-
Σε μια συζητηση που ειχα προχθες ανεφερα οτι στις ψηλες στροφες εχει φασαρια και μου ειπαν οτι μπορει να μπει εξτρα ηχομονωση στην μηχανη.
Μου ειπανε για φαναρτζιδικο, ετσι ειναι; και αν ναι εχετε να προτεινετε κανενα στον Πειραια, αμα εχετε να προτεινετε καποιον καλο παω και σε αλλη περιοχη.
Ευχαριστω
-
Σε μια συζητηση που ειχα προχθες ανεφερα οτι στις ψηλες στροφες εχει φασαρια και μου ειπαν οτι μπορει να μπει εξτρα ηχομονωση στην μηχανη.
Μου ειπανε για φαναρτζιδικο, ετσι ειναι; και αν ναι εχετε να προτεινετε κανενα στον Πειραια, αμα εχετε να προτεινετε καποιον καλο παω και σε αλλη περιοχη.
Ευχαριστω
-
Ευχαριστω
-
Γεια σου φίλε.Καταρχήν τι αυτοκίνητο έχεις?Σε κάποιοες περιπτώσεις αυτοκίνητων μερικές εκδόσεις δεν έχουν μόνωση μηχανής αλλά οι ακριβότερες έχουν οπότε σε αυτή την περίπτωση πας σε κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά της μάρκας σου και παραγγέλνεις την μόνωση που μπαίνει κάτω από το καπώ στη λαμαρίνα με κλιπς.
Διαφορετικά υπάρχουν μονωτικά υλικά σε ρολλό και το προσαρμόζεις στις διαστάσεις του καπό σου και τα τοποθετείς
Τιμές δυστυχώς δεν γνωρίζω -
Ενα Chrysler PT Cruiser, Η αντιπροσωπεια ηταν η πρωτη μου κινηση αλλα δεν εχουν κατι
-
Υπάρχουν υλικά που μπορείς να βάλεις στο καπώ (αλλά από όσα έχω ακούσει δεν θα τα συνιστούσα) και είναι αυτοκόλλητα.
Λογικά, αν το αμάξι παίρνει κετσέ (ετσι τα λένε στην αυτοκινητιστική αργκό) τότε πρέπει να έχει υποδοχές για κλιπς.Αν τώρα εννοείς, μόνωση στον 'καθρέφτη' της μηχανής (στο τμήμα δηλαδή ανάμεσα στην μηχανή και τον χώρο επιβατών) είναι πάρα πολύ δύσκολο και μάλλον θα πρέπει να κατεβάσεις μηχανή για να αποκτήσεις πρόσβαση σε εκείνον τον χώρο (γι' αυτό και απαιτείται συνεργείο).
Ποιό από τα δύο σε ενδιαφέρει όμως?
-
και τα δυο, θα ηθελα κατι ολοκληρωμενο.
το να κατεβασει καποιος τη μηχανη η να σκαλισει γενικα, τι κινδυνους εγκυμονει, μηπως θα ειναι τοσο ησυχο γιατι δεν θα δουλευει πια?
-
Δεν εγκυμονεί κινδύνους!
Απλά το κόστος θα είναι ανάλογο...
Εχει πολλή δουλειά για να κατέβει μηχανή... -
Βρες κάποιον στην Αθήνα που να αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Dynamat.
Aυτή η εταιρεία είναι εξιδεικευμένη σε υλικά ηχομόνωσης. Από αυτοκίνητα μέχρι Η/Υ. Για τα αυτοκίνητα έχει διάφορα προϊόντα ηχομόνωσης (για την οροφή, για τις πόρτες, για τα φτερά, για το πάτωμα του αυτοκινήτου και φυσκά για τον καθρέφτη). Αυτοί που τα εμπορεύονται σου κάνουν και την τοποθέτηση. Εγώ έβαλα στις μπροστινές πόρτες μόνο κυριώς για να μην έχω συντονισμούς από τα μπάσα των ηχείων και έχω μείνει άναυδος από το αποτέλεσμα. Πέρα από τον ήχο κάποια είναι και θερμομονωτικά.
http://www.dynamat.com/products_automot ... ction.html -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Aυτή η εταιρεία είναι εξιδεικευμένη σε υλικά ηχομόνωσης. Από αυτοκίνητα μέχρι Η/Υ. Για τα αυτοκίνητα έχει διάφορα προϊόντα ηχομόνωσης (για την οροφή, για τις πόρτες, για τα φτερά, για το πάτωμα του αυτοκινήτου και φυσκά για τον καθρέφτη). Αυτοί που τα εμπορεύονται σου κάνουν και την τοποθέτηση. Εγώ έβαλα στις μπροστινές πόρτες μόνο κυριώς για να μην έχω συντονισμούς από τα μπάσα των ηχείων και έχω μείνει άναυδος από το αποτέλεσμα. Πέρα από τον ήχο κάποια είναι και θερμομονωτικά.
http://www.dynamat.com/products_automot ... ction.htmlΤους βρηκα ακουστηκαν 'ενταξει' στο τηλεφωνο οποτε θα παω να τους δω το Σαββατο.
-
Θα σου πρότεινα να μην κατεβάσεις μηχανή,εκτός αν εμπιστεύεσαι τόσο πολή το συνεργείο
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
http://www.dynamat.com/products_automot ... ction.htmlΤους βρηκα ακουστηκαν 'ενταξει' στο τηλεφωνο οποτε θα παω να τους δω το Σαββατο.
ενημέρωσε μας για τιμές
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ενημέρωσε μας για τιμέςΔυστυχώς είναι αρκετά ακριβά...
Θα σου πρότεινα να μην κατεβάσεις μηχανή,εκτός αν εμπιστεύεσαι τόσο πολή το συνεργείο
Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση, να κατεβάσουν τη μηχανή προκειμένου να μπει το μονωτικό...
-
δηλαδή?πόσα $$?
-
Μονωση καπω με 2 υλικα, Ευρω 135, αποτελεσμα ακρως ικανοποιητικο, ο ηχος απο την μηχανη στην καμπινα μειωθηκε παρα πολυ και ακομα και ενα τριξιμο του ταμπλω στις 2,000 στροφες (το οποιο στην κραισλερ το ειχαν λυσει και το ψαχνανε 4 ατομα χωρις αποτελεσμα) εξαφανιστηκε.
Τωρα μονο αμα θελω να το κανω τελειως χλιδη και να μειωσω το θορυβο κυλησης θα το παω για μονωση πατωματος, πορτ μπαγκαζ και πορτων. γυρω στα Ε 500.
Ευγενικοι και συμπαθεις
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Γεια σου φίλε.Καταρχήν τι αυτοκίνητο έχεις?Σε κάποιοες περιπτώσεις αυτοκίνητων μερικές εκδόσεις δεν έχουν μόνωση μηχανής αλλά οι ακριβότερες έχουν οπότε σε αυτή την περίπτωση πας σε κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά της μάρκας σου και παραγγέλνεις την μόνωση που μπαίνει κάτω από το καπώ στη λαμαρίνα με κλιπς.
Διαφορετικά υπάρχουν μονωτικά υλικά σε ρολλό και το προσαρμόζεις στις διαστάσεις του καπό σου και τα τοποθετείς
Τιμές δυστυχώς δεν γνωρίζωτο 106 μου .. πχ δεν έχει... ενώ το σαχο ... έχει ηχομονοση στο καπω ...
για να το ψάξω
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Τωρα μονο αμα θελω να το κανω τελειως χλιδη και να μειωσω το θορυβο κυλησης θα το παω για μονωση πατωματος, πορτ μπαγκαζ και πορτων. γυρω στα Ε 500.Εγώ είχα βάλει πισσόχαρτο στις πόρτες και στα πίσω φτερά (3θυρο). Ο θόρυβος του δρόμου μειώθηκε λίγο και το ηχοσύστημα ακουγόταν καθαρότερα. Αν το χτυπήσεις είναι δύσκολο στην επισκευή.
-
εδώ στην Αθήνα που την βρήκατε την http://www.dynamat.com/products_automot ... ction.html
Ηχομονωση μηχανης