Ναι αισθάνομαι ντροπή…..που ασχολήθηκα με το σπορ του αυτοκινήτου και έχασα όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας τον ακροβάτη μέσα στα γκρεμια ,ναι δεν μπορώ να κοιτάξω τον γιό μου στα μάτια και να του πω να συνεχίσει αυτο που άρχισα να κάνω εγώ στην ηλικία του ….και ο λόγος είναι ότι δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ σε ανθρώπους που χαίρονται και κάνουν ευχές να πάθεις ζημιά ώστε να περάσουν μπροστά για να καρπωθούν έναν…τσίγκο.
Θεωρώ όλα, τα όσα έκανε το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας στην διάρκεια και στο τέλος του αγώνα…ανήθικο και ανθελληνικό. Αυτό το ακρόπολις ήταν για εμένα το 26 ..σε όλα αυτά τα ακρόπολις δεν μπορώ να θυμηθώ Έλληνα αγωνιζόμενο να κάνη ένσταση , σε συναθλητή του επειδή είχε κάψει φλατσα και χρειάστηκε να Βάλη νερό στο ψυγείο του αυτοκινήτου του ώστε να συνεχίσει τον αγώνα επιβιώσεις .επικαλούμαι την μαρτυρία όλων τον παλαιών οδηγών και συνοδηγών.
Αν κάνω λάθος (Τάσο….Γιώργο…Μανώλη…Χάρη…Γιάννη…Κώστα…Άρη…Λορυ…Γιατρε…Στρατη ….Νικο Σ.Ο.Α) Θέλω να μάθω αν έχει αυτό συμβεί πάλι αυτό που έκανε το πλήρωμα της ελληνικής αστυνομίας εναντίον του του Χατζητσοπανη .Όλοι εμείς πληρώνομαι τους φόρους μας στο κράτος…για να τρέχετε και να έχετε πινακίδες της Ελληνικής Αστυνομίας, εμείς όμως τα μουλάρια μας τα πληρώνομαι όπως και τα τέλη κυκλοφορίας και δασμούς και πινακίδες…(Και για τα αγωνίστηκα).Πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας χάσατε την αξιοπρέπεια σας… δεν σας αποκαλώ συναθλητές μου…γιατί δεν είσαστε…ποτέ!!!!!! ,δεν υπάρχετε πλέον για εμένα !!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω να αναφερθώ σε αγωνίστηκες επιδόσεις σας έναντι του Χατζητσοπανη αλλά μπορώ όμως να αναφερθώ στο ήθος του καθενός πληρώματος !!!!!!!!!!!!.
Θέλατε να γίνεται και πρόεδρος του Σ.Ο.Α ,γιατί δεν είναι ικανός ο τωρινός πρόεδρος του, όπως προσπαθήσατε να σας πιστέψω. Λυπάμαι κύριοι αλλά εκεί θέλουμε συναθλητές μας πολεμιστές και με ηθικό υπόβαθρο ,πάνω από όλα.
Είναι τόσα πολλά που θέλω να αναφερθώ για όλα τα χρόνια της συμμετοχής σας στους ελληνικούς αγώνες ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΑΙ.
Δεν θα ξεχάσω βέβαια που μας δώσατε συγχαρητήρια στο τέλος του αγώνα !!!!!!!! Ενώ μας σκάβαται τον λάκκο Ειλικρινά δεν σας δικάζω, ας το κάνουν οι συναθλητές μου, και προσπαθώ να είμαι κόσμιος μαζί σας ,Αλλά θα μπορούσατε να μας πείτε να φάμε καπέλο και να είστε μπροστά μας …..για εμάς δεν άλλαζε τίποτα!!!!!!!!! Ήδη είχαμε διασυρθεί, για πολλούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω ως δικαιολογία, ο αγώνας και το αποτέλεσμα μετράει.
Τέλος θα ήθελα να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλα τα Ελληνικά πληρώματα (συναθλητές μου) που είτε τερμάτισαν είτε όχι ,και στους μηχανικούς τους ,γιατί ξέρω τι προσπάθεια έκαναν ..θα συγχαρώ όμως ιδιαίτερα τον μικρο Στεφανη που το τολμησε και στα νεα παιδια που πηραν μερος για πρωτη φορα Κυρκο junior και VOVO-ELEM που για μια ακόμη φορά μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους με της επιδόσεις τους, και στον Πίτσο με τον Στέλιο που πραγματικά έκαναν πολύ καλό αγώνα και δίκαια κέρδισαν.
Ευχαριστώ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ