-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Καλημέρα ,
Ξέρω οτι πολλοί θα μου την πέσουν και θα με πούν φεμινιστή αλλά στεναχωριέμαι να βλέπω τόσους καλούς νέους γρήγορους οδηγούς
να μην μπορούν να τρέξουν ένα rally για λόγους κόστους και να
βλέπω την Σταθάκη να τρέχει στο Acropolis με 206 kit car !!!!!!Έλεος βρε παιδιά στην Peugeot.....δεν μπορούσατε να δώσετε τετοιο αυτοκίνητο σε κάποιον άλλον?????? έχουμε τόσους οδηγούς που διψάνε
για ένα τέτοιο αυτοκίνητο και έχουν και τις ικανότητες να κάνουν κάτι
καλό.....Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα αλλά πιστεύω οτι είναι μεγάλη άδικία
Φιλικά
ΓιάννηςΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΛΛΑ Η Διδα ΣΤΑΘΑΚΗ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ!
ακριβως!
-
Καθε χρονο με την Σταθακη τρωγεστε.Τι σας εχει κανει η κοπελα?
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
.....αλλά στεναχωριέμαι να βλέπω τόσους καλούς νέους γρήγορους οδηγούς
βλέπω την Σταθάκη να τρέχει στο Acropolis....
ΓιάννηςΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ???
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!
ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΙΝ !!!!
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Καθε χρονο με την Σταθακη τρωγεστε.Τι σας εχει κανει η κοπελα?Συνονόματε Γιάννη,απολύτως τίποτα.....Απλά πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος συνδυασμός οδηγού+αυτοκινήτου δεν έχει απολύτως τίποτα καλό να προσφέρει.....
Αν το έπαιρνε η Φαμπιάτου που έχει αποδείξει την ταχύτητα της απέναντι
στον ανταγωνισμό και γενικώς θα χαιρόμουναΦιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
.....αλλά στεναχωριέμαι να βλέπω τόσους καλούς νέους γρήγορους οδηγούς
βλέπω την Σταθάκη να τρέχει στο Acropolis....
ΓιάννηςΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ???
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!
ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΙΝ !!!!
Συμφωνώ απολύτως............
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=401
εχω παει απο τωρα !!!
-
Ρε τρελοκομείο, θα πας να δεις τον εαυτό σου? Δεν κοιτάζεσαι καλύτερα στον καθρέπτη
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=10396&race_id=401εχω παει απο τωρα !!!
ΘΑΝΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κανόνισε...
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 111 ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ TOYOTA YARIS ΑΛΛΑ ΜΕ NISSAN MICRA K11!
-
Άντε να μαζεύοντε σιγά σιγά τα τουτού και οι οδηγοί όσο περνάνε οι μέρες και να αρχίζουν τα όργανα
H Ford ήδη τα ετοιμάζει από το πρωί κάπου στην Κάντζα και όλη μέρα οι μηχανικοί δε σήκωσαν κεφάλι από τα Focus! -
Οι Alex Bengue, Martin Prokop,David Higgins,Νίκος Τσάδαρης, Μανώλης Παναγιωτόπουλος δεν θα εκκινήσουν.
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Οι Alex Bengue, Martin Prokop,David Higgins,Νίκος Τσάδαρης, Μανώλης Παναγιωτόπουλος δεν θα εκκινήσουν. -
Κάποιο στοιχείο παραπάνω υπάρχει; Γιατί κ.λ.π..
-
Αύριο για τον Loeb θα έχει εισητήριο;
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Αύριο για τον Loeb θα έχει εισητήριο;oxi , ti εισητηριο ?
-
Στη σημερινή εποχή όλα κοστολογούνται...Σε κινηματογράφο δε θα είναι;Όχι τίποτε άλλο,αλλά να μάς μείνουν λεφτά για τις ειδικές...για βενζίνη!
-
Αντιγράφω από το rally.gr:
'Δύο Skoda WRC, με τους Francois Duval και Jan Kopecky, θα δουν ακόμα οι έλληνες θεατές, με τον πρώτο να διασύρεται με το Fabia και τα προβλήματα των φρένων'
Δεν είμαι φαν του Βέλγου, αλλά μήπως τέτοιες 'προβλέψεις' είναι ελαφρώς ακραίες, ειδικά από δημοσιογραφικά/αντικειμενικά sites;
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Οι Alex Bengue, Martin Prokop,David Higgins,Νίκος Τσάδαρης, Μανώλης Παναγιωτόπουλος δεν θα εκκινήσουν.Ήταν γραμμένο στο bulletin του διοικητικού ελέγχου και έγραφε ότι οι συμμετέχοντες με τα νούμερα ......... δήλωσαν ότι δεν θα εκκινήσουν.
-
απαγορευονται οι διαφημισεις καπνου , στην Ελλαδα ?
http://www.rally.gr/..\data\photo\27070.jpg
γιατι η κρονος δεν εχει τον χορηγο πανω?
-
Κοινοτική οδηγία!!
Σε εκδηλώσεις που υπάρχει διακρατική τηλεοπτικη κάλυψη (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) απαγορεύονται οι διαφημίσεις καπνού!!
Συμμετοχές του Ράλλυ Ακρόπολις 2006