σέ κυνηγάνε μέ τίς πέτρες;
Παλι ξενερωτες προσπαθειες να ξενερωσει η συζητηση μας. Γιατι?
Καί όμως,κατάλαβες λάθος.
Ειλικρινά,περίμενα ότι θα σου άρεσε..
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)