-
Aν προσέξεις το παραθυρόφυλλο εχει και καρδούλα μάλλον είναι η ερωτική φωλίτσα του..
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
http://img160.imageshack.us/img160/5611/wintruck9ai.jpgΕγώ νόμιζα ότι είναι πολύ συνηθισμένο. Το έχω δει πάμπολλες φορές.
Απ' ότι έχω καταλάβει σε τέτοιους χώρους, κοιμάται ολόκληρη η οικογένεια!
Πενία τέχνας κατεργάζεται!
-
και γω το εχω δει αλλα οχι με παράθυρο σπιτιού και ηταν απο αυτα που σε διάφορες θέσεις του χερουλιού εχει διαφορετικό άνοιγμα.
-
Παλιος σκαραβαιος χτες εκανε 'κωλιες' στη Δαφνη.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Παλιος σκαραβαιος χτες εκανε 'κωλιες' στη Δαφνη.Mηπως λες εναν μπλε με ζαντες απο porsche ?
-
Aν 8υμαμαι καλα ηταν μπορντω.
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
και γω το εχω δει αλλα οχι με παράθυρο σπιτιού και ηταν απο αυτα που σε διάφορες θέσεις του χερουλιού εχει διαφορετικό άνοιγμα.Ήταν βελτιωμένο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ νόμιζα ότι είναι πολύ συνηθισμένο. Το έχω δει πάμπολλες φορές.
Δεν είναι μόνο λόγω οικονομικής κατάστασης. Αν σκεφτούμε ότι γυρίζουν όλη τη χώρα οι τσιγγάνοι (συνήθως αυτοί έχουν τέτοια οχήματα) αντί να μένουν σε σκηνές μένουν μέσα στο όχημα τους.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ νόμιζα ότι είναι πολύ συνηθισμένο. Το έχω δει πάμπολλες φορές.
Τέτοιο φορτηγό (δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο) είχα δει στο παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη. Ήταν οικογένεια γύφτων η οποία κατοικούσε εντός του οχήματος.
-
Προχθές είδα στον Κιφισσό παλαιό FIAT PUNTO με φτερούγα σιδερώστρα και ένα τεράστιο αυτοκόλλητο πίσω που έγραφε με greeklish
G A Z O F O N N I S A
Φυσικά οδηγούσε κοπέλα....
-
Είδα SAAB 9-3 SportHatch με πινακίδες ΝΖΝ, καλοκαίρι δλδ 2003.
Κάτι ύποπτο δηλαδή..
-
Τυπάς 60άρης να τρέχει σε στενό του Π. Φαλήρου εχθές με φόρμα 80’s σε ρυθμό jogging :
- με τσιγάρο στο στόμα !!!!
-
Φαντάσου τι άντοχες έχει... Εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας που είμαστε >30 και δεν καπνίζουμε κιόλας...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τυπάς 60άρης να τρέχει σε στενό του Π. Φαλήρου εχθές με φόρμα 80’s σε ρυθμό jogging :- με τσιγάρο στο στόμα !!!!
Άλλος 60άρης, γυμνός από τη μέση και πάνω, κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί στις 09:45 τρέχει **στη δεξιά λωρίδα **του ρεύματος από Βούλα --> Βουλιαγμένη αντίθετα με τα αυτοκίνητα που έρχονται!!! Μα δεν φοβάται μην τον κάνει κιμά κανείς?
Να σημειωθεί ότι εκεί έχει φαρδύ πεζοδρόμιο!
-
Vivere pericolosamente...
-
Πάντως, λέμε, λέμε για Αθήνα, αλλά για ρίχτε μια ματιά κι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=t9OoitJc ... ch=Traffic
-
Έχει ξαναμπεί κάπου.
-
Διόλου απίθανο....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τυπάς 60άρης να τρέχει σε στενό του Π. Φαλήρου εχθές με φόρμα 80’s σε ρυθμό jogging :
- με τσιγάρο στο στόμα !!!!
Άλλος 60άρης, γυμνός από τη μέση και πάνω, κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί στις 09:45 τρέχει **στη δεξιά λωρίδα **του ρεύματος από Βούλα --> Βουλιαγμένη αντίθετα με τα αυτοκίνητα που έρχονται!!! Μα δεν φοβάται μην τον κάνει κιμά κανείς?
Να σημειωθεί ότι εκεί έχει φαρδύ πεζοδρόμιο!
Ένας 60-70άρης καθηγητής μου περπατούσε απο τους Αμπελόκηπους στα ΤΕΙ Πειραιά (Πέτρου Ράλλη και Θηβών-κοντά στα Village Park Ρέντη) και αντίθετα κάθε μέρα
Αχ αυτή η ζωντάνια της τρίτης ηλικίας
-
Ποιος καθηγητής?Αυτός που έκανε μαθημα στις Ηλεκτρικές μηχανές?Γιατί είχα και εγώ αυτόν και κάθε μέρα ποδαράτο
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!