-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
skullone κοιμασε ποτε? Σοβαρα.
-
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Α, όσον αφορά τις '45 χώρες υπέρ των ΗΠΑ' που λέει ο Πάουελ... Καλά. Να δω ποιες είναι και θα σχολιάσω ανάλογα.
Ας δεχτούμε ότι είναι 45. Οι χώρες-μέλη του ΟΗΕ είναι 191.
Και? Οσον αφορα εμενα, μια φτανει για μενα. Καλο ειναι να εχω συμμαχους, ομως στο τελος εαν δεν συμεριζονται τα δικα μου συμφεροντα, τοτε, κανενα προβλημα.
-
-
Έχει ρε παιδί μου μια πηχτή βλακεία στο μάτι... Τόσο πηχτή, που την κόβεις με το μαχαίρι!Μιλάμε, ένας Νεάντερταλ πιο έξυπνος είναι απ'αυτόν εδώ...
Πρεπει να θεωρεις τον εαυτο σου skullone ως χαμενο ταλεντο ετσι? Αφου ενας Προεδρος των ΗΠΑ ειναι βλακας και εσυ εισαι εξυπνοτερος, φαντασου τι μελλον εχεις εσυ. Ετσι?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξεκινάμε απο τα basics?
Εχει δικαίωμα μια ξένη χώρα να επεμβαίνει στα εσωτερικά μιάς άλλης?ΟΧΙ!!Βεβαιως και δεν εχω δικαιωμα να εισβαλω στην Ελλαδα π.χ. Η Ελλαδα δεν αποτελει απηλη για την αποσταθεροποιηση της περιοχης και του κοσμου. Το Ιρακ του Σανταμ αποτελει κατι τετοιο ομως. Εισαι ικανος να δεις την διαφορα?
εγώ πάλι γιατί είμαι σίγουρος ότι, αν η Ελλάδα έλεγε στους αμερικανούς να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους εδώ ούτε για τουρισμό και αποφάσιζε να κάνει μαζική εκμετάλλευση του πετρελαίου που υπάρχει στο Αιγαίο, πουλώντας το φυσικά σε Ευρώ, τότε ξαφνικά θα αποτελούσε 'απειλή για την αποσταθεροποίηση της περιοχής και του κόσμου'???
γιατί ε?
Σπύρος
Δεν εχω ιδεα γιατι.
-
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Γαβριήλ στο είπα και αλλού. Μην ασχολείσαι με ιστορία και πολιτική γιατί είσαι ψιλοχοντροάσχετος... Επικεντρώσου στα οικονομικά, τους υπολογιστές και τα αυτοκίνητα.
Αν δεν ξέρεις πότε και πού εισέβαλε η Τουρκία στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, μην το ανοίγεις το ρημάδι. Εκτίθεσαι!Πετρο μιλωντας με υπονοουμενα δεν κανουμε συζητηση. Σιγουρα δεν ειμαι Ιστορικος. Ομως ειναι ποιο σημαντικη ερμηνευσης της ιστοριας που ξερει καποιος παρα η ποσοτητα της Ιστοριας που ξερει καποιος.
Και γιατυο ειμαι σιγουρος. Οποιος νομιζει οτι η κυβερνηση της Τουρκιας (που αλλαζει συνεχως αντιθετως με τον Σανταμ) ειναι οσο μεγαλη απειλη ειναι ο Σανταμ, τοτε κανει λαθος. Αυτο ακομη και απο εσας περιμενω να παραδεχθητε.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Η Τουρκια κανει δημκρατικες εκλογες και ο κοσμος ζει με σχετικη ελευθερια. Σχεδον οπως ζητε στην Ελλαδα απο πλευρας Δημοκρατικης ζωςη.
Δεν ανακαλείς σιγά σιγά,γιατί μιλάς για την πατρίδα της δημοκρατίας,και αν σε πούμε αμερικανάκι,θα κλαίγεσαι πάλι;;
Ειμαστε μονο 2500 χρονια μετα απο το συμβαν που σημειωνεις πιο πανω. Εγω θελω να νομιζω οτι ζω στο ετος 2003.
Μετα Χριστον.
-
Διοτι εαν κοιμασε οποτε κυμαμαι εγω τοτε ζεις στην δικη μου ωρολογιακη ζωνη κατι το οποιο θα εκανε δυσκολη μια νορμαλ ζωη στην Ελλαδα. Απλως αναρωτιαμαι απο περιεργια.
Εργαζεσαι καπου?
-
Δε φοράω και κράνος ρε γμτ μου!
-
μια παραλαγη της λογικης gabriil
θελω να μπω στο σπιτι σου
αν δεν με αφησεις θα πεθανεις
αν φυγεις θα ζησεις αλλα το σπιτι σου σπιτακι μου
και στο τελος σου λεει it's up to u εγω εκανα οτι μπορουσα -
Ως συνηθως, ακομη και τωρα βλεπω εισαι παντα ευστοχος και μεσα στο θεμα. Παντα ετσι.
-
μου κανει εντυπωση δεν εχεις καταλαβει οτι χαλας το φορουμ ?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
gavriil1 εισαι ο πιο μαγκας απο ολους...
Χωρις να το καταλαβεις εισαι ενας απο τους ελαχιστους εδω μεσα που επωφελειτε απο αυτον τον πολεμο...
Εντελει μοναχα η δικια σου τσεπη θα γεμισει...
τουλαχιστον βγες και πεστο δεν θα σε παρεξηγησει κανενας για αυτο...ΑΥτο που λες ειναι φυσικα γελοιο. Η απελευθερωση του Ιρακ και η εκδημοκρατιση του Ιρακ ειναι καλο για ολους μας.
Βασικα οταν προτοδιαβασα το ποστ σου νομιζα οτι εισαι ενας αμυαλος πιτσιρικας που δεν εχει ιδεα τι του γινεται. Αλλα τελικα βλεπω οτι εισαι 31 χρονον μαλακας οποτε μαλλον σε λυπαμαι για το κουτοχορτο που δεχεσαι ακομη να τρως.
-
η πνευματικη ηλικια με την σωματικη σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχουν καμμια σχεση
-
Οπως ειπε και καποιος αλλος πιο πριν, 'μονο η δικη του τσεπη θα γεμισει με αυτον τον πολεμο...', οποτε μη ξαφνιαζεστε που ειναι τοσο ενθερμος υποστηριχτης....
Αν ξερανε οι Αμερικανοι ποσα χρηματα τους εχει στοιχισει οικονομικα (και ποσο θα παει ακομα...) ολη αυτη η 'εξτρατεια απελευθερωσης' ειμαι σιγουρος οτι θα ειχαν διαφορετικη αποψη
Εγω παντως το διασκεδαζω που βλεπω τον ηλιθιο προεδρο τους καθε τοσο στην τηλεοραση, που προσπαθει να πεισει (ποιους??) με τις ανοησιες που λεει
Αντε καντε τον πολεμο εκει κατω και μετα να ερθετε προς τα εδω να απελευθερωσετε και τους μουσουλμανους της Θρακης, θα γελασουμε πολυ...
-
Σειρα εχει η Β.Κορεα οποτε αν ειναι θα πρεπει να περιμενουμε στη λιστα
-
Νομίζω οτι το θέμα εξαντλήθηκε κύριοι!!
Περίεργο ΗΠΑμερικανικό εξάρτημα για αυτοκίνητα! -56k προσοχή