-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Εγώ πάλι εύχομαι να συνδέσει την εξάτμιση με έναν αναπνευστήρα...
αχαχαχαχαχαα
θεεικο αστειο οι ευχετηριες
αχαχαχαχαχχα
τι καλοι ανθρωποι..
κατι τετοιους θελω να δουλευουν στην εταιρια μου.Απαράδεκτος. Επιεικώς.
-
Το να αντιμετωπίζεις κάποιον που έχει βγάλει τον καταλύτη σαν έμπορο ναρκωτικών δεν είναι ότι καλύτερο...
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει πάντως.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Διπλάσια άλογα με 0.5 bar ? OEO!!!Για να έχει 140 άλογα ο κινητήρας πρέπει να δείχνει 115 στο τροχό (μικρό αυτοκίνητο με μπροστινή κίνηση), αλλιώς είναι αλχημείες της δυναμομέτρησης.
-
Εγώ να ζητήσω συγγνώμη, καθώς ο τρόπος μου ήταν ψιλο-απαίσιος!
Θα μπορούσα να πω πιο ευγενικά 'φαντάσου τι επίδραση έχουν στην υγεία μας όλα αυτά που βγαίνουν από την εξάτμισή σου', αλλά εκνευρίστηκα από την πρακτική το ύφος του 'συνομιλητή' μας...
Πάντως δεν γουστάρω να παίζουν με την υγεία μας για 3 ψωρο-άλογα!
-
Σίγουρα δεν είμαι υπέρ της αφαίρεσης του καταλύτη..
Αλλά ρε παιδιά 9στα10 βελτιωμένα αυτοκίνητα χωρις καταλύτη είναι..δε λέω οτι καλά κάνουν..αλλά δε μου έκανε και εντύπωση..
Καλό είναι να λέμε πιο χαλαρά τη γνώμη μας..
Οι φωνές μόνο αντίθετα αποτελέσματα φέρνουν.. -
Βγάλτε τους καταλύτες, μακάρι να σας πιάσουν να πληρώσετε πρόστιμο.
Για κατόχους σιβικ: απέξω εμφάνιση, από μέσα ΤΙΠΟΤΑ.
http://tinyurl.com/grkno -
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΡΙΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΓΙΝΕ.
-
Σιγα παιδια θα σας πεσει το φωτοστεφανο μερικους εδω μεσα, και μενα με ενοχλει η θορυβωδης εξατμιση σας (λεμε τωρα) αλλα δεν εγραψα τρεις σελιδες γι' αυτο οταν το θεμα μαλιστα ειναι αλλο!
Δηλαδη ο 'καταλυτης' του σας πειραξε (που ενταξει ειναι και παρανομος και μολυνει την ατμοσφαιρα) τα μεσα μαζικης μεταφορας που εκπεμπουν πολλαπλασιους ρυπους δεν σας πειραζουν η μηπως πηγε κανεις σας να κανει παραπονα στο δημο στον ΗΣΑΠ η δεν ξερω εγω που αλλου;
Βεβαια ειναι και φορουμ εδω και πρεπει να δειξουμε τον καλο μας εαυτο αλλα αναρωτιεμαι ποσοι απο μας εχουμε οδηγησει επικυνδινα χιλιαδες φορες θετοντας σε κινδυνο τη δικη μας και των συνανθρωπων μας τη ζωη αυτο δεν ειναι μηπως κακο;Τελος παντων απλα θελω να πω πως δεν χρειαζεται να το παιζουμε καλοι ουτε να 'σκιζουμε τα ρουχα μας' για να ειμαστε νομιμοφανεις, οτι ειναι ο καθεις μπορει καθημερινα να το αποδειξει στην πραξη δεν χρειαζεται να κραζουμε αλληλους και μαλιστα δημοσιως.
Κι επειδη καποιος ανεφερε περι εταιρειων κλπ στην Αθηνα κραζοντας τον Νασο απλα θα πω οτι το 90% των πολιτων αυτης της πολης εχουν στα παλια τους παπουτσια γραμμενους ολους εμας τους 'επαρχιωτες', ας μην παραδιδετε και μαθηματα καλης συμπεριφορας κυριοι γιατι ειναι τουλαχιστον ενδειξη θρασσους κι αλαζονειας!
Ποτε νοιαστηκε η Αθηνα τι κανει η υπολοιπη Ελλαδα, οταν ριξει τρεις ποντους χιονι στην Αττικη και βλεπουμε μιση ωρα σχετικο ρεπορταζ ενω ενα μηνα πριν υπαρχουν εκατονταδες ανθρωποι ανα την Ελλαδα αποκλεισμενοι με ενα μετρο χιονι χωρις φως νερο τηλεφωνο αλλα ποτε κανεις τους δεν ειδε το μαγικο γυαλι της τηλεορασης ουτε ακουστηκε η φωνη του εστω απο το ραδιοφωνο;
Για ηρεμηστε λοιπον... -
**Παίδες, στο επόμενο ποστ 'ειρωνικό/τσακωμού/σου τη λέω/μου τη λες', το κλειδώνω να τελειώνουμε. 3 παρατηρήσεις έγιναν από moderator, το χαβά σας εσείς
SILVER TOURBO σε παρακαλώ γράφε με μικρά ελληνικά. Τα κεφαλαία δειχνουν ανεβασμένο τόνο.
[moderator]**
Σχετικά με τον καταλύτη, να πω κι εγώ ότι κάνεις μεγάλο κακό για να αποκομίσεις μικρό όφελος. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Μία φορά έτυχε να σταματήσω δίπλα σε εξάτμιση με βγαλμένο καταλύτη στο φανάρι. Έκλεισα το παράθυρο αμέσως, με 40C υπό σκιάν, αν αυτό σου λέει κάτι.
-
Κανένας δεν τον αντιμετώπισε σαν έμπορο ναρκωτικών, ο χαρακτηρισμός είναι δικός σου και είναι άκαιρος, όσοι του επιτεθήκαμε
δεν το κάναμε **επι προσωπικού ** αλλά επιτεθήκαμε στην πράξη του προσπαθήσαμε με σκληρά ίσως λόγια να του δώσουμε του φίλου να καταλάβει ότι τέτοια θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη σοβαρότητα και όχι **ελαφρά τη **καρδία, και απο την στιγμή που ανακοινώνει με τόση ευκολία ότι έβγαλε τον καταλύτη **γιατί σιγά μην έδινε λεφτά να πάρει τον κατάληλο ** έπρεπε να περιμένει το κράξιμο.Κανείς δεν το παίζει εδώ αυτόκλητος υπερασπιστής της Greenpeace η οποία πολλές φορές φθάνει στην υπερβολή και ορισμένες φορές άνετα μπορεί κάποιος να την χαρακτηρήσει ότι λειτουργεί σαν εν δυνάμει τρομοκρατική οργάνωση, αλλά ο έμπορος ναρκωτικών αφορά τον ίδιον και τα θλιβερά του θύματα και δεν σπορπάει τον θάνατο επί δικαίων και αδίκων που έτυχε βρίσκονται στο διάβα του, γιατί το βενζόλιο όπως και ο μόλυβδος δρούν συσωρρευτικά και δεν έχει κανείς το δικαίωμα απο την στιγμή που υπάρχουν λύσεις να τις αγνοεί επιδεικτικά και να το παίζει άνετος επειδή κουβαλάει μυαλό νηπίου.
Εχω ένα 2λιτρο τούρμπο μαμά με 240 άλογα, με 4κάναλο ABS, δερμάτινο σαλόνι, ηλεκτρική ηλιοροφή, ηλεκτρικούς καθρέφτες, χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστή ταξιδιού, τα φώτα του εμπρός έχουν 4 λάμπες των 100 watt, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 1989, αλλά επειδή είναι του '89 χωρίς καταλύτη και καίει την παληά σούπερ TO EXΩ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ αλλά εγώ δεν βλάπτω κανέναν μόνο την τσέπη μου, ενώ ο φίλος και οι υπερασπιστές του ? Εντάξει εμείς είμαστε μαλάκες και θα σώσουμε τον πλανήτη, συγχαρητήρια για την παδεία σας και την κοινωνική σας ευαισθησία.
-
Πάντως, παίδες, το μήνυμα αν μη τι άλλο ακούστηκε...Το κατάλαβε-δεν το κατάλαβε ο Silver Turbo, είναι άλλη ιστορία. Ας προχωρήσουμε παρακάτω με το θέμα όμως, μη χαλάμε το νήμα (αν και είναι πολύ φλου).
-
Νάσο σου εύχομαι τα καλύτερα στην δουλειά σου και οι 5 βαρέλες να γίνουν με τα χρόνια 10, αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να υπερασπίζεσαι κάτι που και εσύ ο ίδιος είμαι σίγουρος ότι το καταδικάζεις αλλά τα έβαλες μαζί μας γιατί θεώρησες ότι κάποιος έπρεπε να υπερασπιστεί τον φίλο Σίλβερ, όσο για τα μπράτσα, άστο καλύτερα.
-
Αυτο γιατι edit?????
αφου το turbo γραφεται χωρις ο... turbo οχι tourbo -
δεν αλλαζει καποιος και τον τιτλο 'αναλαφρα και αλλα'...?????
και εκεινο το tourbo που βγαζει ματια, κριμας ειναι...
οχι ρε επεσε και το φωτοστεφανο...
φιλε σιλβερτουρμπο ποσο σου βγηκε η μετατροπη και εμεινε λειψη στο θεμα του καταλυτη?
-
-
σε βελτιωμενα λαντα ισως
-
Μοderator μπορεισ να διορθωσεις την λεξη tourbo απο το θεμα και απο το προφιλ μου γιατι καταντησε .........
Οσο για ποσο εκανε η μετατροπη επειδη δεν θυμαμαι και πολυ καλα περιπου 3 χιλιαρικα. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν αλλαζει καποιος και τον τιτλο..
..σε βελτιωμενα ρενω..?
μπα................πως τα λενε εκεινα τα μπλε ταξι?????????
ιμπρεζα??????????????
αναλαφρα νασε οπως τα λες παντα...
-
μου χαλας και το θρεντ....
για 3 χιλιαρικα δεν ηταν και ασχημα, αμα αντεχει....
καλοταξιδο ναναι...και να μας πει καποιος απο τους βελτιωσακηδες γιατι βγαινει ο καταλυτης και δε μπαινει νεος...
-
Γειά σου Νάσο, και τα 2 μέρη σου είναι απίστευτα και η Σαλονίκη και η Κέρκυρα, άντε τα λέμε, γειά.
ΑΠΟΨΕΙΣ- ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤURBO