-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έτσι ρε συνεχίστε μπράβο αυτό είναι....καλά κάνουνε και δεν φτιάχνουν πίστα στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας άρχοντες γιατί θα είναι το μοναδικό Grand Prix που θα πέφτουν φωτοβολίδες και ξύλο με τα ΜΑΤ.Βέβαια μερικοι άλλοι πετάνε μπύρες..
Πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω πως όλο αυτό το σκεπτικό μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στην πίστα. Μόλις ακούσεις τον ήχο του κινητήρα όλα τα άλλα τα ξεχνάς.
-
Επειδή οι team orders είναι ένα φαινόμενο που εμφανίστηκε στην F1 από τη στιγμή που αυτή δημιουργήθηκε, πάρτε ένα αρθράκι για να δείτε ότι δεν 'κλέβει' μόνο η Ferrari:
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγνώμη αλλά σαν τα team orders της Ferrari δεν υπάρχουν σε άλλη ομάδα.
Σκέψου απλά το πιο ξεκάθαρο, την Αυστρία και την αντίδραση του RB. Το έχεις δει σε ανταγωνίστρια ομάδα; (Renault, McLaren, Honda κτλ)Φίλε elteo, είτε κλέβεις με στύλ (βλέπε Renault πέρσι στο GP Τουρκίας) είτε κλέβεις άκομψα όπως η Ferrari στην Αυστρία, ΔΕΝ ΠΑΒΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έτσι ρε συνεχίστε μπράβο αυτό είναι....καλά κάνουνε και δεν φτιάχνουν πίστα στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας άρχοντες γιατί θα είναι το μοναδικό Grand Prix που θα πέφτουν φωτοβολίδες και ξύλο με τα ΜΑΤ.
Βέβαια μερικοι άλλοι πετάνε μπύρες..
Πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω πως όλο αυτό το σκεπτικό μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στην πίστα. Μόλις ακούσεις τον ήχο του κινητήρα όλα τα άλλα τα ξεχνάς.
Εννοείται ρε οτι κάνω πλάκα
-
Μακάρι να το κάψει η να το στουκάρει ο Αλόνσο. Χλωμό βέβαια με τέτοια αξιοπιστία... Αλλιώς δεν βλέπω τρόπο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έτσι ρε συνεχίστε μπράβο αυτό είναι....καλά κάνουνε και δεν φτιάχνουν πίστα στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας άρχοντες γιατί θα είναι το μοναδικό Grand Prix που θα πέφτουν φωτοβολίδες και ξύλο με τα ΜΑΤ.
Βέβαια μερικοι άλλοι πετάνε μπύρες..
Εννοείται ρε οτι κάνω πλάκα
Αρχικά δεν το έπιασα
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Μακάρι να το κάψει η να το στουκάρει ο Αλόνσο. Χλωμό βέβαια με τέτοια αξιοπιστία... Αλλιώς δεν βλέπω τρόπο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.Παίζει να το στουκάρει... Βλ Καναδας πέρυσι
-
Ο χρήστης prowler έγραψε:
Φίλε elteo, είτε κλέβεις με στύλ (βλέπε Renault πέρσι στο GP Τουρκίας) είτε κλέβεις άκομψα όπως η Ferrari στην Αυστρία, ΔΕΝ ΠΑΒΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ!Εγω θα συμφωνήσω με αυτο και να προσθεσω οτι κατα την αποψη μου δεν θα πρεπει να γινεται αυτο απο ΚΑΜΙΑ ομαδα. Το οτι το κανουν ολοι δεν αθωωνει κανεναν.
-
το θεμα δεν ειναι για τον αλονσο.δηλαδη ο σουμαχερ ποτε δεν εμεινε για πισω απο καποιον κανοντας βολτα....... παπαριλικια λετε ολοι θα αρκεστουν στη δευτερη θεση αν τους δινει το πρωταθλημα.βαρεθηκα ειστε ασχετοι.
ο κουλθαρντ ειχε πει οτι σηκωσε λιγακι και μετα το ατυχημα με τον αλονσο καταλαβε οτι δεν ηταν σωστο να το κανει στην αγωνιστικη γραμμη ενω εβρεχε.
το πιο αστειο(για κλαματα μαλλον) ηταν αυτο για παραγκα renault - maclaren.
τι ωρα ειναι ο αγωνας?
-
τώρα στην ITV έχει συνεντεύξεις από 10-20 οδηγούς, μηχανικούς κτλ...
ακόμα και ο Jackie Stewart λέει ότι ξεκίνησε με ένα πάρα-πάρα-πάρα πολύ μικρό λάθος που μπορούσε εύκολα να το διορθώσει αλλά μετά αποφάσισε ότι από την στιγμή που έχασε τον γύρο ας το παρκάρει για να κόψει τους άλλους...
Αποκλείεται λέει να μην έστριβε γιατί δεν υπήρχε μηχανική βλάβη...
Και γενικά οι άλλοι λένε ότι το πάρκαρε
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Περαν οτι εφταιγε μονο ο γερμανος μπορω να εχω αυτη τη δηλωση του Coulthard?Πρόχειρα πρόχειρα από ανίχνευση παλαιότερων άρθρων μέσω google:
''Crash was my fault, Coulthard admits...At Spa in 1998, Schumacher's Ferrari ploughed into Coulthard's car in heavy spray while the German was leading and trying to lap Coulthard. The Scot vehemently denied he had braked early at the time.'I'm not doing a Fernando-beating thing,' Coulthard said. 'But I realised on reflection ... when Michael ran into the back of me, his reaction was that I'd brake tested him or tried to kill him and all that sort of thing.
'The stewards looked at the data and I hadn't braked, so it was just all brushed under the carpet. The reality is that I lifted to let him pass me, but I lifted in heavy spray on the racing line. You should never do that. I would never do that now.
'In 1998, I didn't have the experience and the knowledge, and I had never had someone run into the back of me.
'The minute I knew he was there, and I was told by the team that he was and was trying to allow him to pass me, I should have made a smarter decision...'
http://www.smh.com.au/articles/2003/07/ ... 84085.html
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
τώρα στην ITV έχει συνεντεύξεις από 10-20 οδηγούς, μηχανικούς κτλ...ακόμα και ο Jackie Stewart λέει ότι ξεκίνησε με ένα πάρα-πάρα-πάρα πολύ μικρό λάθος που μπορούσε εύκολα να το διορθώσει αλλά μετά αποφάσισε ότι από την στιγμή που έχασε τον γύρο ας το παρκάρει για να κόψει τους άλλους...
Αποκλείεται λέει να μην έστριβε γιατί δεν υπήρχε μηχανική βλάβη...
Και γενικά οι άλλοι λένε ότι το πάρκαρε
ε ναι μα ειναι γελειο το ισιωμα του τιμονιου που κανει ενω εστριβε μια χαρα.
τετοια αδεξια κινηση δεν εχω ξαναδει.....
ξερουμε οτι ειναι τσατσος, τουλαχιστον κουλος δεν ειναι. -
Ρε το Μιχαλακι τί του εμελε να παθει. Κι εγω που τον εβαλα να τερματισει δευτερος τωρα θα χασω ενα βαθμο. ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!! Τωρα η μονη αμφιβολια ειναι για την τριτη θεση.
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
MOnoimoi
Καλά ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί τώρα; Μιλάτε για παράγκα της FIA εναντίον της Ferrari; Μια φορά τόλμησαν οι αγωνοδίκες να κάνουν το καθήκον τους, 12 χρόνια μετά την τελευταία φορά που τιμώρησαν το Μιχαλάκη και πέφτουμε να τους φάμε; Έλεος πια με τις υπερβολές... Όσοι έχουν την ηλικία και τη μνήμη γνωρίζουν τα κατορθώματα της FIA. Συνηθίσατε στην ατιμωρισία που σας κακοφαίνεται το προφανές τόσο πολύ; Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι συζητάμε.
Edit: Sorry, ξέχασα και τη Jerez 1997 οπου τιμωρήθηκε.
Δεν μου/μας κακοφαινεται γιατί μάθαμε στην ατιμωρησία, όπως λες, αλλά εκνευρίζομαι/μαστε γιατί όσοι είχαν σηκώσει σημαία τόσα χρόνια την 'παράγκα' Ferrari - FIA, τώρα που αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει όλοι την κάνουν τουμπεκί και αβαβά τη δουλεια......
Άντε να μάθουμε να βλέπουμε χωρίς χρωματιστά γυαλιά καμια φορά.... Όσο για το αν το έκανε επίτηδες δεν ξερω, ούτε θα το μάθουμε ποτέ.....
Για σενα λοιπόν, αν σφυριχτεί ένα πέναλτι εναντίον του Ολυμπιακού για προφανέστατη παράβαση, αυτό αρκεί για να δηλώνεις έπειτα περιχαρής ότι παράγκα δεν υπήρξε ποτέ. Ουτε αβαβα, ούτε βαβαβ . Λες να σταματήσουμε όλοι να βλέπουμε με χρωματιστά γυαλιά και αμέσως μετά ακυρώνεις την απόφαση των αγωνοδικών ('δε ξέρω αν το έκανε επίτηδες') . Τι σε κάνει να μην πιστεύεις τους αγωνοδίκες πέρα από γυαλιά με κόκκινο χρώμα; ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ πλέον δηλώνουν απερίφραστα ότι το πάρκαρε το παλληκάρι. Όσοι εξακολουθούν να το αμφισβητούν απλά έχουν πάνω απ' το κεφάλι τους στον τοίχο μια κόκκινη σημαία με ένα όρθιο αλογάκι.
Καλό αγώνα να χουμε, ελπίζω ο Αλονσο να στουκάρει στην πρώτη στροφή -
Εμένα μου έχει δημιουργηθεί στο φτωχό μου το μυαλό μια απορία τόσον καιρό που ασχολούμαι με το σπορ: Δηλαδή πάντα υπάρχει 'παράγκα'; 'Αδικείται' η Ferrari, φωνάζουν οι 'από 'δω', 'ευνοείται' η Ferrari, φωνάζουν οι 'απέναντι'.
Το ενδεχόμενο να παραδεχτεί κάποιος ότι ο αγαπημένος του οδηγός/ομάδα, κλπ(και μιλάω γενικά εδώ) έχει άδικο, γιατί πρέπει πάντα να το θεωρούμε απίθανο;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εμένα μου έχει δημιουργηθεί στο φτωχό μου το μυαλό μια απορία τόσον καιρό που ασχολούμαι με το σπορ: Δηλαδή πάντα υπάρχει 'παράγκα'; 'Αδικείται' η Ferrari, φωνάζουν οι 'από 'δω', 'ευνοείται' η Ferrari, φωνάζουν οι 'απέναντι'.Το ενδεχόμενο να παραδεχτεί κάποιος ότι ο αγαπημένος του οδηγός/ομάδα, κλπ(και μιλάω γενικά εδώ) έχει άδικο, γιατί πρέπει πάντα να το θεωρούμε απίθανο;
Μέσα είσαι... +1
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εμένα μου έχει δημιουργηθεί στο φτωχό μου το μυαλό μια απορία τόσον καιρό που ασχολούμαι με το σπορ: Δηλαδή πάντα υπάρχει 'παράγκα'; 'Αδικείται' η Ferrari, φωνάζουν οι 'από 'δω', 'ευνοείται' η Ferrari, φωνάζουν οι 'απέναντι'.Το ενδεχόμενο να παραδεχτεί κάποιος ότι ο αγαπημένος του οδηγός/ομάδα, κλπ(και μιλάω γενικά εδώ) έχει άδικο, γιατί πρέπει πάντα να το θεωρούμε απίθανο;
Άντε και καλό αγώνα λοιπόν...Το μελαχρινό που βολτάριζε δίπλα στο Φλάβιο ποιο ήταν;
-
Ναι είναι απίθανο για τον απλό λόγο.
Εγώ είμαι σουμάχερ και ξέρω οτι το πάρκαρε. Αλλα όταν θα μπεί ο άλλος και θα πεί τη χοντράδα του θα μου ανάψει τα λαμπάκια δε θα απαντήσω καθόλου ή θα πώ το αντίθετο.Επίσης με τα μπαστάρδια οδηγούς δεν πρέπει να ασχολούμαστε και πολύ, σιγά μη σκάσω για τον σουμάχερ ή τον αλόνσο. Τον μαλάκα και τον μαλάκα δλδ.
-
Λέτε να μην τρέξει η Ferrari?
-
λιγο πριν το γκραν πρι...επειδη μιλαμε για το μονακο οπου κανεις δε ξερει τι μπορει να συμβει, εγω εξαρχης το ειχα ξεγραμμενο...νικη μας εκει θα ηταν σπουδαια αλλα και ηττα μας δε θα αλλαζε τη μορφη του πρωταθληματος σημαντικα...οποτε δε με πολυενδιαφερει και αν κερδισει και η ουιλιαμς η η μακλαρεν...
στα προγνωστικα ειχα δωσει για πολ μικαελ στηριζομενος στην εμπειρια που εχει και στο οτι ο ναντο δεν τα παει καλα εκει...δεν ειδα τα quals και οταν ειδα
αυτα που γραφτηκαν γελασα πολυ...περιμενα φυσικη πολ για τον μικαελ και αντ'αυτου ειδα μια τρελη υποστροφη μετα απο 'μαλακια' του και το μονοθεσιο σε θεση που οποιος και να περασει φυσιολογικα αντανακλαστικα κοβει ρυθμο...
προς φερραριστι....
δε ξερω αν ο μικαελ εκανε η δεν εκανε 'μαλακια' η μαλακια...απο την τηλεμετρια οι αγωνοδικες ειπαν οτι ειχε εμφανη μειωση ρυθμου αποτι καταλαβαινω...αν εκανε κατι ο μικαελ, το ξερει μονο ο ιδιος...η τρελη υποστροφη του σιγουρα ομως δεν ειναι ανταξια της εμπειριας του....ηταν σα να εβλεπα τον μοντογια...μη πω και κανα σατο...
ο φακελος του μικαελ ειναι φουλ απο 'μαλακιες' ακομα και κατα τη γνωστη περιοδο οπου οι υπολοιπες ομαδες επαιρναν νικη μονο μετα απο αιτηση...οποτε το 'μισος' που του εχουν ορισμενοι δεν ειναι εκ του μη οντος...κατα την αποψη μου μια ομαδα σαν τη φερραρι δε δικαιουται να μιλαει για 'σφαγες' και 'ντροπες'...ας αντιγραψει την υπερτατη γιουβε στη συμπεριφορα μεσα και εξω απο τις πιστες που δε καταλαβαινει χριστο...
δε σας κανει εντυπωση οτι κανεις απο τους οδηγους δε μιλησε υπερ του?προς 'συμμαχους'....
δικαιολογω τις φωνες οργης ως ενα σημειο αλλα να τον λεμε αληταρα απο τη στιγμη που δε ξερουμε ακριβως τι εγινε και πριν υπαρξει τιμωρια ειναι too much...η ρενω εκανε πολυ σωστα και δε ξεσηκωθηκε γιατι πολυ απλα δε ξερεις την αντιδραση της ομοσπονδιας...σε αντιθεση με τους θερμοκεφαλους εδω μεσα....
προς μικαελ...
δε σε παω γενικα...απο τοτε που ξεκινησες...δε μου κολλουσε η φατσα σου...εισαι ενας απο τους καλυτερους που εχω δει (μετα τον αυρτον) αλλα εχεις 3-4 περιστατικα που μαυριζουν το φακελο σου..κακως υπηρξες συμμετοχος σε αυτα!
το χθεσινο μπορει να ταν ενα λαθακι...νομιζω οτι ειναι ωρα να πας σπιτι....το να βραζει ενας ολοκληρος κοσμος δεν ειναι λαθος του κοσμου....εσυ το δημιουργησες αυτο και τωρα το πληρωνεις...αν ειχες το νου σου για τις κακοτοπιες δε θα ειχαμε τετοια...πανε σπιτι και γινε ΜΥΘΟΣ...τι περιμενεις?το 2007???????η το 2008????????προς ναντο και ρενω...
καλη η αντιμετωπιση του γεγονοτος, ας κανουμε και μια καλη κουρσα να ανοιξουμε τη διαφορα...
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
MOnoimoi
Καλά ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί τώρα; Μιλάτε για παράγκα της FIA εναντίον της Ferrari; Μια φορά τόλμησαν οι αγωνοδίκες να κάνουν το καθήκον τους, 12 χρόνια μετά την τελευταία φορά που τιμώρησαν το Μιχαλάκη και πέφτουμε να τους φάμε; Έλεος πια με τις υπερβολές... Όσοι έχουν την ηλικία και τη μνήμη γνωρίζουν τα κατορθώματα της FIA. Συνηθίσατε στην ατιμωρισία που σας κακοφαίνεται το προφανές τόσο πολύ; Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι συζητάμε.
Edit: Sorry, ξέχασα και τη Jerez 1997 οπου τιμωρήθηκε.
Δεν μου/μας κακοφαινεται γιατί μάθαμε στην ατιμωρησία, όπως λες, αλλά εκνευρίζομαι/μαστε γιατί όσοι είχαν σηκώσει σημαία τόσα χρόνια την 'παράγκα' Ferrari - FIA, τώρα που αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει όλοι την κάνουν τουμπεκί και αβαβά τη δουλεια......
Άντε να μάθουμε να βλέπουμε χωρίς χρωματιστά γυαλιά καμια φορά.... Όσο για το αν το έκανε επίτηδες δεν ξερω, ούτε θα το μάθουμε ποτέ.....
Τι σε κάνει να μην πιστεύεις τους αγωνοδίκες πέρα από γυαλιά με κόκκινο χρώμα; ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ πλέον δηλώνουν απερίφραστα ότι το πάρκαρε το παλληκάρι. Όσοι εξακολουθούν να το αμφισβητούν απλά έχουν πάνω απ' το κεφάλι τους στον τοίχο μια κόκκινη σημαία με ένα όρθιο αλογάκι.
Καλό αγώνα να χουμε, ελπίζω ο Αλονσο να στουκάρει στην πρώτη στροφήΓιατί οι αγωνοδίκες άνθρωποι δεν είναι, λάθη δεν κάνουν? Όσο για το τι δηλώνουν όλοι, τους μόνους που εμπιστεύομαι είναι οι -πρώην κυρίως- πιλότοι, χωρις να σημαίνει ότι και αυτοί έχουν το αλάθητο...
Άντε καλό αγώνα να 'χουμε!
Επίσημο thread:GP Mονακό