-
Τελικά ποιο θα είναι το επόμενο challenge?
-
Προσωπικά αυτά με τους τοίχους δε τα καταλαβαίνω.Σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες κλεψίματος,αλλα δε νομίζω ότι αφορούν κανέναν απο εμάς που συμμετέχουμε .Το μονακό με Ζ4,είναι μια καλή πρόταση,αλλιώς προτείνετε κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Nurburgring Nordschleife, σύντομα στο nkPro της γειτονιάς σας.
Μα... Νομίζω ότι εκεί κάτω δεξιά 2cm απ' τη γραμμή λείπει ένα χαλικάκι! Το ξέρω ότι υπάρχει εκεί γιατί το είχα πατήσει!!!
ΚΑΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ;;; ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;;;
Κορυφή !!!!!!!!!!!!!
-
Kid έγραψε:>Τελικά ποιο θα είναι το επόμενο challenge?
Απ' ό,τι φαίνεται (λόγω αρχικής ιδέας, αλλά και επειδή πρέπει να καταλήξουμε κάπου) το Μονακό... Περιμένουμε βέβαια και τη γνώμη του Elteo...
...και offset έγραψε:>Προσωπικά αυτά με τους τοίχους δε τα καταλαβαίνω.Σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες κλεψίματος,αλλα δε νομίζω ότι αφορούν κανέναν απο εμάς που συμμετέχουμε .Το μονακό με Ζ4,είναι μια καλή πρόταση,αλλιώς προτείνετε κάτι άλλο.Αναφέρω τους 'τοίχους', διότι δημιουργούνται 'παρεξηγήσεις' (το 'χω δει σε ανάλογα fora του εξωτερικού) από τους χρόνους που δηλώνει ο καθένας. Τέλος πάντων, αφού εμείς είμαστε ειλικρινείς (και το εννοώ !!!) ας το προχωρήσουμε ...
-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
τελικα τα καταφεραεσπασα το ψυχολογικο φραγμα του 1.35 στο LFS..(στο blackwood me to gti..)
εγραψα πριν λιγο στον server του pctech 1.34.92 !!!
παιζω με πληκτρολογιο και ενα setup απο το ιnferno αλλαγμενο λιγο για να μπορω να παιζω με πληκτρα...
πριν το patch ειχα best time to 1.34.10..
εχουμε δρομο ακομη...
migf1..γιατι δεν μπορω να ποσταρω στο pctech ενω ειμαι registered πανω απο 6 ωρες...???
Όντως, μετά το patch S οι χρόνοι (και τα σεταπς) μας πήγαν για βρούβες
Εχτές το έσπασα κι εγώ το φράγμα των 1.35 (1.34.93) ενώ κατάφερα να γυρίζω σταθερά στο 1.35.50 (πριν το patch, αν θυμάμαι καλά, είχα κάτω από 1.33).
Δεν ξέρω γιατί δεν σε αφήνει να ποστάρεις στο φόρουμ του pctech (ίσως οι 6 ώρες είναι στο περίπου). Σήμερα σε αφήνει;ΥΓ. Νάσο, thanks! Όντως δεν το ήξερα πως αυτό είναι το λογότυπο του ΕΟΤ
-
Μου το στείλανε με mail, δεν ξέρω ποιος πως ή γιατί και αυτά είναι όλα όσα θα πω επί του θέματος.Στα ss φαίνεται πολύ καλό. Από feeling πως είναι; Έχω διαβάσει πάντως πως online έχει τεράστια προβλήματα. Δεν ξέρω αν διορθώθηκαν με το πρόσφατο patch που βγήκε.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εχτές το έσπασα κι εγώ το φράγμα των 1.35 (1.34.93) ενώ κατάφερα να γυρίζω σταθερά στο 1.35.50 (πριν το patch, αν θυμάμαι καλά, είχα κάτω από 1.33).Να'ναι καλά ένα παλικάρι που πέτυχα online να γυρίζει με το καινούργιο patch στο 1:33, και μου έστειλε το setup του, και κατάφερα κι εγώ ο κουλός να γυρίσω στο 1:35:40 - ενώ μέχρι πρότινος ήμουν στο 1:36. Αν σας πετύχω καμιά φορά online θα σας το στείλω, είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε πολύ καλύτερους χρόνους (και από μένα, και από αυτούς που έχετε τώρα).
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εχτές το έσπασα κι εγώ το φράγμα των 1.35 (1.34.93) ενώ κατάφερα να γυρίζω σταθερά στο 1.35.50 (πριν το patch, αν θυμάμαι καλά, είχα κάτω από 1.33).Να'ναι καλά ένα παλικάρι που πέτυχα online να γυρίζει με το καινούργιο patch στο 1:33, και μου έστειλε το setup του, και κατάφερα κι εγώ ο κουλός να γυρίσω στο 1:35:40 - ενώ μέχρι πρότινος ήμουν στο 1:36. Αν σας πετύχω καμιά φορά online θα σας το στείλω, είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε πολύ καλύτερους χρόνους (και από μένα, και από αυτούς που έχετε τώρα).
Τα σέταπς στο Inferno για το XF GTi είναι επίσης πολύ καλά, δοκίμασέ τα! Εγώ είχα σταματήσει να τρέχω με το XF GTi από τότε που έγινα S2 Licensed, αλλά εχτές οι περισσότεροι διαθέσιμοι ήταν demo users και το τρέξαμε online. Να σου πω την αλήθεια, την περισσότερη ώρα έτρεξα με το παλιό σέταπ του καζικ, και μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφερα να γράψω online με αυτό 1.35.0x, αν το θυμάμαι καλά. Αλλά με τρομερό ζόρι και κούραση. Μετά πήγα στο Ινφέρνο και κατέβασα τα σέταπς του και έτρεξα μόνος μου offline, και κατέβηκα κάτω από 1.35. Πιστεύω πως με λίγη προπόνηση 2-3 ημερών κατεβάινει στο 1.34.
-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
επεσε αλλο λιγο ο χρονος...
1.34.73...τελικα σε online αγωνες λειτουργω καλυτερα υπο πιεση...
(βεβαια εξακολουθω να βγαινω τελευταιος... )Ωραίος!
p.s
migf1.. στο φορουμ του pctech μου γραφει στο posting rules...'you may not..post..edit κτλ..ισως ξανακανω register..
Μήπως φταίνε τίποτα ρυθμίσεις στο firewall σου για το φόρουμ του pctech (αν και το κόβω χλωμό);
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μου το στείλανε με mail, δεν ξέρω ποιος πως ή γιατί και αυτά είναι όλα όσα θα πω επί του θέματος.Στα ss φαίνεται πολύ καλό. Από feeling πως είναι; Έχω διαβάσει πάντως πως online έχει τεράστια προβλήματα. Δεν ξέρω αν διορθώθηκαν με το πρόσφατο patch που βγήκε.
Σαν αίσθηση την ώρα που οδηγείς, δεν έχω δοκιμάσει καλύτερο εξομειωτή από το nkPro. Αυτή τη στιγμή πιστεύω είναι το κορυφαίο sim σε αίσθηση. ΑΛΛΑ... δεν θα πρότεινα να το αγοράσετε ακόμα μιας και το multi αντιμετωπίζει μικροπροβλήματα ακόμα. Τα πράγματα μετά το patch έχουν βελτιωθεί αρκετά, αλλά έχει ακόμα πραγματάκια που θέλουν 'σιδέρωμα'. Το επόμενο patch που έχει ανακοινωθεί θα έχει μόνο multiplayer fixes και μάλλον θα λύνει όλα τα προβλήματα που έχουν απομείνει. Όταν βγει θα το δοκιμάσω και θα πω, αν είναι να το πάρετε.
Βέβαια, αν κυκλοφορήσει το ring, ακόμα και έτσι όπως είναι τώρα το sim, αξίζει να το πάρει κανείς έστω και για hotlapping. -
Τι αυτοκίνητα έχει Μάνο το παιχνίδι; Μόνο μονοθέσια; Υπάρχει καμιά λίστα αυτοκινήτων του; (Ντέμο υπάρχει;)
ΥΓ. Αν και με το ΛΦΣ υπολογίζω να μείνω απασχολημένος για κανά χρόνο ακόμα και βάλε )
-
Προς το παρόν έχει μόνο μονοθέσια (formula ford, formula renault και formula 3000), αλλά σε λίγο καιρό θα βγει το developer's pack το οποίο θα επιτρέπει το modding και θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγαίνουν πολλά αυτοκίνητα τελείως ετερόκλητα μεταξύ τους: δρόμου, αγωνιστικά GT, αγωνιστικά πρωτότυπα, παλιά μονοθέσια F1 κλπ.
Το demo μπορείς να το κατεβάσεις με κάποιο bit torrent πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας το αρχείο που θα πάρεις από το παρακάτω λινκ:
http://forum.rscnet.org/attachment.php?attachmentid=364584&d=1146134522 -
Thanks Μάνο!
Λοιπόν, έτοιμο και το skin για το XFG GTi (να μην αφήσουμε παραπονεμένους και τους demo users )
Για κατέβασμα και οδηγίες εγκατάστασης στο ειδικό τόπικ του pctech forum
-
ΤΕΛΕΙΟ!!
παω να 'βαψω' το αμαξι μου...
-
Να κάνω μια ερώτηση μήπως με βοηθήσετε. Πριν λίγο πηγα να αγοράσω S2 license για να μπορώ και εγώ να παίζω online παιχνίδια. Όταν πήγα να βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου, μου ζήταγε στο κάτω μέρος της σελίδας να βάλω και 'Billing Address' & 'Billing Post Code' .
Στο 'Billing Post Code' έβαλα 3 μηδένικά όπως λέει για όσους είναι 'NON UK', αλλα στο Address ακόμα δεν μπορω να καταλάβω τι βάζουμε.... ???? -
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση μήπως με βοηθήσετε. Πριν λίγο πηγα να αγοράσω S2 license για να μπορώ και εγώ να παίζω online παιχνίδια. Όταν πήγα να βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου, μου ζήταγε στο κάτω μέρος της σελίδας να βάλω και 'Billing Address' & 'Billing Post Code' .
Στο 'Billing Post Code' έβαλα 3 μηδένικά όπως λέει για όσους είναι 'NON UK', αλλα στο Address ακόμα δεν μπορω να καταλάβω τι βάζουμε.... ????Την διεύθυνση στην οποία σου έρχονται οι λογαριασμοί της πιστωτικής σου.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μιχάλη! Νομίζω δεν θα το μετανιώσεις, το παιχνίδι είναι φοβερό και στο online ακόμα καλύτερο. Mε την S2 License θα πάθεις πλάκα με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και πίστες! (δοκίμασε οπωσδήποτε τη Φ1 και το Καρτ )ΥΓ. Last-in-line, χαίρομαι που σου αρέσει το skin
-
Σ'ευχαρίστώ.
To S2 license(στην έκδοση Q) το είχα ανοίξει με τον 'πατροπαράδοτο' τρόπο για να δώ τι λέει το παιχνίδι, και με ικανοποιήσε αφάνταστα απο αυτα που προσφέρει. Αποφάσισα να το αγοράσω καθώς δεν είναι παιχνιδι μεγαλοεταιρίας και τα ~35€ τα αξίζουν οι άνθρωποι που δημιούργησαν και εξελίσουν αυτο το παιχνίδι. Πραγματικά είναι απο τα κορυφαία και το εικονίδιο του κάνει παρέα σε αυτα των Netkar και RichardBurnsRally.
-
[quote='MichalisCorsa']Σ'ευχαρίστώ.
To S2 license(στην έκδοση Q) το είχα ανοίξει με τον 'πατροπαράδοτο' τρόπο για να δώ τι λέει το παιχνίδι, και με ικανοποιήσε αφάνταστα απο αυτα που προσφέρει. Αποφάσισα να το αγοράσω καθώς δεν είναι παιχνιδι μεγαλοεταιρίας και τα ~35
-
GTR2 preview movie
Διάρκεια 2:41, εκπληκτική ποιότητα βίντεο και ήχου.
44,66ΜΒ αξίζει κάθε bytehttp://www.strategyinformer.com/dlredir.php?id=sFQ%2FStWiXge%2Ft5LPqHYeEA%3D%3D
Aν δε δουλέψει το πρώτο λινκ, δοκιμάστε εδώ: http://www.strategyinformer.com/pc/gtr2/movie/6012.html
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]