-
Ε, μην υπερβάλλουμε κιόλας!
-
Σε ποιό σημείο βρήκες υπερβολή;;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε ποιό σημείο βρήκες υπερβολή;;;;Να ρωτήσω κι εγώ κάτι βρε παιδιά που κανείς δεν το ανέφερε;;!! Ο χρόνος του κοντού άμπαλου και αχρείου Ισπανού που το παίζει μούρη δεν ήταν 64 χιλιοστά πιο αργός από του Σουμάχερ;;;Ωραίααααααα!!!!Αν λέω τώρα ΑΝ έπαιρνε αυτός τελικά την πρώτη θέση (μιας και η διαφορά τους ήταν απειροελάχιστη ) Θα γράφαμε 15 σελίδες κατηγορώντας τον μιχαλάκη για το τί έκανε;;;;;;;;; Ετσι ετσι ας σφυρίζουν αδιάφορα αυτοί που ο αποκλεισμός του σουμάχερ τους συμφέρει...Θα πάρουν πάλι πρωτάθλημα με πολύ συναγωνισμό...Αλλά ξέχασα,αυτοί πάνε για τους βαθμούς δεν τους ενδιαφέρει η νίκη,μόνο τα λεφτά στο τέλος της σαιζόν
Και το γυρνάω τώρα και λέω...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που δεν αφήνουν τον Σουμάχερ να παλέψει με τον άμπαλο Ισπανό να του δείξει τι είναι πρωταθλητής...Η παράγκα της Φορμουλα1 σε όλο της το μεγαλείο....Υγ:Ο Σουμάχερ θα πρέπει να είναι μεγάλος βλάκας για να μην φύγει στο τέλος της χρονιάς...Όπως είπε κι ένας φίλος (που ελπίζει να μη γίνει τελικά) μετά το σημερινό είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση...Και απλά θα μείνει ένας οδηγός (και ας είναι ψυχρός) και ένας ισπανός χιμπατζής...Αυτααααααα!!
Μη το παίζουμε και οι οσίες παρθένες εμείς στη Φερράρι...
-
Δε σε καταλαβαίνω βρε σαρμαδάκο...!!! Την άποψή μου λέω σε κάτι που δεν είδα κανένα ρενω-ϊκό να αναφέρει...Όχι ότι το περίμενα...
-
Τελικά έχει πλάκα να... απέχεις. Μόνο που τον... Καραγκιόζη τον έκοψα πολύ μικρότερος. Ρε τον... 7ακις!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τελικά έχει πλάκα να... απέχειςΜη μου πεις ότι έχεις ξενερώσει κι εσύ σαν τον Ντένις που ονειρεύεται σύντομα να κάνει... ηλιοθεραπεία
-
Πάντως αν έγινε όντως αυτό (που προφανώς έγινε) :
Their finding was that Schumacher had no justifiable reason for braking so hard, as he had been traveling little or no quicker than at the same point on previous laps. They therefore concluded that he deliberately stopped his car on the circuit, an infringement of the sporting regulations.
εγώ δηλώνω απογοητευμένος!
Εξακολουθώ να αγαπώ και να στηρίζω την ομάδα (γιατί πάντα ήμουν Φερραρι και όχι ΜΣ), αλλα πλέον περιμένω την ανανέωση...
-
Από τις Αυτσρίες και μετά 'ενέσεις' κάνω Αλέξανδρε για να κρατήσω στοιχειωδώς ζωνατνό το ενδιαφέρον μου, αλλά που; 7άκις είναι αυτός
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Από τις Αυτσρίες και μετά 'ενέσεις' κάνω Αλέξανδρε για να κρατήσω στοιχειωδώς ζωνατνό το ενδιαφέρον μου, αλλά που; 7άκις είναι αυτόςΜα να σου πω την αμαρτία μου λυπάμαι που δικαιώνεσαι σε τέτοιο βαθμό. Πάντα τα λεγες αλλά ποιός σ'ακουγε τότε;
-
Kρίμα...
Δεν νομίζω ότι μπορεί να πει κάποιος ότι ήθελε να σταματήσει εκεί και δεν το έχασε τόσο απλά.
Έχασα το ενδιαφέρον μου για τον αυριανό αγώνα, ας φάει τουλάχιστον ο Κίμι τον Βέμπερ στην εκκίνηση μπας και δούμε αγώνα.
Με το ελλεϊνό σύστημα βαθμολογίας άμα ο Αλόνσο κερδίσει τελείωσε το φέτινό πρωτάθλημα... Τι σκατά εχουν κάνει, ο πρώτος 10 ο δεύτερος 8, χάθηκε η χαρά της νίκης. Οι ΑΣΧΕΤΟΙ έχουν καταστρέψει τη φόρμουλα. (3 αλλαγές δοκιμάστικων σε 5 χρόνια?)
-
Πέρα απο όλα τα 'οπαδικά' .
Η ουσία είναι οτι θα είχαμε ωραία μάχη αύριο ενώ τώρα ίσως βαρεθούμε τη ζωή μας. Μακάρι να είναι ο Webber στον αγώνα όπως και στα δοκιμαστικά γιατί αλλιώς ...
Κάτι με λέει οτι θα εγκαταλείψει ο Webber....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και το γυρνάω τώρα και λέω...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που δεν αφήνουν τον Σουμάχερ να παλέψει με τον άμπαλο Ισπανό να του δείξει τι είναι πρωταθλητής...Η παράγκα της Φορμουλα1 σε όλο της το μεγαλείο....αν αυτο πηγαινε για μενα (χρησιμοποιησεσ την φραση που ειχα γραψει παραπανω) τοτε τι να σου πω
Βγαλε τις παρωπιδες φιλε μου.
Εμεις δεν αφηνουμε το Σουμαχερ να παλεψει ή αυτος δεν αφηνει τον εαυτο του.
Δηλαδη τον χαλαγε να ξεκιναγε αυριο 2ος αντε 3ος το πολυ!
Αλλα οχι ηθελε την Πολ με καθε τροπο και βασιζομενος και σε προηγουμενες αποφασεις ατιμωρησιας προς το προσωπο του εκανε την καραγκιοζια 'βλεποντας' οτι ο αλονσο ειναι ηδη 3 δεκατα καλυτερος στα δυο πρωτα κομματια και ερχεται πισω να ολοκληρωσει ...Αλλοστε οι ιδιοι οι κριτες βλεποντας την τηλεμετρια του ειπαν οτι ηδη πηγαινε πιο αργα στη rascasse απο οτι συνηθως και οτι φρεναρε δυσαναλογα για τα χιλιομετρα που ειχε εκεινη την στιγμη...
Μονος του εβγαλε τα ματια του.
Και να ξερεις πρωτος εγω θλιβομαι αν και μη υποστηρικτης του
Ο τυπος ειναι ενας θρυλος στο σπορ, μεγας χερας αλλα απιστευτος μερικες φορες. Και πανω που ελεγα οτι επιτελους εβαλε μυαλο και πραγματικα μην εχοντας κατι αλλο να αποδειξει βλεπω το χθεσινο.....Καλες αυτες οι τακτικες αλλα μονο οταν πραγματικα εισαι ριγμενος της υποθεσης (σεννα '90 και Σουμι '94)
-
Προσωπικά νομίζω ότι μάλλον πιο ενδεδειγμένη τιμωρία θα ήταν η 10η θέση, εφ' όσον οι πράξεις του επηρρέασαν μόνο το Q3. Ωστόσο, ενδεχομένως οι κριτές να ήθελαν να θέσουν προηγούμενο και υπό το πρίσμα αυτό καλά έκαναν.
Δυστυχώς στερούμαστε μια τιτανομαχία στο πριγκηπάτο, αλλά ο μόνος που δε φταίει γι' αυτό είναι ο Alonso. Πάντως, με μια καλή εκκίνηση και λίγη τύχη, και ο Raikkonen μπορεί να διεκδικήσει νίκη.
-
Θετική απόφαση για το άθλημα. Δεν 'φωνάζαμε' τελικά άδικα.
Αντίο Σουμάχερ, καιρός να φεύγεις.
-
Οσοι pasxoun φαίνονται έντονα, εγώ πάντα είχα εμπιστοσύνη στην ' Ελληνική Δικαιοσύνη '
-
Με μια καλή εκκίνηση όμως, ο Schumi μπορεί να περάσει τον Webber και να βρεθεί 2ος....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και το γυρνάω τώρα και λέω...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που δεν αφήνουν τον Σουμάχερ να παλέψει με τον άμπαλο Ισπανό να του δείξει τι είναι πρωταθλητής...Η παράγκα της Φορμουλα1 σε όλο της το μεγαλείο....Eδω γελαμε....
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Και το γυρνάω τώρα και λέω...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που δεν αφήνουν τον Σουμάχερ να παλέψει με τον άμπαλο Ισπανό να του δείξει τι είναι πρωταθλητής...Η παράγκα της Φορμουλα1 σε όλο της το μεγαλείο....
Eδω γελαμε....
Ναι παράγκα γιατί δεν άφησε το βλαστάρι σας ατιμώρητο...καλό!
-
Οι μισοί που βλέπουν F-1 το κάνουν για να δουν τον Σουμάχερ να κερδίζει και οι άλλοι μισοί για να τον δούνε να χάνει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και το γυρνάω τώρα και λέω...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που δεν αφήνουν τον Σουμάχερ να παλέψει με τον άμπαλο Ισπανό να του δείξει τι είναι πρωταθλητής...Η παράγκα της Φορμουλα1 σε όλο της το μεγαλείο....
Eδω γελαμε....
Ναι παράγκα γιατί δεν άφησε το βλαστάρι σας ατιμώρητο...καλό!
Τιμωρήθηκε αν δεν ενημερώθηκες.
Επίσημο thread:GP Mονακό