-
Όντως αρκετά βελτιωμένη η f/l Laguna II αλλά δεν φτάνει την αρχική Laguna με τίποτα
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
αλλά δεν είναι κανόνας οτι χαλάνε όλα τα f/l..Πχ η corolla η e111 ήταν η προηγούμενη corolla(G6) και το fl είχε μακρώστενα αμυγδαλωτά φώτα όπως λές ένω η Πρό fl 4 στρόγγυλα,που για μενα ήταν απο τις ποιό άσχημες corolla ειδικά όταν συνδιαζόταν και με κοίνο το liftback αμάξωμα ήταν σαν μακρυα απο δω!Εγώ πάλι πιστεύω μάντεψε... το ακριβώς αντίθετο!
Η πρό f/l corolla με τα 'μάτια μύγας' ήταν κορυφή!
Ειδικά στην έκδοση WRC με τα φουσκωμένα φτερά και βαμμένη στα χρώματα του πολέμου ήταν κόλαση
Η f/l με τα 'αμύγδαλα' πολύ πιο συντηριτική, και η τελευταία γενιά τελείως άθλιαΑλλά γούστα είναι αυτά
One Man's Food is Another's Poison
Edit: Τώρα παρατήρησα το avatar σου
Ελπίζω να μην μου πάρεις το σκάλπ σε καμιά φορουμοσυνάντηση -
Το Saxo σας άρεσε περισσότερο ως facelift ή ως το αρχικό σχέδιο;
-
Το πρώτο ήταν πιο όμορφο. Μετά με τη μάσκα που του έβαλαν το ψιλοχάλασαν.
-
και μενα η παλια μασκα μου αρεσε περισσοτερο αν και γενικα το σαξο ηταν γτπ σχεδιαση...το ax μου αρεσε πιο πολυ..
-
-
Ως facelift εμένα μου άρεσε περισσότερο (το Saxo) . Φαινόταν αρκετά πιο σύγχρονο χωρίς να φαίνεται 'ξένη' η αλλαγή.
Η Laguna επιτέλους με το facelift φαίνεται πως είναι Renault. Πριν αν δεν είχε το σήμα δύσκολα θα το καταλάβαινες. -
Όντως, όταν βγήκε, μου θύμιζε τον αντικαταστάτη του Mazda 626!
-
Ιδού μια photoshop έκδοσή μου του
ford astra ή opel focus ή ford hestra
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Ιδού μια photoshop έκδοσή μου τουford astra ή opel focus ή ford hestra
**ford hestra! **ο καρπός από τη συνεργασία των 2 μεγάλων κολοσσών της αυτοκίνησης. Της GM και της Ford. Ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου ανατέθηκε σε ποιον άλλον στον διεθνούς φήμης σχεδιαστή zardoz!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ως facelift εμένα μου άρεσε περισσότερο (το Saxo) . Φαινόταν αρκετά πιο σύγχρονο χωρίς να φαίνεται 'ξένη' η αλλαγή.
Η Laguna επιτέλους με το facelift φαίνεται πως είναι Renault. Πριν αν δεν είχε το σήμα δύσκολα θα το καταλάβαινες.Το καταλάβαινες μόλις χάλαγε η κάρτα
-
..επανέρχομαι με ένα face lift ενός νέου μοντέλου όπου κατά τη γνώμη μου οι σχεδιαστές του δεν είχαν αρκετή εμπνευση. Πρόκειται για το νεοφερμένο Peugeot 207. Ιδού λοιπόν η δική μου άποψη για το 207..Φώτα από το 407, το πίσω παράθυρο εμπνευσμένο από το citroen c2 και ο 'ποπός' κάτι ανάμεσα στο στου παλιού 206 και saxo vts.
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
...Φώτα από το 407...Πολύ πιο ταιριαστά με την μάσκα απο αυτά τα πανάθλια που βάλανε.
Βέβαια η μούρη δεν είναι πλέον 207 αλλά 407Αμάν δηλαδή με αυτή την 'εταιρική ταυτότητα'
Αμέσως μόλις εμφανιστεί κάποια επιτυχημένη σχεδιαστική ιδέα (μάσκα συνήθως-εδώ του 407) σπέυδουν να την ενσωματώσουν σε όλη την γκάμα για να ξεζουμίσουν τη δυναμική της μέχρι τελικής πτώσεως (σαν τη φετινή 'αρπαχτή' του ΟΑΚΑ ). Αυτές ακριβώς οι περιπτώσεις είναι που οδηγούν στα πιο αποτυχημένα lift. Μόνο απ' όσα έχουν αναφερθεί σε αυτό το νήμα: 166 (ναι Mirage είναι χάλια ), 147, Punto, Vectra, 307, 207.
Θυμάμαι χάζευα μια διαφήμιση της Audi που είχε σε παράταξη όλα τα 'αδερφάκια' Α3,Α4,Α6,Α8, όλα σε ασημί χρώμα και χρειάστηκε να επιμείνω για αρκετά δευτερόλεπτα για να καταφέρω να διακρίνω ποιό είναι ποιό. Ήθελα να 'ξερα, δεν ενοχλεί αυτό πρωτίστως τους ίδιους τους πελάτες της φίρμας; Μλκία να έχεις σκάσει 100.000 για ένα Α8 και να σε μπερδεύουν με Α6 των 50.000, ή χειρότερα με Α4 των 25.000 και Α3 των 20.000 Θα μου πείτε υπάρχει και η διαφορά μεγέθους, αλλά αρκεί;
-
Αμέσως μόλις εμφανιστεί κάποια επιτυχημένη σχεδιαστική ιδέα (μάσκα >συνήθως-εδώ του 407) σπέυδουν να την ενσωματώσουν σε όλη την >γκάμα για να ξεζουμίσουν τη δυναμική της μέχρι τελικής πτώσεως (σαν >τη φετινή 'αρπαχτή' του ΟΑΚΑ ). Αυτές ακριβώς οι περιπτώσεις είναι που >οδηγούν στα πιο αποτυχημένα lift. Μόνο απ' όσα έχουν αναφερθεί σε >αυτό το νήμα: 166 (ναι Mirage είναι χάλια ), 147, Punto, Vectra, 307, 207.
συμφωνώ με τα παραπάνω..όμως καλό είναι σε γενικές γραμμές να υπάρχει η εταιρική ταυτότητα σε κάθε μοντέλο, χωρίς όμως να γίνονται αυτούσιες οι ιδέες copy - paste από το ένα μοντέλο στο άλλο.
Κάποιες βασικές γραμμές ή σχήματα καλό είναι να υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα μιας φίρμας για να είναι αναγνωρίσμη η μάρκα..Θέλω να δω τη FIAT μετά την επιτυχία του σχέδιου του Punto αν θα αντιγράψει και σε άλλα μοντέλα κάποια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του.. -
εμένα δεν μου αρέσει το dsaraf design...
πολύ πιο όμορφο το κανονικό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εμένα δεν μου αρέσει το dsaraf design...πολύ πιο όμορφο το κανονικό...
περί ορέξεως..κολοκυθόπιτα
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Δεν μου αρέσει η κολοκυθόπιτα....σπανακόπιτα για μένα!
(xωρίς παρέξηγηση έτσι; )
-
εφτασεεεεε
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσει η κολοκυθόπιτα....σπανακόπιτα για μένα!
(xωρίς παρέξηγηση έτσι; )
-
dsaraf
-
-
face lifting μοντέλων..Καταθέστε τη δική σας άποψη!