-
Εξω ο Μπούς,μέσα ο Γαβριήλ ρε Σπύρο;
Μία η άλλη είναι αυτό. -
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Εκτός από χαριτωμένες και άνευ ουσίας απαντήσεις, πολύ θα ήθελα να δω να εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου επί των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ σκέψεων που έχω παραθέσει παραπάνω, και φυσικά στοιχεία για να μου δείξεις ότι κάνω λάθος.
Καλε μου δε βοις, εγω τις αντιρρησεις μου για το θεμα δεν τις εξεφρασα με ΛΟΓΙΑ οπως ολοι εσεις. Αλλα με πραξεις και με τον ιδιο τον τροπο ζωης μου. By moving here to live here and living here. Εσυ να μου κανεις lecture για το θεμα τι πιστευω εγω και πως το εχω εκφρασει και τι αποδηξεις εχω για να το εκφρασω σοβαρα, εισαι πολυ λιγος. Γιατι? Διοτι εσυ μιλας και εγω πρατω, ξανα.
100% ΑΣΧΕΤΟ. Κι εγώ έχω φίλους που ζουν εκεί δίπλα σου περισσότερο από δύο δεκαετίες και διαφωνούν 100% μαζί σου.
Κι αυτοί 'πράττουν'. Πείσε με λοιπόν!!Εγω εχω φιλους που ζουν εδω παραπανω απο 6 δεκαετιες και συγγενοι παραπανω απο 8 δεκαετιες και διαφωνουν. Ποτε δεν εζησαν αλλου.
Και?
Ολοι στις ΗΠΑ μια γνωμη δεν εχουν. Remember: The land of the free.
Αυτό σου ζητάω να κάνεις στα πλαίσια της συζήτησης, να μου δείξεις ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ για τον καπιταλισμό, τους liberals, κλπ, και ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, όχι να κάνεις 'ελιγμούς' και να μου λες ότι 'ξέρεις αν δεν ήμουν υπέρ, δε θα ζούσα εδώ'!! Το ξέρω ότι είσαι υπέρ, δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να μου πείς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ στο οποίο είσαι υπέρ και ΓΙΑΤΙ. Και γιατί βρίζεις κάποιον αποκαλώντας τον liberal. Απλά, να μου δώσεις να καταλάβω ζητάω, μπας και σ'εχω παρεξηγήσει, ρε παιδί μου!!
Μπορείς;
Μάλλον χλωμό, ε; Το γιατί στο εξήγησα.Πρωτον, εαν το λιμπεραλ εναι βρυσια για σενα, τοτε you're making my point for me.
Δευτερον, σου εχω ηδη απαντησει στο παραπανω. Αλλα απο οτι φενετε καιγεσαι για διαμαχη καπιταλισμου vs everything else. Τι εγινε? Διαβασες κανα καινουργιο βιβλιο απο Τσομσκι και αποστηθησες κανα δυο ντουζινες επιχειρηματα αλα-Σοβιέτ και θες να το δηξεις ?
-
φανταζεστε μετα απο χρονια να ειναι ο Gab προεδρος και εμεις να ενθυμουμαστε με νοσταλγια τα χρονια που ειχαμε την τιμη να μιλαμε μαζι του?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
θυμαμαι εναν ανθρωπο απ το χωριο μου που εφυγε στο αμερικα στα 26του κ μετα απο εξι μηνες που ηρθε διακοπες δεν θυμοταν πως λεγοταν η πορτοκαλαδα στα ελληνικα κ μας μιλουσε στην πλατεια του χωριου σπαστα ελληνικα.
Στην περίπτωσή σου αντικαθιστάς:
Τον χωριανό σου -> φίλη της αδερφής μου
Αμερική -> Γαλλία
6 μήνες -> 2 χρόνιαΗ καρπαζιά δημιουργεί παντού τα ίδια συμπλέγματα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μία η άλλη είναι αυτό.Είσαι άσχετος, liberal, αριστερός και αναρχικός
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μία η άλλη είναι αυτό.Είσαι άσχετος, liberal, αριστερός και αναρχικός
και 100% λάθος
-
Συμφωνώ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ!
Gab for president!!!gavriil1
Θα υπογράψεις ένα αυτόγραφο να το βάλω κορνίζα στο γραφείο πλιζ;;;Sure. Who do I make it out to?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ο τυπας το ζει το παραληρημα
μλκ μου αισθανομαι πολυ μαλακας που πριν 2-3 σελιδες προσπαθησα να συζητησω σοβαρα
Ε κι εσύ με τον red_army πας να συζητήσεις σοβαρά;
@'skye' αργά το κατάλαβες ότι 'δεν'.
@'hrdoukas' τελικά κάνουμε κοινές σκέψεις.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μία η άλλη είναι αυτό.Yeah baby!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
100% ΑΣΧΕΤΟ.
Ακριβως. Αυτο σου λεω και εγω. Τι σχεση εχουν οι πραξεις με τα λογια? Ασχετο το ενα με το αλλο.
Με κάνεις και γελάω, φίλε, να 'σαι καλά!! Έκοψες όλη την ουσία από το ποστ μου κι 'απάντησες' (τα εισγωγικά για ευνόητους λόγους) μόνο στην πρώτη λέξη!!!
Ξανά η απάντησή μου:
100% ΑΣΧΕΤΟ. Κι εγώ έχω φίλους που ζουν εκεί δίπλα σου περισσότερο από δύο δεκαετίες και διαφωνούν 100% μαζί σου. Κι αυτοί 'πράττουν'. Πείσε με λοιπόν!! Αυτό σου ζητάω να κάνεις στα πλαίσια της συζήτησης, να μου δείξεις ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ για τον καπιταλισμό, τους liberals, κλπ, και ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, όχι να κάνεις 'ελιγμούς' και να μου λες ότι 'ξέρεις αν δεν ήμουν υπέρ, δε θα ζούσα εδώ'!! Το ξέρω ότι είσαι υπέρ, δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να μου πείς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ στο οποίο είσαι υπέρ και ΓΙΑΤΙ. Και γιατί βρίζεις κάποιον αποκαλώντας τον liberal. Απλά, να μου δώσεις να καταλάβω ζητάω, μπας και σ'εχω παρεξηγήσει, ρε παιδί μου!!
Μπορείς;
Μάλλον χλωμό, ε; Το γιατί στο εξήγησα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φανταζεστε μετα απο χρονια να ειναι ο Gab προεδρος και εμεις να ενθυμουμαστε με νοσταλγια τα χρονια που ειχαμε την τιμη να μιλαμε μαζι του?OK enough with the 'Gabe for President'. Δεν ειναι δυνατον να γινει καποιος Προεδρος των ΗΠΑ αφου εχει γεννηθει, οχι στις ΗΠΑ.
-
'Ολ' γελούσαν μι τι μένα
χάνουμαν κι ιγώ στα γέλια'Αρχαία,σοφή,Γρεβενιώτικη παροιμοία
-
Ειδες όμως ε; Οταν έρχεται ο gabe στο φόρουμ, ξεχνάμε γκρίνιες, ξεχνάμε κόντρες και περνάμε πολύ όμορφα!
-
φανταζεστε μετα απο χρονια να ειναι ο Gab προεδρος και εμεις να ενθυμουμαστε με νοσταλγια τα χρονια που ειχαμε την τιμη να μιλαμε μαζι του?
OK enough with the 'Gabe for President'. Δεν ειναι δυνατον να γινει καποιος Προεδρος των ΗΠΑ αφου εχει γεννηθει, οχι στις ΗΠΑ.
Ναι ε? Shit!
-
ο τυπος ειναι κορυφη μιλαμε, τουλαχιστον για τις αποψεις που εκφραζει, ασχετα αν διαφωνουμε!
Ο παρων προεδρος ειναι απλα ενας πιθηκος που εμαθε να περπαταει ορθιος!
-
100% ΑΣΧΕΤΟ.
Ακριβως. Αυτο σου λεω και εγω. Τι σχεση εχουν οι πραξεις με τα λογια? Ασχετο το ενα με το αλλο.
Με κάνεις και γελάω, φίλε, να 'σαι καλά!! Έκοψες όλη την ουσία από το ποστ μου κι 'απάντησες' (τα εισγωγικά για ευνόητους λόγους) μόνο στην πρώτη λέξη!!!
Ξανά η απάντησή μου:
100% ΑΣΧΕΤΟ. Κι εγώ έχω φίλους που ζουν εκεί δίπλα σου περισσότερο από δύο δεκαετίες και διαφωνούν 100% μαζί σου. Κι αυτοί 'πράττουν'. Πείσε με λοιπόν!! Αυτό σου ζητάω να κάνεις στα πλαίσια της συζήτησης, να μου δείξεις ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ για τον καπιταλισμό, τους liberals, κλπ, και ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, όχι να κάνεις 'ελιγμούς' και να μου λες ότι 'ξέρεις αν δεν ήμουν υπέρ, δε θα ζούσα εδώ'!! Το ξέρω ότι είσαι υπέρ, δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να μου πείς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ στο οποίο είσαι υπέρ και ΓΙΑΤΙ. Και γιατί βρίζεις κάποιον αποκαλώντας τον liberal. Απλά, να μου δώσεις να καταλάβω ζητάω, μπας και σ'εχω παρεξηγήσει, ρε παιδί μου!!
Μπορείς;
Μάλλον χλωμό, ε; Το γιατί στο εξήγησα.Φτου! Το καταλαβε.
Smarter than I thought...
-
OK enough with the 'Gabe for President'. Δεν ειναι δυνατον να γινει καποιος Προεδρος των ΗΠΑ αφου εχει γεννηθει, οχι στις ΗΠΑ.
δεν πειραζει..
εσυ καλος και θα τους πεισεις..
αλλωστε αμερικαν ντρημ μπραδα
ολα ειναι δυναταΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
ΤΙΜ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ -
**4 post σε 27 δευτερόλεπτα!!! **
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ειδες όμως ε; Οταν έρχεται ο gabe στο φόρουμ, ξεχνάμε γκρίνιες, ξεχνάμε κόντρες και περνάμε πολύ όμορφα!ΣΑΣ ΕΝΩΝΩ!
Φαντασου ταμπελα στις πλατιες:
**Ο Γαβριηλ ΕΝΩΝΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! **
Τι αλλο θελετε για να με ψηφισετε ωρε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι ε? Shit!
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)