-
Σαν αναγνωστης του DRIVE με χαρωπιησε το γεγονος οτι εφυγε ο Χαριτος
-
Στα Σκούρτα έχει θέαμα ή να πάω αλλού;Επίσης από που είναι καλύτερα να πάω στα Σκούρτα,απο την Κάζα ή από την Πάρνηθα;Με μοτοσυκλέτα θα πάω.Θέλω κάποια ειδική ιδανική (sic) για φωτογραφίες!
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Λες και μέσα από τον χώρο του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν ικανοί για τη παρουσίαση της υπερειδικής!
Ποιοι είναι αυτοί, ΟΕΟ?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§[list:ffeau3zr][:ffeau3zr]Ag. Sotira[/ffeau3zr][/list:u:ffeau3zr]
§Η φωτό 5 πόσο μακριά από την πρόσβαση 1 είναι?
-
§
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η φωτό 5 πόσο μακριά από την πρόσβαση 1 είναι?Όχι πάνω από 500 μέτρα...
-
Ρε παιδια μια ερώτηση. Στο επίσημο πρόγραμμα η ειδική Αγια σωτήρα δεν υπάρχει σωστά; πως βρίσκουμε τις προσβάσεις;
-
Είναι μαζί με τη Μάνδρα (ανάποδα)
-
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ??? Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ??
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Ρε παιδια μια ερώτηση. Στο επίσημο πρόγραμμα η ειδική Αγια σωτήρα δεν υπάρχει σωστά; πως βρίσκουμε τις προσβάσεις;Δε χρειάζεται, καθώς για τις επίσημες προσβάσεις -που είναι κοινές- αρκεί η παρουσίαση της μίας (Μάνδρας).
Το συμπέρασμα το έβγαλα μετά την επίσκεψή μου...
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ??? Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ??Η πείρα λέει για το πρώτο πέρασμα, 3 ώρες πριν κλείσουν και πάντα από την Αφετηρία. Υπάρχει περίπτωση για το 2ο πέρασμα να μην ανοίξουν.
Ο Υμηττός κλείνει από την προηγούμενη μέρα.
-
Έχω μία απορία.
Στην πόλη μου όπως και πέρυσι δύο μέρες πριν από τον αγώνα δεν υπάρχει το επίσημο πρόγραμμα αυτό με τα 3 ευρώ και το DVD ούτε για δείγμα.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.
Αλλά έρχονται γνωστοί και φίλοι που δεν έχουν πρόσβαση στο internet και δεν ξέρουν τις ss από το παρελθόν και με ρωτάνε που μπορούν να βρουν το πρόγραμμα για να πάνε οι άνθρωποι να δούνε και αυτοί τον αγώνα.
Η τοπική ΕΛΠΑ έχει ένα δίπτυχο σαν και αυτό που έχουν τα πρατήρια της BP το οποίο ούτε το έχω δει.
Με την δεδομένη χάραξη του αγώνα η κοινή λογική λέει ότι περισσότεροι θεατές από την Πελοπόννησο θα ήθελαν να δουν αγώνα, οπότε θα ήταν καλό να υπήρχαν για πώληση προγράμματα στις πόλεις της Πελοποννήσου και μάλιστα σε αυτές που είναι σε απόσταση αναπνοής από τον αγώνα.
Πέρυσι όπως είπα και παραπάνω δε υπήρχε πάλι πρόγραμμα ούτε για δείγμα πριν τον αγώνα αλλά το πρόγραμμα ήρθε λίγες μέρες μετά τον αγώνα!
Ίσως για ενθύμιο, τι άλλο να πω δεν ξέρω
Πέρυσι ίσως είχαν μετρήσει ότι η Πελοπόννησος δεν ενδιαφέρεται αλλά φέτος; -
@thvarveris, μπορεί να είναι πολλοί οι λόγοι που το internet δεν έχει διεισδύσει σε μεγάλο ποσοστό στο Σουλτανάτο, το ότι υπάρχει όμως αναλυτικός οδηγός διαθέσιμος αρκετά νωρίς online είναι πολύ καλό σημάδι.
Στην προκειμένη εμείς σαν πολίτες πρέπει να μάθουμε αυτό το διαολεμένο το ιντερνέτι και να απαιτούμε να υπάρχει η πληροφορία πρώτα εκεί...
Φέτος υπάρχει και το πρόβλημα ότι ο αγώνας διοργανώνεται στις αρχές του μήνα και δεν υπάρχει περιθώριο ενημέρωσης από τα περιοδικά με άνεση χρόνου...
-
Ο δρόμος απο Φυλή προς Σκούρτα είναι άσφαλτος;Πόσα περίπου χλμ είναι;Αν ξέρει κάποιος ας μού απαντήσει.
-
Ναι είναι άσφαλτος. Ωραίο (αν και στενό) στροφιλίκι. Πρέπει να είναι περίπου 20 km.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι είναι άσφαλτος. Ωραίο (αν και στενό) στροφιλίκι. Πρέπει να είναι περίπου 20 km.Στενό στην αρχή με αρκετούς γκρεμούς αλλά ωραίο όπως είπε ο Νάσσος. Όταν περνάει από την πίσω μεριά του βουνού φαρδένει ο δρόμος με καλό οδόστρωμα μέχρι να φτάσει στα Δεβερνοχώρια.
-
Ο δρόμος είναι περίπου 25 χλμ μέχρι τα Σκούρτα. Είναι παλιά είδική και έχει πολλές στροφές ειδικά στην αρχή. Στο τέλος είναι πιο πατημένη. Βασικά λέω να πάω τώρα Σκούρταγια να δω αναγνωρίσεις. Θα έχει τίποτα ή όχι;
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Έχω μία απορία.
Στην πόλη μου όπως και πέρυσι δύο μέρες πριν από τον αγώνα δεν υπάρχει το επίσημο πρόγραμμα αυτό με τα 3 ευρώ και το DVD ούτε για δείγμα.Ούτε στην Λάρισα υπάρχει! Οχι σε περίπτερα ούτε καν στα πρατήρια της BP. Σε κατι φίλους τους εκτύπωσα το πρόγραμμα που φτιάχνω εγώ κάθε χρόνο!
Εντωμεταξύ έχω ενα γωνστό μου που έχει πρατήριο BP και του είπα σήμερα οτι αν δεν μου βρει πρόγραμμα θα του κάψω το πρατήριο!!!
-
Για Θεσ/νικη δε το συζητάμε καν! Πουθενά!!! Ούτε στα πρατήρια bp, ούτε πουθενά!!!
-
Τελικά το θαύμα έγινε! Και εγώ Πέμπτη μεσημέρι θα μαι κάτω!
Παιδιά, όσο χάρηκα που τελικά θα κατέβω, τόσο αγχώνομαι που δεν έχω ιδέα από την περιοχή. Πεντέλη θα μένω. Είναι κανείς κοντά να τον πάρω στο κατόπι από πίσω με το αμάξι, να με σούρει μαζί του στις ειδικές? Που να πάω?
Προσβάσεις SS του 53ου 2006