-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στο 'τσακ' είναι να τους πιάσει 'ιερή αγανάκτηση'
Λογικά το σόου θα γίνει (αν γίνει) στις πρεμιέρεςΘα πας να το δεις ε;;
ου ου αντίχριστε , 666, ου ου, θα σαπίσεις στην κόλαση
Απλά φοβάμαι ότι εκεί που θα το δω δεν θα έχει και πολλές αντιδράσεις.
Εκεί που πάω σινεμά δεν είναι ακριβώς 100% χριστιανοί!
Πάντως, άμα μου υποσχεθεί κάποιος διαμαρτυρία με παπάδες, πανώ και κάψιμο βιβλίων, μέχρι και Αθήνα έρχομαι!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στο 'τσακ' είναι να τους πιάσει 'ιερή αγανάκτηση'
Λογικά το σόου θα γίνει (αν γίνει) στις πρεμιέρεςΘα πας να το δεις ε;;
ου ου αντίχριστε , 666, ου ου, θα σαπίσεις στην κόλαση
Καλα μιλαμε trav πρωτος φαν του Πανουση ετσι? Παντου κολλαει ενας Τζιμαρας
Παντως τωρα τελευταια βαζει μερικες πολυ καλες παλιες ταινιες δρασης μεταμεσονυχτια και η ιδιωτικη τηλεοραση. Πριν μερικες μερες 'ο σημαδεμενος' και ''Σερπικο', σημερα ο 'Βρωμικος Χαρυ'. Δεν ειναι και ασχημα για εμας τους νυχτοβιους -
Mia χαρά είναι αλλά έχει νωρίς ξύπνημα αύριο, οπότε σήμερα δε με βλέπω για 'Χάρυ'¨κι έχω κανένα χρόνο να δω κάποιο από τη σειρά γμτ!
Καλά, Τζιμάκος, δε σου λέω τπτ!
-
είδα προχθες σε DVD το: The Producers
Re-make απο παλιά κομεντί-μιούσικαλ του Mel Brooks (The Producers, Spring time for Hitler)Να το δείτε όπως και δήποτε, απο τις λίγες φορές που το remake είναι ισάξιο του original. Για τον ανδρικό πληθυσμό αξίζει να το δείτε και να απολαύσετε τα προσόντα της Ούμα Θέρμαν στο ρόλο της χαζο-Σουηδέζας. Ολα τα λεφτά ο Will Ferell στο ρόλο του Ναζιστή που διέφυγε απο την Γερμανία στις ΗΠΑ.
Καιρό είχα να δώ κάτι τόσο ευχάριστο.Δείτε και πείτε
-
Βλέπω το A.I. τώρα στο Star. Λέτε να επαληθευτεί κάποτε; Πάντως το μόνο που μας λείπει είναι η τεχνολογία.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
είδα προχθες σε DVD το: The ProducersΠεριοχή 1 ή βγήκε και για Ευρώπη?
Ή μήπως κουρτίνα νούμερο 3?!.. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
είδα προχθες σε DVD το: The Producers
Περιοχή 1 ή βγήκε και για Ευρώπη?
Ή μήπως κουρτίνα νούμερο 3?!..και γω αυτο ηθελα να ρωτησω...γουιλ φερελ κορυφη!!!
με το περιστερι να κανει ναζιστικο χαιρετισμο...
-
Είδα την '25η Ώρα' του Σπάικ Λι με τον Έντουαρτν Νόρτον (του έχω αδυναμία αυτού). Πολύ καλή ταινία, που περιγράφη το τελευταίο 24ωρο ενός ανθρώπου πριν μπει στην φυλακή. Έντονα τα σημάδια της 11/9, καθώς η υπόθεση λαμβάνει χώρα στη Ν.Υ.
Κορυφαία σκηνή αυτή που ο Νόρτον τα χώνει σε όλους και σε όλα...
'Fuck J.C.! Yoy got off easy! A day on the cross, a weekend in hell and all the hallelujas of the angels for eternity!
Try 7 years in fuckin prison, J.! '(ή κάπως έτσι)
Είδα και το κλασσικό 'Εξπρές του Μεσονυχτίου'. Καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν! Πολύ καλό, δείτε το, όσοι δεν το έχετε κάνει!
Σε μερικές στιγμές πάσχει από τη νόσο των ταινιών των 80s με wannabe-ηλεκτρονική μουσική-soundtrack...Μπορεί να σε πιάσουν τα γέλια σε ακατάλληλη στιγμή!
Βέβαια, αυτό είναι προσωπικό μου κόλλημα και όχι πραγματικό πρόβλημα της ταινίας...
-
Οπως ελεγα σε άλλο τοπικ, μεχρι να με συνετισει ο TRAV , ταινιες-μπεστ σελερ οπως ο Κωδικας Ντα Βιντσι δεν πρεπει να δινονται σε δευτεροκλασατους οπως ο Ρον Χαουαρντ αλλά στο βαρυ πυροβολικο: Σπιλμπεργκ, Καμερον, Τζακσον το πολύ. Ειναι σα να βαζεις στην Τσελσι τον Μαλεζανι προπονητη
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**Το βιβλιο το διαβασα προ διετιας σε μια ξαπλωστρα (δανεικο από μια φιλη - σπάνια δινω λεφτα για μπεστ-σελερ). Περασ' ευχαριστα το ΣΚ μου, λιγο με χαλασε το τελος (ψυχαγωγικά, ετσι; - ....ιδεολογικά δε μπορω να πω οτι μ' απασχολησε ), αλλά ηταν ιντριγκαδορικο και κατα διαστηματα-κεφαλαια καθηλωτικό Καλογραμμενο σεναριο, εκανε μπαμ από χιλιομετρα οτι παει για 'κει, no more, no less. **Η ταινια, λογω σκηνοθετη, θα 'ναι, υπολογιζω, λιγότερο ενδιαφερουσα. Τετοιες ταινιες θελουνε το Σπίλμπεργκ τους, αντε τον Τζειμς Καμερον. Θα την δω πάντως οταν κοπασει η βαβουρα της πρεμιερας. Μεχρι τοτε θα βλέπω ΕΛΚΙΣ. Μου 'χουν χαρισει πολλή ψυχαγωγια κατα καιρούς. Βασιζομαι και φετος πανω τους
Θεωρώ, χωρίς να σκαμπάζω και πολλά, ότι ο Χανκς δεν κάνει για το ρόλο. Δεν ξέρω αλλά δε μου γεμίζει το μάτι. Πολύ φλούφλης μου φαίνεται (ο Φόρεστ Γκαμπ ναι, του πήγαινε κουτί ). Ο Λάγκτον στο βιβλίο εμφανίζεται πιο δυναμικός άσε που είναι και μεγαλύτερος σε ηλικία.
Η μικρή μάλλον ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του βιβλίου ε; αλλά ούτε κι αυτή με 'τρελαίνει'
O Reno μάλιστα θα ταίριαζε κουτί στο ρόλο (αναμένονται ουρλιαχτά επιδοκιμασίας από τον κυρ-moderator ) αν υποθέσουμε και σωστά μάλλον, ότι ο Φορντ είναι 'καμμένος' και ο Κόνερι μεγάλος πια.
Ποιος άλλος θα μπορούσε να παιξει τον Λάγκτον και τον ξεχνάω;A! H ταινία ξεκινά 'ανάποδα'! Από το παρεκλήσι του Roslin, όπως τελειώνει το βιβλίο. Λες να είναι καμια μούφα;
-
Με αυτον τον σκηνοθετη μπορει και να 'ναι μουφα...
Ο Ρενο με το αξαν τον Λαγκτον δεν τον εκανε με τιποτα
Μεγαλυτερο από τον Χανκς; Τα βαφει βρε, δεν ειναι δικα του Εμενα μου φαινεται καλός...
Αν επελεγα εγω, πάντως, θα εβαζα τον Κλουνι Καλύτερος ηθοποιος και πιο... κυριλε βρε παιδι μουΤετοιο σεναριο (βιβλιο, εστω) με Σπιλμπεργκ σκηνοθετη και Κλουνι πρωταγωνιστη (+μια λιγοτερο παγωμενη γκομενα, πχ τη Μονικα ) θα 'τανε εως τελειο
Προσωπικα, θ 'αλλαζα και το τελος...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με αυτον τον σκηνοθετη μπορει και να 'ναι μουφα...
Ο Ρενο με το αξαν τον Λαγκτον δεν τον εκανε με τιποτα
Μεγαλυτερο από τον Χανκς; Τα βαφει βρε, δεν ειναι δικα του Εμενα μου φαινεται καλός...
Αν επελεγα εγω, πάντως, θα εβαζα τον Κλουνι Καλύτερος ηθοποιος και πιο... κυριλε βρε παιδι μουΤετοιο σεναριο (βιβλιο, εστω)** με Σπιλμπεργκ σκηνοθετη** και Κλουνι πρωταγωνιστη (+μια λιγοτερο παγωμενη γκομενα, πχ τη Μονικα ) θα 'τανε εως τελειο
Προσωπικα, θ 'αλλαζα και το τελος...
A τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδή... Κατα τα άλλα θα σαρεσει πιστευεις...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
A τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδή... Κατα τα άλλα θα σαρεσει πιστευεις...Θα μ' αρεσε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ κυρια συνηγορε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα μ' αρεσε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ κυρια συνηγορε
Μα αυτο λέω κι εγω.. Θα σαρεσε περισσοτερο με άλλο σκηνοθετη, άλλο πρωταγωνιστη, άλλη πρωταγωνίστρια και αλλαγή του σεναρίου...
Σαρεσει και τωρα βρε παιδι μου απλά θες να κάνεις αυτες τις ψιλοαλλαγίτσες....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θα μ' αρεσε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ κυρια συνηγορε
Μα αυτο λέω κι εγω.. Θα σαρεσε περισσοτερο με άλλο σκηνοθετη, άλλο πρωταγωνιστη, άλλη πρωταγωνίστρια και αλλαγή του σεναρίου...
Σαρεσει και τωρα βρε παιδι μου απλά θες να κάνεις αυτες τις ψιλοαλλαγίτσες....
Μου βαζεις ιδεες να σκεφτω κι αλλες αλλαγες Οταν το δω ('ακομα δεν τον ειδανε', λεει ο θυμοσοφος λαος, 'Γιαννη τον βαφτισανε' ) θα γραψω ενα μεγαλο ποστ για κριτικη-θαψιμο και θα στ' αφιερωσω
Επί της ουσιας δε μας ειπατε αμα διαφωνειτε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επί της ουσιας δε μας ειπατε αμα διαφωνειτεΕπι της ουσίας θα συμφωνήσω με τον θυμόσοφο λαό μας και θα περιμένω να το δω...
Αλλά δεν πιστευω ότι ο Σπίλμπεργκ θα έκανε αναγκαστικά καλυτερη ταινία.. Οπου ακους πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλαθι! (του θυμόσοφου κι αυτο.. )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επί της ουσιας δε μας ειπατε αμα διαφωνειτε
Επι της ουσίας θα συμφωνήσω με τον θυμόσοφο λαό μας και θα περιμένω να το δω...
Αλλά δεν πιστευω ότι ο Σπίλμπεργκ θα έκανε αναγκαστικά καλυτερη ταινία.. Οπου ακους πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλαθι! (του θυμόσοφου κι αυτο.. )
ΟΚ. You win. Για τωρα
(επιμενω, παντως, και γι' αυτο επιφυλασσομαι, οτι τα ωραια παραμυθια θελουν και καλούς παραμυθαδες - δικια μου παραφραση σχετικης ρησης του θυμοσοφου... )
-
Να θάψω και γω;
Αν δεν καταφέρει η ταινία να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά της, έχοντας καταιγιστικό ρυθμό, νομίζω πως θα είναι αποτυχία! Το λιγότερο που περιμένω με ένα βιβλίο-χολλυγουντιανο σενάριο (το μόνο που άξιζε)...
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά τα σχόλια από την πρώτη προβολή της ταινίας στις Κάννες.
-
Ισως να ηταν καλυτερο αν η παραγωγη ηταν Ευρωπαϊκη, τα τελευταια χρονια ο Ευρωπαικος κιν/φος εβγαλε πολλες ποιοτηκες και ταυτοχρονα ατμοσφαιρικες ταινιες πχ. Η Αδελφοτητα των Λυκων, Πορφυρα Ποταμια κλπ.
Το μονο που μενει ειναι να δουμε οι ιδιοι την ταινια και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας... Παντως θα περιμενω να 'κατσει ο κουρνιαχτος'!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]