-
Βασικά αυτό είπα και εγώ στο όργανο...Αλλά δεν ξέρω τι ένδειξη βγάζει πάνω από τα 250...βγάζει ----- ; βγάζει Νew Record η κολλάει στα 250;;;
-
Κανονακι και 1000 points...
-
Στο πλημμελειοδικείο, μια από τις υποθέσεις που δικάστηκαν πριν από εμένα (και μάλιστα ερήμην) ήταν για κάποιον που πήγαινε με 302 χλμ. Οπότε τα ραντάρ **μπορούν **να καταγράψουν παράβαση και πάνω από τα 250.
Ακόμα έχω την απορία τι αυτοκίνητο οδηγούσε ο τύπος, πάντως.
-
Χρήστος Λάππας
μήπως ήταν μηχανή;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο πλημμελειοδικείο, μια από τις υποθέσεις που δικάστηκαν πριν από εμένα (και μάλιστα ερήμην) ήταν για κάποιον που πήγαινε με 302 χλμ. Οπότε τα ραντάρ **μπορούν **να καταγράψουν παράβαση και πάνω από τα 250.Ακόμα έχω την απορία τι αυτοκίνητο οδηγούσε ο τύπος, πάντως.
302??????????
-
Στο πλημμελειοδικείο, μια από τις υποθέσεις που δικάστηκαν πριν από εμένα (και μάλιστα ερήμην) ήταν για κάποιον που πήγαινε με 302 χλμ. Οπότε τα ραντάρ **μπορούν **να καταγράψουν παράβαση και πάνω από τα 250.Ακόμα έχω την απορία τι αυτοκίνητο οδηγούσε ο τύπος, πάντως.
Είμαι περίεργος τι δικαιολογία θα μπορούσε να προβάλει αν εμφανιζόταν
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στο πλημμελειοδικείο, μια από τις υποθέσεις που δικάστηκαν πριν από εμένα (και μάλιστα ερήμην) ήταν για κάποιον που πήγαινε με 302 χλμ. Οπότε τα ραντάρ **μπορούν **να καταγράψουν παράβαση και πάνω από τα 250.
Ακόμα έχω την απορία τι αυτοκίνητο οδηγούσε ο τύπος, πάντως.
Είμαι περίεργος τι δικαιολογία θα μπορούσε να προβάλει αν εμφανιζόταν
οτι ηταν χαλασμενο το ρανταρ του μπατσου!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Χρήστος Λάππαςμήπως ήταν μηχανή;
Βρές μου μηχανή supersport που να έχει πινακίδα
-
και ποσο προστιμο εφαγε αυτος με τα 302???
-
Αυριο παω Πατρα για μια δουλεια....
Επειδη εχω καιρο να κανω την διαδρομη απο Κορινθο εως Πατρα,για πειτε κανενα σημειο(εκτος των κλασσικων Κορινθου,Κιατου,Ξυλοκαστρου,Διακοφτου)
Ευχαριστωωω.
-
τιποτε μωρε Βαγγελη, βαζεις την πεθερα διπλα και δε σε γραφει κανενας!
-
Ήταν αυτοκίνητο. 300 κάτι ευρώ αν θυμάμαι καλά (οπότε σχεδόν διπλασιασμένα λόγω δικαστηρίου πάμε στα 600) και κάποιες μέρες φυλακή, εξαγοράσιμες φυσικά.
Έχεις μπλέξει τα quotes σου. Επίσης, καλό είναι να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
-
Μήπως ήταν ο Τεμπερίδης;
(Που το θυμήθηκα;)
-
@dog80.Έχεις μπλέξει τα quotes σου. Επίσης, καλό είναι να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Φίλε Χρήστο, μήν αγχώνεσαι Τα quote μου είναι μια χαρά.
Επίσης αν παρατηρήσεις θα δείς οτι το 99% των streetάδων είτε έχουν την πινακίδα να μαζεύει λάσπη κάτω απο την ουρά της μηχανής είτε την έχουν βγάλει εντελώς. Το υπόλοιπο 1% που έχει την πινακίδα στο κανονικό σημείο είναι όσοι δέν ασχολούνται πραγματικά με το 'άθλημα'.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχεις μπλέξει τα quotes σου. Επίσης, καλό είναι να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Το υπόλοιπο 1% που έχει την πινακίδα στο κανονικό σημείο είναι όσοι δέν ασχολούνται πραγματικά με το 'άθλημα'.
kai mexri na tσιμπησουν την πρωτη κλησουλα η αυτοφωρο....
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Το υπόλοιπο 1% που έχει την πινακίδα στο κανονικό σημείο είναι όσοι δέν ασχολούνται πραγματικά με το 'άθλημα'.
kai mexri na tσιμπησουν την πρωτη κλησουλα η αυτοφωρο....
Σωστό και αυτό
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Φίλε Χρήστο, μήν αγχώνεσαι
Δεν παίζει κανένα άγχος. Εγώ ούτε παράνομα κυκλοφορώ, ούτε ενοχλώ κανένα με τον θόρυβο από την εξάτμιση μου.
-
Από το επόμενο οφτόπικ αρχίζω να σβήνω. Την προηγούμενη φορά, μου πήρε μια ώρα να διαχωρίσω το τόπικ
[ενοχλητικός]
-
[Εισαι]
-
Νέα σταθερή κάμερα.
Στο τέλος της ευθείας μετά τον Σείριο, στο πάρκινγκ, τοποθετήθηκε ήδη η βάση για Gatso. Έχετε τον νού σας στο μέλλον.
Radar και πού βρίσκονται.