Για το θεμα Σουμι και καραγκιοζιλικια δεν λεω τιποτα αλλο γιατι δεν εχει νοημα πλεον ο καθενας ας κανει την αυτοκριτικη του (εμου συμπεριλαμβανομενου)
Στα του αγωνα τωρα.
Δεν φταει ο αλονσο ουτε ειναι 'γκαστονε' οπως αποκαλεστηκε απο γνωστο (κομπλεξικο με ορισμενους και προκατελειμενο) παρουσιαστη απο το μονακο.
Δεν φταει αυτος που ο ενας παιζει βρομικα και αλλος εχει προηγουμενα με το κινητηρα του...
Σιγουρα ο Κιμι εδειχνε πιο γρηγορος (μη σου πω και ο Γουεμπερ) μετα το πρωτο stint αλλα απο την στιγμη που μπηκε το SF μεσα η στρατηγικη του Κιμι ειχε ηδη καταστραφει. Ακομα ομως και χωρις SF στη συνεχεια θα εμενε.
Μπραβο στο Κουλθαρντ (παραμενει μεγιστος τεχνιτης και για μια φορα τυχερος)
Κριμα για τον Κιμι,Τρουλι,Γουεμπερ shit happens...
Παρατηρησατε το ευχαριστο κλιμα μεταξυ αλονσο και μοντογια?
ή ητανε ιδεα μου. Δεν θυμαμαι σε κανενα αλλο αγωνα τετοια οικιοτητα...
μηπως ξερουν κατι που δεν ξερουμε?
Μηπως θα ειναι team-mates του χρονου?..λεω εγω τωρα
Μας τα πρξνε και φετος εκει στο Αλφα.
Βαρεθηκα να ακουω ποσο κανει το μικρο μπουκαλακι νερο στο cafe du pari
σε ποιον ανηκει εκεινο το μπλε σκαφος που φαινοταν πριν το τουνελ και ποσα πληρωνει ενοικιο ο Ροζμπεργκ για ενα δυαρι με θεα στο ακαλυπτο...
ελεος....την επομενη φορα ανα θελετε σχολιαστε και το τι γινετε στη πιστα κατα την διαρκεια του αγωνα.
Για τις διαφημισεις δεν αναφερομαι γιατι θα καταντησω γραφικος.
Αν και δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο λιγο περισσοτερα χρηματα δεν μπορουσατε να δωσετε (τοσεσ διαφημισεις ποια ) για ενα δορυφορικο κυκλωμα ηχου-εικονας δεν μπορουσατε να δωσετε? επρεπε να κανετε την μεταδοση απο το τηλεφωνο?