-
Ναι αισθάνομαι ντροπή…..που ασχολήθηκα με το σπορ του αυτοκινήτου και έχασα όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας τον ακροβάτη μέσα στα γκρεμια ,ναι δεν μπορώ να κοιτάξω τον γιό μου στα μάτια και να του πω να συνεχίσει αυτο που άρχισα να κάνω εγώ στην ηλικία του ….και ο λόγος είναι ότι δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ σε ανθρώπους που χαίρονται και κάνουν ευχές να πάθεις ζημιά ώστε να περάσουν μπροστά για να καρπωθούν έναν…τσίγκο.
Θεωρώ όλα, τα όσα έκανε το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας στην διάρκεια και στο τέλος του αγώνα…ανήθικο και ανθελληνικό. Αυτό το ακρόπολις ήταν για εμένα το 26 ..σε όλα αυτά τα ακρόπολις δεν μπορώ να θυμηθώ Έλληνα αγωνιζόμενο να κάνη ένσταση , σε συναθλητή του επειδή είχε κάψει φλατσα και χρειάστηκε να Βάλη νερό στο ψυγείο του αυτοκινήτου του ώστε να συνεχίσει τον αγώνα επιβιώσεις .επικαλούμαι την μαρτυρία όλων τον παλαιών οδηγών και συνοδηγών.
Αν κάνω λάθος (Τάσο….Γιώργο…Μανώλη…Χάρη…Γιάννη…Κώστα…Άρη…Λορυ…Γιατρε…Στρατη ….Νικο Σ.Ο.Α) Θέλω να μάθω αν έχει αυτό συμβεί πάλι αυτό που έκανε το πλήρωμα της ελληνικής αστυνομίας εναντίον του του Χατζητσοπανη .Όλοι εμείς πληρώνομαι τους φόρους μας στο κράτος…για να τρέχετε και να έχετε πινακίδες της Ελληνικής Αστυνομίας, εμείς όμως τα μουλάρια μας τα πληρώνομαι όπως και τα τέλη κυκλοφορίας και δασμούς και πινακίδες…(Και για τα αγωνίστηκα).Πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας χάσατε την αξιοπρέπεια σας… δεν σας αποκαλώ συναθλητές μου…γιατί δεν είσαστε…ποτέ!!!!!! ,δεν υπάρχετε πλέον για εμένα !!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω να αναφερθώ σε αγωνίστηκες επιδόσεις σας έναντι του Χατζητσοπανη αλλά μπορώ όμως να αναφερθώ στο ήθος του καθενός πληρώματος !!!!!!!!!!!!.
Θέλατε να γίνεται και πρόεδρος του Σ.Ο.Α ,γιατί δεν είναι ικανός ο τωρινός πρόεδρος του, όπως προσπαθήσατε να σας πιστέψω. Λυπάμαι κύριοι αλλά εκεί θέλουμε συναθλητές μας πολεμιστές και με ηθικό υπόβαθρο ,πάνω από όλα.
Είναι τόσα πολλά που θέλω να αναφερθώ για όλα τα χρόνια της συμμετοχής σας στους ελληνικούς αγώνες ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΑΙ.
Δεν θα ξεχάσω βέβαια που μας δώσατε συγχαρητήρια στο τέλος του αγώνα !!!!!!!! Ενώ μας σκάβαται τον λάκκο Ειλικρινά δεν σας δικάζω, ας το κάνουν οι συναθλητές μου, και προσπαθώ να είμαι κόσμιος μαζί σας ,Αλλά θα μπορούσατε να μας πείτε να φάμε καπέλο και να είστε μπροστά μας …..για εμάς δεν άλλαζε τίποτα!!!!!!!!! Ήδη είχαμε διασυρθεί, για πολλούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω ως δικαιολογία, ο αγώνας και το αποτέλεσμα μετράει.
Τέλος θα ήθελα να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλα τα Ελληνικά πληρώματα (συναθλητές μου) που είτε τερμάτισαν είτε όχι ,και στους μηχανικούς τους ,γιατί ξέρω τι προσπάθεια έκαναν ..θα συγχαρώ όμως ιδιαίτερα τον μικρο Στεφανη που το τολμησε και στα νεα παιδια που πηραν μερος για πρωτη φορα Κυρκο junior και VOVO-ELEM που για μια ακόμη φορά μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους με της επιδόσεις τους, και στον Πίτσο με τον Στέλιο που πραγματικά έκαναν πολύ καλό αγώνα και δίκαια κέρδισαν.Ευχαριστώ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
-
Ναι αισθάνομαι ντροπή…..που ασχολήθηκα με το σπορ του αυτοκινήτου και έχασα όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας τον ακροβάτη μέσα στα γκρεμια ,ναι δεν μπορώ να κοιτάξω τον γιό μου στα μάτια και να του πω να συνεχίσει αυτο που άρχισα να κάνω εγώ στην ηλικία του ….και ο λόγος είναι ότι δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ σε ανθρώπους που χαίρονται και κάνουν ευχές να πάθεις ζημιά ώστε να περάσουν μπροστά για να καρπωθούν έναν…τσίγκο.
Θεωρώ όλα, τα όσα έκανε το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας στην διάρκεια και στο τέλος του αγώνα…ανήθικο και ανθελληνικό. Αυτό το ακρόπολις ήταν για εμένα το 26 ..σε όλα αυτά τα ακρόπολις δεν μπορώ να θυμηθώ Έλληνα αγωνιζόμενο να κάνη ένσταση , σε συναθλητή του επειδή είχε κάψει φλατσα και χρειάστηκε να Βάλη νερό στο ψυγείο του αυτοκινήτου του ώστε να συνεχίσει τον αγώνα επιβιώσεις .επικαλούμαι την μαρτυρία όλων τον παλαιών οδηγών και συνοδηγών.
Αν κάνω λάθος (Τάσο….Γιώργο…Μανώλη…Χάρη…Γιάννη…Κώστα…Άρη…Λορυ…Γιατρε…Στρατη ….Νικο Σ.Ο.Α) Θέλω να μάθω αν έχει αυτό συμβεί πάλι αυτό που έκανε το πλήρωμα της ελληνικής αστυνομίας εναντίον του του Χατζητσοπανη .Όλοι εμείς πληρώνομαι τους φόρους μας στο κράτος…για να τρέχετε και να έχετε πινακίδες της Ελληνικής Αστυνομίας, εμείς όμως τα μουλάρια μας τα πληρώνομαι όπως και τα τέλη κυκλοφορίας και δασμούς και πινακίδες…(Και για τα αγωνίστηκα).Πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας χάσατε την αξιοπρέπεια σας… δεν σας αποκαλώ συναθλητές μου…γιατί δεν είσαστε…ποτέ!!!!!! ,δεν υπάρχετε πλέον για εμένα !!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω να αναφερθώ σε αγωνίστηκες επιδόσεις σας έναντι του Χατζητσοπανη αλλά μπορώ όμως να αναφερθώ στο ήθος του καθενός πληρώματος !!!!!!!!!!!!.
Θέλατε να γίνεται και πρόεδρος του Σ.Ο.Α ,γιατί δεν είναι ικανός ο τωρινός πρόεδρος του, όπως προσπαθήσατε να σας πιστέψω. Λυπάμαι κύριοι αλλά εκεί θέλουμε συναθλητές μας πολεμιστές και με ηθικό υπόβαθρο ,πάνω από όλα.
Είναι τόσα πολλά που θέλω να αναφερθώ για όλα τα χρόνια της συμμετοχής σας στους ελληνικούς αγώνες ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΑΙ.
Δεν θα ξεχάσω βέβαια που μας δώσατε συγχαρητήρια στο τέλος του αγώνα !!!!!!!! Ενώ μας σκάβαται τον λάκκο Ειλικρινά δεν σας δικάζω, ας το κάνουν οι συναθλητές μου, και προσπαθώ να είμαι κόσμιος μαζί σας ,Αλλά θα μπορούσατε να μας πείτε να φάμε καπέλο και να είστε μπροστά μας …..για εμάς δεν άλλαζε τίποτα!!!!!!!!! Ήδη είχαμε διασυρθεί, για πολλούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω ως δικαιολογία, ο αγώνας και το αποτέλεσμα μετράει.
Τέλος θα ήθελα να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλα τα Ελληνικά πληρώματα (συναθλητές μου) που είτε τερμάτισαν είτε όχι ,και στους μηχανικούς τους ,γιατί ξέρω τι προσπάθεια έκαναν ..θα συγχαρώ όμως ιδιαίτερα τον μικρο Στεφανη που το τολμησε και στα νεα παιδια που πηραν μερος για πρωτη φορα Κυρκο junior και VOVO-ELEM που για μια ακόμη φορά μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους με της επιδόσεις τους, και στον Πίτσο με τον Στέλιο που πραγματικά έκαναν πολύ καλό αγώνα και δίκαια κέρδισαν.Ευχαριστώ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
-
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
-
Εχοντας απο κοντα παρακολουθησει τον αγωνα σας και την ταλαιπωρια σας συνυπογραφω διαπλατα...
Χρηστος Πλατης. -
Aυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει που λενε και στο χωριο μου....
Στο χερι σας ειναι κυριοι να εκκαθαρισετε το χωρο σας.
Και με την ευκαιρια συγχαρητηρια σε ολα τα Ελληνικα πληρωματα που ετρεξαν χωρις να βαλουν πανω και περα απ'όλα τις οποιεσδηποτε σκοπιμοτητες.... -
ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΓΙΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΠΑΤΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ; ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ;΄ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΚΥΤΑΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ.
ΝΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.EKTOS TON MPATΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ( ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΤΡΕΣ, ΠΟ.....Σ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΑΣ ; -
Δεν ξέρω , φίλε Χ19 αν και πόσοι υπάρχουν , εγώ συνοδηγός είμαι , μάλλον θα πρέπει να περάσουμε από τον γιατρό για εξέταση.
Ντρέπομαι , πραγματικά για τον χώρο μας. -
Νίκο συχαρητήρια για τον αγώνα σας παρ΄όλα τα προβλήματα .......εγώ κοιτάζω μόνο τους χρόνους.......εκεί κερδίζονται και χάνονται οι αγώνες , όχι στα χαρτιά.....Θα σας περιμένουμε και πάλι να σας χειροκροτήσουμε !!!!!!!!!!!!
-
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ' ΙΣΩΣ ΝΑ 'ΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ....you know
osa de ftanei i alepou ta kanei kremastaria....
-
Απ΄ότι κατάλαβα εδώ χρειάζεται η γνωστή φράση
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Κύριε Πετρόπουλε θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γράψετε την άποψη σας για το φετινο Ακρόπολις..έτυχε να είμαι παρών σε ενα μικρό ξέσπασμα σας συζητώντας με κάποιους κριτές και οι απόψεις σας νομίζω πως αντικατοπτρίζουν την ωμή πραγματικότητα..
κ για να μην παρεξηγηθώ..είμαι ένας απλός θεατής ο οποίος σκέφτεται αν θα παραμείνει.. -
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑ στους ......... α-ν-δρες της ΕΛass
-
Ο χρήστης filippos!!! έγραψε:
Κύριε Πετρόπουλε θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γράψετε την άποψη σας για το φετινο Ακρόπολις..έτυχε να είμαι παρών σε ενα μικρό ξέσπασμα σας συζητώντας με κάποιους κριτές και οι απόψεις σας νομίζω πως αντικατοπτρίζουν την ωμή πραγματικότητα..
κ για να μην παρεξηγηθώ..είμαι ένας απλός θεατής ο οποίος σκέφτεται αν θα παραμείνει..αγαπητέ φιλε,σας χρειαζόμαστε όλους και πρέπει να μείνετε δίπλα μας.
Επειδή το θέμα acropolis είναι σοβαρό και δεν ανήκει σε αυτούς αλλά σε όλους μας θα το δούμε αργότερα με ηρεμία. -
Ο χρήστης ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ έγραψε:
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ευτυχως που δεν σας εγραψε και για υπερβολικη ταχυτητα!!!! τουλαχιστον στον υμηττο που τον ειδα εγω του ελλειπε κατα πολυ!!!''συγχαρητηρια'' κυριε νιωρα για την συμπεριφορα σας!!!!!
-
Σε ένα πέρασμα του κάποτε μου δόθηκε μία ιδέα πέρσι και μετά από αυτό λέω να την κάνω πράξη. Ξέρετε πως κρατάμε σημαίες Ελληνικές για τον Άρη και τα άλλα παιδιά όταν περνάνε; Έτσι λέω για τον συγκεκριμένο 'κύριο' να κρατήσω ταμπελάκι με την λέξη 'ΤΑΧΙ' γραμμένη πάνω του και να το βγάλω μπροστά του σε ένα πέρασμα του από τις ειδικές. Και προς θεού δεν υποτιμώ τα ταξί τουλάχιστον εκείνοι πάνε σιγά για να κερδίσουν χρήματα για τις οικογένειες τους και τουλάχιστον δεν προσπιούνται ότι τρέχουν σε αγώνα.
-
θα φανει λιγο ασχετο αυτο που θα γραψω αλλα δεν ειναι καθολου...
το συγκεκριμενο πληρωμα (νιωρας κλπ)
ειχε κληθει παλαιοτερα (συγκεκριμενα το δεκεμβριο του 2004) να συμμετασχει με την παρουσια του στη φιλανθρωπικη εκδηλωση του TFRC για την κιβωτο της ελπιδας μαζι με πληθος αλλων αγωνιζομενων. το αποτελεσμα ηταν οτι η πλειοψηφια οσων προσκληθηκαν εδωσαν το παρον εκτος απο το πληρωμα της Ελληνικης Αστυνομιας...προσκεκλημενοι ηταν επισης υψηλοβαθμοι εκπροσωποι της Ελληνικης Αστυνομιας οι οποιοι φυσικα και δεν εδωσαν το παρον.....αυτη ειναι η Αστυνομια....και αυτο ειναι το κοινωνικο της προσωπο.....στα λογια και μπροστα στις καμερες ξερουν να μιλανε.....εκει που πρεπει να δειξουν το ανθρωπινο προσωπο κρυβονται....γιατι εμεις ειμαστε αλητες κοντρακηδες... -
Και να ηταν αυτο το μονο τραγικο του αγωνα...
Προσεξτε τα λογια σας κυριοι αγωνιζομενοι γιατι δεν σας 'βλεπω καλα'. Μπορει να φατε καμια κληση για παρανομο παρκαρισμα (αφαιρεση πινακιδων). Χμ...να ενας τροπος για σιγουρη νικη.
ΑΙΣΧΟΣ. Ενσταση σε εναν αγωνα διχως βαθμολογικο ενδιαφερον. Υπαρχουν και αγραφοι νομοι ρεεεεεεε. Αλλα εδω (καποιοι απο αυτους) ερμηνευουν και καταπατουν τους πραγματικους κατα το δοκουν, στο 'fair play' τους θελουμε να ειναι ενταξει;;;
Ας πληρωσουμε ολοι κατα τα αλλα και τα αγωνιστικα τους αλλα και τα 'παιχνιδακια' τους στα Μεγαρα με τα cage-ατα GTi... -
Ο χρήστης tsakirn έγραψε:
Σε ένα πέρασμα του κάποτε μου δόθηκε μία ιδέα πέρσι και μετά από αυτό λέω να την κάνω πράξη. Ξέρετε πως κρατάμε σημαίες Ελληνικές για τον Άρη και τα άλλα παιδιά όταν περνάνε; Έτσι λέω για τον συγκεκριμένο 'κύριο' να κρατήσω ταμπελάκι με την λέξη 'ΤΑΧΙ' γραμμένη πάνω του και να το βγάλω μπροστά του σε ένα πέρασμα του από τις ειδικές. Και προς θεού δεν υποτιμώ τα ταξί τουλάχιστον εκείνοι πάνε σιγά για να κερδίσουν χρήματα για τις οικογένειες τους και τουλάχιστον δεν προσπιούνται ότι τρέχουν σε αγώνα.χαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Έχουν πρόβλημα τελικά οι χωροφύλακες...
-
file nikola tis kontis edit[kouk] ta malia tis ftene
Λίγη προσοχή στις εκφράσεις μας. Στο κάτω κάτω ένας αγώνας είναι! [kouk]
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ...............................