-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στα υπόλοιπα : Εγώ συμφωνώ μαζί σου, ότι έτσι και πάει η αντιπαρέθεση στο θρησκευτικό θέμα, η μουσουλμάνα υποψήφια, δε θα πάρει ούτε τη δική της ψήφο.
Traveller εχεις καμμια αμφιβολια οτι δε θα παει σε θρησκευτικη/εθνικη αντιπαραθεση το θεμα??
Ηδη οι εξ Ανατολων αρχισανε.
Η Millyet σημερα γραφει οτι το ΠΑΣΟΚ εχρισε Tουρκαλα νομαρχη.Η μηπως εχεις την εντυπωση οτι το Τουρκικο προξενειο (κατα παραβαση των διπλωματικων κανονων ως συνηθως) δε θα αναμειχθει στις εκλογες??
Και απο την αλλη βεβαια ουτε οι δεσποταδες και οι καως εννοουμενοι Εθνικιστες και Εθνοκαπηλοι δε θα ξεκινησουν εκστρατεια με λαβαρα σημαιες και ταμπουρλα??Αναρωτιέμαι εάν θα πρέπει όμως να γίνει αυτό ή θα πρέπει να επικρατήσει συζήτηση πάνω στα προβλήματα της περιοχής που αν δεν απατώμαι αποτελείται, σαν διοικητική περιφέρεια, από πέντε νομούς. Οχι και λίγοι.
Tα προβληματα ο Γιωργακης ειχε ολο τον καιρο να τα λυσει στα εικοσι χρονια που κυβερνουσε ο μπαμπας του και ο διαδοχος του, στις κυβερνησεις των οποιων ηταν μελος.Δε πιστευω να γκρεμισε το εργο του 'παιντιου' η κακια Δεξια στα δυο χρονια που (κανει πως) κυβερναει....
Στα περί μειονότητας : Εξαρτάται τι θέλουμε και τι μας συμφέρει σα χώρα. Θέλουμε την απομόνωση της μειονότητας;; Μπας και έτσι τη 'σπρώχνουμε' ευκολότερα στις αγκάλες της Τουρκίας να τη χρησιμοποιεί όπως και όποτε θέλει;;
To παιχνιδι με τη μειονοτητα πολυ φοβαμει πως χαθηκε.
Εδω καταφεραμε τους Πομακους που καμμια εθνολογικη σχεση δεν εχουν με τους Τουρκους (το αντιθετο, οι ανθρωποι κατεφυγαν στην ορεινη Ροδοπη για να γλυτωσουν) να τους κανουμε Τουρκους.
Και τα λαθη του παρελθοντος που απομονωσαν τη μειονοτητα συνεχιζονται.
Απο τις μπαρες στα Πομακοχωρια φτασαμε να τους δινουμε πολιτικη εξουσια χωρις να εχει γινει καμμια συστηματικη και μεθοδευμενη προσπαθεια ενσωματωσης.
Ποιος εγγυαται οτι αυριο αν εκλεγει η Μουσουλμανα υποψηφιος θα βλεπει περισσοτερες φορες τους Ελληνες Αρμοδιους και οχι τον Τουρκο προξενο της Κομοτηνης??Και γενικότερα : Τα Βαλκάνια είναι γεμάτα από μειονότητες . Εθνολογικές , θρησκευτικές και του Μωησή τα κέρατα. Ετσι και υποδαυλίζονται φανατισμοί πάμε χαμένοι όλοι μας.
Πολυ φοβαμαι πως με τετοιες αστοχες και πολιτικα ηλιθιες κινησεις Kυριακη (και Παρασκευη) κοντη γιορτη
Εμένα το μόνο που με εξοργίζει είναι να κάνουν οι παπάδες πολιτική και να φανατίζουν τον κόσμο.Εχουν περάσει καμια 500αριά χρόνια από το Μεσαιωνα γμτ!
Ολα τα άλλα τα συζητάμε.Oι παπαδες κανουν πολιτικη οταν βρισκουν προσφορο εδαφος εκει που η επισημη πολιτικη ειναι αποσπασματικη, ακραια, και πεταει πυροτεχνηματα σαν κι αυτο του 'παιντιου' με τα μελομακαρονα και το ποδηλατο...
Η Γιουγκοσλαβια ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα:
Οσο κυβερνουσε ο Τιτο υπηρχε συγκροτημενη πολιτικη και μετρα για τις εθνοτητες της Γιουγκοσλαβιας.
Και οποιος κουνιοταν αν χρειαζοταν τον ετρωγε και το σκοταδι.
Απο το θανατο του Τιτο και μετα η συγκροτημρνη πολιτικη επαψε να εφαρμοζεται, και τα ακραια στοιχεια με τη βοηθεια εξωτερικων παραγοντων βρηκαν προσφορο εδαφος και το μακελειο δεν αργησε περισσοτερο απο 10 χρονια να ερθει... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ας έβαζε υποψήφια τη συγκεκριμένη κυρία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΗΣ. Έτσι θα ήταν αποδεκτό και μάλλον καλή ενέργεια, ειδικά αν υπερψηφιζόταν η κυρία, πράγμα που θα γινόταν οπωσδήποτε με 'χριστιανικές' ψήφους. Έτσι που το έθεσε όμως ο Γιωργάκης είναι κίνηση που χωρίζει και απομονώνει αντί να ενώνει.
ή ας την έβαζε στην Νομαρχία Αθηνών... ...γιατί υπερνομάρχης είναι η Φώφη. Αααα μην τα ισοπεδώσουμε κι όλα!
Mάλλον θα βρει απέναντί της κάτι τέτοιο :
που πράγματι τα ισοπεδώνει, διότι αυτό :
δεν αποδείχτηκε αρκετό, την περασμένη φορά
Traveller εχεις καμμια αμφιβολια οτι δε θα παει σε θρησκευτικη/εθνικη αντιπαραθεση το θεμα??
Ηδη οι εξ Ανατολων αρχισανε.
Η Millyet σημερα γραφει οτι το ΠΑΣΟΚ εχρισε Tουρκαλα νομαρχη.Η μηπως εχεις την εντυπωση οτι το Τουρκικο προξενειο (κατα παραβαση των διπλωματικων κανονων ως συνηθως) δε θα αναμειχθει στις εκλογες??
Και απο την αλλη βεβαια ουτε οι δεσποταδες και οι καως εννοουμενοι Εθνικιστες και Εθνοκαπηλοι δε θα ξεκινησουν εκστρατεια με λαβαρα σημαιες και ταμπουρλα??Αυτό λέω κι εγώ. Γιατί να πάει; Και τις μπούρδες που είπε να μην έλεγε ο Καλατζής, πολύ πιθανόν πάλι να πήγαινε. Αλλά γιατί να πάει; Λυπάμαι, εγώ δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί να μη φτάνει μέχρι εκεί το μυαλό μου αλλά αδυνατώ να καταλαβω πως κάποιος μπορεί να κριθεί από τα θρησκευτικά του πιστεύω και όχι από την ικανότητα να διαχειρίζεται τα προβλήματα του τόπου του.
Η Μιλιέτ γράφει ότι γράφει. Ε και;; Μαλλον αδικούμε τους εαυτούς μας, εάν η όποια πολιτική μας , προσαρμόζεται στο τι γράφει η κάθε Μιλιέτ.
Όσο για τους δεσποτάδες, άσε Γιώργη, δεν παλεύονται αυτοί οι τύποι. Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία, ότι τα ίδια θα έκαναν κι έλεγαν, αν (π.χ) στις Κυκλάδες κατέβαινε κάποιος Καθολικός.Tα προβληματα ο Γιωργακης ειχε ολο τον καιρο να τα λυσει στα εικοσι χρονια που κυβερνουσε ο μπαμπας του και ο διαδοχος του, στις κυβερνησεις των οποιων ηταν μελος.Δε πιστευω να γκρεμισε το εργο του 'παιντιου' η κακια Δεξια στα δυο χρονια που (κανει πως) κυβερναει....
Ο Γιωργάκης , ταπεινή μου γνώμη, είναι κατασκεύασμα των ΜΜΕ και καμια αρμοδιότητα δεν είχε στις προηγούμενες κυβερνήσεις. Ο Γιωργάκης 'ξεπετάχθηκε' από το 96 και δώθε. Πιο πριν, μια που ήταν , μια που δεν ήταν , ήταν το ίδιο και το αυτό. Σταματώ εδώ, διότι θα πλατιάσουμε άσχημα και είμαστε ήδη εκτός.
To παιχνιδι με τη μειονοτητα πολυ φοβαμει πως χαθηκε.
Εδω καταφεραμε τους Πομακους που καμμια εθνολογικη σχεση δεν εχουν με τους Τουρκους (το αντιθετο, οι ανθρωποι κατεφυγαν στην ορεινη Ροδοπη για να γλυτωσουν) να τους κανουμε Τουρκους.
Και τα λαθη του παρελθοντος που απομονωσαν τη μειονοτητα συνεχιζονται.
Απο τις μπαρες στα Πομακοχωρια φτασαμε να τους δινουμε πολιτικη εξουσια χωρις να εχει γινει καμμια συστηματικη και μεθοδευμενη προσπαθεια ενσωματωσης.
Ποιος εγγυαται οτι αυριο αν εκλεγει η Μουσουλμανα υποψηφιος θα βλεπει περισσοτερες φορες τους Ελληνες Αρμοδιους και οχι τον Τουρκο προξενο της Κομοτηνης??Για τους Πομάκους 'με πρόλαβες'. Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Πάντως να είμαστε συνεχώς 'αμυντικοί', μη γίνει το ένα, μη γίνει το άλλο, δεν ξέρω δεν το πολυ-προκρίνω σα μέθοδο αντιμετώπισης προβλημάτων. Αλλά βεβαια αυτό δεν είναι παρά η γνώμη μου
Oι παπαδες κανουν πολιτικη οταν βρισκουν προσφορο εδαφος εκει που η επισημη πολιτικη ειναι αποσπασματικη, ακραια, και πεταει πυροτεχνηματα σαν κι αυτο του 'παιντιου' με τα μελομακαρονα και το ποδηλατο...
Δε νομίζω. Πρέπει να έχουν μια άποψη ότι είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου (τους)
Η Γιουγκοσλαβια ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα:
Οσο κυβερνουσε ο Τιτο υπηρχε συγκροτημενη πολιτικη και μετρα για τις εθνοτητες της Γιουγκοσλαβιας.
Και οποιος κουνιοταν αν χρειαζοταν τον ετρωγε και το σκοταδι.
Απο το θανατο του Τιτο και μετα η συγκροτημρνη πολιτικη επαψε να εφαρμοζεται, και τα ακραια στοιχεια με τη βοηθεια εξωτερικων παραγοντων βρηκαν προσφορο εδαφος και το μακελειο δεν αργησε περισσοτερο απο 10 χρονια να ερθει...Εδώ είμαι στην άλλη άκρη Και πολύ άντεξε η Γιουγκοσλαβία ΙΜΗΟ. Και εντάξει, αυτό οφειλόταν στον Τιτο. Αλλά μετά;;
Αλλο αυτό βέβαια και άλλο να τους πνίξουν στο αίμα -
Ο ενας λέει να απαγορευτούνε οι Χριστιανικές εικόνες απο τα Ελληνικά σχολεία γιατι θεωρούνται προκλητικές για αλλες θρησκειες, ο άλλος να αφαιρεθει ο σταυρός απ'τη σημαία γιατί είναι πρόκληση, ο άλλος να μή χτυπάνε οι καμπανες στις εκκλησίες μας γιατι είναι πρόκληση. Στις μουσουλμανικές χώρες μη δούνε χριστιανική εκκλησία γιατί είναι πρόκληση. Με το ίδιο σκεπτικό ένα τζαμί δεν είναι πρόκληση για μας; η πρέπει κι εδώ να κατεβάσουμε το παντελόνι μας; Σε λίγο θα είναι πρόκληση να μας βλέπουνε οι μουσουλμάνοι να πηγαίνουμε την κυριακή στην εκκλησία μεσα στην ιδια μας την πατρίδα.
-
Eπειδη δηλαδη στις Μουσουλμανικες χωρες η Χριστιανικη εκκλησια ειναι προκληση πρεπει να γινουμε σαν και αυτους και να αντιδρουμε με τον ιδιο φανατικο τροπο; Ειναι αυτο δικαιολογια; Πρεπει να μαθουμε οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να λατρευουν οτι θελουν και να παψουμε να το θεωρουμε σαν προκληση. Οταν θεωρουμε την Ελλαδα συνυφασμενη με την Ορθοδοξη εκκλησια τοτε πως περιμενουμε οι Μωαμεθανοι της Θρακης και οι Πομακοι να αισθανθουν οτι ζουν στην πατριδα τους. Η Ελλαδα πρεπει να ειναι υπερανω θρησκειας και θρησκευτικου φανατισμου. Αν καποιος αισθανεται Ελληνας και ειναι πχ. Καθολικος πως μπορουμε να τον εξαιρεσουμε και μετα να του παρουμε τους φορους, να τον στειλουμε στο στρατο... Πως να περιμενουμε να υπερασπισθει το σπιτι του(στην Ελλαδα) αν τον διαχωριζουμε και τον θεωρουμε πολιτης δευτερης κατηγοριας)
Νικος
-
Επί του προκειμένου:
Σαν ιδέα εμένα μου φαίνεται καλή. Αλλά βέβαια εγώ ζω στην Πελοποννησο και όχι στη Θράκη. Αν πάρει καμια 40ρού% έστω και λίγο παρακάτω θα φανεί όντως ήταν ένα βήμα μπροστά. Εάν πάει άπατη θα πει ότι οι τοπικές κοινωνίες δεν είναι ακόμα ώριμες για μια τέτοια κίνηση.Αντε και την πήρε τη 40ρού, τι έγινε; Και στις προηγούμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις ο συνδυασμός που κατέβασε το ΠΑΣΟΚ πήρε πάνω από 40% αλλά έχασε. Και επειδή απ'οτι φαίνεται στη Χ.Τρικούπη την ξέγραψαν αυτήν την 'Υπερνομαρχία' κατεβασαν τη Γκιούλ αφενος μεν προκειμένου να μην κάψουν κανέναν άλλον (οπως στη Θεσσαλονίκη) και αφεταίρου μπας και 'περάσουν κάποιο μήνυμα'... Τώρα τι μήνυμα είναι αυτό θα σας γελάσω... Ισως να είναι 'ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο, τρικυμία εν κρανίω'
Ενα είναι σίγουρο πάντως. Η κίνηση αυτή δεν αποσκοπεί σε καμία περίπτωση στην νίκη με τις ψήφους των μουσουλμάνων από τη μία γιατί, όπως είπε και ο elteo νωρίτερα, στο σύνολο των τριών νομών οι μουσουλμάνοι είναι λίγοι και από την άλλη γιατί και οι 'παραδοσιακοί' μουσουλμάνοι δεν αίσθάνονται και πολύ ανετα με Νομάρχη μια **γυναίκα **και μάλιστα 28χρονη που δε φοράει μαντήλα και πηγαίνει και στο κομμωτήριο!
-
Xρήστο και μόνο που τη 'βρίζουν' αυτοί (κόψε φάτσες...)
http://www.enet.gr/online/dspphoto?id=146063
εμένα αυτομάτως που γίνεται συμπαθής.
Μάλλον είναι θέμα αντανακλαστικών.
Πάντως έπεσε 'σύρμα' από Μαξίμου μεριά και αρχίζουν να καταλαγιάζουν τα πράγματα.
Αυτά που έγραψα καμια σχέση δεν έχουν με κόμματα .Κατά τη γνωμη μου είναι ενα θέμα που στέκεται πανω από κομματικές επιλογές. Πολύ πιο πολύπλοκο.
Περισσότερα το μεσημέρι. 'Τρέχω τώρα'Γιατί τέτοια 'μανία' με τη μαντήλα;; (δε μιλάω για σένα αλλά γενικα)
-
Είδα τη φωτογραφία της εν λόγω κυρίας στην εφημερίδα και δεν φορούσε μαντίλα(απεχθάνομαι οποιοδήποτε θρησκευτικό σύμβολο που δεν είναι διακριτικό: τέτοιοι άνθρωποι είναι διανοητικά καθυστερημένοι στα μάτια μου). Αν ψήφιζα εκεί όπου κατεβαίνει η Γκιουλ, και εκείνη φορούσε μαντίλα(μυαλά μπαμπουϊνου, δηλαδή), αποκλείεται να την ψήφιζα και το ίδιο θα έκανα αν κάποιος είχε μεγάλο σταυρό(σαν τους κληρικούς) να φαίνεται καθαρά ή σαρίκι ή κάτι άλλο.
Το θέμα δεν είναι αν έχουμε θρησκευτική ελευθερία - φυσικά έχουμε ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ δεν εξακολουθώ να θεωρώ καθυστερημένους εκείνους που θέλουν να διατυμπανούν τι είναι και από πού προέρχονται(όπως ακριβώς κάνουν και οι καθυστερημένοι οπαδοί-κωλόπαιδα των ομάδων - εντάξει, αυτοί είναι και αλήτες και τσογλάνια και..και..και).
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ενα είναι σίγουρο πάντως. Η κίνηση αυτή δεν αποσκοπεί σε καμία περίπτωση στην νίκη με τις ψήφους των μουσουλμάνων από τη μία γιατί, όπως είπε και ο elteo νωρίτερα, στο σύνολο των τριών νομών οι μουσουλμάνοι είναι λίγοι και από την άλλη γιατί και οι 'παραδοσιακοί' μουσουλμάνοι δεν αίσθάνονται και πολύ ανετα με Νομάρχη μια **γυναίκα **και μάλιστα 28χρονη που δε φοράει μαντήλα και πηγαίνει και στο κομμωτήριο!Σωστάαααα.
Σε λίγες μέρες θα δείτε που θα πλακώνονται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ποιος είναι πιο καλός με τους μουσουλμάνους. Ήδη άρχισαν τέτοια σχόλια 'Εμείς βάλαμε αντινομάρχη' 'Εμείς όμως βάλαμε δήμαρχο' 'Τί λέτε; Εμείς βάλαμε βουλευτή' 'Εμείς θα βγάλουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας!'.
Και ξέρετε γιατί; Επειδή είδαν τι έγινε με την (προδοτική κατ' εμέ) κίνηση του Σρέντερ στη Γερμανία, ο οποίος γερμανοποίησε για εκλογικούς λόγους Τούρκους με τη σέσουλα και αντί να τον φάει το μαύρο σκοτάδι στις τελευταίες εκλογές πήρε μονοκούκι τις 'τουρκικές' ψήφους.
Το ίδιο προσπαθεί να κάνει ο Γιωργάκης κι αυτοί που τον συμβουλεύουν με στόχο τις βουλευτικές εκλογές. Γιατί δεν έβαλε υποψήφιο κάποιον έμπειρο πολιτικό με διασυνδέσεις; Έστειλε τη νεαρά να γίνει θυσία για το 'Κίνημα'. -
Εμένα μου έγινε πιο συμπαθής από χθες που ειδα να τη βρίζει ο Αδωνις (τρομάρα του...) Γεωργιαδης
-
Xρήστο και μόνο που τη 'βρίζουν' αυτοί (κόψε φάτσες...)http://www.enet.gr/online/dspphoto?id=146063
εμένα αυτομάτως που γίνεται συμπαθής.
Μάλλον είναι θέμα αντανακλαστικών.
Πάντως έπεσε 'σύρμα' από Μαξίμου μεριά και αρχίζουν να καταλαγιάζουν τα πράγματα.
Αυτά που έγραψα καμια σχέση δεν έχουν με κόμματα .Κατά τη γνωμη μου είναι ενα θέμα που στέκεται πανω από κομματικές επιλογές. Πολύ πιο πολύπλοκο.
Περισσότερα το μεσημέρι. 'Τρέχω τώρα'Γιατί τέτοια 'μανία' με τη μαντήλα;; (δε μιλάω για σένα αλλά γενικα)
Φυσικά και είναι συμπαθής η κοπέλα αλλά δεν είναι αυτή το θέμα. Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να ψήφιζα κάποιον μουσουλμάνο, τσιγγάνο, πρώην ναρκομανή, γαύρο ή ομοφυλλόφιλο. Εδώ ψηφίζουμε δικηγόρους ρε παιδια!
Αλλά όπως ειπώθηκε παραπάνω η υποψηφιότητα της Καραχασάν δεν έγινε λόγω των προσόντων της κοπέλας αλλά λόγω των ταμπελων που κουβαλάει (μουσουλμάνα, γυναίκα, νέα).
Τι έργο έχει παρουσιάσει η συνομίληκή μου και σε ποιόν τομέα ωστε να προτείνεται για ένα τέτοιο αξίωμα; Τα επόμενα χρόνια είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της περιοχής για να αξιοποιήσει κοινοτικούς πόρους και η θέση του Νομάρχη, του Υπερνομάρχη, του Περιφεριάρχη κάθε άλλο παρα διακοσμητικές (πρέπει να) λογίζονται. Το να προτείνεται μια (υποθέτω) ακατάλληλη υποψήφιος (λόγω ουσιαστικών προσόντων) μόνο και μόνο για να κάνει το κομμάτι του ο Γκιώργκο δείχνει πόσο μας υπολογίζουν
Εντελώς προσωπική άποψη: Δεδομένης της ήττας στην συγκεκριμένη περιφέρεια προτείνει ο Γκιώργκο τη Γκιούλ για να πουλήσει 'άποψη' και να δώσει το στίγμα του προοδευτικού στους ψηφοφόρους της Β'Αθηνών (ή μήπως της Α'; ) και της Επικράτειας γενικώς. Κοινώς είναι υποψηφιότητα να'χαμε να λέγαμε.
Και το χειρότερο... μου επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τον αλλοπρόσαλο και επιφανειακό τρόπο σκέψης ενός ανθρώπου που αυριο μπορεί να είναι και Πρωθυπουργός.
Τώρα βέβαια ο επιφανειακά σκεπτόμενος μπορεί να είμαι εγώ ο ίδιος. Τουλάχιστον όμως δε θα σας ζητήσω να με κάνετε Πρωθυπουργό... -
Συγνωμη εδω εχουμε βουλευτες μουσουλμανους η υπερνομαρχια μας πειραξε?
Καλε εκανε και την εβαλε αλλα δεν εχει τυχη,λογο της ιδιομορφιας της υπερνομαρχιας που ο πατερας του θεσπισε και ο υιος αναιρεσε με την επιλογη του.Αντι να αφομιωσουμε την μειονοτητα υψωνουμε τοιχοι.....
-
...Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να ψήφιζα κάποιον μουσουλμάνο, τσιγγάνο, πρώην ναρκομανή, γαύρο ή ομοφυλλόφιλο. Εδώ ψηφίζουμε δικηγόρους ρε παιδια!...Αυτό, πάλι, που το βάζεις; Και δεν παραπονιέται και κανείς!
ΥΓ. Κoutsan, πλάκα κάνουμε, οκ;
-
Δεν με πειράζει καθόλου το θρήσκευμα, αφού έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα. Με πειράζει ότι θα ψηφιστεί μόνο γι αυτό (το θρήσκευμα) και ότι αν βγει, θα έχουμε άλλη μία σχεδόν άχρηστη υπερνομάρχισα (σικ!), αφού φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει τα προσόντα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
άλλη μία σχεδόν άχρηστη υπερνομάρχισα (σικ!)Διόρθωση: Υπερνομαρχέσα (κατά το Δημαρχέσα)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν με πειράζει καθόλου το θρήσκευμα, αφού έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα. Με πειράζει ότι θα ψηφιστεί μόνο γι αυτό (το θρήσκευμα) και ότι αν βγει, θα έχουμε άλλη μία σχεδόν άχρηστη υπερνομάρχισα (σικ!), αφού φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει τα προσόντα.Για τον λογο που αναφερεις δεν προκειται να βγει, καθως οι Καβαλα & Δραμα δεν εχουν μουσουλμανους.
Επισης οι υπερνομαρχιες πρεπει να καταργηθουν, εχουμε γεμισει διακοσμιτικους φελλους....
-
Δεδομένης της ήττας στην συγκεκριμένη περιφέρεια προτείνει ο Γκιώργκο τη Γκιούλ για να πουλήσει 'άποψη' και να δώσει το στίγμα του προοδευτικού στους ψηφοφόρους της Β'Αθηνών (ή μήπως της Α'; ) και της Επικράτειας γενικώς. Κοινώς είναι υποψηφιότητα να'χαμε να λέγαμε....Ετσι ακριβως ειναι, και μαλιστα αν θελουμε να το δουμε και λιγο παραπερα ειναι καλο για την χωρα γιατι δινουμε μια εικονα εντελως απατηλη,δηλαδη εικονα φιλελευθερου κρατους που σεβεται θρησκευτικες ελευθεριες κτλ.
ενω οπως ξερουμε ελαχιστα απεχουμε απο το Ιραν.
Αν ημουνα ο Καραμανλης θα εβαζα και τους δικους μου να την ψηφίσουν! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεδομένης της ήττας στην συγκεκριμένη περιφέρεια προτείνει ο Γκιώργκο τη Γκιούλ για να πουλήσει 'άποψη' και να δώσει το στίγμα του προοδευτικού στους ψηφοφόρους της Β'Αθηνών (ή μήπως της Α'; ) και της Επικράτειας γενικώς. Κοινώς είναι υποψηφιότητα να'χαμε να λέγαμε....
Ετσι ακριβως ειναι, και μαλιστα αν θελουμε να το δουμε και λιγο παραπερα ειναι καλο για την χωρα γιατι δινουμε μια εικονα εντελως απατηλη,δηλαδη εικονα φιλελευθερου κρατους που σεβεται θρησκευτικες ελευθεριες κτλ.
ενω οπως ξερουμε ελαχιστα απεχουμε απο το Ιραν.
Αν ημουνα ο Καραμανλης θα εβαζα και τους δικους μου να την ψηφίσουν!Και οταν βγει να τραβαν και οι 2 τις κολοτριχες τους...
-
Φυσικά και είναι συμπαθής η κοπέλα αλλά δεν είναι αυτή το θέμα. Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να ψήφιζα κάποιον μουσουλμάνο, τσιγγάνο, πρώην ναρκομανή, γαύρο ή ομοφυλλόφιλο. Εδώ ψηφίζουμε δικηγόρους ρε παιδια!
Αλλά όπως ειπώθηκε παραπάνω η υποψηφιότητα της Καραχασάν δεν έγινε λόγω των προσόντων της κοπέλας αλλά λόγω των ταμπελων που κουβαλάει (μουσουλμάνα, γυναίκα, νέα).Φυσικά και δε θα έπρεπε να είναι θέμα. Είναι μια υποψήφια όπως και οι άλλοι. 'Ρώτα' αυτούς που την έκαναν θέμα και γιατί την έκαναν. Πιθανόν επειδή δε μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους και δε διαδάσκονται από το το γίνεται 'στη γειτονιά μας'
Τι έργο έχει παρουσιάσει η συνομίληκή μου και σε ποιόν τομέα ωστε να προτείνεται για ένα τέτοιο αξίωμα; Τα επόμενα χρόνια είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της περιοχής για να αξιοποιήσει κοινοτικούς πόρους και η θέση του Νομάρχη, του Υπερνομάρχη, του Περιφεριάρχη κάθε άλλο παρα διακοσμητικές (πρέπει να) λογίζονται. Το να προτείνεται μια (υποθέτω) ακατάλληλη υποψήφιος (λόγω ουσιαστικών προσόντων) μόνο και μόνο για να κάνει το κομμάτι του ο Γκιώργκο δείχνει πόσο μας υπολογίζουν.
Σαν τι έργο θα πρέπει να παρουσιάσει μια 28χρονη;; Πότε να προλάβει;; Στα 24 τελείωσε το Πανεπιστημιο (ελληνικό) κι έκανε οικογένεια. Με αυτη τη λογική , έπρεπε να είναι υποψήφιοι οι άνω των 60.Να ρωτήσω: Που ξέρεις ότι είναι ακατάλληλη και ότι δεν έχει 'ουσιαστικά προσόντα'; Δηλαδή κάποιος άλλος 'a priori' θα τα είχε;;
Δηλαδή όλοι οι άλλοι που τους τρώμε στη μαπα τόσα χρόνια ,τι έργο έχουν να παρουσιάσουν;; Μήπως τις σχέσεις τους με τα ΜΜΕ ;ή μήπως ότι 'γλείφουν' κάθε αλήτη που έχει μια εκπομπή; Θες να σου πω και ονόματα ένθεν και ένθεν;; Δες ότι βουλευτες έχουν βγει -ειδικά στην Αθήνα- όποιοι είχαν 'παρουσίες' στα κανάλια.
Α μην ξεχάσω! Η Γκερέκου και η Κουντουρά είχαν όλα τα προσόντα να είναι στα βουλευτικά έδρανα αλλά η Καρά Χασάν, δεν έχει τα προσόντα, να είναι ουτε καν υποψήφια σε μια νομαρχία!!!!!;;;;:yikes:Εντελώς προσωπική άποψη: Δεδομένης της ήττας στην συγκεκριμένη περιφέρεια προτείνει ο Γκιώργκο τη Γκιούλ για να πουλήσει 'άποψη' και να δώσει το στίγμα του προοδευτικού στους ψηφοφόρους της Β'Αθηνών (ή μήπως της Α'; ) και της Επικράτειας γενικώς. Κοινώς είναι υποψηφιότητα να'χαμε να λέγαμε.
Και το χειρότερο... μου επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τον αλλοπρόσαλο και επιφανειακό τρόπο σκέψης ενός ανθρώπου που αυριο μπορεί να είναι και Πρωθυπουργός.
Τώρα βέβαια ο επιφανειακά σκεπτόμενος μπορεί να είμαι εγώ ο ίδιος. Τουλάχιστον όμως δε θα σας ζητήσω να με κάνετε Πρωθυπουργό...Δε μου πέφτει λόγος σε προσωπικές απόψεις αλλά σκέψου ότι είναι Πομάκα και όχι 'τουρκογεννής' (δεν ξέρω εάν είναι δόκιμος ο όρος) και ότι μετά την ψήφιση της ποσόστωσης για τη συμμετοχής τους σε ελληνικά πανεπιστημια , φοίτησε σε ένα τέτοιο. Είναι δηλαδή ελληνίδα μουσουλμάνα. Το ότι ο Γιωρκάκης γενικώς δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έκανε και τώρα παπαριά. Είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές που δεν έκανε. Προσωπικά δε θυμάμαι άλλη.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν με πειράζει καθόλου το θρήσκευμα, αφού έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα. Με πειράζει ότι θα ψηφιστεί μόνο γι αυτό (το θρήσκευμα) και ότι αν βγει, θα έχουμε άλλη μία σχεδόν άχρηστη υπερνομάρχισα (σικ!), αφού φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει τα προσόντα.Από φαίνεται;;και καθαρά μάλιστα;
Εμένα μου έγινε πιο συμπαθής από χθες που ειδα να τη βρίζει ο Αδωνις (τρομάρα του...) Γεωργιαδης
Χρήστο ποιος είναι αυτός;;
-
Δεν με πειράζει καθόλου το θρήσκευμα, αφού έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα. Με πειράζει ότι θα ψηφιστεί μόνο γι αυτό (το θρήσκευμα) και ότι αν βγει, θα έχουμε άλλη μία σχεδόν άχρηστη υπερνομάρχισα (σικ!), αφού φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει τα προσόντα.
Από φαίνεται;;και καθαρά μάλιστα;
Κανείς στα 28 του χρόνια TRAVELLER δεν εχει τα προσόντα να χειριστεί καταστάσεις ή την εμπειρία να λύσει προβλήματα.
Και μια ανώτερη Διοικητική θέση τα απαιτεί και τα δύο.Η επιλογή είναι καλή πολιτικά (και όλοι οι Ελληνες έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και στο εκλέγεσθαι) αλλά η κοπελιά δεν θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφερει. Εκτός αν εκλεγεί και απλώς εκτελεί τις εντολές των προϊσταμένων της (που και πάλι δύσκολα θα μπορέσει να ελιχθεί).
Είδομεν!
Τζαμί στην Αθήνα - ναί ή όχι?