Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Ότι και να πώ είναι λίγο, θέλω να μάθω πως αποδυκνείεται ότι ο Σουμάχερ το έκανε επίτηδες και μην ακούσω γαι τηλεμετρίες και μπούρδες, γαιτί δεν τιμώρησαν τον Βιλνέβ όταν έκοψε τον Φισικέλα; βλέποντας το βίντεο εγώ λέω ότι πήγε πάνω από τα όρια και φρέναρε εκείνη την στιγμή για να μην πέσει στις μπαριέρες.
Δεν αποδεικνύεται... Είναι απλό...
Αλλά και τον JV τον τιμώρησαν, για να είμαστε δικαιοι.
MOnoimoi
Καλά ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί τώρα; Μιλάτε για παράγκα της FIA εναντίον της Ferrari; Μια φορά τόλμησαν οι αγωνοδίκες να κάνουν το καθήκον τους, 12 χρόνια μετά την τελευταία φορά που τιμώρησαν το Μιχαλάκη και πέφτουμε να τους φάμε; Έλεος πια με τις υπερβολές... Όσοι έχουν την ηλικία και τη μνήμη γνωρίζουν τα κατορθώματα της FIA. Συνηθίσατε στην ατιμωρισία που σας κακοφαίνεται το προφανές τόσο πολύ; Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι συζητάμε.
Edit: Sorry, ξέχασα και τη Jerez 1997 οπου τιμωρήθηκε.
Δεν μου/μας κακοφαινεται γιατί μάθαμε στην ατιμωρησία, όπως λες, αλλά εκνευρίζομαι/μαστε γιατί όσοι είχαν σηκώσει σημαία τόσα χρόνια την 'παράγκα' Ferrari - FIA, τώρα που αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει όλοι την κάνουν τουμπεκί και αβαβά τη δουλεια......
Άντε να μάθουμε να βλέπουμε χωρίς χρωματιστά γυαλιά καμια φορά.... Όσο για το αν το έκανε επίτηδες δεν ξερω, ούτε θα το μάθουμε ποτέ.....