-
Αυτό είναι που λέμε 'στο ψητό'!!!
Βρε APR τι σχέση έχουν οι δημοσιεύσεις του καθενός σε αυτά που λέει?
Α ξέχασα... το αδελφάτο του Φόρουμ πάλι!!! ...και άλλες ιστορίες με μάγισσες!!!
Φιλάκια.....
-
Νο comments, είπαμε μαθαίνουμε πολλά εδώ μάσα από τους παλαιότερους του χώρου.
-
Θα συμφωνήσω και εγώ πως έπρεπε η τροχαία (και ειδικά της Αττικής Οδού που έχει και την κατεξοχήν εύθηνη) να σταματήσει τον Loeb.
Είμαι μεγάλος οπαδός του Loeb αλλά, σκηνές σαν αυτές που είδαμε στην τηλεόραση τις θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτες για όλους αυτούς τους λόγους που προαναφέρατε.
Και δε νομίζω να είναι κανείς τυπολάτρης ή κρυόκολος όταν τίθεται θέματα ασφάλειας.
Επίσης, πιστεύω και είναι λογικό στο πλαίσιο του αγώνα μερικά πληρώματα και αυτοκίνητα να μην είναι πλήρως νομοταγή κατά τον εκάστοτε ΚΟΚ, και για αυτό καλώς υπάρχει η οποιαδήποτε ανοχή από τις αρχές π.χ. σε θέματα θορύβου, ή παραβίαση του ορίου ταχύτητας σε δημόσιους δρόμους κτλ.
«Pan metron ariston» όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, για να μην μακρηγορώ. -
Ο χρήστης DIMWRC έγραψε:
Αγαπητε μου εγω ανεφερα αυτο μου εμαθα ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν αλλα ουτε να κατηγορησω καποιον. Ο καθενας μας ακουει αποψεις και με βαση την προσωπικη του κριση κρινει και οχι 'κραζει'. Παντως απο προσωπικη εμπειρια όταν επαθα λαστιχο στην αττικη οδο δεν με σταματησε καμια αστυνομια αλλα σε χρονο μηδεν ειχαν ερθει οι ανθρωποι της Αττικη οδου. Και οταν τους ρωτησα γιατι ηρθαν μου απαντησαν οτι εχουν οδηγιες να φροντισουν να σταματησω στην ακρη σε ασφαλες σημειο για να αποφυγουμε τυχον ατυχημα!Το ότι το άκουσες από κάποιον δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας...
Επιπλέον δεν στέκει η υπόθεση χρηματισμός του Δντη της ΑΟ, για τον απλούστατο λόγο ότι άνετα θα μπορούσε να τον σταματήσει κάποιος αστυνομικός εντός ή εκτός ΑΟ... Χαμένα λεφτά θα ήταν... Απλά οι άνθρωποι ήταν τυχεροί που τους συνέβη στην Ελλάδα, όπου είτε από ωχαδερφισμό, είτε από φιλότιμο (έχουμε την τάση να είμαστε και λίγο 'υπέρ αδυνάτου' σαν λαός), είτε λόγω φιλοξενίας, είτε... είτε... είτε... δεν τους σταμάτησε κανείς...
-
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Ο Κ.Ο.Κ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ,Ε ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΕΔΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο LOEB ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟ S.P. ΟΛΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SUPER RALLY ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΕΛ-ΕΜΠΑΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ .
ΛΩΡΗ ΜΟΥ , ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΚΟΚ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ .
ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ .... ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΣΑΝ ΤΟΥ LOEB ) ,** H AΡXH TOY ΣΠΟΡ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . **ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ , Η ΦΙΑ Η ΕΘΕΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΡΑΨΕΙ ..........
ΕΣΥ ΛΩΡΑΚΟ ΜΟΥ , ΛΕΣ .....ΕΛΑ ΜΩΡΕ ...ΕΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ? ΤΙ ΦΘΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ?
**ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ **(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ) , ΣΟΥ **ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ **ΑΠΛΑ ....... ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ , ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΟΕΜΠ , ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΡΑΞΑΝ ...... ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΟ , ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΙΤΖΑΡΑΤΕ .
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ , ΟΤΙ .........
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΥΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ** ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ** ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ -ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΟΡΙΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ...... ΣΧΕΣΕΩΝ .ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ?
ΦΙΛΑΚΙΑ -
Ο δρομος που εγινε το ολο σκηνικο ηταν κλειστο για τους αλλους ,εκτος ραλυ,οδηγους;Αν οχι ηταν επικινδυνος για τους υπολοιπους οδηγους αφου εσπερνε εξαρτηματα στον δρομο.Δεν εχει καμια διαφορα απο τον γυφτο με το σαπιο ντατσουν που ειναι κινδυνος θανατος για τους αλλους οδηγους.
Αν ηταν κλειστος τοτε μπορουσαν να μαζεψουν τα εξαρτηματα και να μην υπαρχει προβλημα,αληθεια εγινε ζημια στο οδοστρωμα;Δηλωνω παντελως ασχετος με ραλυ και λοιπους αγωνες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο δρομος που εγινε το ολο σκηνικο ηταν κλειστο για τους αλλους ,εκτος ραλυ,οδηγους;Αν οχι ηταν επικινδυνος για τους υπολοιπους οδηγους αφου εσπερνε εξαρτηματα στον δρομο.Δεν εχει καμια διαφορα απο τον γυφτο με το σαπιο ντατσουν που ειναι κινδυνος θανατος για τους αλλους οδηγους.
Αν ηταν κλειστος τοτε μπορουσαν να μαζεψουν τα εξαρτηματα και να μην υπαρχει προβλημα,αληθεια εγινε ζημια στο οδοστρωμα;Δηλωνω παντελως ασχετος με ραλυ και λοιπους αγωνες.
ΒΙLL έγινε στην Αττική οδό!
-
Και ο δρομος δεν ηταν καθολου κλειστος! Ο καθενας θα μπορουσε να βρισκεται εκεινη την στιγμη πισω από το αμάξι του Loeb!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ .... ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΣΑΝ ΤΟΥ LOEB ) ,** H AΡXH TOY ΣΠΟΡ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . **ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ , Η ΦΙΑ Η ΕΘΕΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΡΑΨΕΙ ..........
ΕΣΥ ΛΩΡΑΚΟ ΜΟΥ , ΛΕΣ .....ΕΛΑ ΜΩΡΕ ...ΕΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ? ΤΙ ΦΘΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ?
**ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ **(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ) , ΣΟΥ **ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ **ΑΠΛΑ ....... ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ , ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΟΕΜΠ , ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΡΑΞΑΝ ...... ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΟ , ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΙΤΖΑΡΑΤΕ .
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ , ΟΤΙ .........
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΥΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ** ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ** ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ -ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΟΡΙΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ...... ΣΧΕΣΕΩΝ .ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ?
ΦΙΛΑΚΙΑΈχεις την τάση να αλλοιώνεις την ουσία του προβλήματος, αγαπητέ ARP.
Πάμε πάλι, λοιπόν:
**To πρόβλημα ήταν Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ XSARA ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ, όχι το οδόστρωμα της Α.Ο. **Κάθεσαι και ασχολείσαι με το οδόστρωμα (που τίποτα δεν έπαθε παρεμπιπτόντως), πετάς ατάκες για 'κλούβες' και για 'λυντσάρισμα' ενός οδηγού που έπραξε όπως έπραξε στα πλαίσια του αγώνα και με την ανοχή των αρχών, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, και κάνεις τα στραβά μάτια σε ένα ΥΠΑΡΚΤΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, το οποίο έπρεπε να είναι υπεράνω κάθε ορίου ανοχής της αστυνομίας - αν είδες τι γινόταν στο σχετικό βίντεο.
Αν δεν το είδες, και γράφεις έτσι για να βγάζεις το άχτι σου επειδή τα έχεις με τη 'δικαιοσύνη στο χώρο των αγώνων'... τι να πω....
'φιλάκια';;;;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΒΙLL έγινε στην Αττική οδό!
Σε ανοιχτο για τους αλλους οδηγους δρομο.Να τον φορτωσουν στην ελπα επρεπε.
-
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΗΛ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ?
ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
ΑΣΧΕΤΟ ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ , ΕΠΙΔΟΞΕ ΝΟΜΟΘΕΤΑΓΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ stukerman ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΡΙΟΚΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ .
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ........ -
Ο χρήστης DIMWRC έγραψε:
Το αν κταστραφηκε οντως καποιο κομματι δεν το γνωριζω καθως δεν το περασα προσωπικα απλα το ειδα απο την τηλεοραση και το θεωρω απιθανο να μην επαθε τιποτα το οδοστρωμα. Το αν τα πηρε ή οχι αφησε με να εχω τους ενδοιασμους μου καθως η πληροφορια αυτη ειναι απο αρκετα βασιμη πηγη.κοιταξε φιλε μου και παντα φιλικα
εδω μιλαμε για αγωνα του WRC και οχι για ποδοσφαιρικο αγωνα
μεταξυ ολυμπιακ.-παναθην.εκει σιγουρα ο διαιτητης τα παιρνει
σιγα μην πηγαινε η kronos-citroen να τα χωνε και στη τελικη την οποια
ζημια και να προκαλεσε στο δρομο πληρωσε ο ανθρωπως δεν πληρωσε ε
χαλαλι του. -
Δε χαλάμε χατήρια, μετά από τόσα 'φιλάκια' που εισπράξαμε.
-
τελικα θα μου πεις ποιος τα πηρε ολα αυτα
-
Οκ θα συμφωνήσω μαζί σου, άστο το θέμα αν χρηματίστηκε ή όχι απλά καμιά φορά πρέπει να πονηρευόμαστε λιγάκι παραπάνω. Αυτή είναι απλά η άποψη μου. Βέβαια αν γινότανε κάποιο ατύχημα και θρηνούσαμε κάποιο θύμα τότε ποιος θα πλήρωνε???? Μήπως ο Loeb?????Να δω τότε τι θα λέγαμε και ποιους θα κατηγορούσαμε???? Και ποιος ο λόγος ο Διευθηντής της Αττική οδού να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο????? Μήπως ανήκει και αυτός στο fun club του Loeb????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Νο comments, είπαμε μαθαίνουμε πολλά εδώ μάσα από τους παλαιότερους του χώρου.Και που 'σαι ακόμα.....
-
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,,,,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ , ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ , ΟΕΕΕΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ , ΠΩΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΑΥΤΟ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
-
Ο χρήστης DIMWRC έγραψε:
Οκ θα συμφωνήσω μαζί σου, άστο το θέμα αν χρηματίστηκε ή όχι απλά καμιά φορά πρέπει να πονηρευόμαστε λιγάκι παραπάνω. Αυτή είναι απλά η άποψη μου. Βέβαια αν γινότανε κάποιο ατύχημα και θρηνούσαμε κάποιο θύμα τότε ποιος θα πλήρωνε???? Μήπως ο Loeb?????Να δω τότε τι θα λέγαμε και ποιους θα κατηγορούσαμε???? Και ποιος ο λόγος ο Διευθηντής της Αττική οδού να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο????? Μήπως ανήκει και αυτός στο fun club του Loeb????οχι την οργανωση.....
-
APR Η ειρωνία και τα σχόλια 'έχετε καιρό να πάτε....' σε τι βοηθούν την επιχειρηματολογία σας?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,,,,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ , ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ , ΟΕΕΕΟΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ , ΠΩΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΑΥΤΟ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
πισω και τους φαγαμε αερααααα...
Επρεπε να σταματήσουν το Loeb ?