-
Λογικό και δίκαιο το μέρος της συνάντησης, μετά τα προηγούμενα...
Έτσι και αλλιώς οι 'αποκάτω' που συμμετέχουν είναι περισσότεροι από τους 'αποπάνω'.
Να κάναμε και κάτι με την ημερομηνία...
-
Bασικά (και πέρα από την πλάκα) αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πρότεινα ορεινή Αρκαδία αντί της σαφώς πιο απομακρυσμένης Μάνης... Όποιος θέλει να έρθει από Βορρά και μάθει ότι θέλει κάτι παραπάνω από μια ωρίτσα από έξοδο Αττικής Οδού, δεν θα 'χει ιδιαίτερο πρόβλημα... Αν όμως θέλει ακόμα 2-3 ώρες, θα το ξανασκεφτεί...
-
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, η πρώτη έγινε στην Πλαστήρα γιατι εκεί βρήκαμε το καταλληλότερο κατάλλυμα για τότε...ένα χωριό που μας χώρεσε όλους (κάτι σαν το γαλατικό)...δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε α...η Πλαστύρα είναι βόρεια ας πάμε βόρεια...
προτάσεις δεχόμαστε και όπου υπάρχει καλύτερη υποδομή για να ευχαριστηθούμε όλοι (κοινώς να είμαστε μαζεμένοι όλοι στο ίδιο κατάλλημα), αλλά και να είναι ενδιαφέρουσα η περιοχή (αξιοθέατα, ευχάριστοι δρόμοι αλλά και φαγητό )...
Την δεύτερη την οργάνωσε το Ηπειρώτικο κομμάτι του forum και για την τρίτη διαλέξαμε το Πήλιο για όλα τα ανωτέρω (που προανέφερα).
Όσο για το 'Παγκόσμια' ονόμασα την πρώτη τότε έτσι, γιατι είχαμε και δηλώσεις συμμετοχής απο μέλη που τότε διέμεναν εξωτερικό...και έμεινε... -
Σε τελική μην τρελένεστε...η Ελλάδα μας είναι μεγάλη, δεν πάμε φέτος βόρεια θα πάμε του χρόνου...καλά να είμαστε και σιγά-σιγά θα την γυρίσουμε όλη
-
Βεβαίως το δύσκολο στις εξορμήσεις των μελών της κοινότητας δεν είναι να βρούμε κάπου που θα μας χωρέσει όλους...
Αλλά κάπου που θα μας ταίσει όλους.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Λιμένι!!!
Τελεια!
....και εχει μια απο τις καλυτερες ψαροταβέρνες στην Ελλάδα!
Ακούς πρόεδρε?
Ψάρι θα τρως στο Λιμένι!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ακούς πρόεδρε?Ψάρι θα τρως στο Λιμένι!
Δεν τον βλέπω καλά τον συνοδοιπόρο...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...Λιμένι!!!
Τελεια!
Ακούς πρόεδρε?
Ψάρι θα τρως στο Λιμένι!
Οκ...Εγω δεν εχω κανενα προβλημα.... 1 ψαρονεφρι παρακαλω
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ακούς πρόεδρε?
Ψάρι θα τρως στο Λιμένι!
Δεν τον βλέπω καλά τον συνοδοιπόρο...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
...Λιμένι!!!
Τελεια!
Ακούς πρόεδρε?
Ψάρι θα τρως στο Λιμένι!
Οκ...Εγω δεν εχω κανενα προβλημα.... 1 ψαρονεφρι παρακαλω
Ψάρι γιατρέ μου...ψάρι!Αφου είμαστε σε δίαιτα!
-
Οι διαιτες θα ανασταλλουν για το διημερο του τουρινγκ.....
Τα ψαρονέφρια-επιστημονικη ονομασια psaronefrius magnus της συνομοταξιας sxaratus(ειδος ψαριου που ευδοκιμει στην Μανη ) θα εξαφανιστουν σε χρονο dt.....
-
-
Το κανονίζουμε για Σεπτέμβριο;
-
Θα ξέρουμε μετά το Ακρόπολις Άγγελε!
-
Ξεκολλήστε!
Ταβέρνα ο Πλάτανος στο Κουτήφαρι .-:eat:Άκου ψάρι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Άκου ψάριΣωστός, ψάρια και ....
-
Μα υπάρχει και το μπριζολόψαρο.
-
-
Nομιζω το thread πρεπει να μετονομαστει απο συναντηση συνοδοιπόρων σε συνάντηση συναδηφαγων...
Τέλος πάντων.. Εμενα δε με βλέπω να τα καταφέρνω με τις ημερομηνίες οπότε δε μπα να φάτε και δεινόσαυρο? Τι με νοιάζει...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ξεκολλήστε!
Ταβέρνα ο Πλάτανος στο Κουτήφαρι .-:eat:Άκου ψάρι
χε.χε...και αυτή!
Όταν όμως φας ροφό στα κάρβουνα και αστακομακαρονάδα στον 'Τάκη',η μπάλα χανεται!!
4η συνάντηση φίλων και συνοδοιπόρων στο forum (σχόλια).