-
Τί έγινε;
-
Για να μή διασκορπιστούν οι γνώμες και οι εντυπώσεις όλων μας απο τον φετεινό αγώνα Rally of Greece (ex-Acropolis Rally), ανοίγω αυτό το thread για να μπορούν να διαβαστούν μαζεμένα....
Ολα όσα θα θέλατε να διαβάσουν μαζεμένα οι οργανωτές και όσοι αποφασίζουν για τις τύχες και το μέλλον του εθνικού μας αγώνα. -
Χωρίς πολλά λόγια, ευτυχώς τελείωσε. Το ήπιαμε κι αυτό το ποτήρι!!!
Κάθε πέρσι και καλύτερα. Μακάρι οι διοργανωτές να πήραν το μήνυμα.
Ελπίζω μόνο να μη το πήρε η FIA και προχωρήσει σε αντικατάσταση. Η Πορτογαλία περιμένει. -
Προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος.Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουμε ξανά Rally Acropolis και όχι Rally of Greece...Αν και το φετεινό ήταν Rally OAKA....Κύριοι της ΕΛΠΑ,καλά τα λεφτά αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιάννη.
-
Κάθε χρόνο από το 85 και μετά αν θυμάμαι καλά, αν και έχω δει και την Μουτόν αλλά δε θυμάμαι πότε, μπορεί να την είδα το 82 που πήρε το πρωτάθλημα, περίμενα τον εθνικό μας αγώνα.
Τα τελευταία χρόνια δε με το ίντερνετ περίμενα πως και πως να μπουν οι ειδικές για να αρχίσω (από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο) να σχεδιάζω το τι και πότε θα δω.
Έτσι και φέτος, αλλά μόλις είδα τις ειδικές κάπου απογοητεύτηκα.
Την πρώτη μέρα είδα τον Υμηττό από το παράθυρο του γραφείου μου, χτες είχα καλύτερα πράγματα να κάνω και σήμερα αποφάσισα να πάω Πάρνηθα να δω τη δεύτερη Αυλώνα, πιο πολύ για να πω ότι το είδα και αυτό το Ακρόπολις!
Δεν πήγα από τις 'επίσημες' προσβάσεις, αλλά από την Πάρνηθα, για όσους ξέρουν αριστερά από την Αγ. Παρασκευή και όχι δεξιά που πάει Βούντημα. Ξεκίνησα στις 9.30 και 11 ήμουν εκεί. Μια πρόσβαση μόνο για εκτός δρόμου οχήματα, που αν ήταν πχ στην Παύλιανη θα είχε μποτιλιάρει!
Εθνική οδό και Φυλής δεν συνάντησα κάποιους που να έδειχναν ότι πάνε να δούνε Ακρόπολις. Μόνο στη Φυλή είδα 2 αυτοκίνητα που έδειχναν για 'θεατές'. Σε όλη τη διαδρομή στην Πάρνηθα δεν συνάντησα κανένα αυτοκίνητο, μόνο στο γυρισμό ένα Samurai με πινακίδες Βόλου.
Ο κόσμος σε 3 προσβάσεις που πήγα? 3 αυτοκίνητα στη μια, 4 στην άλλη και 5-6 στην τρίτη. Από κόσμο?
Αδιάφοροι θεατές, αδιάφορα πληρώματα, σε αδιάφορη ειδική.
Ένιωσα ότι έβλεπα Ολύμπιο...
Έχασα 5-6 ώρες από τη ζωή μου...
Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάτε! -
Τελειωσε η τραγωδια!!!
-
Παιδια υπάρχουν ήδη δύο θέματα, ήταν ανάγκη να ανοίξει τρίτο; Νομίζω ότι θα σκορπιστεί περισσότερο η συζήτηση. Ας αποφασίσουν οι mods.
Κάνω quote αυτό που έγραψα σε άλλο thread
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω το στάδιο άδειο! Να πω ψέμματα; Πολύ χάρηκα. Ο κόσμος είπε ένα μεγάλο όχι στην υπερειδική κι έτσι ελπίζουμε πως του χρόνου το Ακρόπολις θα επιστρέψει εκεί που πρέπει. Η υπερειδική αν υπάρχει στο πρόγραμμα πρέπει να είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι να οργανώνεται όλος ο αγώνας γύρω απ αυτήν. Μετά το σημερινό, αυτοί που έχουν τα χτένια το κατάλαβαν αυτό για καλά! Ένα ΜΠΡΑΒΟ στον Άρη Σταθάκη που είπε κάποια πράγματα σχετικά με το 'show', την Παπαρίζου κ.λ.π. Θα μπορούσε να πει κι άλλα βέβαια, άλλα εντάξει η θέση και η ώρα δεν είναι η κατάλληλη για γκρίνιες.
Άντε και του χρόνου, με τον αγώνα όπως τον αγαπάμε!
Επίσης...
η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με άλλες χρονιές, όπως διαπιστώσαμε ήταν ο κόσμος που ήταν λίγος. Χάσαμε τοπία με απιστευτή ομορφιά, που αντικαταστάθηκαν απο άλλα που δεν είχαν τπτ να πουν. Κατα τ άλλα το θέαμα ήταν απογοητευτικό απο τα wrc και πάλι. Όλοι πηγαιναν ολόισια, φαίνεται πλέον πως δεν είχαν ευθύνη τα ενεργα διαφορικά άλλα το γενικότερο στήσιμο των αυτοκινήτων. Η γενική εντύπωση που μου έμεινε είναι πως το θέαμα δεν αποζημιώνει για την ταλαιπωρία (περπάτημα χιλιόμετρα, ύπνος στο αυτοκίνητο κλπ... Θα προτιμούσα να πάω 2 μέρες θάλασσα μάλλον ) και μόνο αν το δεις σαν εκδρομή και ευκαιρία να βρεθείς με φίλους περνάς καλά. Πέρα απο το ακροπολις, πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε επίπεδο κανονισμών και αυτοκινήτων ώστε να γυρίσει το θέαμα. -
Ωραία, κάναμε το κομμάτι μας, άντε πίσω εκεί που ανήκει από του χρόνου.
Δε νομίζω ότι θα έχω κάποια ανάμνηση από το φετινό.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Υ/Γ:Αν ειναι την πιστα που θα φτιαχτει (καποτε) να τη διαχειριζονται τα ραμολιμεντα της ΕΛΠΑ τοτε καλυτερα χωρις πιστα
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ποιός θα πληρώσει να πάει να δει F1 κλπ;Πόσοι;Εδώ δεν πήγαν στο 'τσάμπα' (πληρώνεις βενζίνες...) Ακρόπολης στα βουνά,θα πάνε σε πίστα;Ο Έλληνας θέλει θέαμα όσο πιο φθηνά γίνεται.Μέχρι τώρα τα βουνά μάς το πρόσφεραν,αλλά κάποιοι ήθελαν να μάς βάλουν στα 'σαλόνια' του ΟΑΚΑ...Οι βλάχοι (με την καλή έννοια...) θέλουν βουνό,καθαρό οξυγόνο,και θέαμα.Έστω και αν φάνε κιλά χώμα.Έστω και αν φάνε πέτρα στο κεφάλι (έφαγα μία στα Σκούρτα).Ξυπνήστε γραβατωμένοι...
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω το στάδιο άδειο! Να πω ψέμματα; Πολύ χάρηκα. Ο κόσμος είπε ένα μεγάλο όχι στην υπερειδική κι έτσι ελπίζουμε πως του χρόνου το Ακρόπολις θα επιστρέψει εκεί που πρέπει. Η υπερειδική αν υπάρχει στο πρόγραμμα πρέπει να είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι να οργανώνεται όλος ο αγώνας γύρω απ αυτήν. Μετά το σημερινό, αυτοί που έχουν τα χτένια το κατάλαβαν αυτό για καλά! Ένα ΜΠΡΑΒΟ στον Άρη Σταθάκη που είπε κάποια πράγματα σχετικά με το 'show', την Παπαρίζου κ.λ.π. Θα μπορούσε να πει κι άλλα βέβαια, άλλα εντάξει η θέση και η ώρα δεν είναι η κατάλληλη για γκρίνιες.Πολύ σωστός ο Σταθάκης (ως σηνήθως) και έθιξε μερικά πολύ σημαντικά θέματα, όπως το αν έπρεπε η Ελληνική Αστυνομία να επιτρέψει στο Seb να κινείται με 2.5 αντί για 4 τροχούς σε δημόσιους δρόμους για να φτάσει στο σέρβις το Σάββατο (όχι ότι με χάλασε που τα κατάφερε κι έφτασε ο άνθρωπος)...
Όσο για την Παπαρίζου, αλήθεια, τι τη θέλουμε στο 'Rally of Greece'; Ωραία και καλή σ'αυτό που κάνει, την ξαναείδαμε μόλις πριν 2 βδομάδες στη Γιουροβίζιον, αλλά λίγος σεβασμός στο επίπεδο των φίλων του Ακρόπολις δε βλάπτει, ρε παιδιά, έλεος πια... Δηλαδή στις '1000 λίμνες' οι Φινλανδοί πρέπει να βάλουν τα 'Τέρατα' να τραγουδούν στον τερματισμό για να μαζέψουν κόσμο;;!....
Επίσης αυτό το συνδυασμό κλαπατσίμπανων και 'παρουσίασης', που έφερνε κάτι σε λούνα παρκ, πως το σκέφτηκαν; Δεν ξέρω πόσα κεφάλια τις παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και σίγουρα και η 'μουσική' έχει την ώρα της, αλλά μην το χέζουμε κιόλας.
Γενικά πάντως, η δεύτερη 'υπερειδική', όντας ίδια με την πρώτη, δεν καταλαβαίνω τι νόημα είχε μέσα στη σχεδίαση του 'ράλλυ' και πως ακριβώς το σκέφτηκαν οι 'ειδικοί'...
Θα με πείραζε πολύ αν μας θάβανε ως ανίκανους να διοργανώσουμε αγώνα. Από τη στιγμή που αποδείξαμε όλοι μας (οργανωτές, θεατές, κριτές) ότι μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι, δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος να μας πάρουν τον αγώνα.
To ότι 'μπορούμε' το αποδείξαμε ΠΕΡΥΣΙ.
Φέτος, αποδείξαμε κάτι τέτοιο:Αντ' αυτού, χαίρομαι απίστευτα πολύ γιατί ο 'παραδοσιακός' θεατής του Ακρόπολις απέδειξε ότι έχει κριτήριο....
Κι εγώ χαίρομαι μαζί σου, αν και πρώτα απ' όλα χαίρομαι που δεν υπήρξαν απρόβλεπτα. Όσο για την ποιότητα των ε.δ. τα είπαν κι άλλοι, οδηγοί και θεατές. Αν δε σε φτιάχνουν αυτές, τι να το κάνεις το καθαρό και 'πολιτισμένο' σέρβις παρκ.....
-
Τελικά ο Αυλώνας γιατί κόντηνε?
-
Τα ένωσα για να μην χάσουμε την μπαλα! Μερικές δημοσιεύσεις μπορεί να είναι σε λάθος χρονολογική σειρά αλλά δεν πειράζει!
Παρατηρήσεις για την SSS ας πηγαίνουν στο αντίστοιχο θέμα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα ένωσα για να μην χάσουμε την μπαλα! Μερικές δημοσιεύσεις μπορεί να είναι σε λάθος χρονολογική σειρά αλλά δεν πειράζει!Παρατηρήσεις για την SSS ας πηγαίνουν στο αντίστοιχο θέμα
Με όλη την εκτίμηση, θεωρώ ΜΕΓΑ λάθος την κίνηση να μετακινήσεις το θέμα.
ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ.
Δέν πειράζει, νασαι καλά -
Με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Αν όντως θεωρείς ότι υπάρχει τέτοιος λόγος, δέξου την συγγνώμη μου, και άνοιξε ένα θέμα καινούργιο.
Σκέφτηκα οτι μπορούμε κάλλιστα να γράφουμε οτι σχετικό με το Ακρόπολις σε ένα θέμα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:Με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Αν όντως θεωρείς ότι υπάρχει τέτοιος λόγος, δέξου την συγγνώμη μου, και άνοιξε ένα θέμα καινούργιο.
Σκέφτηκα οτι μπορούμε κάλλιστα να γράφουμε οτι σχετικό με το Ακρόπολις σε ένα θέμα!
Never mind...
-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 53ο?
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 54ο ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 53ο?ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 54ο ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
Οπως παλιά...δεν νομίζω να το ξαναδούμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 53ο?
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 54ο ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
Οπως παλιά...δεν νομίζω να το ξαναδούμε!
Δηλαδη το ΧΑΛΙ θα επαναληφθει????
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ??? -
ΟΥΣΤ!!
Ξενέρωμα...........
-
Μετά από 5 συναπτά έτη παρακολούθησης στα βουνά, έυχομαι να μη ξαναζήσουμε το φετινό.
Επιτέλους ας σταματήσουν οι αρπαχτές και τα πανυγήρια, και ας δώσουν στον κόσμο το ακροπολις που ξέρει και γουστάρει.
Ευχομαι το άδειο ΟΑΚΑ να στείλει κάποιους στον δια0λ0 και το ράλυ εκεί που ήταν.
Ράλι Ακρόπολις 2006