ΕΜΜΑΝΟΥΗL, σκεφτόμουνα από το μεσημέρι(όταν έβλεπα ειδήσεις) να ενημερώσω για το γεγονός της ταφής του ήρωα Κ.Ηλιάκη -ο οποίος θυσιάστηκε για όλους εμάς-, αλλά είδα το άλλο θέμα κλειδωμένο.
Έπειτα, σκέφθηκα να ανοίξω ένα νέο θέμα, αλλά θεώρησα ότι δεν θα πολυνοιαζόταν και κανείς, άσε που κάπως μου καρφώθηκε και η ιδέα ότι θα κλειδωνόταν και το δικό μου(ΔΕΝ με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή να διαβάσω και να βγάλω συμπέρασμα για ποιό λόγο κλειδώθηκε το πρώτο θέμα: μόνο που το είδα κλειδωμένο, θεώρησα ότι δεν ενδιέφερε τα μέλη --- αυτή η σκέψη μου και μόνο, που παλαιότερα δεν θα μου περνούσε από το μυαλό, λέει πολλά για την παρακμή και κατάντια που διέπει τη νοητική λειτουργία σημαντικού μέρους του σημερινού πληθυσμού --- δεν κάνω νύξη προς τους διαχειριστές ΑΛΛΑ προς όλους τους χρήστες).
Από την άλλη, ΔΕΝ ήθελα με κανέναν τρόπο να ανοίξω ένα νέο θέμα προς ΤΙΜΗΝ του Κ.Ηλιάκη, και να μου 'κουβαληθούν' τίποτα αδέσποτοι 'πολίτες του κόσμου' και να αρχίσουν με τις δημοσιεύσεις τους τις π@π@ριές και τις εξυπνάδες τους, ειδικά ετούτη την ημέρα της κηδείας του ήρωα μας.
Συζήτησα το θέμα στη δουλειά με έναν Κρητικό φίλο και επικεντρώθηκα στο πόσο εύκολα κάποια παληκάρια ανάμεσά μας δίνουν και τη ζωή τους ακόμα για να μπορούν οι υπόλοιποι να συνεχίσουν την καθημερινή ζωή τους(και κάποιοι άλλοι να συνεχίσουν τις π@π@ρολογίες).
Τέλος πάντων, δεν είναι σωστό να πω πιο πολλά ετούτη τη στιγμή: Τιμή και Δόξα στον ήρωα Κώστα Ηλιάκη που θυσιάστηκε για όλους μας, ένα νέο παληκάρι, πρώτο μεταξύ πρώτων στην Πολεμική Αεροπορία, που άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά και μια απαρηγόρητη σύζυγο.
Υ.Γ.: Να ζητήσω και εγώ συγνώμη από τη μνήμη του Κ.Ηλιάκη που δεν άνοιξα νέο θέμα, παρ' όλες τις (ίσως χαζές)επιφυλάξεις μου...
Όσο για το αν είναι σημαντικότερα τα νέα μοντέλα των εταιρειών: φυσικά και τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από μιά ανθρώπινη ζωή, ειδικά όταν αυτός που χάθηκε είχε σθένος και ψυχή μεγάλη είναι ακόμα πιο βαρύς ο θρήνος.