-
'Τριζουν τα κόκκαλα του Μακρυγιάννη
του μπαρμπα-Γιάννη του κανατά' - Τζίμης Πανούσης. -
Sorry που θα σας γυρίσω πολλές σελίδες πίσω, αλλά δεν έχω ξεχάσει τα αγγλικά μου και η φράση (στην απόφαση της FIA)
'a speed little, if any, different from the previous laps' (ή κάπως έτσι)
σημαίνει 'ταχύτητα λίγο, αν όχι καθόλου, διαφορετική από τους προηγούμενους γύρους', ασχέτως με το πώς το μετέφρασε οποιοδήποτε site.
-
Εχω και μια αλλη απορια, πώς για μερικους ηταν βαρετο αυτο το gp. 2-3 οδηγοι κολλημενοι στο ιδιο δευτερολεπτο να πανε στο οριο για 50 γυρους, τρενακια παντου, πανικος, sc, ανακαταταξεις και εγκαταλειψεις μετα...
Δηλαδη για να σας αρεσει αγωνας πρεπει να γυρισει η γη αναποδα?
-
Ο χρήστης erefer έγραψε:
Αν και υποστηρίζω το Γερμανό,έκανε πα***** απο όποια σκοπιά κι αν το πάρεις...Η δική μου άποψη είναι πως πίεζε στα όρια για να πάρει αυτή τη πολυπόθητη νίκη,όχι μόνο για το γεγονός πως είναι το 'στολίδι' του πρωταθλήματος και για τους πολύτιμους βαθμούς για το τίτλο,αλλά πιο πολύ για να ισοφαρίσει τις νίκες του Ayrton Senna..Ολα αυτά έκαναν το πιο επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία της F1 να 'αγχωθεί' καθώς μέχρι και τα χρόνια τον πιέζουν(για πόσα χρόνια ακόμα θα είναι σε θέση να νικά?) για να σπάσει αυτό το τελευταίο πραγματικά 'τρομερό' ρεκόρ των 6 νικών της αγαπημένης πίστας του Βασιλιά Ayrton(οι 5 συνεχόμενες {1989-1993},κανένας οδηγός δεν έχει 5 συνεχόμενες νίκες σε οποιοδήποτε αγώνα στην ιστορία της F1)..Αν και ο Σούμι έχει 5 σήμερα(και όχι συνεχόμενες) ήθελε πριν αποσυρθεί να καταρρίψει αυτό το αξιοζήλευτο προνόμιο του Senna,(αν κι ο Senna είχε συμμετάσχει 10 φορές εν αντιθέσει με τις 15 του Σουμάχερ..)καθώς λένε πως μια νίκη στο Μονακό ισοδυναμεί με Πρωτάθλημα..(λόγω της δυσκολίας του,επίσης λένε πως κερδίζει πιο συχνά ο πραγματικά καλύτερος οδηγός κι όχι το ταχύτερο μονοθέσιο)Και θα με πούν πολλοί υπερβολικό 'σιγά μη κοιτάζει ο Σουμάχερ τις νίκες!!'.Κι όμως τις κοιτάζει γιατί είναι κι αυτός άνθρωπος!Αν δεν ήταν άνθρωπος δεν θα πήγαινε να καρφωθεί στις μπαριέρες στη στροφή που έφυγε.Το αν είναι οδηγάρα ή όχι θα πώ πως άλλος στη θέση του θα έδινε 'αυτόγραφο' στη μπαριέρα,αυτό λεει πολλά.Σκεφτείτε εσείς να είσασταν στη θέση του,έχεις καταφέρει τα πάντα,το όνομα σου είναι πρώτη μούρη σε όλα τα ρεκόρ και έχεις και ένα π***** Σέννα που ξεπροβάλλει στο πιο φημισμένο αγώνα του ημερολογίου της F1!!!Τον αγώνα που όποιος έχει τις περισσότερες νίκες είναι ο καλύτερος κατά πολλούς.Ε δε θα σε πείραζε να έφευγες και το ονομα σου να μην είναι πρώτο???Εμένα πάντως θα με πείραζε!Κι αυτός ήταν ο λόγος πιστεύω του drift show που έδωσε.Τώρα αν μου πείς το αν το έκανε εσκεμμένα φυσικά θα πω οχι,αλλά φυσικά θα πω πως έκανε πα***** για να φύγει έτσι στη στροφή.Εξάλλου δεν ήταν και τόσο εύκολο να το κάνεις αυτόπου έγινε εσκεμμένα...Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός.
Ούτε μια νίκη στο Mονακό είναι αντίστοιχη με πρωτάθλημα, ούτε κερδίζει πάντα ο καλύτερος οδηγός (πόσοι και πόσοι έχουν κερδίσει από απλή τύχη και εγκαταλείψεις) και δεν λέει κανένας ότι όποιος έχει τις περισσότερες νίκες είναι ο καλύτερος όλων.
Αυτά είναι άλλα και άλλα. Όπως και ότι ο Σούμι έχει σκάσει που δεν έχει 6 νίκες και ζηλέυει. Έλεος.
Η αλήθεια είναι ότι ο Senna είχε μία μοναδική και ανεπανάληπτη ικανότητα στις Pole. Πάντα είχε τον τελευταίο λόγο για την pole, και αν και το ρεκόρ του έσπασε αν συγκρίνει κανείς σε πόσους αγώνες έγινε καταλαβαίνει ότι το ότι ο Σούμι τον πέρασε δεν σημαίνει και πολλά. Αυτή ακριβώς την ικανότητα του μπορούσε να επιδεικνύει στο Μονακό!
-
Ο χρήστης erefer έγραψε:
Εχεις άπόλυτο δίκιο οτι στην αρχή είπε οτι το 75% είπε πως θέλει να μείνει,προς το τέλος είπε 2 φορές με διαφορετική έκφραση στο λόγο πως το 75% είπαν πως θέλουν να φύγει Τώρα με τι ασχολούμαστε θα μου πείς...Τι λες καλέ? Αφου η ψηφοφορία του Αλφα θα μεταφερθεί στην φερράρι και να είστε σιγουροι πως θα το δει κι ο ιδιος ο Σουμάχερ για το τι πιστευουν οι Ελληνες φίλοι της f1!!! (Pournarakis speaking)
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εχω και μια αλλη απορια, πώς για μερικους ηταν βαρετο αυτο το gp. 2-3 οδηγοι κολλημενοι στο ιδιο δευτερολεπτο να πανε στο οριο για 50 γυρους, τρενακια παντου, πανικος, sc, ανακαταταξεις και εγκαταλειψεις μετα...Δηλαδη για να σας αρεσει αγωνας πρεπει να γυρισει η γη αναποδα?
Σε σχέση με άλλα GP δεν ήταν βαρετό. Σε σχέση με Μονακό προηγούμενων χρόνων όμως?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εχεις άπόλυτο δίκιο οτι στην αρχή είπε οτι το 75% είπε πως θέλει να μείνει,προς το τέλος είπε 2 φορές με διαφορετική έκφραση στο λόγο πως το 75% είπαν πως θέλουν να φύγει Τώρα με τι ασχολούμαστε θα μου πείς...
Τι λες καλέ? Αφου η ψηφοφορία του Αλφα θα μεταφερθεί στην φερράρι και να είστε σιγουροι πως θα το δει κι ο ιδιος ο Σουμάχερ για το τι πιστευουν οι Ελληνες φίλοι της f1!!! (Pournarakis speaking)
Και θα πάρει και το αποτέλεσμα σοβαρά υπόψην του!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εχεις άπόλυτο δίκιο οτι στην αρχή είπε οτι το 75% είπε πως θέλει να μείνει,προς το τέλος είπε 2 φορές με διαφορετική έκφραση στο λόγο πως το 75% είπαν πως θέλουν να φύγει Τώρα με τι ασχολούμαστε θα μου πείς...
Τι λες καλέ? Αφου η ψηφοφορία του Αλφα θα μεταφερθεί στην φερράρι και να είστε σιγουροι πως θα το δει κι ο ιδιος ο Σουμάχερ για το τι πιστευουν οι Ελληνες φίλοι της f1!!! (Pournarakis speaking)
Φήμες λένε ότι γι' αυτό καθυστερεί την απόφασή του για το τι θα κάνει του χρόνου!
Περιμένει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!
-
-
Ρε παιδια σημερα πειστηκα ποσο γκαντεμης ειναι τελικα αυτος ο Κιμης...
Την ωρα που ανεβηκε στο κοτερο και ξεγυμνωθηκε........συννεφιασε
-
Δεν απαντάμε σε αβασιμα ποστ!!
Ειχε και πριν συννεφια!!
-
Ρε παιδια σημερα πειστηκα ποσο γκαντεμης ειναι τελικα αυτος ο Κιμης...Την ωρα που ανεβηκε στο κοτερο και ξεγυμνωθηκε........συννεφιασε
Φήμες λένε ότι συνδέεται συγγενικά με πρώην πρωθυπουργό της χώρας μας και ότι ευχέλαιο στη Μακλάρεν κάθε χρόνο κάνει ο παπάς που βάφτισε τα εγγόνια του εν λόγω πρώην πρωθυπουργού...
-
Εχω και μια αλλη απορια, πώς για μερικους ηταν βαρετο αυτο το gp. 2-3 οδηγοι κολλημενοι στο ιδιο δευτερολεπτο να πανε στο οριο για 50 γυρους, τρενακια παντου, πανικος, sc, ανακαταταξεις και εγκαταλειψεις μετα...Πέστα ρε pininfarina γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι έβλεπα άλλο αγώνα!
Και ξέχασες και το σπουδαιότερο. ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ (ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ )
Ειδικά μέχρι την εγκατάληψη του Webber από τα καλύτερα Μονακό που έχω παρακολουθήσει.
Εκπληκτικές προσπεράσεις από Fisico
εκπληκτικός αγώνας από τον Schumacher (ο οποίος αν δεν ήταν καραγκιόζης θα ήταν θεός) που ξεφτέλισε τον Massa, πολύ καλοί και ο Kimi (ο μ*****ς ο σκηνοθέτης έχασε το προσπέρασμα στον Webber) και ο Webber. Μοναδική παραφωνία ο κατ' εξοχήν παροχέας θεάματος Montoya ο οποίος κοιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοότανε. Ξύπνα χοντρέ τερματίσαμεεεεε!Και κάτι που δεν είπε κανείς: Πολλά συγχαρητήρια στον Alonso που άφησε τον κυριότερα αντίπαλό του για το πρωτάθλημα, να περάσει και να κάνει τον αγώνα του, ενώ μπορούσε χαλαρά να τον έχει από πίσω του μέχρι τον τερματισμό.
Αντ' αυτού κάποιοι τον βρίζουν γιατί λέει είναι τυχερός (ρε τον εγκληματία)!
Και αυτοί οι κάποιοι υποστηρίζουν τον άτυχο SchumiΥΓ: Γιατί μαλώνετε; Alonso-Schumacher είναι συγγενείς!
Ο ένας είναι γιός του Γκαστόνε και ο άλλος αδερφός του -
Πάντως πλάκα πλάκα σχετικά με την γκαντεμιά του κιμι σκέφτομαι αν ήμουν στη θέση του αν θα μπορούσα να αντέξω κάτι τέτοιο. Δεν είναι και ωραίο να φτάνεις στην πηγή και να μην πίνεις νερό. Σχετικά με τα αλα Σουμάχερ κόλπα τα είπαν όλα οι ειδικοί.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
[Εκπληκτικές προσπεράσεις από Fisico
εκπληκτικός αγώνας από τον Schumacher (ο οποίος αν δεν ήταν καραγκιόζης θα ήταν θεός) που ξεφτέλισε τον Massa, πολύ καλοί και ο Kimi (ο μ*ς ο σκηνοθέτης έχασε το προσπέρασμα στον Webber) και ο Webber.Ο σκηνοθέτης δεν το έχασε,ίσα ίσα το έδειξε (μία μόνο φορά είναι αλήθεια..) live... Απλά ο πουρναράκης δεν το πρόσεξε και είπε ότι ο σκηνοθέτης δεν το έδειξε...
-
Τι έδειξε ρε pasxos. Που είναι οι δυο τους δίπλα-δίπλα και η κάμερα πάει πιο πίσω. Και δεν έδειξε ούτε ένα ριπλέι ο παπάρας. Κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εχω και μια αλλη απορια, πώς για μερικους ηταν βαρετο αυτο το gp. 2-3 οδηγοι κολλημενοι στο ιδιο δευτερολεπτο να πανε στο οριο για 50 γυρους, τρενακια παντου, πανικος, sc, ανακαταταξεις και εγκαταλειψεις μετα...
Πέστα ρε pininfarina γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι έβλεπα άλλο αγώνα!
Και ξέχασες και το σπουδαιότερο. ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ (ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ )2 του Φίζικο (ειδικά η μία φοβερή! ) και 1 του ΜΣ είδαμε!
Οι άλλες είτε δεν μετράνε (ΜΣ στον Μάσσα κλπ) είτε η κάμερα έδειχνε το 2άρι με θέα τον ακάλυπτο!
Συνολική διάρκεια θεάματος 30 δευτερόλεπτα!
Και συγγνώμη αλλά το να γυρνάνε 3 μονοθέσια στο ίδιο δευτερόλεπτα, ΧΩΡΙΣ κανείς να κάνει κίνηση για προσέραση, δεν μου λέει τίποτα! Απλά γυρνάνε ο καθένας στο ρυθμό του, που τυχαίνει να είναι είναι παραπλήσιος με του άλλου...
Επίσης, απαράδεκτο το γεγονός ότι τερματισαν 16 αυτοκίνητα (και τα περισσότερα εγκατέλειψαν από μηχανική βλάβη)!
Που είναι οι καλές εποχές που τερμάτιζαν 4; -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Παιδια τον αγωνα δεν τον ειδα.Αξιζει να τον κατεβασω για να τον δω ή @@?
δεν ειχε τπτ το ιδιαιτερο...ειχε 2 απανωτα προσπερασματα απο φιζικο σε κουλθαρντ και βιλνεβ, εγκαταλειψες κτλ κτλ....κατεβασε τα χαιλαιτς, δε χρειαζεται ολος ο αγωνας...
Απο που τα χαιλαιτς ρε παιδια???
-
Αν θεωρείτε προσπέραση αυτή του Σούμι στον Μάσα, τι να πώ !συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή. Το παιδί δεν θέλει να απολυθεί αλλά να παραμείνει και άλλο στην Φερράρι μέχρι να μας αδειάσει την γωνιά ο ακατανόμαστος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φήμες λένε ότι συνδέεται συγγενικά με πρώην πρωθυπουργό της χώρας μας και ότι ευχέλαιο στη Μακλάρεν κάθε χρόνο κάνει ο παπάς που βάφτισε τα εγγόνια του εν λόγω πρώην πρωθυπουργού...
Αχεμ!
Αγιασμό εννοείς, μακριά από εμάς (και τους υπόλοιπους του grid) τα ευχέλαια...
Επίσημο thread:GP Mονακό