Κοιτα, το θεμα του drift το ανεφερα ως προς την ικανοτητα μου ή μη να ελεγχω ενα αυτοκινητο και να μπορω να το οδηγησω αυτο καθ'αυτο, δηλαδη να επιταχυνω/φρεναρω/στριψω κλπ κλπ*. Δεν ειπα οτι αυτο σημαινει αυτοματα οτι μπορουσα να κυκλοφορω αναμεσα σε αλλα ΙΧ. Αλλα την σημερον ημερα (και ακομα χειροτερα πριν 7 χρονια που το πηρα) ουτε η αποκτηση διπλωματος σημαινει αυτο, οποτε πως προτεινεις εσυ να ελεγχουμε αν καποιος ειναι ικανος να κυκλοφορει αναμεσα σε αλλους?
Αυτο προσπαθω να περασω, οτι το διπλωμα απο μονο του δεν δειχνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ, οποτε αν ηξερα οτι κανεις δεν θα με ελεγξει για το αν εχω ή οχι ή αν γνωριζα οτι κανεις δεν θα μου κανει τιποτα αν οδηγουσα χωρις διπλωμα, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να βγαλω διπλωμα.
Πιο πολυ θα με ενοιαζε να μαθαινα να οδηγω σωστα (πραγμα που εκατσα και εκανα) απο το να κανω 30 υποχρεωτικα μαθηματα και να σκασω ενα καρο λεφτα, για να παω μετα σε μια εξεταση κονσερβα που θα ηξερα απο πριν πως να περασω (ακομα και αν δεν ημουν καλος στην οδηγηση).
*Quiz ημερας:
Σε αυτη την χωρα που σε βγαζει στον δρομο ΧΩΡΙΣ να σου μαθαινει να οδηγας πραγματικα, ποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μαζεψει ενα αυτοκινητο αμα βγει εκτος ελεγχου σε μια εκτακτη αναγκη? Καποιος που ξερει να driftαρει, τρεχει στις πιστες ή στον δρομο κλπ κλπ ή ακομα καλυτερα καποιος 15χρονος που τρεχει με καρτ αλλα οδηγαει παρανομα συμφωνα με τον KOK, ή καποιος που 'κινειται αργα και δεξια και παντα σεβεται τους νομους και τον ΚΟΚ'?
Γιατι εγω αυτο που ξερω ειναι οτι η τυφλη προσκολληση στους νομους και το χασιμο της ουσιας ειναι ο ενας απο τους 2 λογους που οδηγουν το 99% των μπατσων να νοιαζονται για το οριο ταχυτητας στον Σειριο και μολις το 1% να νοιαζεται για την πραγματικα επικινδυνη οδηγηση στις στροφες της Αιγειρας οπου σκοτωνονται 10 φορες περισσοτεροι...
Για τις πλατειες με τα γιδια (πριν 10 χρονια ε, μην ξεχνιομαστε...και χωρις να ξερεις για ποιες περιοχες μιλαω):
Φυσικα και δεν ξερεις πλατειες που να κυκλοφορουν μονο γιδια. Αμα ομως περναγες αρκετα βραδια παρεα με φιλους να κανεις drift challenge με πρωταρχικη εγνοια να μην ενοχλεις/γινεσαι επικινδυνος προς τους αλλους και δευτερον να μην σε πιασουν, θα ηξερες ;). Μηπως να παμε μια βολτα μαζι?
Michael-Amott: (ειμαι παντρεμενος και εχω δικο μου σπιτι) Δεν υπαρχουν γ@#%μιστρωνες στην Αττικη, που μπορεις να βρεις δημοσιο μερος που να πηδας και να μην σε ενοχλησει/δει κανεις?
Kacey: (25αρης χωρις δικο του σπιτι) Πιστεψε με, υπαρχουν γ@#%μιστρωνες στην Αττικη, ελα να σου τους δειξω..
Οταν δεν ασχολεισαι με κατι, φυσικα και δεν γνωριζεις για αυτο. Καποιος απο εδω μεσα, πριν 2 χρονακια (στα πρωτα μου βηματα στο 4TF) ειχε πει για μενα οτι ειναι λογικο αυτοι που παραβαινουν συνεχεια τον ΚΟΚ, να τον ξερουν απ'έξω. Αντιστοιχα λογικο ειναι εσυ που 'πας παντα αργα και δεξια σεβομενος τον ΚΟΚ' να μην ξερεις που μπορεις να ξεσαλωσεις με το αυτοκινητο χωρις να ενοχλεις/γινεσαι επικινδυνος προς τους αλλους και να μην σε πιασουν.