Jun 4, 2006, 8:11 AM

Λοιποn φιλε μου ,τη διαδρομη Μοναχο Πραγα Βιεννη την εκανα αρκετα συχνα.Ο δρομος Μοναχο Πραγα ειναι πολυ καλος,ισως βρεις λιγη κινηση στα συνορα(ROZVADOV).Προκειται για αυτοκινητοδρομο σχεδον σε ολο του το μηκος εκτος απο μερικα χιλιομετρα ,λογω παρακαμψης του Πιλσεν στη Τσεχια.Απο Mοναχο ακολουθεις πινακιδες για REGENSBURG(επισης ωραια πολη) και μετα βγαζει για Πραγα.Απο Πραγα για Βιεννη ακολουθεις πινακιδες ακομα και απο το κεντρο της πολης,..Ο δρομος ειναι αυτοκινητοδρομος για 70χμ αλλα μετα τον εγκαταλειπεις για εναν επαρχιακο ο οποιος περναει μεσα απο χωρια .Δεν ειναι και οτι καλυτερο οποτε χρειαζεται λιγη προσοχη.Τωρα η Βουδαπεστη μου φαινεται αρκετα μακρια οποτε δε θα την προτιμουσα.Απο Πραγα ειναι 500χμ ,αν και δεν ειμαι σιγουρος.Το Salzburg απεχει 138χμ απο το Μοναχο με φανταστικο αυτοκινητοδρομο.Σε 1 ωρα το πολυ εισαι εκει.Αυτο που αξιζει να δειτε ειναι μια τεραστια λιμνη μεσα στη Γερμανια (60 χμ απο μοναχο)Ειναι πανω στην autobahn.Bγες προς Chiemsee .Σε μια διαδρομη 30 χμ απο την autobanh εχει πολλα μικρα παραλιακα χωριουδακια .Ειναι απιστευτης φυσικης ομορφιας μερος που αξιζει να το δειτε.
Για αξιοθεατα στο μοναχο οπωσδηποτε στο Deutsches museum Α! και κρατα φωτογραφικη στη maximillian st. EΓω τον προηγουμενο μηνα ειδα carrera GT!.H Πραγα ειναι σχεδον ολη ενα μουσειο οποτε...Πραγματικα πανεμορφη πολη.Γυρω απο τη Πραγα εχει αρκετα μεσαιωνικα καστρα απιστευτης ομορφιας.Επισης στη Τσεχια αξιζει να δειτε το Cesky Krumlov.Μεσαιωνικο χωριο ΝΔ της Πραγας.
Προσοχη σε Τσεχια και Αυστρια μολις μπεις στα συνορα αγοραζεις αυτοκολλητο για το παρ-μπριζ ,αντι για διοδια.Ειναι υποχρεωτικο και υπαρχει και για μια βδομαδα.Επισης και στις δυο χωρες τα φωτα πρεπει να ειναι ανοιχτα ολη τη μερα.Στη Πραγα προσεξε τα τραμ ,πριν κανεις στροφη και περασεις τις ραγες.Εχουν παντα προτεραιοτητα!Επισης ενας καλος χαρτης παντα βοηθαει ,αν δεν εχεις GPS .Εγω εχω της Michelin.Αυτα για αρχη!Οτι αλλη ερωτηση εχεις πολυ ευχαριστως!Αν σκεφτω και αλλες πληροφοριες θα γραψω αλλα τωρα πρεπει να φυγω...