-
iceman_angel
Εμενα με πιστευεις που δεν ειμαι Σουμαχερικος, οτι το 2003 μετα το περιστατικο της Ευρωπης μεταξυ Αλονσο-Κουλθαρντ ομολογησε οτι εκανε λα8ος το 1998? -
Ο χρήστης prowler έγραψε:
Ρε συ ναι αυτο το ξερω.Τι εκαναν οι αλλοι στο πρωτο κομματι εννοω.Αν και σου πα δε πιστευω οτι μαθαινοντας το χρονο το σχεδιασε.Μπηκε λαθος και μετα εκβιασε την κατασταση
edit: και αραξε με αυτο το υφακι πια....(δεν ειπα οτι σιγουρα ενημερωνονται για τους αλλους)
Αφού φίλε iceman_angel ο Schumacher είχε κανει καλό χρόνο μέχρι εκείνο το σημείο, δεν είχε λόγο να εκβιάσει την κατάσταση και απλούστατα θα τελείωνε το γύρο του βελτιώνοντας (κατά πάσα πιθανότητα) το χρόνο του και έτσι δεν θα φοβόταν μήπως και χάσει την pole από Kimi ή Αλόνσο! Γι' αυτό και πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν ήταν ηθελημένη η ενέργεια του Schumacher.
Sorry, για το 'υφάκι' όπως λές αλλά με αυτά που έχω ακούσει από χθες έχω φρίξει! Στο κάτω-κάτω κουβέντα κάνουμε!
Σωστός... Ας ηρεμήσουμε και ας απολαύσουμε τρόπος του λέγειν τον Αλόνσο να πέρνει τον δευτερο τίτλο του με τις ευλογίες της ΦΙΑ !!!!!
Τα λέμε μέτα τον αγώνα !!!!!
-
Καλά ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί τώρα; Μιλάτε για παράγκα της FIA εναντίον της Ferrari; Μια φορά τόλμησαν οι αγωνοδίκες να κάνουν το καθήκον τους, 12 χρόνια μετά την τελευταία φορά που τιμώρησαν το Μιχαλάκη και πέφτουμε να τους φάμε; Έλεος πια με τις υπερβολές... Όσοι έχουν την ηλικία και τη μνήμη γνωρίζουν τα κατορθώματα της FIA. Συνηθίσατε στην ατιμωρισία που σας κακοφαίνεται το προφανές τόσο πολύ; Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι συζητάμε.
Edit: Sorry, ξέχασα και τη Jerez 1997 οπου τιμωρήθηκε.
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Ναι και σε μερικα GP στον ύπνο σου .....
Τώρα που κάνει τα χατήρια σε Ρενό-ΜακΛάρεν η ΦΙΑ , ο κακόςτης υπόθεσης είναι μόνο η Φεράρι και οχι η ΦΙΑ ...
Ε Φανταστική Ομοσπονδία !!!!!!Άρα παραδέχεσαι ότι σας έκανε τα χατήρια παλαιότερα...
-
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΕΡΑΡΙ
Αυτές είναι οι formula unos της Red Bull...
Σε εσάς πάει το χεράκι! -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
ειλικρινά? βαριέμαι να απαντήσω γιατί δε βγάζει πουθενά, i'm done
Βρε ms με το συμπαθειο, δινεις περισσοτερη βαρυτητα στις δηλωσεις βιτρινας του Todt απο το πορισμα των αγωνοδικων?
o M.S. den timorithike apo thn FIA.
timorithike apo th katakraugh tou kosmou. h theates thelane na timorithei. ayto pisteyw pws ekane kai h FIA! -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Περαν οτι εφταιγε μονο ο γερμανος μπορω να εχω αυτη τη δηλωση του Coulthard?
περιμένεις να κρατάω δηλώσεις κάπου γραμμένες?
Περιμενεις να σε πιστεψουμε?
για να τελειώνουμε δεν έχω access στο Atlas οπότε αν έχεις δες το παρακάτω link
http://www.atlasf1.com/news/2003/jun/index.html
και τους τίτλους:**Coulthard Upset by Alonso's Driving
Alonso Cleared of Blame for Coulthard Accident
Coulthard: Alonso Braked 'Incredibly Early' **δεν είπα ψέματα ούτε το σκέφτηκα μόνος μου.... είναι γεγονός και αν δεν αναγράφετε σε κάποια από τα παραπάνω links ίσως το είπε και σε επόμενο αγώνα, αλλά σίγουρα έκανε αναφορά στον ΜΣ και στο ατύχημα που είχαν και είχε πει κάτι σαν 'i may have had blame for the accident back there' κάπως έτσι....
Δεν έχω λόγους να σου πω ψέματα, αν το βρω πάντως θα το κάνω Post.
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΕΡΑΡΙ
Σε εσάς πάει το χεράκι!Τις λένε πρώτον Formula unas και οχι unos , και εσύ είσαι ο άσχετος....
Βλέπω Φόρμουλα 1 απο πέντε χρονών .... Δόξα τον θεο , όταν γύρναγα εσύ άρχιζες να πηγαίνεις ΟΚ ;;;;
-
Τρέξτε φανταστικοί οπαδοί του Μιχαλάκη στις 23/8 στο Καραισκάκη να τον δείτε να παίζει beach soccer μαζί με τα άλλα τα παιδιά του τσίρκου.
-
Το λάθος του Coulthard ήταν ότι 'σήκωσε' ελαφρά το πόδι απο το γκάζι ενώ εξακολουθούσε να βρίσκεται στην αγωνιστική γραμμή. Επουδενί δεν φρέναρε, απλά περίμενε (λάθος του) ο Σουμι να τον περάσει από αριστερά, εκτός γραμμής.
-
Μη σε νοιάζει ΜΣ , θα δούμε σε μερικά χρονάκια τι θα κάνει ο κύριος τέλος πάντων Αλόνσο .....
Θέλω σήμερα να κάνει πάλι την μαιμού , κάτιο που του ταιριάζει απόλυτα !!!!!!!!!
Θα νιώσετε τι θα πεί Φεράρι !!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Ότι και να πώ είναι λίγο, θέλω να μάθω πως αποδυκνείεται ότι ο Σουμάχερ το έκανε επίτηδες και μην ακούσω γαι τηλεμετρίες και μπούρδες, γαιτί δεν τιμώρησαν τον Βιλνέβ όταν έκοψε τον Φισικέλα; βλέποντας το βίντεο εγώ λέω ότι πήγε πάνω από τα όρια και φρέναρε εκείνη την στιγμή για να μην πέσει στις μπαριέρες.Δεν αποδεικνύεται... Είναι απλό...
Αλλά και τον JV τον τιμώρησαν, για να είμαστε δικαιοι.MOnoimoi
Καλά ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί τώρα; Μιλάτε για παράγκα της FIA εναντίον της Ferrari; Μια φορά τόλμησαν οι αγωνοδίκες να κάνουν το καθήκον τους, 12 χρόνια μετά την τελευταία φορά που τιμώρησαν το Μιχαλάκη και πέφτουμε να τους φάμε; Έλεος πια με τις υπερβολές... Όσοι έχουν την ηλικία και τη μνήμη γνωρίζουν τα κατορθώματα της FIA. Συνηθίσατε στην ατιμωρισία που σας κακοφαίνεται το προφανές τόσο πολύ; Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι συζητάμε.
Edit: Sorry, ξέχασα και τη Jerez 1997 οπου τιμωρήθηκε.
Δεν μου/μας κακοφαινεται γιατί μάθαμε στην ατιμωρησία, όπως λες, αλλά εκνευρίζομαι/μαστε γιατί όσοι είχαν σηκώσει σημαία τόσα χρόνια την 'παράγκα' Ferrari - FIA, τώρα που αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει όλοι την κάνουν τουμπεκί και αβαβά τη δουλεια......
Άντε να μάθουμε να βλέπουμε χωρίς χρωματιστά γυαλιά καμια φορά.... Όσο για το αν το έκανε επίτηδες δεν ξερω, ούτε θα το μάθουμε ποτέ.....
-
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΕΡΑΡΙ
Σε εσάς πάει το χεράκι!Τις λένε πρώτον Formula unas και οχι unos , και εσύ είσαι ο άσχετος....
Βλέπω Φόρμουλα 1 απο πέντε χρονών .... Δόξα τον θεο , όταν γύρναγα εσύ άρχιζες να πηγαίνεις ΟΚ ;;;;
Έκανα ένα τυπογραφικό λάθος, αλλά αυτό δεν αλλάζει το θέμα.
Και εσύ προφανώς έβλεπες F1 από 5 ετών με το Μιχαλάκη;
Εγώ έβλεπα από 7 ετών - 5 ετών προτιμούσα να παίζω παρά να βλέπω - και δόξα το Θεό πρόλαβα Lauda, Prost, Senna, Berger, Fittipaldi, Hakkinen και το Μιχαλάκη όταν ξεκίναγε. Επί προεδρίας Ballestre δεν είχαν γίνει τέτοια πράγματα πάντως και υπήρχε πραγματικό sportsmanship (με λαμπερή εξαίρεση την κόντρα Senna-Prost).Είσαι άσχετος αγόρι μου, γκασμάς δεν είσαι;
Και αυτό πήγαινε στο ότι αναφέρθηκες υποτιμητικά στο πρόσωπό μου - ενώ δε με ξέρεις - δεδομένου ότι σε αποκάλεσα άσχετο γιατί έδειξες φωτό της Red Bull (που κυκλοφορεί παντού), 'χαρακτηρίζοντάς' την ως απάντηση της Ferrari (οπαδική συμπεριφορά).Edit: double post
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Το λάθος του Coulthard ήταν ότι 'σήκωσε' ελαφρά το πόδι απο το γκάζι ενώ εξακολουθούσε να βρίσκεται στην αγωνιστική γραμμή. Επουδενί δεν φρέναρε, απλά περίμενε (λάθος του) ο Σουμι να τον περάσει από αριστερά, εκτός γραμμής.Ακριβώς!
Είχε και βροχή εκείνη τη μέρα σωστά? -
Ενα μεγάλο αίσχος. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο.
Δεν μπορουν να τα βαλουν με τη FERRARI στα ισα και βρισκουν πλαγια κολπα.
Φοβαμαι πολυ για την εξελιξη του αγώνα.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Λοιπον για τα παπαγαλακια και τους 'ειρηνοποιους' του forumαπο το atlasf1:
Τι βλεπουμε?
κοιταχτε ποσο πιο σφιχτα περναει ο αλονσο απο οτι ο Σουμι την στιγμη του 'ατυχηματος'.
Αυτο για οσους λενε οτι το εκανε για να μην χτυπησουν οι πισω τροχοι του στην μπαριερα.Ειχε ή δεν ειχε χωρο για να στριψει?
Ειχε.
Τι εκανε τελικα?
Ισιωσε τους τροχους και.....το παρκαρε
Αρα επιμενω στο παρανω που ειχα γραψει και το απογευμα
Ντροπη και αισχος
Δεν γινετε να κανεις λαθος στο δευτερο apex της rascasse οταν πηγαινεις με 40 km/h και λεγεσαι Σουμαχερ και οχι Ιντε....Απλα δεν γινετε....
Ωραιο ευ αγωνιζεσθε απο ενα 7-ακις παγκοσμιο πρωταθλητη 'πραγματικο πρεσβευτη' του αθληματος...
Δυστυχως για μια ακομα φορα εδειξε οτι δεν ξερει να χανει στα ισα...
Συγχαρητηρια βεβαια και αλλη μια Αυστρια στο πλουσιο παλμαρε σου...
Παρε και το 8ο αφου τοσο πολυ το θελεις και αδειασε μας την γωνια επιτελους
Και φυσικα κανενας αγωνοδικης δεν θα εχει τα αρχ*δ** να τιμωρηση τον 7-ακις
Ακουγομαι πικροχολος το ξερω αλλα πνιγομαι αμα βλεπω τετοιες καραγκιοζιες απο εναν (υποτειθετε)ανθρωπο κατασταλαγμενο και διαφημιση για τον χωρο
Για όσους εχουν ματια και βλεπουν και δεν ειναι τυφλοι.
α) στην δευτερη φωτο ειναι ο Φιζικελα και οχι ο Αλονσο.
δεν εχει μαλλον ομως και τοσο μεγαλη σημασία αυτο γιατι ετσι θα περνουσε κι ο Αλονσο απο εκει (κλειστα) οπως περνουσε και ο Σουμι στους προηγούμενους γυρους του τοτε που δεν εκανε λάθος.
Για όσους βλέπουν τωρα ας γυρίσουν το βιντεάκι στο 11 δευτερολεπτο και να μου πουν τι βλέπουν.
Ας τους βοηθήσω λίγο εκει βλεπουμε ότι ο Σουμι απο την βιασυνη του και το αγχος του για να προλάβει το χρόνο να κάνει ενα γυρω ακόμη κλείνεται νωρις (εκει γινεται το λάθος) το αμαξι παιρνει τροχια προς τις μπαριέρες οποτε το ισιωνει και προσπαθει να διορθωσει το λαθος του διχως να κοψει ταχύτητα μηπως και προλάβει να κανει ενα τελευταίο γυρο.
Απ' οτι φαίνεται ομως και απο το Βιντεο αυτο δεν ειναι ευκολο να γινει γιατι κατα την εξοδο της στροφης κι ενω εχει τερμα στριμενο το τιμονι δεξια το αυτοκινητο υποστρεφει και συνεχιζει ευθεια οποτε αναγκάζεται να κανει διορθωση με το τιμόνι μηπως και το σωσει (αναποδο και ξανα δεξια)
δεν εχει χωρο ομως και με την ταχυτητα που εχει (αν δειτε στο http://www.formula1.com/race/circuitmap/757.html θα δειτε οτι σε νορμαλ συνθηκες η εισοδος της στροφης ειναι 141χ/ω με δευτερα και η εξοδος 128χ/ω με δευτερα παλι) ισα ισα που καταφερνει να στο σταματησει και να μην χτυπησει στην απεναντι μπαριέρα σκεφτειτε ποσο χιλιομετρα πρεπει να ειχε και ποσα μετρα για να το σταματησει. Οσο γι αυτους που λεγανε οτι απο την στιγμη που σταματησε δεν χρειαζονταν να κανει οπισθεν αλλα μπορουσε να συνεχισει με 1η σιγουρα δεν εχουν οδηγησει ποτε τους ή δεν το προσεξαν καλα ή παιζουν F1 στο playstation στο PC η στο XBOX τους! και μαλιστα στο arcade οπου εκει δεν προβλημα ουτε να σου φυγει καμια ροδα αν χτυπησεις στον τοιχο ουτε γενικα να παθεις τιποτε αλλο! Εκτος των άλλων λιγο πιο πισω ηταν ο Φισικέλα με καποιον αλλο (δεν θυμαμαι ποιος αλλα φαινεται και στην παραπανω φωτογραφια) και αν εκανε πισω τοτε θα εμπενε πανω στην ιδανικη γραμμη του αγωνα και σιγουρα θα επεφταν και οι 2 πανω του οποτε θα σταματουσε ο αγωνας και κανενας τωρα δεν θα ελεγε τιποτα. Απλα ο ανθρωπος εμεινα εκτος γραμμης ακινητοποιημενος για 10 δευτερολεπτα και μετα ο κινητηρας εσβησε γιατι ετσι ειναι ποργραμματισμένος. Ηταν παρα πολυ επικυνδυνο να κανει ΠΙΣΩ! αλωστε αν δει καποιος τους χρόνους εκει που ηταν δεν εμποδισε και τοσο πολυ το Αλονσο γιατι ηταν αυτος ενημερος και ο Σουμι εκτος γραμμης. Ο Αλονσο το πολυ να εχασε 2δεκατα. Το πιο πιθανο ηταν να εβγαινε πρωτος, κανεις δεν ξερει τιο γινεται. Το να ριξουν τωρα το Σουμι στο τέλος γιατι οδηγουσε γρηγορα και εκανε ενα λάθος και μετα δεν εκανε οπισθεν για να κανει μπαχαλο τον αγωνα!!! Συγνωμη αλλα αυτο ειναι αδικο. Χαριζουν το πρωταθλημα στον Αλονσο και στην Renault, ειναι αδικο και το λέω και εγω κι ας εχω μια Laguna Turbo τα 3 τελευταια χρόνια και γενικα τα τελευταία 11 χρονια μονο Renault (megane 8V kai megane 16V). Εκει που ειχε ενδιαφέρον το πρωταθλημα βρηκαν τροπο να το καταστρεψουν. Αν δεν ειχε γινει αυτό το πολυ ο Σουμι να ηταν απο 1ος εως 3ος δεν υπηρχε καμια περιπτωση να ηταν πιο κατω. Ασ μου πει καποιος τι λογους ειχε να το κανει! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το λάθος του Coulthard ήταν ότι 'σήκωσε' ελαφρά το πόδι απο το γκάζι ενώ εξακολουθούσε να βρίσκεται στην αγωνιστική γραμμή. Επουδενί δεν φρέναρε, απλά περίμενε (λάθος του) ο Σουμι να τον περάσει από αριστερά, εκτός γραμμής.
Ακριβώς!
Είχε και βροχή εκείνη τη μέρα σωστά?ναι έτσι είναι, και ο DC είπε στο Nurburgring ότι έφταιγε σε εκείνο το σημείο. Δε ξέρω γιατί το είπε σε σχέση με τον Alonso ο οποίος φρέναρε νωρίτερα πάντως είναι γεγονός
edit: είχα κάνει post εδώ στο forum εκείνη τη περιόδο, αλλά από ότι βλέπω μερικά έχουν σβηστεί (σελ. 9), δε ξέρω γιατί.... κάποια αναβάθμιση?
-
Μη σε νοιάζει ΜΣ , θα δούμε σε μερικά χρονάκια τι θα κάνει ο κύριος τέλος πάντων Αλόνσο .....Θέλω σήμερα να κάνει πάλι την μαιμού , κάτιο που του ταιριάζει απόλυτα !!!!!!!!!
Μάλλον εσείς το νιώθετε ήδη από το 2004.
Και θα το νιώσετε περισσότερο στο μέλλον με την αποχώρηση M$. -
Μετά από αυτή την απόφαση, θα πρέπει να περιμένουμε αντιστοιχη συμπεριφορά από τους αγωνοδίκες και στους επόμενους αγώνες? Δηλαδή, όποιος κάνει λάθος στο Q3 εκκινεί τελευταίος?
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Μη σε νοιάζει ΜΣ , θα δούμε σε μερικά χρονάκια τι θα κάνει ο κύριος τέλος πάντων Αλόνσο .....
Θέλω σήμερα να κάνει πάλι την μαιμού , κάτιο που του ταιριάζει απόλυτα !!!!!!!!!
Μάλλον εσείς το νιώθετε ήδη από το 2004.
Και θα το νιώσετε περισσότερο στο μέλλον με την αποχώρηση M$.Μάνο τι ασχολείσαι...πονάει που ο Αλόνσο κερδίζει. Αλλιώς είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια.
Επίσημο thread:GP Mονακό