-
λοιπον, δηλωνω υπερ-ενθουσιασμενος απο τις ερμηνιες του εντουαρτ νορτον
δεν εχω δει ταινια του που να μ'απογοητευσει
στο american history x φοβερος..
στο fight club για μενα ανωτερος και απο τον μπραντ πιτ χαλαρα κιολας
χθες το βραδυ ειδα και το the score.. για μενα εκρυψε μαρλον μπραντο και ρομπερτ ντε νιρο.. φοβερος! -
δες και την 25η ώρα, αν δεν το έχεις κάνει, να δέσει το πράγμα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
λοιπον, δηλωνω υπερ-ενθουσιασμενος απο τις ερμηνιες του εντουαρτ νορτονδεν εχω δει ταινια του που να μ'απογοητευσει
χθες το βραδυ ειδα και το the score.. για μενα εκρυψε μαρλον μπραντο και ρομπερτ ντε νιρο.. φοβερος!Όντως, κορυφαίος ΗΘΟΠΟΙΟΣ. Κατά την γνώμη μου, μαζί με τον Ντεπ, από τους καλύτερους σύγχρονους!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
λοιπον, δηλωνω υπερ-ενθουσιασμενος απο τις ερμηνιες του εντουαρτ νορτονδεν εχω δει ταινια του που να μ'απογοητευσει
χθες το βραδυ ειδα και το the score.. για μενα εκρυψε μαρλον μπραντο και ρομπερτ ντε νιρο.. φοβερος!Ο Νόρτον είναι σταθερή αξία! Μου είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη ταινία στην οποία τον είδα (το 'Primal Fear').
-
Υπέροχο το Corpse Bride τοy Burton!
Ενθουσιάστηκα με το ότι ήταν stand-still ταινία ή κάπως έτσι και όχι computer animated!
Ειδικά οι 2 σκηνές με το πιάνο ήταν...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
χθες το βραδυ ειδα και το the score.. για μενα εκρυψε μαρλον μπραντο και ρομπερτ ντε νιρο.. φοβερος!Όντως φανταστικός ο Νόρτον
Βέβαια έχει κάνει και αυτός τις κουτσουκέλες του (βλ. Remake του Italian Job )
Φαινόταν από πιτσιρικάς, σε μιά ταινία με τον (παραδόξως καλό ) Γκίρ, όπου έπαιζε έναν ψυχασθενή. -
Είδα τον Κώδικα, εχω διαβάσει και το βιβλίο και μου άρεσε πολύ! Πάρα πολύ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπέροχο το Corpse Bride τοy Burton!Υπέροχο ε? Εμενα δεν μου άρεσε... Αν και το είδα στο σινεμά.. βαρέθηκα και δεν ενθουσιαστηκα καθόλου.. Δεν μου χει μείνει ως κακή ταινία απλά ως ...ψιλοαδιάφορη!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Υπέροχο ε? Εμενα δεν μου άρεσε... Αν και το είδα στο σινεμά.. βαρέθηκα και δεν ενθουσιαστηκα καθόλου.. Δεν μου χει μείνει ως κακή ταινία απλά ως ...ψιλοαδιάφορη!
Και εγώ το είχα δει στο σινεμά αλλά μου άρεσε. Δεν ξετρελάθηκα αλλά μου άφησε μία καλή εικόνα που οφειλόταν κυρίως στο όμορφο τρόπο που συνδιάστηκαν οι δύο κόσμοι των νεκρών με των ζωντανών. Επίσης το ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου ηλεκτρονικά μέσα είναι όντως εντυπωσιακό.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Υπέροχο ε? Εμενα δεν μου άρεσε... Αν και το είδα στο σινεμά.. βαρέθηκα και δεν ενθουσιαστηκα καθόλου.. Δεν μου χει μείνει ως κακή ταινία απλά ως ...ψιλοαδιάφορη!
Κοίτα υπάρχουν 2 απόψεις:
-Το γούστο σου είναι ότι να 'ναι!
-Τα δικά μου γούστα είναι χμμμ...κάπως περίεργα!
Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι εγώ την καταβρήκα στην αρχή της ταινίας με τις phycho χαρακτήρες και τις απίστευτες αποχρώσεις του μαύρου-γκρι...we can see where this is going (που λένε και στο Top Gear)!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Βοήθεια!! Δεν ειμαι καλα!! Συμφωνω με την Ηλέκτρα!!! Ειναι σοβαρο άραγε??
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Βοήθεια!! Δεν ειμαι καλα!! Συμφωνω με την Ηλέκτρα!!! Ειναι σοβαρο άραγε??
Χμ... Οντως ανησυχητικό!!! Kοίταξε το καλού κακού...
-
Επειδή οι τελευταίες δημοσιεύσεις αναφέρονται σε ψιλο-σοβαρές ταινίες, να ρίξω λίγο το επίπεδο Είδα χθες το X-Men 3 και μου άρεσε (έχοντας ως δεδομένο το ότι ήξερα τι είδους ταινία πάω να δω). Πέρασα δυο ευχάριστες ώρες. Το μη-αναμενόμενο είναι ότι πεθαίνουν 2-3 από τους καλούς Χ-ανθρώπους! Επίσης, η τελευταία σκηνή αφήνει υπονοούμενο για X-Men 4. Ίδομεν...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Επίσης, η τελευταία σκηνή αφήνει υπονοούμενο για X-Men 4. Ίδομεν...Με τόσα χρήματα που βγάζουν δεν θα δούμε μόνο 4 αλλα και 5, 6 κτλπ
http://www.msnbc.msn.com/id/13024609/from/RSS/ -
Το μη-αναμενόμενο είναι ότι πεθαίνουν 2-3 από τους καλούς Χ-ανθρώπους!Μπραβο..τωρα το ειδαμε και εμεις...
-
Παίδες, προσοχή στα spoilers!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μπραβο..τωρα το ειδαμε και εμεις...Αν έλεγα ονόματα εντάξει, αλλά με τη γενική αναφορά '2-3 Χ-άνθρωποι' μη μου πεις ότι κατάλαβες τι γίνεται στην ταινία, έμαθες το τέλος της και τώρα βαριέσαι να πας να τη δεις
Απλά τόνισα ότι δεν είναι μια ταινία που οι καλοί γ@μ@νε τους κακούς χωρίς οι ίδιοι να πάθουν κάτι! Για μένα, αυτό κάνει πιο ενδιαφέρουσα μια ταινία για να πάω να τη δω. -
Αν παρόλα αυτά νομίζετε ότι αυτό που είπα είναι αποθαρρυντικό για να δει κανείς την ταινία και αποκαλύπτει (σε ενοχλητικό βαθμό) την πλοκή, ευχαρίστως να το κάνω edit.
-
Απογοήτευση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ το X-MEN 3 !!!!! Mακράν το χειρότερο απο τα 3, απο κάθε άποψη.....Μετριότατο (για να μη πω κακό)σενάριο, και πολλά άλλα που δε μπορώ να πω για να μη το χαλάσω σε οσους δε το έχουν δει ακόμα.....Μου έδωσε την εντύπωση, οτι οι τύποι θέλανε να γυρίσουν την ταινία στα γρήγορα ,να ξεμπερδεύουνε με τα συμβόλαια που είχανε υπογράψει οι ηθοποιοί....(που περιελάμβανε τη συμμετοχή τους σε τυχόν 3 επεισόδια).
Οσο για συνέχειες, για τα επόμενα 15 χρόνια, επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για τους εξης λόγους....
1.Τα συμβόλαια των ηθοποιών οπως προανέφερα ηταν για 3 ταινίες.....(ίσως βέβαια τα ανανεώσουν, αλλα το βλέπω χλωμό....)
2. Ποιοι θα παίζουν στο 4 ????? -
Αν έλεγα ονόματα εντάξει, αλλά με τη γενική αναφορά '2-3 Χ-άνθρωποι' μη μου πεις ότι κατάλαβες τι γίνεται στην ταινία, έμαθες το τέλος της και τώρα βαριέσαι να πας να τη δεις..Ναι αλλά τώρα ο θανατος δεν θα έρθει ως έκπληξη αλλά θα περιμενω να δω ποιος θα πεθανει..
Τεσπα,nο problem, ετσι κι αλλιως θα την έβλεπα την ταινία, ακομη και αν μου έλεγες ποιοι πεθαίνουν (αλλα μη μου πεις!! ) !!!
Εδω ολόκληρο Da Vinci είδαμε ξέροντας την παραμικρή λεπτομέρεια!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]